|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
27.11.2009 21:20:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljenuser posted image Kako pa "trmari" LIa?

Pri nas se je tud trma že pojavla....user posted image user posted image  Se full krega z Onasisem in ji krokodilje solze tečejo, men gre pa full na smeh....user posted image user posted image user posted image  Na vsak način hoče tel. slušalko, pa ji je danes Onasis ene 100x reku, da ne sme...no skratka najdla sta se dva ta prava skupaj.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.11.2009 21:22:16   
Onasiss
Barbara....helo... Sam da ste ok.... mi smo paket že dobili, kak mesec nazaj.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.11.2009 21:22:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Cita a Liji zobki vn rinejo? Ko je pri nas slaba nočka soi ponavadi zobki krivi  in to nekako 3 noči zapored. Želim ti prespano nočkouser posted image  

Mislim da niso zobki ampak sej niti ne dovoliu da pogledam v usta ni šans si misli mama...sam res a so kateri otroci že fullll trmasta in hočejo uveljavljat svoje???

Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljenuser posted image Kako pa "trmari" LIa?

Naša se pa kar dret začne pa sej ti ne znam opisat kakor ni po njeno al pa recimo z nogicam brca ampak ko začne jokat ni to jokkk ampak dretje čist resss...Laura nikoli kolikor se spomnim sej ne vem no upam da jo mine...je pa hitro zamerljva to pa ja ji rečem ajs pa neha ji rečem še enkrat Lia ajs in me pogleda usnico do brade pa fulllll začne jokat solze...

se meni tudi zdi da je nas trmast...napreimer danes se ga komaj oblekla ne pusti se oblect,ko mudam plenico dol gre na trebuh in se vsede,ga vrnem spet,ga poskusam zadrzati na hrbtu je dretjeeeeeeeeeee....potem mu skusam pozornost preitegniti z igraco da jo drzi ampak on se hoce vsedit in se igratiuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.11.2009 21:24:40   
Urša08
Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.11.2009 21:28:13   
Onasiss
Naša ma zdej neke čudne fore... full se rada igra skrivalnice, valda ker že hod) drugače pa s pleničko. Te dni je pogruntala, da si da lahko torbico okrog vratu...tisto termo torbo s pasom in pol hod po stanovanju ko manekenka....user posted image user posted image  jo bom jutr posnela.....pa neki se okrog sebe vrti, ah... smešna mi user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
27.11.2009 21:28:18   
Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.11.2009 21:29:06   
MIHAILO

Mihailo pri previjanju mamo pa mi isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image on ne bi bil pri miru, se obrača, telovadi, mah vse sam plenice ne goruser posted image user posted image user posted image

jaz sem mu jo danes stoje dala(tko da ga je mami drzala in je stal jaz pa sem plenico gor dala...)ni slo je tok vpil da sem morala...oblacim ga pa tko pol na kolenih da sedi...zakaj mam kaj previjalno?zato da me hrbet ne bi bolel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.11.2009 21:31:43   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Naša ma zdej neke čudne fore... full se rada igra skrivalnice, valda ker že hod) drugače pa s pleničko. Te dni je pogruntala, da si da lahko torbico okrog vratu...tisto termo torbo s pasom in pol hod po stanovanju ko manekenka....user posted image user posted image  jo bom jutr posnela.....pa neki se okrog sebe vrti, ah... smešna mi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.11.2009 21:32:08   
MIHAILO

Sej če vam nekaj povem jaz sploh ne vem zakaj jamram ko bom rekla le takole sedaj je trma pa itd...ko pa je puberteta pa pride 1001 ena stvar zraven joj našo taveliko razganja ko ne vem kaj jaz se ji včas kar smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.11.2009 21:32:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaz sem mu jo danes stoje dala(tko da ga je mami drzala in je stal jaz pa sem plenico gor dala...)ni slo je tok vpil da sem morala...oblacim ga pa tko pol na kolenih da sedi...zakaj mam kaj previjalno?zato da me hrbet ne bi bolel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo
si me spomnila kako sem jaz na letališču na Djerbi oblačla Nejca, na wc školjki v stoje samauser posted image user posted image user posted image user posted image kok je blo hecno, no pa še pokakan je bil ampak to je bila edina varianta da ga previjemuser posted image user posted image user posted image Takrat se nisem tok smejala kot dons.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
27.11.2009 21:34:18   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Moraš bit parkrat huda, pol bo pa mir... je imela naša tudi ta obdobja, pa je prešlo, sedaj na miru leži in čaka, da bo previta...celo pri oblačenju mi pomaga, ko primem majčko da ji bom roko dala v rokav, rokico kar sama not porine....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.11.2009 21:34:37   
Urša08

A vaša že za nastope vadiuser posted image user posted image user posted image bravo Evita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.11.2009 21:35:43   
Onasiss
Nč....punce grem the OC gledat....user posted image user posted image .. lahko noč

ČRTICA...KDAJ TVOJ DELA JUTR???????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.11.2009 21:36:11   
Urša08

verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
27.11.2009 21:36:33   
sjmm

Mi se tudi podpišemo pod trmice....prvi primerek tko zgodnji oziroma lahk rečem kr nasploh pri nas, pa imamo kar nekaj mladineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, končno malo tišine, ta vekla že v sobi, ta mali v spalnici spi...upamo na čim manj prekinitev, sploh tistih na 15 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta kosmat gazdo sprehaja.........

ta velka fanta pa čist potiho Jackija Chena gledata, sta rekla, da bosta čist pridna...sam , mami plisssssss, no, pa naj bo k je glih petek, drgač je tole too much past postelja time

Tist ta nov del v kuhni kar uspeva, sam prejle smo vsi vn letel k je ata neki zajuser posted image , tko da so sočne okol letele...v takih primerih se ne more zadržat, čeprav je na sploh dost miroljubenuser posted image user posted image user posted image

urša...vau, kako ti to zvečer lepo poštimaš....vse svoje fante na svoj konc..pa mal uživaš...evo to je vsem za zgled!!!!

