|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 19:22:08   
Dudica1
Tud maj je začel uveljavljat svoje...se tud jezi kot hudiček in cel rdeč postane user posted image ...pa nazaj se zvije!Joj kaj še bo...al bo pa boljše ko bo mal večji user posted image

lake pa fajn bobnaj danes user posted image

ledenka kar na Dunaj user posted image ...uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.11.2009 19:22:23   
Tanja_
lake kaj pa igraš?

Pri nas je bil pa mizar, da smo dokončno dorekli vse glede kuhinje. Jutri jo začne delat in če bo vse okej z dobavo materialov, jo do novega leta dobiiiiimooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.11.2009 19:37:11   
majana79
J. spi... Ni spal celo popoldne nič, tako da me zanima do kdaj bo zdržal.

ledenka, uživaj še namesto mene user posted image .

Moj je šel na košarko, zdej se pa ne morem odločit kaj bi počela...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
26.11.2009 19:44:32   
Dudica1
Midva greva na plesne user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
26.11.2009 19:45:13   
majana79
dudi, lepo se imejta user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
26.11.2009 19:51:53   
Dudica1
gledam tuki če bi si kupila solzico swarovski da pomagam bolnim otrokom

http://www.fzpo.org/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=247

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
26.11.2009 20:01:47   
pokica_
http://www.youtube.com/watch?v=fJUej51VM1Q

Tale posnetk pa prav lepo pokaže, kako se mali tajček usede.user posted image  

Pr nas pa majo v sosednji dvorani fešto...kmeti zaruk***...jst nevem, ta narod ima kar med tednom vaško veselico, al kaj je danes tem ljudem??!! Nihče ne hodi več na šiht al koga?! Anej se mi neki zbuja vmes, pa nazaj zaspi.
Pa majo tam novozgrajeno dvorano, ampak očitno so preleni se prošetat do tam,..itk je bolj izložbi podobna kot kaki dvorani. user posted image  Bi najrajš župana poklicalauser posted image ..kreten zagaman. Joj sn jezna na te ljudi tle...že itk mi grejo vsi tle na živce..ta narod,..pol pa še to poslušat vsake tolko. Brrrrrrr 
Upam da čimprej spokajo domov in delat nekaj,..ko se kr tla tresejo, tk razbijajouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.11.2009 20:25:23   
pokica_
Ej, lejte to...Baby racing!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_bQ0oyNntjE&NR=1&feature=fvwp

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.11.2009 20:54:40   
BBAJA
Čer...da se vam še jst mal oglasim.Pr nas ni nč novega,ponoč se še zmeraj zbujamo...čez dan pa mal okol hodmo(babi servis:)).Drgač se pa odločamo,da bi kupil nahrbtnik za nošenje otroka(ne kengurujčka,ampak prav orng nahrbtnik,v katerem lahko nosimo tud mal večje otroke),pa me zanima,če ga ktera že ma...kje bi se ga splačal kupit...a ve tud kej razmišljate v tej smeri...se mi zdi,da si precej bolj mobilen,če si recimo želiš kam v gozd..hribe....

Kaj je pa drgač kej novega...nism nč na tekočem...sej se bom popravla,oblubm:)
Grem mal čekirat za nazaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.11.2009 21:00:04   
Leela
se vidi, da je bil danes dež user posted image

papuaNG user posted image , res grozno za svakinjo.user posted image

k.tja zame je spalnica v malih stanovanjih "neizkoriščen" plac. Samo spiš tam, saj čez dan si v kuhinji ali dnevni.Po moje je boljš, da imata fanta svojo sobo. saj kaj češ pa nardit? edino fajn je da imaš postlo v dnevni, ker se bolje spi kot na kavču.
Jaz bi tudi hiško samo finančno ne znese, ravno zaradi kredita ne znese tudi 4-urni delavnik.

Flaska si overload? Jaz sem zvečer dolg pokonc in dam vse štir od sebe. Popoldne grem s tamalim spat, kar se pa kuhanja tiče si pa čimbolj olajšam stvari. Ne rabi bit vse tipitopi, človek si mora standarde znižat da ne pregori. jaz sem doskrat pri prvem in tudi zdaj dala tamalega k tašči in šla sama kam, ali s user posted image . Ko je bil star 1,5 sva šla pa v pariz čez vikend, malo je čudno ker noben ne brenči okoli tebe user posted image .

katmat a sem rekla da bo Tija pri šestih m hodila a?user posted image

ajetam škoda za hiško, ampak glejte naprej hiše se zdaj bolj slabo prodajajo pa je več možnosti da kaj dobite. ne gre pa iz dons na jutri. Mi je zadnjič RE agent povedal, da v enih blokih (šiška ali bežigrad) živijo 4 ljudje na 16 kvadratih, skupaj s kopalnico (s kosova) in to z otrokom. Je namreč bil na ogledu stanovanja. Si ne predstavljam.

petrazg in oliva miljon pikipokic user posted image

Gaja pa tako luštno sedi in bere user posted image . Filip bi vse časopise pojedel.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.11.2009 21:21:53   
Tanja_
bbaja mi že komej čakamo, da bo H. sedela, da jo bomo lahko v ornk ruzak dali in šli v hribe. Kupili bomo pa tole: http://www.deuter.com/products/36527_KidComfortIII_07_DEU.php . Sva ga ravno zadnjič v Intersportu gledala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.11.2009 21:39:27   
majana79
A delate kej pametnega punce?

