|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
29.11.2009 22:17:39   
sonček85
tanjuši:jutri probam pri sebi ion ti javim.Sva z dragim gledala film ZASNUBITEV -noro dober je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.11.2009 22:57:16   
Kliki
Punce vidim da ste danes tudi na polno čvekale in da vas je Sonček čist s smeškoit zastrupil. So sporočila bolj luštna sedaj.

Kepica tako je prav da se ne sekiraš za te provukacije ker se ne splača.

Lepo bodite in se beremo jutri.
Zdej grem pa user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.11.2009 8:04:22   
sonček85
hejla jutro !!!

Jupi danes greva pa z Aleksom ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bova nadoknadla za ves teden nazajuser posted image user posted image

A je kaj novičk o twixy,pa mariee

mmm(mala mravljica mravljinček):kako si ,nič se nisi javila čez vieknd,sta se z dragim stiskala.saj prav user posted image

kako ste ostale ?

vsem lep leni ponedeljek
teni ti pa danes uživaj v zadnjem brezdelnem dnevuuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.11.2009 8:07:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.11.2009 8:16:46   
nadka30
hallo, hallo,user posted image kje se pa skrivate, cel vikend vas niuser posted image
kaj slučajno miklavžu za darila pišeteuser posted image
sonček 85 en lep sprehod ti želimuser posted image
kaj je kaz z twiky, in marieeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
30.11.2009 9:25:06   
soncek_25
Jutro!
Jaz sem spet z vami, prišla nazaj domov, je blo ful luštnuser posted image A veste kolk sem lepe stvari videla za naše bebice, bi kar kupla kaj...
Komaj sem vse prebrala...čvekice!
Kepica moja...lepo, da se ne obremenjuješ z ogovarjanjam in podobnim s...user posted image Samo, da si ok, da se z dragim razumeta in si stojita ob strani in da je tut s kepčekom vse v redu. Objemček...
Lunica  dobrodošla med nami...smo same fajne punce tle gor user posted image user posted image user posted image
Nadka hej hej...vidim da obvladaš smeškote, men to še ne gre od rokuser posted image Pa prikazno slikico imaš vidim, svojo princeskouser posted image Pa drugače, si ok? Še malo, pa bo akcija in pluseki...
Jaz sem včeraj naredila test za ovulacijo, pa nič ne kaže...me je že strah, da sem jo zamudila k sem bila v Italijiuser posted image (čeprav se mi zdi čudn, da bi bla že 1 teden, oziroma 10 dni po M, ampak nikol ne veš)...bomo še kar naprej user posted image :):):):)
Sonček uživajta na sprehoduuser posted image Potiškaj Aleksa še zame...
Kliki, Pilotinca, Teni, Zvesta,a.Biba, .... in vse ostale... pozdravček tudi vam!

(odgovor članu lunica85)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
30.11.2009 9:25:01   
lunica85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kaj je kaz z twiky, in marieeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jutro nadka.
sonček85 lep sprehod vama želimuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
30.11.2009 9:27:09   
lunica85
hvala sonček25. ovulacija nastopi 6 dni po Muser posted image

(odgovor članu lunica85)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
30.11.2009 9:28:20   
nadka30
pa kje so moje punce, daleč naokoli nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja user posted image se počasi poslavlja tako da upam da bom v dneh okoli božiča videla user posted image user posted image user posted image user posted image , enako velja za sončka25, kliki, tanjusi,....
Želim vam prekrasen zadnji novemberski dan, čez dobre 4 ure odhajam v službouser posted image user posted image user posted image .
Zoji pa čestitke za prvi meesec med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
30.11.2009 9:36:36   
nadka30
lej jo lej kdo se je vrnil med nasuser posted image user posted image user posted image user posted image , sonček še prej ko se boš orng obrnila boš nakupovala za svoje bejbija, kot sem že zgoraj napisala moj tečka počasi gre, zdaj si moram samo še zraunat, kdaj mora biti akcija na polno, okoli božičca,sonček že malo prej bouser posted image mo pa skakale do stropa in nazaj ker bomo plueseka videla
lunica pozdravljena, kot vidiš smo same prave babe ter klepetuljaste do nebesuser posted image , z nami ti ne bo nikoli dolgčasuser posted image , moram priznat to mi je sonček85 nekaj dobrega pokazalauser posted image sonček85 HVALA, HVALA.HVALA

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
30.11.2009 9:47:20   
soncek_25
Lunica...jaz štejem dneve od prvega dne M, ne po koncu M (od prvega dne je danes 13 dni in bi bil ta pravi čas za O).

