|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
30.11.2009 15:53:15   
somic
spet jaz!

moj mali je lenuh!!! spet nič od njega! od jutra in od tiste grenivke naprej se ni premaknil za cm! ne vem jaz kam to pelje... no, če bo po porodu tudi tako priden, bo kar ok, se ne bom pritoževala prav nič!

sva si pa z mojim naredila en lep delček dneva. sem nama naredila dobro kosilo, potem pa sva šla na kavico in en krajši sprehod, ker dalšega se itak ne da, ker tukaj na obali takoooo piha, da je groza. potem ko sva prišla domov, sva se malo stisnila, pa se mela malo rada user posted image user posted image user posted image pa je prav pasalo. zdaj se pa spravljam likat srajce.

kar se poroda tiče... pred samo nosečnostjo sem imela mešane občutke glede tega, me je bilo bolj ko ne strah, zdaj pa bolj razmišljam, manj me je strah, sicer priznam da razmišljam tudi o ea, sicer pa moram najprej sploh videt, če bom imela naravnega glede na malčkovo lego in še eno težavo imam, zaradi katere se ne morejo odločit za vrsto poroda. bomo vidli. moj je pa takoj rekel, da bo zraven mene, kar pa tudi dosti pomeni.

kako pa je sploh s to ea? se moraš zmenit prej v bolnici, že pri svojem g al kako gre sploh to? nimam pojma?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.11.2009 15:59:41   
tweety83
Glede Ea se mi zdi da se moraš že vnaprej dogovoriti, ker mora biti anestezist takrat tam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.11.2009 16:06:44   
poopek
v porodnišnici trbovlje je tako, da se je treba prej dogovorit z anestezistom, za kar seveda potebuješ prej napotnico od svojega G. jz mam v sredo pregled in ji bom kr rekla naj mi da napotnico da se zmenim za EA. Nikol ne veš kako bo...

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.11.2009 16:12:18   
naja6
grahek85,hvala za odgovor,nisem niti pomislila na te praznike,preračunljivo ni kaj,svaka čast
somič,glede EA moreš najprej na individuallen razgovor z aneseziologom,kjer ti vse lepo razloži kako in kaj,in lahko vprašaš kaj ti ni jasno,pol pa še imaš en obrazec za izpolnit-isto kot pred vsakim operativnim posegom,pol ti pa še v materinsko napiše da imaš zmanjeno za EA in to je potem to,tel.kamor pa pokličeš pa smo mi dobili v MŠ
Jaz sem se odločila za to,ker še vedno lahko rečem,ne hvala je ne rabim,če ne bo tolk hudo,ko pa si že tam,pa da nisi zmenjen pa več ne moreš rečt da pa bi rodila z EA
Ziher je ziher-kot pravijo

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.11.2009 16:37:37   
ellie
Hej punce...se javljam po dolgem časuuser posted image  sem skos v neki gužvi...in imam počasi že vsega dovolj. Upam da bom vsaj tiste dneve med prazniki imela fraj.

Danes sem bila na 100g glukoznem testu...je blo prav bljak. Pa še jezna sem bla, ker sem tiste pol litra čaja mogla tam noter v laboratoriju pit, kjer je blo 35 stopnij...me niti v čakalnico ni spustilauser posted image  sem čisto zakuhala poleg vsega.

Sem pa srečala eno znanko, ki ima čez 3 dni rok...in ima trebuh enako velik kot je mojuser posted image  res me bo razneslo se mi zdiuser posted image

Pa ena kolegica je par dni nazaj rodila. Sicer vem, da ni najbolj pametno, da to pišem...ampak dobro je poznat zadeve in tud vedet, kdaj se je treba zase postavit. Ji je doma že voda odtekla, popadke pa je imela preslabe in tud odpirala se ni. In so jo hoteli pustit čakat še čez noč. In se je zbunila in naredila celo štalo, da so ji dali tist koktejl za boljše popadke. In potem se je v 1 uri odprla za 8cm. Sredi vsega pa so se popadki ustavli in se je mali zagozdil v porodnem kanalu...in pol so ji mogli še umetne našibat. Tak da je mali že bil v ful slabem stanju...pa še ful jo je raztrgalo. Zdaj sta sicer že doma...ampak je čisto boga...sploh ne pride k sebi. Me je čisto šokiralo, da se takšne stvari dogajajouser posted image V bistvu če bi se zdravniki malo bolj potrudli...bi se lahko dosti lepše končalo. Baje je tud fino, če se v naprej dogovoriš s kakšno babico, ki te potem spremlja res čez cel porod. Je pa pač treba plačat. Ampak baje je vredno.

