Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 14:28:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
po dežju zmeraj posije ob 16 gremo na fuzbal , se bo jedlo, pilo in plesalo se tipkamo, če ne prej v ponedeljek sva s tristanom sama
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 14:45:57
|
|
|
|
tanci29
|
tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 14:58:43
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika uživajte na fuzbalu Tanci joj bošček Erik a na pregledu je že bil da veš da ma ušeska vneta? Če sumiš ušeska kr hitro po antibiotik, se mi kr smilite k smo mi to zdej pri Žigcu mel in nam je tud revček ponoči jokal pa nismo vedeli zakaj. Držte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 15:02:24
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss za seznamček Žigu pokukal 7 zobek (spodnja dvojkica) 28.11.09
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 15:08:58
|
|
|
|
tanci29
|
urša-je bla p tukaj ker je moja soseda pol sem jo pa mal izkoristila, pa je pogledala, mu je prinesla kapljice in je rekla če ne bo pomagal naj pridemo zvečer ker je dežurna na metelkovo da mu da antibiotik...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 16:21:18
|
|
|
|
simonakr
|
AAAAAAAAAAAAAAAAA Končno doma! Sm mislna da se mi bo odtrgal! Najprej sva šla v Pikapolonco v Domžale za sedež pogledat, je bil Concord ok, pa sva rekla greva vseen pogledat še v BC v BTC da vidva kako bo. Se odločva za en sedež - bom na konc prlimala link - pol gledava igrače, pol greva še zame za cote pogledat, se spičva ker men ni prov nč všeč kar je mojmu in obratno. Greva domov, pojemo kosilo oddava Lariso v varstvo in se zapeljeva v Kranj! In tle isto ponovi vajo - kar je men všeč ni mojmu! In sva zapravla vse skup nič porabla ogromn cajta, se kregala ..... mislm Evo tazgale sva kupla http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199189 Zdej grem pa sadje jest! Bi šla čokolado pa pazim na linijo!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 28.11.2009 16:22:17 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 17:20:50
|
|
|
|
Katjusa
|
Ojla punce moje:))))) Najprej Onasis HVALA nisem brala nič razn zadnje strani malo kjer sem zasledila, da je Onasis uredila seznem vsaj predvidevam, glede na to da so nate naslovljeni novi podatki...... Jst sem v totalni gužvi in zdej sem si zborila malo časa, da se vsaj vam javim domov smo prišli že v četrtek..... V nedeljo smo se veseli in polni lepih pričakovanj spakirali v avto in se peljali proti termem Tuhelj...... takoj, ko smo stiplili v hotel smo bli razočarani namreč povsod same stopnice čeprav nam je bilo zagotovljeno, da se da povsod z vozičkom.... potem pa dobimo ključe od sobe in drugi šok.... kaj bi vam govorila poglejte slike:( premajhne zavese tako da je bilo ponoči not k sredi dneve ker je bila pod balkonom luč sostanovalci sploh v kopalnici jih je bilo ogromno:( plesnive fuge v kopalnici izrebljena pipa in odtok.... se mi je gablo roke umit kaj šele oprati kako sadje ali pa flaško za benjamina.... vtičnice so štrlele iz zidov pazi omet odpada:) plesniv jogi (niti tolk niso da bi ga zavili v rjuho.... razpadajoč stol ščetka za wc polna papirja....... (pa ne od nas:)))) kozarci kao umiti in položeni na tale papir, ki je bil že nič kolikokrat uporabljen zjutraj pa sma ugotovila, da sma spala celo na raztrgani rjuhi..... in to ne več koncih.... tisti dan žal nismo dobili organizatorja potovanj zato smo pač tam prespali takoj drug dan smo se zmenli za vračilo denarja in se odpravli proti domu.... na poti domov smo poklical v terme dobrna kjer so nas z veseljem sprejeli na 3 dnevnem polpenzionu in tako smo uživali in se imeli lepo:) dopust je prišel malo dražje vendar je bilo kvalitetno vmes smo se en dan zapeljali v velenje v veleapark in tam igubili malo torbico v njej pa moška ura v vrednosti 500€ in 2 bateriji za fotoaparat ena orginal in ene razervna v vrednosti nekje 80€.... seveda smo torbico pogrešil šele naslednji dan doma in panika kje smo jo izgubili kličemo hotel niso nič našli.... kličemo v velea park (uprava) so nas takoj odslovil da ni nič.... pol sem pa mojmu rekla da nimama kej izgubit če se tja zapeljema mogoče jo je pa kdo našu in dal tam kam zakraj (itak jst optimistka) no in ko sma prišla tja nikjer nič sma se odločila da grema vprašat na info od špara in na najno začudenje in veselje nama jo je teta ozročila in rekla, da jo je ena stranka prinesla iz parkirišča še so pošteni ljudje na svetu zdej pa šibam imam pranje pospravljenje
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.11.2009 17:24:00 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 17:36:24
|
|
|
|
Katjusa
|