U Nadka user posted image za konec M in začetek user posted image , mi mormo ta teden mal bolj intenzivno začet delat na bebiju...kakšen teden za mano boš zagledala user posted image user posted image user posted image ...sem že kar optimistična nede? sem kar prepričana da bo obema uspelo...pa sej ni dvoma, celo leto sva bili pridni in si zasluživa darilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
30.11.2009 9:58:12   
nadka30
ja sonček točno tako, najper zagledaš plus ti, potem kliki, nato jaz in teni,tanjusi, beabea, pol smo pa v kompletu v pravljičnem mesecu.Se strinjaš a ne.Pridne smo vse ble, zahtevne nismo želimo samo en pluuser posted image user posted image user posted image user posted image s, tako da veseli možje če to berete ima da prinesete pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Midva z mojim sma se pa odločila da nadji ne boma ničesar kupovala za miklavžaka ampak jo boma peljala v kono gledat to novo risanko o nekem jelenčku, zraven bo pa dobila pokovko, pijačo, tako da bo dobila pravi občutek za kino, misli da bo to kar lepo presenečenje zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image .Kaj mislite punce bo ok?user posted image user posted image user posted image
Sonček jaz sem ok, pripravljena na nove izziveuser posted image user posted image user posted image user posted image , mi zna katera zračunat kdaj približno naj bi bila O, če sem zadnjo user posted image imela 27.11, prej pa 26.10.

user posted image , upam da ti je všeč, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
30.11.2009 10:12:32   
soncek_25
Nadka po izračunu na eni strani boš imela ovulacijo okrog 13.12. (oziroma enkrat od 11.12. do 16.12. ), test pa lahko delaš 31.12. 2009...lepšega darila za NL si ne bi mogla želet!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.11.2009 10:16:24   
soncek_25
Jaz si ovulacijo tukaj računam: http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp
Se opravičujem, ampak ne znam drugače prilepituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.11.2009 10:19:24   
nadka30
hvala, hvala,user posted image
pa naj bo to moje novoletno darilouser posted image user posted image Jaz dobim novoletno darilo ti pa božičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.11.2009 10:24:24   
soncek_25
No vidiš...jupsi...komaj čakamuser posted image Danes bom pisala Božičku, pa za slučaj še Dedku Mrazuuser posted image
Sej tudi, če bi mi M zamujala bom počakala do Božiča, če pa pride, pa akcija za NLuser posted image user posted image user posted image
A smo same danes?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.11.2009 10:30:33   
nadka30
sonček zgleda da sma same, sam so mi mal sumljive, opravičil ne sprejemama razen če so zuser posted image ali pa če slončkajouser posted image user posted image user posted image
Sonček user posted image v vsakem primeru bo to tapravi mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.11.2009 11:07:17   
malaMravljica
madonca cveke, en sam samcat dan si v basem mravljiscu privoscimo cartanje in nic pc-ja, pa ze ne morem sledit vec debati.

sam tko mal sem pa tja sem prebrala, ok.

soncek, ja stiskal smo se. aleks pa gre danes ze vn a, super. upam sam, da imate lepse vreme kot mi, tu je oblacno in se dez ne more odlocit a bi bil dez ali sneg. ma smotano.

tassika, a tvoji mali je pa 56ka se prevelika. ha ha ha.. ma ne no, sej se ne smejim, uzivaj dokler je se tok mala, ne mores verjet kok hitro rastejo, moj ze sploh ni vec dojencek, tok je ze velik. st 56 je ze spravljena, razn se par hlac alla trenirka mu je prav.

kepica, nisem zasledila kaj je bilo spet, ma ej, karkoli je bilo in kdorkoli te spravlja ob zivce, daj sam nasmehni se in trebuh ponosno vn. v tem te nihce ne presisa.

biba, o vazicka si uzivala a. al sem jaz prehitro brala al res nisi napisala kaj ste gledali. men je opera zakon. ves moj tast gre na vse predstave v enem teatru tukaj in ga poznajo vsi pevci, tudi dobiva obiske opernih pevcev domu. lani za bozicno darilo nama je podaril karte za Jesus Christ Superstar v novi moderni izvedbi. ej, ZAKON!!!  mores videt, devica marija v razstrganih jeans hlacah, fenomenalno. z malim bomo tudi ze od malega zaceli hodit na otroske predstave.

