|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
29.11.2009 21:23:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak poznauser posted image . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj user posted image poželel... user posted image  user posted image Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom.

Ja, to se tudi meni ne bi dala pripravljati...zato pa sem si jaz vzela cimetove kekse pa mleko in je to to..user posted image

ja, saj vem. Jaz sem sam povedla kaj si je moj trebušček zaželel user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
29.11.2009 21:24:25   
tasa_m

Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk!user posted image
user posted image user posted image
očitno vse user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa že tolko dni zapored?user posted image user posted image user posted image

ja, ja..delajo na novem user posted image . Saj veš, slovenčkov primanjkuje..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
29.11.2009 21:26:38   
KOKICA32

Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk!user posted image
user posted image user posted image
očitno vse user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa že tolko dni zapored?user posted image user posted image user posted image

ja, ja..delajo na novem user posted image . Saj veš, slovenčkov primanjkuje..user posted image

te pa kar...še namesto mene...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
29.11.2009 21:29:39   
tasa_m

pa Kokica, saj delat je fajn, tist trebuh v zadnjem mesecu je problem (tak pravijo no, mene je Lija za zadnji mesec prikrajšala..user posted image , no saj tebi Valentin tud ni dal ne vem kakšnega velikega veselja zadnji mesecuser posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
29.11.2009 21:31:16   
yania
čer..kaj dogaja..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
29.11.2009 21:31:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

čer..kaj dogaja..

ooo yania.. prišle nove okrepitve user posted image user posted image user posted image

kako si?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
29.11.2009 21:32:36   
KOKICA32

čer..kaj dogaja..

ooo yania.. prišle nove okrepitve user posted image user posted image user posted image

kako si?

Še sreča...kako?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
29.11.2009 21:33:18   
KOKICA32

pa Kokica, saj delat je fajn, tist trebuh v zadnjem mesecu je problem (tak pravijo no, mene je Lija za zadnji mesec prikrajšala..user posted image , no saj tebi Valentin tud ni dal ne vem kakšnega velikega veselja zadnji mesecuser posted image )

je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
29.11.2009 21:34:16   
tasa_m
je ja...samo mene je trebuh že prej malo jezil..no, vsaj 3 tedne prej sem se ga lahko rešila..to pa ja..user posted image

kak fajn a ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
29.11.2009 21:35:45   
KOKICA32

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
29.11.2009 21:37:38   
yania
ej, bo..otročki spijo..

smo bili tudi malo zunaj, z vozičkom,,,1 urco, pa sem še bolj lena bila, ampak me je kava rešila..

kako ste ve?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
29.11.2009 21:38:11   
tasa_m
Kokica, yania jaz vaju zapuščam. Mi oči kar skup vleče..moram it pod odejo.

Jutro bo prehitro tu.

Lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
29.11.2009 21:40:58   
trinity22
Dober večeruser posted image
Tasa vse naj, naj, naj, najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image
mi smo se spet malo razvajali pri dedanu in biciuser posted image pa z možekom sva šla v soboto zvečer na svatovski ples, ki ga vsako leto prireja ansambel, ki nama je igral na poroki in sva malo plesala, pa obujala spomine, sedaj pa gledava še dvd od porokeuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
29.11.2009 21:42:03   
yania
ej, če katero zanima najbolj svetovna fotka danes,,,naj gre v moj album...ma smo se tako nasmejali našemu bučkotu..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
29.11.2009 21:44:40   
yania
Tasa , lepo spite,,pa naj bo dooolga nočka...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
29.11.2009 21:50:15   
KOKICA32
Yania- super! user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
29.11.2009 21:55:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš najboljše! user posted image

Hvala. user posted image Je pomagalo.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
30.11.2009 0:27:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Dober večeruser posted image
Tasa vse naj, naj, naj, najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image
mi smo se spet malo razvajali pri dedanu in biciuser posted image pa z možekom sva šla v soboto zvečer na svatovski ples, ki ga vsako leto prireja ansambel, ki nama je igral na poroki in sva malo plesala, pa obujala spomine, sedaj pa gledava še dvd od porokeuser posted image

ful lepo user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
30.11.2009 0:27:58   
felix7

ej, če katero zanima najbolj svetovna fotka danes,,,naj gre v moj album...ma smo se tako nasmejali našemu bučkotu..

samo fotka je pa res totalno huda user posted image  user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
30.11.2009 7:06:42   
PERSIDA
Dobro jutro moje dame.
Atija smo poslali spet daleč,daleč....,tak,da bom ponovno lahko prišla do kompa.Ker na mojem sem malima zadnjič dala tipkovnico ,pa sta jo zrihtala ne gre večuser posted image .
Drugač,pa noči so prave katastrofe bujenje na uro,dve.No danes je bilo na tri.Tak ,da polj si lahko predstavljate kake židane volje sem zjutraj.Nekih drugih drastičnih sprememb niuser posted image .Sta ,pa postala mamina žuleka ,da je joj še tiste hlače ,pa majce ,ki so do sedaj nekak zgledale imam sedaj vse raztegnjeno ko me vsak na svoji strani cukata.Nek hudič se me je začel lotevat ,ker me vsaka dlaka boli.
Maladva ne kašljata več toliko tu,pa tam ,pa nosek bo tudi počasi boljši.
Aja ,pa še to RVM še vednouser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
30.11.2009 7:49:22   
tasa_m
Dobro jutro, kako ste punce? Se naspale? Naša noč  user posted image , ma sploh ne razumem kako se še nisem navadila, da nimamo briljantnih noči? user posted image

Trinity hvala lepa za voščilo user posted image ,
Persida, da ne zboliš user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image ,
Najaa super, da si bolje.. ampak za vsak slučaj ti pa še vedno pošiljam user posted image user posted image .

In medtem ko sem veselo pisala post, se mi je lepo kruh zažgal v pečici user posted image  Super, sem brez zajtrka..vse za RR user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
30.11.2009 7:58:51   
spps
Dobro jutrouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
30.11.2009 9:34:59   
mmmc

Men se je pa en tedn še podalšal, uhhhh!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
30.11.2009 9:44:50   
mmmc
Dobro jutro,
pr nam so zobki na pohodu. Sm rabla 2 uri da sem začela kavo pit, ker je tolk težil. Pol je šel pa nazaj v krpe...
Tko da mam mal miru. user posted image user posted image user posted image
Ne da se mi solate oprat za kosilo, bodo zravn pa še sojini polpeti pa riž, da ni dost dela. ;)))
Sem lena...
Danes bom počivala, jutri se greva pa z user posted image potepat. K mojim, pa sladkarije za Miklavža kupt... Do konca tedna bom pa paketke za M. nardila, pa malemu dva bodija porisala. Komi čakam, štimat darilca, to mi je fuuuul dobr.

Persida in taša: saj bo spanje kmalu tudi pri vama, čez noč!!! Vsaj pr nam je blo tko.
Yania: super fotka
za bolčane: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za špijune: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
30.11.2009 12:29:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc
za špijune: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?