|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
24.11.2009 20:35:58   
kapica
Pupi, imata Nias in Nisa zelo podobna imenauser posted image . Me veseli, da se lepo rihtate, pocasi, saj bo, kaj drugega se res ne mores pricakovat. Drzte se.
Cesnca, res je lep avataruser posted image .
Ajvy, vidim da se zdravje vraca, primauser posted image .

Jaz sem bila danes v sluzbi, popoldan pa z obema fantoma, sedaj sem pa fix und fertiguser posted image . Nisem vam niti povedala da sem dobila rezultate od Niasove krvi, ko smo testirali na alergijo. Revcek je alergicen na piscancje in mlecne beljakovine, araside in se kaj. Imam drug teden razgovor z zdravnico, pol pa gremo k svetovalki za prehrano, da nam da nekaj napotkov kako naprej.

< Sporočilo je popravil kapica -- 24.11.2009 20:37:37 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
24.11.2009 21:13:46   
Ajvy
Čer.....

Pupi....lepo da si se javla.....Bravo NAja ,da je tako lepo sprejela sestrico......in super lepo je slišat, da se lepo rihtate.....BRavouser posted image user posted image user posted image ČEstitke še enkrat....

Kapica....zelo zelo me veseli ,da ste končno dobili en otipljiv rezultat glede Niasove kože...zdej bo veliko lažje furat naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.11.2009 8:39:37   
Ajvy
jutro vsem...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.11.2009 8:58:14   
zvesta
jutro tudi tebi...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.11.2009 10:00:24   
kapica
Jutro punceuser posted image .

Pri nas je danes taaak krasen soncek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.11.2009 10:26:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jutro punceuser posted image .

Pri nas je danes taaak krasen soncek.

tudi pri nas sonček sije... meni se je pa prej kar stemnilo... mi je mami vrgla naprej, da sem brezsrčna in da teroriziram svojega otroka... pa to smao zato, ker ga ne vzgajam kot bi ona hotela user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.11.2009 14:19:46   
pupi
Ženskice,

kaj ni ena od vas pisala, da je dobla menzes takoj, ko se ji je čišča ščistla? Meni se zda, da sem kljub dojenju kar teto dobla na obisk user posted image !?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.11.2009 14:20:41   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ženskice,

kaj ni ena od vas pisala, da je dobla menzes takoj, ko se ji je čišča ščistla? Meni se zda, da sem kljub dojenju kar teto dobla na obisk user posted image !?

pupi, to bi bilo pa res prehitro... sja je čišča lahko tudi 6 tednov....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.11.2009 15:30:27   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ženskice,

pupi, to bi bilo pa res prehitro... sja je čišča lahko tudi 6 tednov....

ja samo jaz sem mela že prvič čiščo samo par dni! Zdaj pa je tudi že šla proti koncu (po barvi se vidi in količini), zdaj pa spet teče več in čist druga barva....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
26.11.2009 6:43:39   
bačko
JUtro!
Pupi lepo da si se javila.user posted image user posted image user posted image Me veseli da se lepo rihtate in da je Naja lepo sprejela sestrico.Čuvajte se in veliko lepih trenutkov vam želim.
Kapica me veseli da ste dobili rezultate in da boste zdaj lažje delali z Niasom.Upam da ne boste imeli več toliko težav in da bodo te alergije s časoma izginile.user posted image user posted image user posted image
Zvesta ne razumem tvoje mame kako ti lahko kaj takega reče.Namesto da bi ti čestitala ker tako lepo vzgajaš svojega sina.Mislim halo.Lahko bi razumela da vsaka mama drugače vzgaja svojega otroka.Meni je tudi zadnjič neki pametovala pa sem ji kar hitro povedala, da je Žana moj otrok in da jo bom jaz vzgajala tako kot bom jaz hotela.Lahko mi svetuje ko jo prosim.Drži se in ne si preveč k srcu gnati še posebej ne zato ker si noseča.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
26.11.2009 8:27:20   
Ajvy
jutro....

Zvesta...starši naši ljubi delajo to napako ,da talajo dobronamerne nasvete, takrat ko je najmanj treba in na najbolj boleč način, kar je možno...ker se nas takrat kao najbolj prime.....
MOj oči vedno pravi da je Tarja full razvajena....pa sem ga zadnjič vprašala....zanimivo da mi vzgojiteljici pravita, da je full fejst pa pridna...pa je reku...he he ..sem se mogla nasmejat...da je razvajena takrat kadar sem jst zraven user posted image ..ah ja....

Bačko.
..kako ste????

KApica.
...kaj se dela???

PUpi....mislim, da je ravno Ula razlagala...da je to vse čišča....al kolk poslediica hormonskih sprememb..nikakor pa ne M....sicer ne vem točno..ne me za jezik vlečt...sej bi ti najbrž Ula povedla...če bi se kaj oglasila....

MAdejka ...kako ste???

Češnca
...ste zdravi??