< Sporočilo je popravil ellie -- 30.11.2009 16:38:24 >

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.11.2009 16:37:46   
23tina
pozdravljene bodoče mamice!
se opravičujem,ker vdiram v vaš forum.imam punčko staro 3 mesece,ki ima zeloooooo veliko premajhnih cunjc od 56-68!če katero zanima si lahko ogleda na http://www.mojalbum.com/23tina/oblacila-za-puncko-56-68/foto/17485729

več info na vinditina@gmail.com

še enkrat se opravičujem in vam želim da lepo preživite še zadnjih nekaj deset dni,in dobile boste najlepše novoletno darilouser posted image
SREČNO!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.11.2009 17:12:13   
mimikica
ojla user posted image
komaj sem vas skoz prebrala
tincyika super, lepo da je tako, zdaj pa kar uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz pa sem danes dala kri in mi je rekel da imam premalo železa. pol pa sem šla v lekarno po ene tablete, kot dodatek železa  floradix , a jih se keram jemlje, oz.jih je?

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.11.2009 17:42:42   
ellie
mimikica jaz sem jemala železove tablete...sicer ne te...pa tud ne zdaj med nosečnostjo. Jih zdaj tudi ne bi...bi probala s kakšno hrano to popravit. Ker mi je po teh tabletah bilo nenormalno slabo pa bruhala sem. In je že večkdo to rekel...tak da očitno nisem bla edina.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.11.2009 18:07:04   
naja6
mimikica tudi meni je na zadnjem pregledu povedala da mi primanjkuje železa,ampak mi je napisala recept za LEGOFER,in je v obliki sirupa,ne vem zakaj ga tebi ni

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.11.2009 18:18:09   
anomis1
Pa ena kolegica je par dni nazaj rodila. Sicer vem, da ni najbolj pametno, da to pišem...ampak dobro je poznat zadeve in tud vedet, kdaj se je treba zase postavit. Ji je doma že voda odtekla, popadke pa je imela preslabe in tud odpirala se ni. In so jo hoteli pustit čakat še čez noč. In se je zbunila in naredila celo štalo, da so ji dali tist koktejl za boljše popadke. In potem se je v 1 uri odprla za 8cm. Sredi vsega pa so se popadki ustavli in se je mali zagozdil v porodnem kanalu...in pol so ji mogli še umetne našibat. Tak da je mali že bil v ful slabem stanju...pa še ful jo je raztrgalo. Zdaj sta sicer že doma...ampak je čisto boga...sploh ne pride k sebi. Me je čisto šokiralo, da se takšne stvari dogajajouser posted image V bistvu če bi se zdravniki malo bolj potrudli...bi se lahko dosti lepše končalo. Baje je tud fino, če se v naprej dogovoriš s kakšno babico, ki te potem spremlja res čez cel porod. Je pa pač treba plačat. Ampak baje je vredno.

Moje mnenje je da bi tvoja prijateljica morala poslušati zdravnike, ker tudi če ti voda odteče ni potreben takojšen porod, seveda je odvisno od plodovnice in od stanja otroka, lahko se počaka tudi dva dni.
Da počaka čez noč so predlagali ravno zato ,da bi se maternični vrat malo bolj zmehčal, ker je hotela svoje so jo spodbudili in rezultat je da se je prehitro odpirala glede na stanje MV.
Jaz v taknih situacijah zaupam zdravnikom, seveda ob prejšnjem pogovoru glede situacije.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.11.2009 18:32:09   
poopek
ojla! a je ktera gledala svet na kanalu A? jz sem čist šokirana zarad nove gripe!user posted image ful sem v skrbeh...