ena nova punca je spet med nami in so ti ze povedale druge kok smo same tok fajn punce tukaj user posted image user posted image user posted image

kliki, ne ne bejba, noc ni cas za zurko, to je cas za spanje user posted image  ja, mi je ze zacel spat prvo rudno do 5h zjutraj, enkrat skot do 6h, danes pa je bilo tako:

no moja mali je danes prvic prespal v novi sobici v postelci. ko sem ga dala na posteljo sem takoj videla, da mu jogi odgovarja. ma kaj ne, vazic mali, kolk takih mladickov pa spi na vodni postelci. no in sem ga oblekla sam v tanko majcko in tanke zabice, ki se zapnejo na ramenih. hhh --- zbudil smo se cisto drugace obleceni, ker je po dojenju bruhnil mleko vn user posted image   za prvo noc v tako veliki postelji je super spal, hranjenje ob 3h in 5h. pa angel care nisva znala ustimat, mali je ravno fajn se pripravil za spat se je sprozu alarm user posted image user posted image user posted image  sam vse skup sem zaprla in odprla nasa vrata in pri malem, pa sem slisala se prej ko se je zbudu. v mojem primeru je bil angelcare slab in nepotreben nakup.

user posted image user posted image user posted image  zdej pa ze snezi, grrrrrrrrrrrrrr a more no. morem se po 4 svecke za vencek, nas bo koncan sele ko svecke  kupim. Kepica, imas dovoljenje se mi smejat do nezavesti ok.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.11.2009 11:10:54   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

A je kaj novičk o twixy

nič ni napisala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.11.2009 11:15:12   
nadka30
ku MM pa si le znami, kak super da sneži, v katerm kraju pa si da sneži, verjetno si že kje zapisala pa mi je všlouser posted image user posted image user posted image
Že pa nekaj časa pogrešam nogavico, mariee, rižko, zvesto, twiky,.......................pa še bi jih lahko naštela punce javite se
želim vam en prekrasen dan pa naj sneži, dežuje ali pa nič od tega,
user posted image tako pa bomo mi zgledali, ko bomo še enega člana dobili (upam da kmalu pluska zagledam)user posted image

RADA VAS IMAM

user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.11.2009 11:27:29   
Teni_
Pozdravček punce.

Ja, se trudim uživat še zadnji brezdelni dan. Sem bila danes tam, da smo dorekli še zadnje stvari. Ne vem še sicer za koliko časa dobim pogodbo, ker bo jutri zjutraj komaj za podpisat, ker jo morajo iz Naklega sem poslat. Ta teden delam zjutraj, tako, da bom še ta teden uživala z mojimi, drug teden bo pa tudi minil in bo spet dopoldanski šiht.

Moja user posted image se je včeraj poslovila, tako, da gremo lepo v nove boje in upam, da bomo dovolj pridni. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.11.2009 11:29:05   
soncek_25
Teni veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.11.2009 11:39:51   
malaMravljica
Teni, predsvsem veliko uzivanja v novih bojih user posted image user posted image user posted image

nadka, poglej na seznam kje sem. pstttttttttttttttttt

Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.11.2009 11:41:53   
malaMravljica
iiii pilotinka je tukaj. ooooj vazicka, kok sem te vesela. saj si vazicka a ne, ker si nosecka. ce ti prav po pravici povem sem ti kar mal fous. ma ti itak tok tok privoscim, sam nosecka bit je tok fajn.

tassika, ku kuc tudi tebi.

tko, mi2 greva kaj skuhat. pojma nimam kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.11.2009 11:56:05   
Nogavica
Punce, samo vas bom na hitro pozdravila.
Sploh vam več ne sledim, ker čisto preveč čvekate, pa polno vas je novih in sem čisto "ven padla" iz te teme, tako da vam niti ne morem obljubit, da se bom pogosteje javljala. user posted image
Upam, da ste vse dobro.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.11.2009 12:11:36   
nadka30
teni uživaj, kolk se najbolj da, midva z mojim sma zaradi varstva vsak na svoji smeni, včasih je tečno ampak gre nekakouser posted image user posted image user posted image
mm o vidim da si kar daleč od nas, mal snežink nam pa le pošlji, sam preveč spet neuser posted image user posted image
nogavica malo nam pa le povej kako je biti mamica malemu tilenuuser posted image user posted image user posted image
sonček, teni, kliki, tanjusi, sedaj je pa naš čas
pilotina juhu, kako si naša sveža nosečka, pa da na oton ne pozabim, povejta kako se počutita,
kje je pa kaj drobtinica?
en lep vetroven pozdrav vsem

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

glasbene počitniške delavnice
harmonika

Koliko vam je pomembna strokovnost pri glasbenih delavnicah

zelo pomembna (72%)

mi je vseeno (10%)

ni tako pomembno, važno da otrok ni na cesti (18%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!