Rumba
...a se učiš??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
26.11.2009 8:30:34   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Hvala za pohvale. user posted image Ah, sem ful ponosna na ta najina mala mulčka! Čudno, ne?! user posted image
Juš ima zdejle jutranjo telovadbo hrbet-trebuh-hrbet. Jst pa RR time! user posted image user posted image user posted image

zvesta joj, to pa res ni blo lepo od tvoje mame! Daj drži se in čimprej pozabi. Saj vem, da ni lahko, ampak moraš! Super mama si!!! user posted image user posted image user posted image

kapica fajn, da mate zdaj vsaj nek rezultat. Pot od tu bo lažja za vas in še posebej za Niasa! user posted image user posted image user posted image

pupi lepo, da si se javla! Pokaži nam kaj svoji srčici.
A že kar M, pa konec čišče??? Res je hitro, ampak, če je blo že prvič tako... Ne vem. user posted image No, po prvem porodu sem tudi jst takoj dobila M, zdej pa tudi ni dolgo trajalo.

Ajvy kako ste? Mi ok, Anžej zdrav, Juš samo še malo smrka. Pa doji se 3x na noč... Ampak sej ni panike! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
26.11.2009 9:56:40   
kapica
Ah ja, danes sem mal zmatrana. Sicer sem navajena, da je treba se xkrat vstat ponoci, danes pa nekako ne pridem prav na noge. Bi se kr spalauser posted image . Nias joka in joka, tako dolgo, dokler mu ne dam flaske, pa cetud je to samo 80ml, toliko da se pomiri in zaspi nazaj. Ponavadi jo rabi po 3krat na noc. Pa sem tud ze poskusla da mu dam polno flasko, ker je mogoce lacen, pa niti slucajno, 2 uri pozneje onm spet jokca. No, saj bo.

Spet imamo soncek zunaj, pa tak se mi zdi toplouser posted image .
Zvesta, ne si jemat prevec k srcu, mogoce bomo me tud nekoc taksneuser posted image .
Cesnca, zakaj se ti ne malo z Jusem telovadisuser posted image .
Pupi, tud men se zdi malo prehitro za M, ampak tud ne bom pametovala. Pri men se je cisca vlekla vseh 6 tednov, pa je bilo vmes tud bolj svetle, bolj temne barve, kak dan nic, pol spet...
Ajvy, sem skoraj prepricana, da so v vrtcu bolj pridni. Vsekakor, doma pa morejo tisto ven spravit, kar v vrtcu zadrzujejo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
26.11.2009 14:16:59   
pupi
Hvala za odgovore, mogoče pa je to res vse skupaj čišča, če pa ni pa je pač user posted image , samo da je mlek za mojo pužo, ne?user posted image

Kapica ja res je, da mata najina tamlajša zelo podbna imena, to je meni kapnilo že ko smo izbrali imeuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
26.11.2009 14:22:30   
Ulla80
.če bi se kaj oglasila....

user posted image user posted image želeli ste...

ne vem a sm jst to razlagala...možnouser posted image sam bi blo res čudno da že menstra...navadno se od čišče še pol vlije...men je recimo čist nehala, pa dva nič, pol pa spet...pa ni blo nč menstre....je bil neo prejuser posted image

drgač smo ok, mal v gužvi itak....večinoma sama, lubi kr dela neki skoz, mah...otroka sta pridna, ula je vsak dan večja frajerka, tak cukr je ta moja pupauser posted image
neo pa tud kr raste, v začetku januarja gre v vrtec user posted image jst pa na šiht...bljakuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
26.11.2009 15:39:03   
bačko
Ajvy mi smo uredu.Lora je pridna samo danes jo neki muči in je sitna.Drugače pa mi zadnje čase Žana malo bolj nagaja in zelo veliko joka.Nič ji ni prav in on bi rada da je vse po njeno.Če nima teh muh pa je pridna in mi zelo veliko pomaga pri Lori.Imate pa se zelo radi in Lora se samo smeje ko gleda Žano.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
26.11.2009 15:41:51   
madejka
Helou!
Kak ste pridne!user posted image Meni se pa ful ne da... taka neka sitna sem zadnje čase pa brez volje... čakam, da mineuser posted image
Tobija tu poleg mene histerira, ker se je spet obrnil na trebuh, pa mu tak ni všečuser posted image Nazaj se pa tud ne zna obrnit... Ne vem, zakaj se obrača, če mu ni všečuser posted image Ma na splošno je ful sitka zadnja dva dni... dere se skor cel dan po malem, ponoči pa itak... Nekaj mu je zgleda, pa ni zob... druga pa nič ne zgleda. Ko bi mi le znal povedat...

