Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:44:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js pa zdaj Marušo spat spravim potem pa grem nad voščilnice Lej jo lej ti še živiš?Pa čimlepšo ustvarjanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:45:55
|
|
|
|
leo**tia
|
čer kako ste?jaz lih tio dajem spat pa se raje igra v posteljici..leo pa bo po vsej verjetnosti šel vrtec ker ni priden,pa take zganja da ..pa tia je včeraj naredila 5korakov samo očitno nima pravih čevljov,danes sem ji neke obula pa ni znala hodit v njimi.ima pa tud cicibanove sam so pretežki za njene male nogice..pa prosim za NASVET-kaj za miklavža??za božič bo tia dobila poganjalca,leo ne vem še kaj,pa tud za pa ne vem..moj pride komaj 24.12 tak da imam čas kupiti darila.kaj naj sploh kupim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:46:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
Moj otrok se je najedel sem mu neko mešanco namešala upam ,da spi malo dlje. Ja jaz ,pa grem s kurami spat lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:48:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! Opa nekaj lepo se obnaša zadnje čase ,kaj si mu te obljubla .Midva nisva šla in nikoli ne bova ,ker moj ne gleda filmov .Mam pravega a? Midva pa tudi ne bova šla ker ni nikol cajta pa seveda nikol varstva pri nas pa je cajt čisto slučajno...varstvo ap na srečo vedno, ko rabim----mam zlato taščo! kar privoščita si
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:48:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer kako ste?jaz lih tio dajem spat pa se raje igra v posteljici..leo pa bo po vsej verjetnosti šel vrtec ker ni priden,pa take zganja da ..pa tia je včeraj naredila 5korakov samo očitno nima pravih čevljov,danes sem ji neke obula pa ni znala hodit v njimi.ima pa tud cicibanove sam so pretežki za njene male nogice..pa prosim za NASVET-kaj za miklavža??za božič bo tia dobila poganjalca,leo ne vem še kaj,pa tud za pa ne vem..moj pride komaj 24.12 tak da imam čas kupiti darila.kaj naj sploh kupim? Pri nas miklavž ne bo hodil ko bosta večja ,pa se bom držala starih običajev.Verjetno ti nisem kaj pomagala.Če ,pa že hočeš kaj kupit ,pa razmisli kaj rabita svojemu razvoju primerno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:50:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj otrok se je najedel sem mu neko mešanco namešala upam ,da spi malo dlje. Ja jaz ,pa grem s kurami spat lahko noč. pa mal še počakaj mamiiiii
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:50:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! Opa nekaj lepo se obnaša zadnje čase ,kaj si mu te obljubla .Midva nisva šla in nikoli ne bova ,ker moj ne gleda filmov .Mam pravega a? Midva pa tudi ne bova šla ker ni nikol cajta pa seveda nikol varstva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:51:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! Opa nekaj lepo se obnaša zadnje čase ,kaj si mu te obljubla .Midva nisva šla in nikoli ne bova ,ker moj ne gleda filmov .Mam pravega a? Midva pa tudi ne bova šla ker ni nikol cajta pa seveda nikol varstva hvala Persida
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:51:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj otrok se je najedel sem mu neko mešanco namešala upam ,da spi malo dlje. Ja jaz ,pa grem s kurami spat lahko noč. pa mal še počakaj mamiiiii Zaradi tebe bi še a upam na dobro noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:51:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
cita - a doma vse pod kontrolo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:52:44
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj otrok se je najedel sem mu neko mešanco namešala upam ,da spi malo dlje. Ja jaz ,pa grem s kurami spat lahko noč. pa mal še počakaj mamiiiii Zaradi tebe bi še a upam na dobro noč jaz ti želim da spite celo noč če glih more bit bujenje naj bo pa samo eno...pr nas so tudi noči fulllll ga je začela sračkat sej ni čudno trma dela ponoči tudi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:52:45
