|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
27.11.2009 15:56:14   
Urša08
Mi smo še kar sami, pa najbrž bomo še vsaj kako urco, dve. No sej Žiga še spi, Nejc je pa pojedel kosilo in se igrauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.11.2009 15:57:57   
baki
srčno upam da sva jo s katjo prebolele da je bla to nova gripa.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.11.2009 16:09:59   
TAMIKA3
tristan pojedel jabolko + hruško + banano, je pustil še malo za mami user posted image

mogoče je pa nočni jok posledica lakote ( pomanjkanja mleka) user posted image

marin in tian pri sosedovih puncah user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.11.2009 16:27:45   
baki
nik mi že krama vn iz predala.kr naj,sam da je boljši.

< Sporočilo je popravil baki -- 27.11.2009 16:28:06 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.11.2009 18:08:13   
sjmm
baki in Nik.....naj zadeva čimhitreje odpujsa domov, boščki....jz se kr bojim tega k nas je tok pri hiši,no, samo za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamika....sam da so bolš tvoji partizančki!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa vidva z možem??
Aja, naš 6paketkošir se vozi v Lancia Phedra(isti model kot C8)

Ma, kuhinja še v delu....tok upam, da bo gut..no, sej itak d bo k more bit....user posted image user posted image user posted image

Mulčki ok, Maj je lepo spančkal, sva mi2 še v Hoferja skočila tak cajt, sem ga prvič pustila doma odkar je na svetuuser posted image user posted image , je še spal ko sva pršla nazaj, zdej so pa vsi v dnevni na tleh in jabolka grickajo; Maj pa pri vsakem mal nažicauser posted image user posted image

Zdej grem pa palačinke pečt, sej to kr traja pri nas, da jih je zadostuser posted image user posted image

Še kej tipkam!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.11.2009 19:36:52   
Čer,

baki pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ta gripa čim prej mine ampak tole je pa res katastrofa upam res upam da nas se ne dotakne upajmo no sej ne želim tega nikomur...upam punce da jo naše pikice kar prepihnejo...

Tamika lepo da ste dobro in da se je stanje malo umirilo če lahko že fantje hodijo okoli k puncamuser posted image user posted image user posted image

Sjmm lepa lepa kuhinja...prijetna peka palačink jaz sem jih včeraj ko sem šla do sestrce na kavico in čvek pa sem ji jih nesla ko je bil ati doma...

Črtica upam da je rita že kar dobrauser posted image user posted image user posted image

Urša kako kaj tvoja dva princa mislim zdravje pa to???In seveda kako kaj ti...

Kolumbo lepo za varstvo in seveda za prijeten šoping aja pa za kuvertu pr tašči...Kako sta kaj Maj in Rok??

Onasiss tile igrače groza se spomnim ko je moja laura hodila v vrtec kaj so vse počeli...

Mihailo upam da vam grata se čim prej naspatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ pridna šolarka...fullll dobra slikcaaa Hane...

Simonakr jaz bi jo sigurno dala v varstvo če imaš možnost če imaš potem res problem če boš dobila vrtec..

Avjy kako kaj tvoji dve damici???Kako kaj ti??

Shuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sigurno sem še kaj pozabla se opravičujem včeraj me ni bilo da bi se javila danes pa tudi nisem uspela...Drgač pa imamo eno velikooooo trmooooo joj kako hoče uveljavljat svoje se jezi ko tavelika...spanje ponoči je grozno nimam pojma zakaj že par dni prav za user posted image user posted image jaz ne naspana in posledica tega tečna in brez volje sej bo ko bo prišla pubertetauser posted image user posted image user posted image user posted image pol jo bom mogla pa budituser posted image user posted image user posted image

No sedaj bom še mal pokukala tle pol ko bodo kmeti grem likat če se mi bo le dalo potem pa hmm bomo še videli...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.11.2009 19:52:34   
baki
hvala vsem za pike poke.res ste full dobre.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.11.2009 19:55:44   
baki
grm zdej na kavč.nik spi.upam da bo mirna noč.to pa želim vsem.lahko noč.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.11.2009 20:06:47   
claud
Evo jst sm koncala siht...tamalo zrihtat pa spat...

Ena je sprasevala ce lahko gripo 2x dobis...
Ja lahko jo fases veckrat, ampak ko jo prvic prebolis, pa pol se enkrat dobis je v bolj blagi obliki.

Lahko noc!