Od kar smo doma pa rihtamo naš akvarij.... in se že srečujemo z manjšim problemom ampak mislim, da bomo počasi zrihtali....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 18:00:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ojla punce moje:))))) Najprej Onasis HVALA nisem brala nič razn zadnje strani malo kjer sem zasledila, da je Onasis uredila seznem vsaj predvidevam, glede na to da so nate naslovljeni novi podatki...... Jst sem v totalni gužvi in zdej sem si zborila malo časa, da se vsaj vam javim domov smo prišli že v četrtek..... V nedeljo smo se veseli in polni lepih pričakovanj spakirali v avto in se peljali proti termem Tuhelj...... takoj, ko smo stiplili v hotel smo bli razočarani namreč povsod same stopnice čeprav nam je bilo zagotovljeno, da se da povsod z vozičkom.... potem pa dobimo ključe od sobe in drugi šok.... kaj bi vam govorila poglejte slike:( premajhne zavese tako da je bilo ponoči not k sredi dneve ker je bila pod balkonom luč sostanovalci sploh v kopalnici jih je bilo ogromno:( plesnive fuge v kopalnici izrebljena pipa in odtok.... se mi je gablo roke umit kaj šele oprati kako sadje ali pa flaško za benjamina.... vtičnice so štrlele iz zidov pazi omet odpada:) plesniv jogi (niti tolk niso da bi ga zavili v rjuho.... razpadajoč stol ščetka za wc polna papirja....... (pa ne od nas:)))) kozarci kao umiti in položeni na tale papir, ki je bil že nič kolikokrat uporabljen zjutraj pa sma ugotovila, da sma spala celo na raztrgani rjuhi..... in to ne več koncih.... tisti dan žal nismo dobili organizatorja potovanj zato smo pač tam prespali takoj drug dan smo se zmenli za vračilo denarja in se odpravli proti domu.... na poti domov smo poklical v terme dobrna kjer so nas z veseljem sprejeli na 3 dnevnem polpenzionu in tako smo uživali in se imeli lepo:) dopust je prišel malo dražje vendar je bilo kvalitetno vmes smo se en dan zapeljali v velenje v veleapark in tam igubili malo torbico v njej pa moška ura v vrednosti 500€ in 2 bateriji za fotoaparat ena orginal in ene razervna v vrednosti nekje 80€.... seveda smo torbico pogrešil šele naslednji dan doma in panika kje smo jo izgubili kličemo hotel niso nič našli.... kličemo v velea park (uprava) so nas takoj odslovil da ni nič.... pol sem pa mojmu rekla da nimama kej izgubit če se tja zapeljema mogoče jo je pa kdo našu in dal tam kam zakraj (itak jst optimistka) no in ko sma prišla tja nikjer nič sma se odločila da grema vprašat na info od špara in na najno začudenje in veselje nama jo je teta ozročila in rekla, da jo je ena stranka prinesla iz parkirišča še so pošteni ljudje na svetu zdej pa šibam imam pranje pospravljenje tole pa lahko rečem le grozaaaaaaa pa take terme...pa seveda za nadaljni lepši dopust
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 18:17:28
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša WB Uf groza kakšna soba dobr da ste se potem dobro zmenili in je bilo nadaljevanje dopusta super Tanci kako Erik? Upam da so kapljice prijele?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 18:19:47
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr super za avtosedež, a smem vprašat kako da sta kupla tega od 9 - 36 kg? Glede cunj ti pa lahko rečem da je bolj fino če greš sama v šoping oz. s kolegico, tako jaz kombiniram in ni nobene slabe volje in kreganja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 18:47:13
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr super za avtosedež, a smem vprašat kako da sta kupla tega od 9 - 36 kg? Glede cunj ti pa lahko rečem da je bolj fino če greš sama v šoping oz. s kolegico, tako jaz kombiniram in ni nobene slabe volje in kreganja Ej tolk sva jih dons pogledala pa se nama je ta zdel še najbolši. Drugač sm jest navijala za 9-36, ker še ne veva kdaj bo nasleni otrok, al bo čez 2, 3 al 5 let. Pa ta je lahek, simpl za prestavlat in pripenjat - glede na to da imava 2 avta. Bomo videl kako bo šlo. Je pa drugač razreda Rommer al pa Maxi cosi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:06:10
|
|
|
|
tanci29
|
hej urša- erik je bolje, zgleda da so kapljice pomagale, pa še svečko sem mu dala in je bil ko prerojen katjuša-OMG še dobr da ste se spakiral od tam...mislm groza in sramota ta druga varjanta zgleda veliko veliko bolje pa tudi vidi se da ste uživčkali simona- superca za sedež....za cune pa ja itak bolje sam it če so menja in okusi tolk različni claud-kakšno je stanje...a je bla žlica zadost globoka ...mal se hecam kako si si se zluftala sjmm-kako kuhna...ati je pa res priden...joj ja teli izpadi občasni so mi zelo poznani tamika-kako je bilo na fuzbalu no mi smo mel mini praznovanje rd od mojga moža...zdej pa počas hano spokamo spat, erik še ne kaže znakov utrujenosti ker je spal do 4ih še mal čez, tko da bogve kdaj bo omagal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:12:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer kaj vse si eni dovolijo http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4705952
