Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:20:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljen Kako pa "trmari" LIa? Pri nas se je tud trma že pojavla.... Se full krega z Onasisem in ji krokodilje solze tečejo, men gre pa full na smeh.... Na vsak način hoče tel. slušalko, pa ji je danes Onasis ene 100x reku, da ne sme...no skratka najdla sta se dva ta prava skupaj.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:22:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Barbara....helo... Sam da ste ok.... mi smo paket že dobili, kak mesec nazaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:22:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita a Liji zobki vn rinejo? Ko je pri nas slaba nočka soi ponavadi zobki krivi in to nekako 3 noči zapored. Želim ti prespano nočko Mislim da niso zobki ampak sej niti ne dovoliu da pogledam v usta ni šans si misli mama...sam res a so kateri otroci že fullll trmasta in hočejo uveljavljat svoje??? Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljen Kako pa "trmari" LIa? Naša se pa kar dret začne pa sej ti ne znam opisat kakor ni po njeno al pa recimo z nogicam brca ampak ko začne jokat ni to jokkk ampak dretje čist resss...Laura nikoli kolikor se spomnim sej ne vem no upam da jo mine...je pa hitro zamerljva to pa ja ji rečem ajs pa neha ji rečem še enkrat Lia ajs in me pogleda usnico do brade pa fulllll začne jokat solze... se meni tudi zdi da je nas trmast...napreimer danes se ga komaj oblekla ne pusti se oblect,ko mudam plenico dol gre na trebuh in se vsede,ga vrnem spet,ga poskusam zadrzati na hrbtu je dretjeeeeeeeeeee....potem mu skusam pozornost preitegniti z igraco da jo drzi ampak on se hoce vsedit in se igrati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:24:40
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problem on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:28:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša ma zdej neke čudne fore... full se rada igra skrivalnice, valda ker že hod) drugače pa s pleničko. Te dni je pogruntala, da si da lahko torbico okrog vratu...tisto termo torbo s pasom in pol hod po stanovanju ko manekenka.... jo bom jutr posnela.....pa neki se okrog sebe vrti, ah... smešna mi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:28:18
|
|
|
|
|
Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:29:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problem on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne gor jaz sem mu jo danes stoje dala(tko da ga je mami drzala in je stal jaz pa sem plenico gor dala...)ni slo je tok vpil da sem morala...oblacim ga pa tko pol na kolenih da sedi...zakaj mam kaj previjalno?zato da me hrbet ne bi bolel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:31:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Naša ma zdej neke čudne fore... full se rada igra skrivalnice, valda ker že hod) drugače pa s pleničko. Te dni je pogruntala, da si da lahko torbico okrog vratu...tisto termo torbo s pasom in pol hod po stanovanju ko manekenka.... jo bom jutr posnela.....pa neki se okrog sebe vrti, ah... smešna mi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:32:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:32:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problem on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne gor jaz sem mu jo danes stoje dala(tko da ga je mami drzala in je stal jaz pa sem plenico gor dala...)ni slo je tok vpil da sem morala...oblacim ga pa tko pol na kolenih da sedi...zakaj mam kaj previjalno?zato da me hrbet ne bi bolel Mihailo si me spomnila kako sem jaz na letališču na Djerbi oblačla Nejca, na wc školjki v stoje sama kok je blo hecno, no pa še pokakan je bil ampak to je bila edina varianta da ga previjem Takrat se nisem tok smejala kot dons.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:34:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problem on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne gor jaz sem mu jo danes stoje dala(tko da ga je mami drzala in je stal jaz pa sem plenico gor dala...)ni slo je tok vpil da sem morala...oblacim ga pa tko pol na kolenih da sedi...zakaj mam kaj previjalno?zato da me hrbet ne bi bolel Moraš bit parkrat huda, pol bo pa mir... je imela naša tudi ta obdobja, pa je prešlo, sedaj na miru leži in čaka, da bo previta...celo pri oblačenju mi pomaga, ko primem majčko da ji bom roko dala v rokav, rokico kar sama not porine....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:34:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Naša ma zdej neke čudne fore... full se rada igra skrivalnice, valda ker že hod) drugače pa s pleničko. Te dni je pogruntala, da si da lahko torbico okrog vratu...tisto termo torbo s pasom in pol hod po stanovanju ko manekenka.... jo bom jutr posnela.....pa neki se okrog sebe vrti, ah... smešna mi A vaša že za nastope vadi bravo Evita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:35:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč....punce grem the OC gledat.... .. lahko noč ČRTICA...KDAJ TVOJ DELA JUTR???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:36:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:36:33
|
|
|
|
sjmm
|
