Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:15:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! midva pa mogoče jutri, ko bova sama doma. Lija gre služit v Lenart.. Kako je enim lepo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:17:58
|
|
|
|
tasa_m
|
TIJA od Naje, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:19:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kako je enim lepo babi si jo želi in jo dobi. Dvomim da si jo bo še kdaj želela, ko bo imela tečko na kubik tam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:33:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čau bau! Se grem lišpati. saj v kinu je tema, te noben nebo vido
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:34:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kako je enim lepo babi si jo želi in jo dobi. Dvomim da si jo bo še kdaj želela, ko bo imela tečko na kubik tam pol pač izkoristi dokler še lahk
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:34:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kako je enim lepo babi si jo želi in jo dobi. Dvomim da si jo bo še kdaj želela, ko bo imela tečko na kubik tam sej veš da tam vedno lepo spi pa še pridna je
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:38:18
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, imam eno vprašanje...kaj naredit... V petek imamo eno praznovanje 50 letnnice(moja mama sej ne vem če bi ji tko rekla ampak ok v tem kdaj drugič)al naj gremo al ne začne se ob 20 v eno gostilni tle od nas kakšen kilometer ali pa dva več ne to ji bo presenečenje ona nič ne ve no pa me zanima al naj gremo seveda bi šla Lia zraven ker varstva nimamo za njo pa je niti ne bi dala če je to presenečenje...ja ali ne??? mogoče res čisto na kratko da greste pozdravit in voščit ... a ti Lia spi v vozičku, tako če je malo več hrupa okoli nje in lučke, ker če bi spala mogoče niti ne bi bil tak problem, jaz bi verjetno šla, če bi bil to od mame abraham, včasih se pač naredi izjema, saj veš vedno lahko pride v življenju kaj nepričakovanega in če jih že zdaj počasi navajamo na to, da vedno ne gre vse po enem in istem redu, bo potem mogoče malo lažje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:39:38
|
|
|
|
trezika
|
se čisto podpišem pod to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:54:00
|
|
|
|
trezika
|
Aja, sn pozabla povedat da imamo tretji zobek zunaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 21:41:37
|
|
|
|
trezika
|
dans pa nobene ni, ko imam js čas in rač...... že dobro, si bom zapomnila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 22:57:32
|
|
|
|
leo**tia
|
joj sem hotela it spat,ampak naša tia se je zbudila.sedaj se igra tako da pred 1 ne bo zaspala.jaz vsak dan zaspim ob pol3.ne vem ne morem spat.sedaj pa ko sem zaspana,pa pač tia ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 23:53:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m TIJA od Naje, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan Hvala, tasa. Si pa res prijazna. Zdej bo kmalu stara že 3 leta in en dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 7:56:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. vreme je za en k. in bomo očitno danes bolj kot ne notri... Čestitke Tiji od Najee za tretji RD z malo zamudice.... Nič vas nisem kaj imela moči in časa brat zadnje čase. Spet mi nekaj pritisk nagaja Ampak danes je že boljše. Drugače pa vse po starem - spimo bolj malo, jemo malo bolje, težimo pa še bolje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 7:59:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dans pa nobene ni, ko imam js čas in rač...... že dobro, si bom zapomnila a si bojno razpoložena?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:00:08
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:34:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, sn pozabla povedat da imamo tretji zobek zunaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:34:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, tasa. Si pa res prijazna. Zdej bo kmalu stara že 3 leta in en dan. ja, ti si tak pozno gor. Jaz sem ji čestitala še pri točno 3.letih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:35:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:52:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Dobro jutro vsem! Vreme je krasno, se gremo sončit?? Spali smo ok, sam bi še lahk dlje , pijem kavo, naša velikanka pa se buni, ker ji umikam kable pod mizo. nam net dela, kak ga prime. En dan normalno, en dan pa tak počasi, da prej obupam. Načrti za danes?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:53:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m TIJA od Naje, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan Hvala, tasa. Si pa res prijazna. Zdej bo kmalu stara že 3 leta in en dan. Še od nas, čeprav bo že stara 3 leta, pa 2 dni.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 8:55:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. vreme je za en k. in bomo očitno danes bolj kot ne notri... Čestitke Tiji od Najee za tretji RD z malo zamudice.... Nič vas nisem kaj imela moči in časa brat zadnje čase. Spet mi nekaj pritisk nagaja Ampak danes je že boljše. Drugače pa vse po starem - spimo bolj malo, jemo malo bolje, težimo pa še bolje K.- krasno misliš? Ja dans pa se greva potepat po hišah, ker nimam obstanka doma. V nedeljo smo bili skoz notri, ker je pihalo ko hudir, pa se mi je mešalo, pa ne sam meni.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 10:01:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kako je enim lepo babi si jo želi in jo dobi. Dvomim da si jo bo še kdaj želela, ko bo imela tečko na kubik tam sej veš da tam vedno lepo spi pa še pridna je to pa je res ja, tam imajo Dormeo, veš pa ji očitno paše..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 10:03:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Načrti za danes? uživancija v samoti (saj ne hecam se, verjetno bo mi dugi cajt po eni uri kaj je nebo). Bom pa zvečer delala voščilnice, čez dan pa peglala in pospravljala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 10:05:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Še od nas, čeprav bo že stara 3 leta, pa 2 dni. ne, ne..danes je komaj stara 3.leta in 1.dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 10:08:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Načrti za danes? uživancija v samoti (saj ne hecam se, verjetno bo mi dugi cajt po eni uri kaj je nebo). Bom pa zvečer delala voščilnice, čez dan pa peglala in pospravljala. To bi mogli mi tudi narediti, jo dati malo v varstvo. Je že čas. Kak boš delala voščilnice?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?