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:14:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem uživala ja , ko sem s 3 bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa , ko 100
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:15:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer kaj vse si eni dovolijo http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4705952 na tem linku ni nič več
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:16:50
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana pančka,ati je šel feštat,jaz pa gledam slavne kmete claud.....pošiljam ti in upam da te danes tvoj ne bo budil in sikeral tamika....... za misijo flaško-Hana pije Aptamil 2 iz Millerja......upam da ste uživali na fuzbalu urša....jaz sem gledala danes božični Madagaskar-traja le pol ure in so podnapisi ...... za zobek simona...... se strinjam z uršo-pojdi sama v šoping ali pa s kakšno kolegico,da ne bo hude krvi katjuša.......WB .......groza tale soba .......super pa za Doberno in da ste vseeno uživali dopust ......lepe slikice z bazena .......res super da ste dobilitorbico z vsemi dragocenostmi nazaj salt.....kaj naj ti rečem?upam da se tole čimprej poštima.....me smo tukaj če/ko nas rabiš tanci....... za Erikova ušeska in upam da vam ne bo treba it na Metelkovo......vse naj naj tvojmu možeku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:18:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem uživala ja , ko sem s 3 bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa , ko 100
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:22:01
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:27:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer Hana pančka,ati je šel feštat,jaz pa gledam slavne kmete claud.....pošiljam ti in upam da te danes tvoj ne bo budil in sikeral tamika....... za misijo flaško-Hana pije Aptamil 2 iz Millerja......upam da ste uživali na fuzbalu urša....jaz sem gledala danes božični Madagaskar-traja le pol ure in so podnapisi ...... za zobek simona...... se strinjam z uršo-pojdi sama v šoping ali pa s kakšno kolegico,da ne bo hude krvi katjuša.......WB .......groza tale soba .......super pa za Doberno in da ste vseeno uživali dopust ......lepe slikice z bazena .......res super da ste dobilitorbico z vsemi dragocenostmi nazaj salt.....kaj naj ti rečem?upam da se tole čimprej poštima.....me smo tukaj če/ko nas rabiš tanci....... za Erikova ušeska in upam da vam ne bo treba it na Metelkovo......vse naj naj tvojmu možeku očitno je danes moški večer , moj tudi fešta z najstarejšim , moji 3 pa že spijo... sem se mogoče narobe izrazila nogometni klub, kjer igrata ima fešto pa smo bili tam, nekateri samo zato, da nas sedaj bolijo roke, ker so gospodič bili tečni in ga je bilo treba nosit, ker na tla ga ne moreš dati, ga še kdo pohodi, ko je toliko folka ... mah , sem mogla dat s sebe, da bom lažje spala, se pardoniram
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:29:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
aptamil2 sem tudi jaz kupila v milerju, očitno šmeka, je zdaj popil 240 ml.... a je to dovolj koliko spijejo vaši ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:31:08
|
|
|
|
BarbaraGS
|
halo punce... IMAM ENO PRIJETNO OBVESTILO: V Lj BTC se je danes odprla trgovina MOTHERCARE, kjer imajo poleg vseh cudovitih stvari za otrocke, ki jih do sedaj ni bilo v Slo otroskih trgovinah in mamice, tudi kolekcije oblek in opreme (torbe, dezniki, preobleke za posteljo, nedrseca podlaga za banjo...) VLAKCA THOMASA, HELLO KITTY, SUNSHINE in PEPPA PIG. Sicer je cenovno drazja od nexta, ampak mogoce se najde kaj tudi za nase zepe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:31:24
|
|
|
|
baki
|
midva y nikom sva spet v bolnici.yaradi vrocine.se javim ko pridem domov.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:33:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki midva y nikom sva spet v bolnici.yaradi vrocine.se javim ko pridem domov.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 28.11.2009 20:34:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS halo punce... IMAM ENO PRIJETNO OBVESTILO: V Lj BTC se je danes odprla trgovina MOTHERCARE, kjer imajo poleg vseh cudovitih stvari za otrocke, ki jih do sedaj ni bilo v Slo otroskih trgovinah in mamice, tudi kolekcije oblek in opreme (torbe, dezniki, preobleke za posteljo, nedrseca podlaga za banjo...) VLAKCA THOMASA, HELLO KITTY, SUNSHINE in PEPPA PIG. Sicer je cenovno drazja od nexta, ampak mogoce se najde kaj tudi za nase zepe. a imajo mogoče posteljnino od nodija a ga je katera mogoče kje zasledila ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?