malaMravljica
|
madonca cveke, en sam samcat dan si v basem mravljiscu privoscimo cartanje in nic pc-ja, pa ze ne morem sledit vec debati. sam tko mal sem pa tja sem prebrala, ok. soncek, ja stiskal smo se. aleks pa gre danes ze vn a, super. upam sam, da imate lepse vreme kot mi, tu je oblacno in se dez ne more odlocit a bi bil dez ali sneg. ma smotano. tassika, a tvoji mali je pa 56ka se prevelika. ha ha ha.. ma ne no, sej se ne smejim, uzivaj dokler je se tok mala, ne mores verjet kok hitro rastejo, moj ze sploh ni vec dojencek, tok je ze velik. st 56 je ze spravljena, razn se par hlac alla trenirka mu je prav. kepica, nisem zasledila kaj je bilo spet, ma ej, karkoli je bilo in kdorkoli te spravlja ob zivce, daj sam nasmehni se in trebuh ponosno vn. v tem te nihce ne presisa. biba, o vazicka si uzivala a. al sem jaz prehitro brala al res nisi napisala kaj ste gledali. men je opera zakon. ves moj tast gre na vse predstave v enem teatru tukaj in ga poznajo vsi pevci, tudi dobiva obiske opernih pevcev domu. lani za bozicno darilo nama je podaril karte za Jesus Christ Superstar v novi moderni izvedbi. ej, ZAKON!!! mores videt, devica marija v razstrganih jeans hlacah, fenomenalno. z malim bomo tudi ze od malega zaceli hodit na otroske predstave. ena nova punca je spet med nami in so ti ze povedale druge kok smo same tok fajn punce tukaj kliki, ne ne bejba, noc ni cas za zurko, to je cas za spanje ja, mi je ze zacel spat prvo rudno do 5h zjutraj, enkrat skot do 6h, danes pa je bilo tako: no moja mali je danes prvic prespal v novi sobici v postelci. ko sem ga dala na posteljo sem takoj videla, da mu jogi odgovarja. ma kaj ne, vazic mali, kolk takih mladickov pa spi na vodni postelci. no in sem ga oblekla sam v tanko majcko in tanke zabice, ki se zapnejo na ramenih. hhh --- zbudil smo se cisto drugace obleceni, ker je po dojenju bruhnil mleko vn za prvo noc v tako veliki postelji je super spal, hranjenje ob 3h in 5h. pa angel care nisva znala ustimat, mali je ravno fajn se pripravil za spat se je sprozu alarm sam vse skup sem zaprla in odprla nasa vrata in pri malem, pa sem slisala se prej ko se je zbudu. v mojem primeru je bil angelcare slab in nepotreben nakup. zdej pa ze snezi, grrrrrrrrrrrrrr a more no. morem se po 4 svecke za vencek, nas bo koncan sele ko svecke kupim. Kepica, imas dovoljenje se mi smejat do nezavesti ok.
|