madejka
|
Bačko zgleda smo na istem Tobija čist zalublen v Maja, prav siten je, če ga ni doma. Maj pa si je kar naenkrat začel namišljevat in histerira za vsak drek Bi toto kašico, je ne bi, bi šel na wc, ne bi šel... bognedaj da ga ne upoštevam, je tako drenje, da gre skoz ušesa. Se pač dere, zmišljevanja pa res ne prenesem... Babike ima katera kakšno idejo, podobno izkušnjo... Namreč, Tobija še kar nekak vredu zaspi zvečer. No, zadnjih par dni se dere, ampak ker Maja ne moti in vseeno zaspi se ne sekiram. Po kakih dveh urah, včasih še prej, pa se začne zbujat, sitnarit, nič mu ne paše. Če ga ne uspem umirit, zažene tako uzbuno da je joj. Seveda mi pri tem zbudi Maja Zdaj nimam druge kot da ga odnesem v dnevno ko vidim, da ne bo šlo na sobni jakosti mimo... Tukaj v dnevni pa se sicer včasih še malo dere ponavadi pa hitro zaspi. Se mi zdi, da se je že kar navadil tako, ampak res nimam druge ideje, kaj naj. Ne pomaga čaj, ne tujanje, ne božanje, ne uspavanka. Pa pojma nimam ZAKAJ se sploh zbudi Pokakan ni, lačen tud še ne. Zbuja se tud, če jaz ležim zravn njega... Po moje bi blo ful lažje in bi lepše spal, če ne bi hodil že ob osmih spat, ampak ker sem ob večerih sama mi je to tehnično neizvedljivo... Ko se mi je Maj tako zbujal je bila duda krivec, pri Tobiju pa ne vžge