Dec je tecn k drekuser posted image user posted image user posted image ...jst bom tud kmaluser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.11.2009 20:16:03   
črticaa
mlea,...nimam cinkoveg oljauser posted image

VSE KI STE NA FB ,..VABIOM DA SI POGLEDATE SLIKICE

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.11.2009 20:30:58   
Urša08
čer

Kako ste? Jaz sem Žiga spat nesla, Nejc naj bi tudi spal, možek je na košarki, jaz pa tuleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.11.2009 20:33:59   
Urša08
baki lahko nočko user posted image

cita moja dva fanta sta boljšauser posted image user posted image user posted image , tudi nočke so ratale solidne, sem pa danes ugotovila da mu rine še spodnja dvojkica vn, nisem pa sigurna al je že prebil zobek al ne, ker noče pokazatuser posted image user posted image user posted image Med vikendom si bom pa malce odpočila, ulegla na kavč, kak film pogledala, skratka bom mal poskušala zabušavatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.11.2009 20:34:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

mlea,...nimam cinkoveg oljauser posted image

VSE KI STE NA FB ,..VABIOM DA SI POGLEDATE SLIKICE

bom pokukalauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.11.2009 20:36:33   
Urša08
Cita a Liji zobki vn rinejo? Ko je pri nas slaba nočka soi ponavadi zobki krivi  in to nekako 3 noči zapored. Želim ti prespano nočkouser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.11.2009 20:37:30   
Urša08
Sjmm palačinke za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image mjami jih je kej ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.11.2009 20:45:17   
MIHAILO
URSA kako te najdem na fb?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.11.2009 20:46:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm palačinke za večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image mjami jih je kej ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, prov nič. jih je blo 25 komadov, mi2 z Majem sva 1 dobila, vse ostalo...uzela magla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko prideš na kofe spečem frišne!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.11.2009 20:47:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

maš ZS

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.11.2009 20:48:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

joj, prov nič. jih je blo 25 komadov, mi2 z Majem sva 1 dobila, vse ostalo...uzela magla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko prideš na kofe spečem frišne!!!!!!!!!!

sjmm ne sej ni treba, sam na kofetka moram pa res enkrat pridtuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.11.2009 20:49:32   

Cita a Liji zobki vn rinejo? Ko je pri nas slaba nočka soi ponavadi zobki krivi  in to nekako 3 noči zapored. Želim ti prespano nočkouser posted image  

Mislim da niso zobki ampak sej niti ne dovoliu da pogledam v usta ni šans si misli mama...sam res a so kateri otroci že fullll trmasta in hočejo uveljavljat svoje???

< Sporočilo je popravil cita -- 27.11.2009 20:51:16 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.11.2009 20:57:39   
MIHAILO

maš ZS

ti tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.11.2009 20:59:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mislim da niso zobki ampak sej niti ne dovoliu da pogledam v usta ni šans si misli mama...sam res a so kateri otroci že fullll trmasta in hočejo uveljavljat svoje???

Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljenuser posted image Kako pa "trmari" LIa?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.11.2009 21:02:18   
Urša08

maš ZS

ti tudi user posted image user posted image

sem te potrdilauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.11.2009 21:13:39   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Cita jaz pri Žigu "trmice" še ne zaznavam. Je pa res da je precej drugačen od Nejca. Ma on je tako hitro zadovoljenuser posted image Kako pa "trmari" LIa?

Naša se pa kar dret začne pa sej ti ne znam opisat kakor ni po njeno al pa recimo z nogicam brca ampak ko začne jokat ni to jokkk ampak dretje čist resss...Laura nikoli kolikor se spomnim sej ne vem no upam da jo mine...je pa hitro zamerljva to pa ja ji rečem ajs pa neha ji rečem še enkrat Lia ajs in me pogleda usnico do brade pa fulllll začne jokat solze...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.11.2009 21:14:09   
BarbaraGS
Halo punce :) malo se spet oglasam in ne nisem pozabila na vas in pogosto mislim na vas, sam Eli je postala pravi mali nagajivcek in sem tako zmatrana, da se do jutra ne prinesem noter.
Drugace smo zdravi. Eli se ze premika levo desno na nogicah ko rakec in se drzi opore z eno roko. Seveda ne manjka uveljavljanja svoje volje in delanja stvari, ki so ne ne. Imam ze par modric, ker je zacela kar grist, pa ne vem ce je to sam faza al kaj user posted image . Odkobaca se do vseh najmanj primernih mest, se vstaja in vlaci kable, predale... Ker imamo malo stanovanje seveda rabi do teh svojih priljubljenih destinacij sekundo dve in tako moj dan poteka v zacaranem krogu letanja za njo in prestavljanja na bolj varna mesta - znova in znova.

Upam, da ste vse vredu in da so vasi februarcki zdravi in veseli

BTW kaj Nivea paket iz nagradne igre ste ze dobile? Mi se nismo nic, pa me zanima ce smo edini.

Nocko punce :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?