(odgovor članu anomis1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.11.2009 18:48:45   
Gwendolen
No, prvo kot prvo je Svet izjemno senzacionalistična oddaja, v kateri njihovi histerični in zjalasti novinarji vsako stvar še potencirajo. Sigurno pa je zadeva resna in tudi mene je strah. Zato se izogibam ali vsaj poskušam izogibati množicam. Maksimum mojih izhodov so lokalne trgovine, najbolj me je še strah, ko grem v lekarno, ker tam pa res tičijo večinoma kaki bolni osebki. Enako je z obiski pri zdravniku. Preostanek bebi nakupov bova opravila po internetu oz. če nama bo kdo kaj od manjkajočih stvari kupil za darilo, se seveda ne bova branila.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.11.2009 18:53:16   
Enkica
Tudi jaz se na veliko izogibam mestom kjer mrgoli ljudi. No v petek bom smuknila do mesta, ko prižgejo lučke ... to bo pa tudi višek mojih dogodivščin. Tudi danes bi morala iti v klinični center, namreč naš ata se bori z zadnjimi urami življenja, ampak enostavno ne sprejmem odločitve, da bi šla izzivat na tako mesto, da kaj staknem.
Sem se že v mislih poslovila od njega in seveda upam, da vsaj še kak dan zdrži. Namreč danes ima rojstni dan - 95 let - in se mi res ne zdi primeren dan, da nas zapusti.

Je pa res, da je SVET na Kanalu A ena prav "posebna" oddaja ... vse neki potencirajo ... vsako novico še malo podpihujejo, da vse še hujše pride kot je pa res.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.11.2009 18:57:28   
Gwendolen
Ojej, Enkica, tudi jaz držim pesti, da ata zdrži še malo. user posted image user posted image user posted image Pa sigurno ve, da misliš nanj in vse najboljše zanj! Pošiljam ti objemčke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.11.2009 19:05:12   
nincrli
grahek85 mene tudi ni toliko strah poroda in bolečin, želim si samo, da bo z malim vse vredu, ostalo bom že preživela. Za ea pa nisem...

tinncyka super, da si doma in da je vse ok!

A, če si samohranilka ima lahko oče vseeno porodniški dopust?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.11.2009 19:07:43   
viking95
Marija, ne vem sicer od kod si, ampak dekompresija v babiški šoli v Ljubljani naj bi bila namenjena ravno "masaži", ki pomaga proti zatekanju; mislim, da nam nosečkam pripada deset obiskov. Če ti le ni predaleč - pokličeš v babiško šolo in se naročiš. Ena seansa traja pol ure.

Boka jaz še delam in bom še 14 dni... Osem ur sedenja kar utrudi....

Kar zadeva prehladov in grip - mene v službi res zelo pazijo in se me vsak, ki je malo nahoden, ogiba v velikem loku in komunicira z mano po telefonu. Potem sem šla pa v materinsko šolo v ljubljansko porodnišnico, pa se prvi dan za mano vsede ena nosečka, ki je dve uri skup kašljala, smrkala in zraven razlagala, da že en teden ne more dihat, ker ima tako zabasan nos... No, naslednji dan sem imela pa to srečo, da se je zraven vsedel en bodoči očka, ki se je v predavalnici, polni nosečnic, odločil trosit viruse in bacile.... Bi človek vsaj tam pričakoval malo več uvidevnosti, a ne?

tinncyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ksenci in ugi vse najboljše z mal zamude user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.11.2009 19:21:17   
emica2008
nevem če je blo že kaj govora o tem: zanima me če že kateri ob stisku bradavice ven priteče kaka kapljica mleka?
men pri prvi user posted image v tem času nosečnosti ni še nič, šele ko sem rodila, zdaj v drugi user posted image ma mi je že pred cca 2 tedni kakšna kaplja ven prišla.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.11.2009 19:23:27   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

mimikica tudi meni je na zadnjem pregledu povedala da mi primanjkuje železa,ampak mi je napisala recept za LEGOFER,in je v obliki sirupa,ne vem zakaj ga tebi ni

ta sirup je imela moja cimra v bolnici in ga je njbolje jemati z vitaminom-C ali kaj že vsebuje kivi, je rekla da je zelo neokusen okus z kivijem ali pa mandarino pa je malo boljšeuser posted image  

povem sam za predlog da ga boš boljše pilauser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
30.11.2009 19:30:41   
naja6
tinncyka,hvala za predloge,samo morem rečt,da meni niti ni tak bad okus

