Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 tud men ful dobra slikca... taka sm jst k pridem v 4. nadstropje k nimamo dvigala pol si tak dobra, mi smo tud v 4. brez dvigala, pa se mi to zgodi že v 3. običajno, včasih že v 2.... pol pa nekak prilezem dalje... Se pridružujem... z razliko, da se jaz zraven še zibljem ko raca Ha hahahaha, tudi jaz sem taka .... glede na to, da že dva meseca ležim, zraven pa še ta trebuh, sem taka že samo po enem nadstrpju, res, groza! Ampak no, saj bomo že ... včasih sem taka tudi samo po ravnem, če je malenkost več Hehehe Evo, jaz sem sedaj že v pižami ... pa bom počasi se spravila tv gledat ... danes je bil kolega pri meni 3 ure in je kar fajn minilo, pa še par daljših telefonskih klicev, super. Drugač pa, ko sem zjutraj pisala, da bomo končno priklopili elektriko v stanovanje - no, nismo jo, ker Elektru ni bilo všeč, kako je narejena omarica .. tako da sva zastonj najela dvigalo in ga bo potrebno še enkrat (80 €) - so bili z Elektra v ponedeljek na ogledu in je bilo vse ok, danes pa očitno ne več ... tako sem jezna, da bi kar tepla!!! Ja, jaz bi tudi že gnezdila, pa očitno še ni dano ... upam, da bom še decembra .. sicer pa januarja ... Bipi, glede tega MV, a so tebi zdaj kaj rekli, kako naj bi počivala - non stop ležanje, ali kako? Pa tiste, ki morate ležati - a ves čas ležite? Jaz se tako bojim in res skušam skoraj ves čas ležat, sedim mogoče 2-3 ure na dan (računalnik 2 krat dnevno, kosilo, zajtrk ....) pa vstanem, kar grem v wc, do kuhinje, tuš ... Redko redko kdaj grem še kam ven v kakšno trgovino (1-2 krat na teden, max. za 1 uro). Tako sem že sita, da niti ne morem opisati ... Res, totalno sem naveličana teh 4 sten, te male sobice in vsega tu notri. Ampak enostavno ne upam biti več pokonci .... res, kar strah me je, da bo kaj narobe. Zato me zanima, koliko ste kaj ve pokonci? Hvala! No, punce, grem nazaj v horizontalo (resnično mislim, da imam že preležanine). Ampak dons so dobre nadaljevanke, tako da bo hitro minilo Lahko nočko, pa kaj dobrega za večerjo želim!!!
|