Jaz samo bluzim... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.11.2009 21:43:13   
Leela
Jaz Nietzsche-ja berem seveda.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.11.2009 21:44:40   
majana79
Uf... Tega pa ne vem če bi se lotila. user posted image Mogoče enkrat. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.11.2009 21:56:45   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

bbaja mi že komej čakamo, da bo H. sedela, da jo bomo lahko v ornk ruzak dali in šli v hribe. Kupili bomo pa tole: http://www.deuter.com/products/36527_KidComfortIII_07_DEU.php . Sva ga ravno zadnjič v Intersportu gledala.
[/quote

Smem vprašat,kaj vaju je najbolj prepričalo pri tem modelu...pa seveda,kakšna je cena:)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.11.2009 21:57:23   
Leela
user posted image  Pa saj smo se samo hecali , nisem jaz za take štose.

k.tja poglej si tele rešitve za dnevno sobo (Living sistem), pri nas menda to prodaja mizarstvo tekavčič.
http://www.clei.it/prodotti.php

< Sporočilo je popravil Leela -- 26.11.2009 21:58:15 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.11.2009 22:06:04   
PapuaNG
dober večer,

končno gre tale grozni dan h koncu...še mali je mel cel dan vročino,tečen pa ko user posted image , nič mu ni pasalo, spat pa nikakor. Smo šli pol kar na sprehod, sej od svežega zraka ga ne bo pobralo. Seveda smo ga fino zabundali. Je pa vsaj malo zaspal...tut pol je bil čist brez energije pa skos po malem javkal.
Sva šla potem še k mami malo na obisk,da se malo pogovorimo...ni nikomur fino danes...očeta je pa itak čist potrlo user posted image Pa jst tut še kar jočem. Sem zvedla samo, da je bila svakinja že tok noseča, da se splav obravnava kot porod in gre detece na sodno medicino. Potem bo pa v parku zvončkov na žalah...oh...že tako mi je bilo vedno težko, ko sem šla tam mimo, zdej pa...upam, da se hitro pobereta...pa na en način mi je tako hudo, ker bosta vedno našega malčka videla, ko se bomo srečali, in jih bo spomnil na njunega srčka user posted image Mah, najbolje, da si pogledam kaj bolj razvedrilnega, pol pa spat...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.11.2009 22:08:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

user posted image  Pa saj smo se samo hecali , nisem jaz za take štose.

Kaj jaz vem, jaz ti vse verjamem user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.11.2009 22:10:54   
ledenka
papua, moje sožalje user posted image user posted image user posted image upam, da bosta brat in njegova žena prebolela

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.11.2009 22:23:25   
lake
No pa sm nazaj. Še kr znam palce v roki držat, samo mal več vaje bom rabla kot prej.

Tanja Igram vse vrste tolkal.

Dejmo še mi priredit baby racinguser posted image , samo Taja bi verjetno mal zašla s poti, ker bi jo bolj okolica zanimala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.11.2009 22:24:30   
majana79
papua, sožalje user posted image user posted image user posted image si ne predstavljam take bolečine...

Lahko noč punce

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.11.2009 22:25:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No pa sm nazaj. Še kr znam palce v roki držat, samo mal več vaje bom rabla kot prej.

Tanja Igram vse vrste tolkal.

Dejmo še mi priredit baby racinguser posted image , samo Taja bi verjetno mal zašla s poti, ker bi jo bolj okolica zanimala user posted image

Zakon! Enkrat boš nardila koncert za nas user posted image

Zdej pa res grem...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.11.2009 22:41:37   
eelyy
Sem vam prišla zaželet lahko noč pa seveda našim zmajčkom..upam da bo noč mirna!

papunga;
se bosta že pobrala zaradi otročka...si nemorem predstavljat,kako bi se počutila če bi se mi to zgodilo.Res krizzaaauser posted image ...Zmeraj,ko sem imela ultrazvok ko sem bila noseča me je bilo strah iti,ker sem imela zmeraj v mislih,da kaj če mi pa reče,da mu srček več nebije......bi kar v nezavest padla!
Sej nimaš kej pomagat,bosta pozabla in bo vse vredu.

ledenka; sem jst mela vodovodarja,sam ni nič zrihtal kao da pride drug teden!Ga lahko k tebi pošljem ni problema,sam je star in ima brado..podoben dedku mrazuuser posted image

papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.11.2009 22:57:55   
lake
grem še mal na FB, pa spat.

Lahko noč!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.11.2009 6:49:29   
Anonimen
končno sem mal peletela

dobro jutro

Mi še ne dajemo niki hrane s hoščki ima premalo zob da bi razgrizla tako da vse miksamuser posted image

spali super, nika se je zbudila ob pol šestihuser posted image ne vem kaj jo je pičel, T. pa še spi, danes ponoč ga ni tojk kašelj muču in je lažje spaluser posted image in tako sem se tud jaz naspalauser posted image

nč grem se preoblečt in cujne obest

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?