Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:23:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak pozna . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj poželel... Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom. Ja, to se tudi meni ne bi dala pripravljati...zato pa sem si jaz vzela cimetove kekse pa mleko in je to to.. ja, saj vem. Jaz sem sam povedla kaj si je moj trebušček zaželel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:24:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk! očitno vse Pa že tolko dni zapored? ja, ja..delajo na novem . Saj veš, slovenčkov primanjkuje..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:26:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk! očitno vse Pa že tolko dni zapored? ja, ja..delajo na novem . Saj veš, slovenčkov primanjkuje.. te pa kar...še namesto mene...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:29:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa kar...še namesto mene... pa Kokica, saj delat je fajn, tist trebuh v zadnjem mesecu je problem (tak pravijo no, mene je Lija za zadnji mesec prikrajšala.. , no saj tebi Valentin tud ni dal ne vem kakšnega velikega veselja zadnji mesec )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:31:16
|
|
|
|
yania
|
čer..kaj dogaja..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:31:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania čer..kaj dogaja.. ooo yania.. prišle nove okrepitve kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:32:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania čer..kaj dogaja.. ooo yania.. prišle nove okrepitve kako si? Še sreča...kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:33:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa kar...še namesto mene... pa Kokica, saj delat je fajn, tist trebuh v zadnjem mesecu je problem (tak pravijo no, mene je Lija za zadnji mesec prikrajšala.. , no saj tebi Valentin tud ni dal ne vem kakšnega velikega veselja zadnji mesec ) je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:34:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja.. kak fajn a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:35:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja.. kak fajn a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:37:38
|
|
|
|
yania
|
ej, bo..otročki spijo.. smo bili tudi malo zunaj, z vozičkom,,,1 urco, pa sem še bolj lena bila, ampak me je kava rešila.. kako ste ve?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:38:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, yania jaz vaju zapuščam. Mi oči kar skup vleče..moram it pod odejo. Jutro bo prehitro tu. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:40:58
|
|
|
|
trinity22
|
Dober večer Tasa vse naj, naj, naj, najboljše za tvoj rojstni dan mi smo se spet malo razvajali pri dedanu in bici pa z možekom sva šla v soboto zvečer na svatovski ples, ki ga vsako leto prireja ansambel, ki nama je igral na poroki in sva malo plesala, pa obujala spomine, sedaj pa gledava še dvd od poroke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:42:03
|
|
|
|
yania
|
ej, če katero zanima najbolj svetovna fotka danes,,,naj gre v moj album...ma smo se tako nasmejali našemu bučkotu..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:44:40
|
|
|
|
yania
|
Tasa , lepo spite,,pa naj bo dooolga nočka...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:50:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Yania- super! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:55:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo , da boš najboljše! Hvala. Je pomagalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 0:27:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dober večer Tasa vse naj, naj, naj, najboljše za tvoj rojstni dan mi smo se spet malo razvajali pri dedanu in bici pa z možekom sva šla v soboto zvečer na svatovski ples, ki ga vsako leto prireja ansambel, ki nama je igral na poroki in sva malo plesala, pa obujala spomine, sedaj pa gledava še dvd od poroke ful lepo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 0:27:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ej, če katero zanima najbolj svetovna fotka danes,,,naj gre v moj album...ma smo se tako nasmejali našemu bučkotu.. samo fotka je pa res totalno huda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 7:06:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro moje dame. Atija smo poslali spet daleč,daleč....,tak,da bom ponovno lahko prišla do kompa.Ker na mojem sem malima zadnjič dala tipkovnico ,pa sta jo zrihtala ne gre več . Drugač,pa noči so prave katastrofe bujenje na uro,dve.No danes je bilo na tri.Tak ,da polj si lahko predstavljate kake židane volje sem zjutraj.Nekih drugih drastičnih sprememb ni .Sta ,pa postala mamina žuleka ,da je joj še tiste hlače ,pa majce ,ki so do sedaj nekak zgledale imam sedaj vse raztegnjeno ko me vsak na svoji strani cukata.Nek hudič se me je začel lotevat ,ker me vsaka dlaka boli. Maladva ne kašljata več toliko tu,pa tam ,pa nosek bo tudi počasi boljši. Aja ,pa še to RVM še vedno .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 7:49:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro, kako ste punce? Se naspale? Naša noč , ma sploh ne razumem kako se še nisem navadila, da nimamo briljantnih noči? Trinity hvala lepa za voščilo , Persida, da ne zboliš , Najaa super, da si bolje.. ampak za vsak slučaj ti pa še vedno pošiljam . In medtem ko sem veselo pisala post, se mi je lepo kruh zažgal v pečici Super, sem brez zajtrka..vse za RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 7:58:51
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 9:34:59
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja.. kak fajn a ne? Men se je pa en tedn še podalšal, uhhhh!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 9:44:50
|
|
|
|
mmmc
|
Dobro jutro, pr nam so zobki na pohodu. Sm rabla 2 uri da sem začela kavo pit, ker je tolk težil. Pol je šel pa nazaj v krpe... Tko da mam mal miru. Ne da se mi solate oprat za kosilo, bodo zravn pa še sojini polpeti pa riž, da ni dost dela. ;))) Sem lena... Danes bom počivala, jutri se greva pa z potepat. K mojim, pa sladkarije za Miklavža kupt... Do konca tedna bom pa paketke za M. nardila, pa malemu dva bodija porisala. Komi čakam, štimat darilca, to mi je fuuuul dobr. Persida in taša: saj bo spanje kmalu tudi pri vama, čez noč!!! Vsaj pr nam je blo tko. Yania: super fotka za bolčane: za špijune:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 30.11.2009 12:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc za špijune:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?