rozinca33
|
Čestitam Kiwa js se še ubadam z iskanjem službe... predvsem pa s pisanjem diplome... Zelo slabo mi je bilo prejšnji teden, zdaj pa niti ni tako hudo... Upam, da ostane na tej ravni... Sem prejšnji teden "naredila en pakt" med glavo in želodcem (mal avtogenega treninga): in sicer, da želodcu je lahko slabo kolker mu paše, ampak glava zaradi tega ne sme trpet ... mogoče je to pomagalo. Sicer pa če čutim, da se mi bo želodec spuntal, pojem en jogurt, al pa sadje, pa mam spet za eno uro mir Kr mal zavidam tistim, ki ste svoje srčke že videle. Js pa grem na pregled danes teden Sicer sem bila pri G prejšnji četrtek, pa sva se samo pogovarjale, pregledala je moj zdravstveni karton, ker sem pri njej na novo zaradi selitve, in ugotavljala, kaj vse je pri moji bivši G drugače in kaj enako... in da naj naslednjič materinsko knjižico od hčere zraven prinesem. A ja, pa zvagali so me in mi pritisk zmerili Je rekla, da se bo naslednjič boljše vse skupaj videlo, ko bo pikica že malce večja. Pa so me skregali (moj dragi), ko sem ven prišla, da bi mi morala dat kri pregledat, pa da bi že lahko nardila UZ,... Predvsem zaradi potrditve nosečnosti, ampak če sem 4x delala sama doma test in je vseh 4x pokazal, da sem noseča, pa je skoraj nemogoče, da bi ne bla noseča a ne? Potem pa še zraven vsakih 15 minut na WC letaš, pa kafe nič več ne diši, čeprav si ga prej lahko po 3-4 skodelce na dan spil, pa slabo ti je, pa že ob petih popoldan bi lahko zaradi utrujenosti spat šla... Midva še ne kupujeva, se pa veselo šetava po trgovinah in učke paseva. No, nekaj sva pa res kupila... to je Dojenčkov dnevnik. In sva že začela pisat. Med drugim tam piše: Mamica misli, da bom fant/punčka Očka misli, da bom fant/punčka js sem že podčrtala fantka, moj pa si vsake 5 minut premisli, kaj misli tak, da še ni nič podčrtal. Vse dobro nam želim vsem skupaj - mamicam, očkom predvsem pa malim srčkom
|