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.11.2009 19:32:30   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

tinncyka,hvala za predloge,samo morem rečt,da meni niti ni tak bad okus

pol pa tak vreduuser posted image , meni HB ni treba pitiuser posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.11.2009 19:37:47   
mimikica
oj

no vidim  da govorite o porodu,
ja tudi mene je strah ko pomislim na to, ampak si pravim da pa nekako naš user posted image mora ven, saj ga že vsi nestrpno pričakujemo, ja me je pa ful strah, ponoči že vse sanjam, hm bomo že
ja glede gripe pa me je res strah, ja saj se bomo izogibali množice ampak vseeno je strah prisoten , že zaradi prihajajočegauser posted image , samo da bo vse ok, ostalo pa že bo

no to železo je v obliki tablet, baje 2 na dan

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.11.2009 19:51:40   
ALEXI M.
Lep večer...oglašam se prvič..glede gripe... sem v 34 tednu in sem se cepila za gripo in pandemsko gripo...zaenkrat je vse ok... čakamo da pride dan D da vidimo kakšno  user posted image se skriva v bušiju user posted image ... gled tekočine ki prihaja iz bradavic to pri meni traja že dva meseca user posted image vendar pa to ni pogoj za nadaljno dojenje... lep pozdrav Alex

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.11.2009 19:53:09   
tinncyka
user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       09.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?   26.11./16.12.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      7.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     30.11.2009          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG     18.11.09     user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    2.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija  19./30.11.09     user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  8.12.09       user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        10.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       11.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         16.12.09       user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje   16.11.09  user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image )     Domžale    1.12.09   user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ               7.12.09    user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?      26.11.09   user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
12.1.2010   emica2008(?)     (2user posted image ,1user posted image )           ?               ?         user posted image
12.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje        7.12.09      user posted image   
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ        6.11.09         user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan      24.11.09       user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj       30.11.09        user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      10.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ       30.11.09          user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik  25.11./15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje             20.11.09      user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG            30.11.09       user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?       16.11./7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš  27.11.09       user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        24.11.09       user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.12.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?               user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    18.11.09    user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?       22.10.09      user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             15.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB        9.12.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./29.12.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB           ?           user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       1.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ           01.12.09    user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
            27.11.09     user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska    30.11.09       user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?                 ?          user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ                ?        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?                    ?         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?          1.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     9.12.09       user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    7.12.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 92 SREČK user posted image S 96 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 28
user posted image - 23
user posted image - 45

PREGLEDI:

DECEMBER

pajcevina - *01.12.2009*
MMMojca - *01.12.2009*
Enkica - *01.12.2009*
somic - *01.12.2009* 
ugi - *02.12.2009*
MAŠKA - *04.12.2009*
Ksantipa77 - *07.12.2009*
polho3006 - *07.12.2009*
KiA*** - *07.12.2009*
vtitag - *07.12.2009*
tinncyka - *07.12.2009*
*zmajcica* - 08.12.2009*
naja6 - *09.12.2009* 
quelle - *09.12.2009* 
mimikica - *09.12.2009* 
nincrli - *10.12.2009*
grahek85 - *10.12.2009*
Naty_ka - *11.12.2009*
kemo - *14.12.2009*
anita goitan - *15.12.2009*
a.jrad1 - *15.12.2009* 
Kika99 - *16.12.2009*

nikita 33 - *16.12.2009*
majčyca- *16.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
D.anna 76 - *28.12.2009*
majčyca- *29.12.2009*

JANUAR

majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu mimikica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3598
    30.11.2009 19:53:56   
    tinncyka
    IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

Lep večer...oglašam se prvič..glede gripe... sem v 34 tednu in sem se cepila za gripo in pandemsko gripo...zaenkrat je vse ok... čakamo da pride dan D da vidimo kakšno  user posted image se skriva v bušiju user posted image ... gled tekočine ki prihaja iz bradavic to pri meni traja že dva meseca user posted image vendar pa to ni pogoj za nadaljno dojenje... lep pozdrav Alex

dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
    Neposredna povezava do sporočila: 3599
    30.11.2009 20:10:20   
    nony
    Pozdravljene...no danes je za mano pregled smo imel CTG vse je ok razen urin sem imela slab tko,da moram it v sredo še enkrat v laboratoriji...naslednji pregled imam 21.12...in bom imela UZ...

Upanje ostaja....

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPOL OTROKA
    MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!