Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:13:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Evo da malo pojamram.Sicer Persida vas gleda ampak ko jaz pridem tu gor je že vse tiho.Nimam več moči ,ponoči se kar naprej zbujamo,če ne en te drug.Smrkata kašljata se drgneta s tem gnojem ,pa še jemo ponoči ma ni da ni.Enostavno se ne grem več ker že stoje spim. In danes zvečer še ugotovim oziroma otipam odzgoraj š**** tak da vprašanje časa.Do tedaj pa upam da ne naredim samomora. Z eno besedo CRKJENAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ja to sem se zdaj mogla zadret ,da mi je lažje. Supermami Zdrži! Saj bo bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:13:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. pa kaj zaj - ja al ja? ja pa ja.. no pa resno sprašujem.... kaj se smejiš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:13:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a tudi...moram malo po netu pogledati, ker se že širijo čudne novice na popu so rekli, da se je ustrelil doma z njegovo pištolo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:14:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. pa kaj zaj - ja al ja? ja pa ja.. no pa resno sprašujem.... kaj se smejiš ja pa ja, pa to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:14:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? Ne z K
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:14:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco. no, te mama pa več opcij odprtih....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:14:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam bosta to hodili? tu pri Tušu sva se menli.. Kje? Kaj to mislita videv v kino hodit al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:15:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? ne z N. po moje ehhhh, res?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:15:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco. Kam bosta to hodili? ne vema še. malo boma povprašali kje je cenovno ugodneje... a bi ti tudi hodla?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:15:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? Ne z K Pssstttt!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:16:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco. Kam bosta to hodili? ne vema še. malo boma povprašali kje je cenovno ugodneje... a bi ti tudi hodla? ja pa to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:16:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? Ne z K pa daj zdaj pa nehajte z nekimi kraticami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:16:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? Ne z K pa daj zdaj pa nehajte z nekimi kraticami Tasa: N?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:16:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja pa to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:17:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa: N? z mano se ni noben meno (no, se mi zdi da ne..)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:17:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco. no, te mama pa več opcij odprtih.... Če bosta hodili ob večerih 1x tedensko še mene hcoj štejta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:17:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa: N? z mano se ni noben meno (no, se mi zdi da ne..) si ziher..idi glejat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:17:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam bosta to hodili? tu pri Tušu sva se menli.. aha, no to bi meni itak najbolj odgovarjalo, ker bi lahko še peš kdaj do tja mahnila, če bi moj imel avto. ker zdaj bo namreč imel predavanja tudi popoldne včasih. edino, kar bi znal bit problem je sledeče: če gledama za termin ob 18ih, je samo v sredo pametna zadeva, ostalo mi ni nekak blo všeč. meni pa ravno v sredo nima kdo pazit klare, ker tašča dela do 18ih.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:17:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje? Kaj to mislita videv v kino hodit al kaj? pa daj, zraven Tuša je fitnes pa take pa to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:18:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili.. pa pri Svetu tudi (sem slučajno ujela, ker ob takem cajtu ne gledam tvja, še manj pa Svet ) a ti voditelj ni všeč? cel koncept, pa vsiljivi novinarji... ko da smo v Ameriki... sploh pa objavljajo napol preverjene zadeve in čim slišim novinarja, ki uporablja "iz nepreverjenih virov smo izvedeli..." ali pa "baje..." me vse mine.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:18:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a tudi...moram malo po netu pogledati, ker se že širijo čudne novice na popu so rekli, da se je ustrelil doma z njegovo pištolo.. pa da je bil zelo zadržan in da je mel dalj časa psihične težave...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:18:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam bosta to hodili? tu pri Tušu sva se menli.. aha, no to bi meni itak najbolj odgovarjalo, ker bi lahko še peš kdaj do tja mahnila, če bi moj imel avto. ker zdaj bo namreč imel predavanja tudi popoldne včasih. edino, kar bi znal bit problem je sledeče: če gledama za termin ob 18ih, je samo v sredo pametna zadeva, ostalo mi ni nekak blo všeč. meni pa ravno v sredo nima kdo pazit klare, ker tašča dela do 18ih..... naj mi ena program pošlje, če je možno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:19:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Evo da malo pojamram.Sicer Persida vas gleda ampak ko jaz pridem tu gor je že vse tiho.Nimam več moči ,ponoči se kar naprej zbujamo,če ne en te drug.Smrkata kašljata se drgneta s tem gnojem ,pa še jemo ponoči ma ni da ni.Enostavno se ne grem več ker že stoje spim. In danes zvečer še ugotovim oziroma otipam odzgoraj š**** tak da vprašanje časa.Do tedaj pa upam da ne naredim samomora. Z eno besedo CRKJENAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ja to sem se zdaj mogla zadret ,da mi je lažje.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:19:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aha, no to bi meni itak najbolj odgovarjalo, ker bi lahko še peš kdaj do tja mahnila, če bi moj imel avto. ker zdaj bo namreč imel predavanja tudi popoldne včasih. edino, kar bi znal bit problem je sledeče: če gledama za termin ob 18ih, je samo v sredo pametna zadeva, ostalo mi ni nekak blo všeč. meni pa ravno v sredo nima kdo pazit klare, ker tašča dela do 18ih..... hmm, čaki bomo še malo drugje pogledali. Kje pa še je sploh kaj? Aja, tu v Melju še je nek fitnes studio, sam nea vem kak se mu reče..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cel koncept, pa vsiljivi novinarji... ko da smo v Ameriki... sploh pa objavljajo napol preverjene zadeve in čim slišim novinarja, ki uporablja "iz nepreverjenih virov smo izvedeli..." ali pa "baje..." me vse mine. imaš prav ja..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......