christiana21
|
Punce jaz sem pa tako jezna... Da vas spomnim, kar je bilo prej...sum na Hirschprung, operacija črevesja, namestitev stome v Mb, poslali so nas na biopsijo v Lj, tam so to naredili, nas poslali v Mb, da se dogovorimo za odstranitev stome, kirurg nas je poslal k predstojniku Ped klinike Mb, da se dogovorimo z njim, on ni prišel male niti pogledat, ampak je vse naročil specializantki. Poslali so nas nazaj v Lj še enkrat na biopsijo, ker pa je Lj. gastroenteorolog biopsijo že delal je ni hotel še enkrat, ker ne bo videl nič več kot je, videl je, da je vse ok in zakaj bi po nepotrebnem spet matral Klaro Glorio. Zdaj je za nas zadolžen predstojnik klinike in eden izmed gastroenteorlogov na Ped. kliniki. Kličem pa kličem za Gloriino stomo, pa nič. Najprej se predstojnik Ped. klinike MB sploh ni javljal, potem sem šla po 2. tednih osebno tja. Rekel je, da imajo prepoved nenujnih operacij in, da se slišimo vsako sredo ob 9ih zjutraj. Da pa ne gnjavimo njemu, je dal številko svoje tajnice. Klicala sem v stavbo kjer operarirajio, če je res, da ne smejo operarirati nenujnih stvari, pa nihče o tem ne ve nič. Prišla je sreda, kličem, tajnica se z zdravnikom še ni pogovarjala nič, ker je kirurg, ki je operiral stomo v tujini in zdravnik še ni govoril z njim. Kličem naslednjo sredo, gospod predstojnik je na sestanku (cel dan), kličem včeraj, v bolnici je Ministerstvo in ga ne spustijo iz rok (spet cel dan), tajnica reče naj pokličem danes. Kličem danes, gospod predstojnik je baje zbolel in klical danes da ga ne bo. Vsa jezna pokličem direktno na Ped. kliniko v sprejemno pisarno in povejo mi, da gospod predstojnik JE v službi in od kod mi informacije, da ga ni. Znorela bom!!!!!!!!!!Preklemanski hudiči, nesramni, lažnjivi , me zanima, če bi otrok od gospoda predstojnika imel stomo za odstranit, če bi se tudi tako spravljal zraven, lagal in ne vem kaj še. Vedno bolj imam občutek, da so zasrali (itak je že Lj gastroenteorlog rekel, da ima mala stomo po nepotrebnem in sploh ne ve zakaj jo ima) in naj to popravijo v Mb. Oni se pa zgovarjajo, Ljubljana nas pa ne sprejme. kaj bi ve naredile??
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|