buškolinka
|
evo mene - kako lepo da tudi zame skrbite včeraj smo imeli prvi pregled, je šel možek zraven, ampak je rajši počakal v čakalnici vidla sem najino pikico malo - dobrih 6mm je velika - in tudi njeno bitje baje sem šele v 6t/4d (danes 5d ) in imam nov okvirni PDP (18.7.10), katerga pa naj bi mi po vsej verjetnost prestavili na NS, ko bo bolj viden razvoj kaj naj rečem, sem povedala G, da zaradi uroinfekta jemljem Hiconsil antibiotike (mi jih je predpisala spl.zdravnica), in ni bila prav nič zadovoljna rekla je, da če ni nujno, da naj ne bi jemala teh tablet...ampak potem ni rekla, naj jih neham jemat ...upam, da ne bo nič škodlo...2.12.imam kontrolo pri spl.zdravnici, kjer bom spet dala vodo in bomo vidl kako in kaj drugače pa sem se tudi na NS naročila - 6.1.2010 - to sem nestrpna, novo leto bo minilo v znamenju pričakovanja nove slikce . Mi je G dala eno mob številko, na katero se lahko naročim. Gre pa za neko raziskavo BUM v okviru LJ porodnišnice, kjer ti naredijo NS (za 60 EUR) in potem brezplačno še dvojni hormonski test (ki še z večjo verjetnostjo potrdi/zavrže rezultate NS), 2xUZ in nek test pretoka krvi po žilah (?!)...ne vem sicer, kakšni so pogoji za sodelovanje v tej raziskavi, ampak gospa, na drugi strani telefona, me je samo vprašala po starosti (29) in ni imela nobenih pripomb k temu, da bi sodelovala - če je katera zainteresirana, da bi se tudi prijavila, naj mi sporoči, vam bom dala številko. Naslednji pregled pri G pa imam 19.1.10. vsem novim članicam skupine in
|