Mi se tudi podpišemo pod trmice....prvi primerek tko zgodnji oziroma lahk rečem kr nasploh pri nas, pa imamo kar nekaj mladine No, končno malo tišine, ta vekla že v sobi, ta mali v spalnici spi...upamo na čim manj prekinitev, sploh tistih na 15 minut Ta kosmat gazdo sprehaja......... ta velka fanta pa čist potiho Jackija Chena gledata, sta rekla, da bosta čist pridna...sam , mami plisssssss, no, pa naj bo k je glih petek, drgač je tole too much past postelja time Tist ta nov del v kuhni kar uspeva, sam prejle smo vsi vn letel k je ata neki zaj , tko da so sočne okol letele...v takih primerih se ne more zadržat, čeprav je na sploh dost miroljuben urša...vau, kako ti to zvečer lepo poštimaš....vse svoje fante na svoj konc..pa mal uživaš...evo to je vsem za zgled!!!! No,jz dans neki kiham, pa nos zabasan...UPAM, da bo kaj prehodnega..si pa res ne mislim zdele privoščit kake bolezni No, vsem bubanim pa , naj hitro mine!! Aja, tamika...mi2 tudi iz Muelerja Aptamil pijeva in sicer gute nacht....je mal bol gost in penast, ker je naš bil prej na AR fornuli zaradi polivanja in ta mu je najbol podoben.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:37:05
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss lahko nočko Tudi jaz bom šla počasi pod tuš, pa en čaj skuhat in na kavčka mal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:37:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:40:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Mi se tudi podpišemo pod trmice....prvi primerek tko zgodnji oziroma lahk rečem kr nasploh pri nas, pa imamo kar nekaj mladine No, končno malo tišine, ta vekla že v sobi, ta mali v spalnici spi...upamo na čim manj prekinitev, sploh tistih na 15 minut Ta kosmat gazdo sprehaja......... ta velka fanta pa čist potiho Jackija Chena gledata, sta rekla, da bosta čist pridna...sam , mami plisssssss, no, pa naj bo k je glih petek, drgač je tole too much past postelja time Tist ta nov del v kuhni kar uspeva, sam prejle smo vsi vn letel k je ata neki zaj , tko da so sočne okol letele...v takih primerih se ne more zadržat, čeprav je na sploh dost miroljuben urša...vau, kako ti to zvečer lepo poštimaš....vse svoje fante na svoj konc..pa mal uživaš...evo to je vsem za zgled!!!! No,jz dans neki kiham, pa nos zabasan...UPAM, da bo kaj prehodnega..si pa res ne mislim zdele privoščit kake bolezni No, vsem bubanim pa , naj hitro mine!! Aja, tamika...mi2 tudi iz Muelerja Aptamil pijeva in sicer gute nacht....je mal bol gost in penast, ker je naš bil prej na AR fornuli zaradi polivanja in ta mu je najbol podoben. sjmm a veš da mi prov paše takole ob petkih kaka urca čiste tišine Pošlji bacilčke stran, med vikendom se pa pusti malce razvajati na kavčku, otroc naj ti kak čaj skuhajo, da si malo odpočiješ in nabereš moči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:41:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemo In kaka je razlika med puncami in fanti?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:42:25
|
|
|
|
Maksi1
|
Večeeeer! Za seznam: naša Zarja ima od danes 2 zobka (27.11.2009), pa hmali bo dobila še enega. Onasiss - včeraj smo midve ble v čofotalnici, Sunny in njene Gaje pa ni blo, tako da ji nisem predala tvojih pozdravov. Bom pa drugič. V bazenu je blo fino, a malo je blo tudi joka. Mamice smo probale svoje otročka potunkat. Nobeden ni nč popil vode, a ko so pršli ven, so vsi najprej debelo pogledali, potem zajokali, se stisnili k mamam in potem je blo vse ok. Vsekakor je bla velika preizkušnja tako za tamale, kot za mamice. No mene je blo kar strah, a pole sem vidla, da ni panike. Danes pa smo se malo naveličale tega butastega dežja in vremena, ki je zanč že štirinajst dni in sem jo dala v kenguruja pa pod dežnik in sva se šel malo singing in the rain. Je blo prijetno, čeprav sem ugotovila, da bo treba kenguruja počasi pospravit, ker je predolga za jo nosit tako po naprej. Kakorkoli imejte lep zadnji novembrski vikend. Nasldnji vikend bo že miklavž.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:43:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma Ja res ja vsaki imajo svoje fore ampak je lepo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:43:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Nč....punce grem the OC gledat.... .. lahko noč ČRTICA...KDAJ TVOJ DELA JUTR??????? Lepo nočko...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:44:29
|
|
|
|
|
Sjmm vse bacile pošlji vstran od sebe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:46:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemo In kaka je razlika med puncami in fanti? Ponavadi odvisna od dneva...sam pri nas je tkole...fanta razmetava bol na glas...vse blekne, vse pove, vemo za vsako zatrapanost in vsako bedarijo, ki jo je slišal.......punce pa bol po diplomatsko...glasne seveda, ko je najmanj treba, pa tiho, ko bi toook rad kej pametnega zvlekel iz njih...pa jih razumi, če loh?????!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 21:47:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejem Cita verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika doma Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemo In kaka je razlika med puncami in fanti? Ponavadi odvisna od dneva...sam pri nas je tkole...fanta razmetava bol na glas...vse blekne, vse pove, vemo za vsako zatrapanost in vsako bedarijo, ki jo je slišal.......punce pa bol po diplomatsko...glasne seveda, ko je najmanj treba, pa tiho, ko bi toook rad kej pametnega zvlekel iz njih...pa jih razumi, če loh?????!!!! tole mi je pa všeč
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?