No,jz dans neki kiham, pa nos zabasan...UPAM, da bo kaj prehodnega..si pa res ne mislim zdele privoščit kake bolezniuser posted image user posted image

No, vsem bubanim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj hitro mine!!

Aja, tamika...mi2 tudi iz Muelerja Aptamil pijeva in sicer gute nacht....je mal bol gost in penast, ker je naš bil prej na AR fornuli zaradi polivanja in ta mu je najbol podoben.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
27.11.2009 21:37:05   
Urša08
Onasiss lahko nočkouser posted image

Tudi jaz bom šla počasi pod tuš, pa en čaj skuhat in na kavčka maluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
27.11.2009 21:37:38   
sjmm

verjamem da je kar zanimivo met najstnico doma, pa ne bom napisala da bom vidla kako je ko bo čas za to, ker majo fantje pomoje druge fore. Bom poročala kako je met najstnika domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
27.11.2009 21:40:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Mi se tudi podpišemo pod trmice....prvi primerek tko zgodnji oziroma lahk rečem kr nasploh pri nas, pa imamo kar nekaj mladineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, končno malo tišine, ta vekla že v sobi, ta mali v spalnici spi...upamo na čim manj prekinitev, sploh tistih na 15 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta kosmat gazdo sprehaja.........

ta velka fanta pa čist potiho Jackija Chena gledata, sta rekla, da bosta čist pridna...sam , mami plisssssss, no, pa naj bo k je glih petek, drgač je tole too much past postelja time

Tist ta nov del v kuhni kar uspeva, sam prejle smo vsi vn letel k je ata neki zajuser posted image , tko da so sočne okol letele...v takih primerih se ne more zadržat, čeprav je na sploh dost miroljubenuser posted image user posted image user posted image

urša...vau, kako ti to zvečer lepo poštimaš....vse svoje fante na svoj konc..pa mal uživaš...evo to je vsem za zgled!!!!

No,jz dans neki kiham, pa nos zabasan...UPAM, da bo kaj prehodnega..si pa res ne mislim zdele privoščit kake bolezniuser posted image user posted image

No, vsem bubanim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj hitro mine!!

Aja, tamika...mi2 tudi iz Muelerja Aptamil pijeva in sicer gute nacht....je mal bol gost in penast, ker je naš bil prej na AR fornuli zaradi polivanja in ta mu je najbol podoben.

sjmm a veš da mi prov paše takole ob petkih kaka urca čiste tišineuser posted image Pošlji bacilčke stran, med vikendom se pa pusti malce razvajati na kavčku, otroc naj ti kak čaj skuhajo, da si malo odpočiješ in nabereš močiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
27.11.2009 21:41:28   
Urša08

Pri nas imamo oba primerka....pa še kar gre, drgač pa mal potisnemouser posted image user posted image user posted image user posted image

In kaka je razlika med puncami in fanti?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
27.11.2009 21:42:25   
Maksi1
Večeeeer!

Za seznam: naša Zarja ima od danes 2 zobka (27.11.2009), pa hmali bo dobila še enega. user posted image user posted image user posted image

Onasiss - včeraj smo midve ble v čofotalnici, Sunny in njene Gaje pa ni blo, tako da ji nisem predala tvojih pozdravov. Bom pa drugič.

V bazenu je blo fino, a malo je blo tudi joka. Mamice smo probale svoje otročka potunkat. Nobeden ni nč popil vode, a ko so pršli ven, so vsi najprej debelo pogledali, potem zajokali, se stisnili k mamam in potem je blo vse ok. Vsekakor je bla velika preizkušnja tako za tamale, kot za mamice. No mene je blo kar strah, a pole sem vidla, da ni panike.

Danes pa smo se malo naveličale tega butastega dežja in vremena, ki je zanč že štirinajst dni in sem jo dala v kenguruja pa pod dežnik in sva se šel malo singing in the rain. Je blo prijetno, čeprav sem ugotovila, da bo treba kenguruja počasi pospravit, ker je predolga za jo nosit tako po naprej.

Kakorkoli imejte lep zadnji novembrski vikend. Nasldnji vikend bo že miklavž.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
27.11.2009 21:43:39   

Ja res ja vsaki imajo svoje fore ampak je lepo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
27.11.2009 21:43:53   

Nč....punce grem the OC gledat....user posted image user posted image .. lahko noč

ČRTICA...KDAJ TVOJ DELA JUTR???????

Lepo nočko...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.11.2009 21:44:29   
Sjmm vse bacile pošlji vstran od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.11.2009 21:46:04   
sjmm

Ponavadi odvisna od dneva...sam pri nas je tkole...fanta razmetava bol na glas...vse blekne, vse pove, vemo za vsako zatrapanost in vsako bedarijo, ki jo je slišal.......punce pa bol po diplomatsko...glasne seveda, ko je najmanj treba, pa tiho, ko bi toook rad kej pametnega zvlekel iz njih...pa jih razumi, če loh?????!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.11.2009 21:47:42   
Urša08

Ponavadi odvisna od dneva...sam pri nas je tkole...fanta razmetava bol na glas...vse blekne, vse pove, vemo za vsako zatrapanost in vsako bedarijo, ki jo je slišal.......punce pa bol po diplomatsko...glasne seveda, ko je najmanj treba, pa tiho, ko bi toook rad kej pametnega zvlekel iz njih...pa jih razumi, če loh?????!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole mi je pa všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?