Ninča77
|
Dober večer punce. No sedaj se bo pa začelo in bom vsak dan prebirala, kako veselo decemberke rojevajo. Mi kr paše, da sem že rešena, saj se veselo cartamo z Mojim Matevžkom. Kr cel dan bi ga lahko mela v naročju, ampak se kontroliram, da ga ne razvadim preveč. Po drugi strani pa moreva nadoknadit cartanje, ki sva ga bila od začetka prikrajšana. Začeli smo jesti malce boljše, v sredo pa imava prvo posvetovalnico in bom videla kako napredujeva, po naši tehtnici sva se zredila v enmu tednu nekje za 150g. Upam da bo kr vredu. Imamo pa malo problemov s prebavo. Namreč naš Matevž kaka samo vsak drugi ali pa tretji dan in mi je prav hudo, ko vidim revčka kako ga napenja. Začeli smo uporabljat tudi koroške kapljice in tudi avstrijske-anti flat. Zamenjali smo mleko aptamil z novalacom, ki bi naj bil proti zaprtju, ampak ni videt nič kaj razlike, edino malce manj krčev se mi zdi da ima po tem mleku. No sam da napredujema. Jutri imava ortopeda in menjavo gipseka na nogici( saj sem vam napisla da ma eno stopalce zaležano)., Ja naš otrok se rodil res en veliki revček, ampak je pokazal kakšen korenjak je. Še zdravniki so mi rekli, da ni upanja za njega, sedaj pa je praktično brez posledic. Je pač nedonošenček. No hotela sem vam povedat glede našega zdravstva. Po končanem menjavanju gipsa, bo dobil ene čevljčke-longeto, in to bo pa moral imet na obeh nogicah, vmes pa je ena palčka, da bojo stopalca res na miru in skozi v istem položaju 24 ur na dan in tri mesece. o je neka nova metoda po Ponsetiju in zdravstfvo najbrž teh čeveljkev ne bo krilo, ceno bom pa najbrž jutri zvedela. A ni žalostno, da za tako stvar ni denarja? Očitno se zavedajo, da vsak starš pač da denar, ko se gre za njegovega otroka. Uf sem se razpričala. No se javim kaj, punce vi pa začnite že rojevat. Tintara sem ful vesela zate, Vaneta in tvojo družino in ko se začnejo lepi dnevi, se moreva dobit. BeeBee lepo da si se oglasila in upam, da se počasi postavljaš na svoje noge. Hja glede stave pa težko rečem, Shop girl nas lahko preseneti,čeprav sem si jo predstavljala skoz ful kondicijsko pripravlena in da bo kr neki čez rok nosila. Mi je pa Tincy90 najbolj na prvem mestu za porod. No bomo videli. Lep večer, grem se zdej počasi mal cartat k mojmu.
|