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer kako ste?jaz lih tio dajem spat pa se raje igra v posteljici..leo pa bo po vsej verjetnosti šel vrtec ker ni priden,pa take zganja da ..pa tia je včeraj naredila 5korakov samo očitno nima pravih čevljov,danes sem ji neke obula pa ni znala hodit v njimi.ima pa tud cicibanove sam so pretežki za njene male nogice..pa prosim za NASVET-kaj za miklavža??za božič bo tia dobila poganjalca,leo ne vem še kaj,pa tud za pa ne vem..moj pride komaj 24.12 tak da imam čas kupiti darila.kaj naj sploh kupim? Pri nas bodo za Miklavža knjigice, sestavljanka... Male preproste stvari za vsak dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:53:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - a doma vse pod kontrolo? ti pove tale smajli kej mah sej bo sem vesela da imam vas marčevke da ste tu zato pa VAS IMAM RADA...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:57:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - a doma vse pod kontrolo? ti pove tale smajli kej mah sej bo sem vesela da imam vas marčevke da ste tu zato pa VAS IMAM RADA... Ma res upam ,da ti smajliji enkrat izgineje iz tvojega obraza.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 19:59:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - a doma vse pod kontrolo? ti pove tale smajli kej mah sej bo sem vesela da imam vas marčevke da ste tu zato pa VAS IMAM RADA... Ma res upam ,da ti smajliji enkrat izgineje iz tvojega obraza. veš kaj jaz rečem če ljudje mislili s tapravo glavo seveda trezno bi bilo živlenje za mene velikokrat lepše ampak kaj naj...kaj več pa drugič špijuni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:08:04
|
|
|
|
|
Čer, imam eno vprašanje...kaj naredit... V petek imamo eno praznovanje 50 letnnice(moja mama sej ne vem če bi ji tko rekla ampak ok v tem kdaj drugič)al naj gremo al ne začne se ob 20 v eno gostilni tle od nas kakšen kilometer ali pa dva več ne to ji bo presenečenje ona nič ne ve no pa me zanima al naj gremo seveda bi šla Lia zraven ker varstva nimamo za njo pa je niti ne bi dala če je to presenečenje...ja ali ne???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:08:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, kaj bauca že pančata da si za računalnikom?* Jaz dobim zdaj obisk, Tomaža pa še ni doma A lahko jaz pridem saj je že skoraj torek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:11:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! Opa nekaj lepo se obnaša zadnje čase ,kaj si mu te obljubla .Midva nisva šla in nikoli ne bova ,ker moj ne gleda filmov .Mam pravega a?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:11:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Jaz pa danes ne bom čvekala, ker greva z v kino! Drugič odkar imava Valentina. Torej vam že kar sedaj zaželim ... LAHKO NOČ! midva pa mogoče jutri, ko bova sama doma. Lija gre služit v Lenart..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:11:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Opa nekaj lepo se obnaša zadnje čase ,kaj si mu te obljubla .Midva nisva šla in nikoli ne bova ,ker moj ne gleda filmov .Mam pravega a? kaj a te tvoj gleda??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:11:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa kaj skriva! Aja, dopust je rezerviran! za dopust!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:11:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čau bau! Se grem lišpati. saj v kinu je tema, te noben nebo vido
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:15:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, imam eno vprašanje...kaj naredit... V petek imamo eno praznovanje 50 letnnice(moja mama sej ne vem če bi ji tko rekla ampak ok v tem kdaj drugič)al naj gremo al ne začne se ob 20 v eno gostilni tle od nas kakšen kilometer ali pa dva več ne to ji bo presenečenje ona nič ne ve no pa me zanima al naj gremo seveda bi šla Lia zraven ker varstva nimamo za njo pa je niti ne bi dala če je to presenečenje...ja ali ne??? pripelaj Lio k meni, bom jo pazla. Spat jo bom pa že dala.. Ma ura je mal pozna a ne, glede na to da Lia ti hitro zaspi. Mogoče če greste glih tolk da pozdravite, voščite ipd. Pol pa greste... Midva načeloma po 18h ne greva nikamor, na nobeno praznovanje, ampak če bi imela mami abrahama pa bi verjeno šli vsaj voščit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:15:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer kako ste?jaz lih tio dajem spat pa se raje igra v posteljici..leo pa bo po vsej verjetnosti šel vrtec ker ni priden,pa take zganja da ..pa tia je včeraj naredila 5korakov samo očitno nima pravih čevljov,danes sem ji neke obula pa ni znala hodit v njimi.ima pa tud cicibanove sam so pretežki za njene male nogice..pa prosim za NASVET-kaj za miklavža??za božič bo tia dobila poganjalca,leo ne vem še kaj,pa tud za pa ne vem..moj pride komaj 24.12 tak da imam čas kupiti darila.kaj naj sploh kupim? Joj, mi si za Miklavža nikol nena dost obdarujemo..stalno kako pomarančo, čokoladico pa to. Tudi letos bo enako. lija bo dobila kakšno kašico, tomaž čokolado pa je to to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 20:15:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj otrok se je najedel sem mu neko mešanco namešala upam ,da spi malo dlje. Ja jaz ,pa grem s kurami spat lahko noč. nočko. Jaz pa čakam na sosede, pol pa tud grem, pa to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?