Pupi po moje je tud čišča. Jaz sem jo imela samo kake tri tedne. Menstruacije pa še zdaj nimamuser posted image Tud to ne vem glih če je normalnouser posted image Noseča pa nisem... ziher... sta tale dva prehitro sama ratala, tak da se ne špilamo večuser posted image
Aja pa ni važno, če dojiš. Jaz sem Maja polno dojila pa sem kar hitro dobla user posted image . Tobiju pa že od kakega meseca dodajam ponoči pa zdaj že orng gosto hrano je, pa je še nimam.

Kapica ojoj, Nias ti ga tak sračka ponočiuser posted image Verjamem, da nisi več vajena... ampak kar ne odvadi se, pravuser posted image
pri našem tud ne pomaga količina flaše oz. kašice, da bi dolgo spal. Mali poje enako količino kašice zvečer kot Maj (pribl. 2 deci) pa je čez 4 ure ziher goruser posted image Pa se takrat doji ko da že dva dni ni nič jedel... Mah saj bo... do šole enkratuser posted image
Pa user posted image da ste odkrili, na kaj je revček alergičen! Se že držite kakšne diete?

Ajvy drugač smo dobro, hvala!user posted image Dečica je zaenkrat zdrava. Zdaj je bil ati par dni kar bogi s prehladom, ampak je tud že boljše!user posted image Je pa v njegovi službi zdaj začela nova gripa razsajatuser posted image Ful dijakov je že bolnih... Tak me je strah, da bo domov kaj prinesel. Predvsem za Tobija, Maj bo že...
Ja kakšne pa tvoj ati stresauser posted image user posted image Bi bil otrok težko samo pri mami razvajen po moje.

Zvesta ne se sekirat... ti najbolje veš, kako želiš vzgajat svoje otroke. Mama pa res ne bi smela tega rečtuser posted image

Pupi mala že kaj več spi? Dojenje laufa bp?

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz sem pa polna energije. Pa ni bila nocka glih kaj ekstra, ampak nekako sem notranje popolnjena. Taksen obcutek me je danes zgrabil, da bo vse v redu, da se nimam cesa bat. Pa ne vem na cem to lezi, ni se nic posebej zgodilo, ampak danes se prav veselim se tretjega dojencka .

Evo tole mi je pa kr zvablo solzeuser posted image
Pa itak, da bo vse ok!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
26.11.2009 15:52:49   
madejka
Bačko zgleda smo na istemuser posted image
Tobija čist  zalublen v Maja, prav siten je, če ga ni doma. Maj pa si je kar naenkrat začel namišljevat in histerira za vsak drekuser posted image Bi toto kašico, je ne bi, bi šel na wc, ne bi šel... bognedaj da ga ne upoštevam, je tako drenje, da gre skoz ušesa. Se pač dere, zmišljevanja pa res ne prenesem...

Babike ima katera kakšno idejo, podobno izkušnjo...
Namreč, Tobija še kar nekak vredu zaspi zvečer. No, zadnjih par dni se dere, ampak ker Maja ne moti in vseeno zaspi se ne sekiram. Po kakih dveh urah, včasih še prej, pa se začne zbujat, sitnarit, nič mu ne paše. Če ga ne uspem umirit, zažene tako uzbuno da je joj. Seveda mi pri tem zbudi Maja user posted image Zdaj nimam druge kot da ga odnesem v dnevno ko vidim, da ne bo šlo na sobni jakosti mimo... Tukaj v dnevni pa se sicer včasih še malo dere ponavadi pa hitro zaspi. Se mi zdi, da se je že kar navadil tako, ampak res nimam druge ideje, kaj naj. Ne pomaga čaj, ne tujanje, ne božanje, ne uspavanka. Pa pojma nimam ZAKAJ se sploh zbudiuser posted image Pokakan ni, lačen tud še ne. Zbuja se tud, če jaz ležim zravn njega...
Po moje bi blo ful lažje in bi lepše spal, če ne bi hodil že ob osmih spat, ampak ker sem ob večerih sama mi je to tehnično neizvedljivo...
Ko se mi je Maj tako zbujal je bila duda krivec, pri Tobiju pa ne vžgeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
26.11.2009 16:57:37   
kapica
Madejka, nimam pojma zakaj je tak in zakaj ne pomaga. Ker tud pri Niasu nisem vec dost pametna. Jaz ga takrat, ko tud z flasko ne zaspi nazaj, vzamem ven, grem v dnevno, tako kot si ti napisala. Pol mi pa tam v narocju spi. Se vsedema na kavc, kr v temi, pa ga malo po ritki tapkam in brundam kaksno pesmico zraven. Pa po hrbtu ga veckrat bozam, se mi zdi da se mu to zelo dopade. Pol pa hitro zaspi, vcasih se jaz zraven zadremam, ko se zbudim, pa ga spet nesem v posteljco. Vcasih je v redu do jutra, vcasih pa dobi cez 2 urci spet malo mlekeca, toliko da se umiri in zaspi. PA sem tud imela obcutek, da se je navadil tega, ampak pol je kr naenkrat eno noc prespal. In naslednjo noc je bilo spet isto, jok. Tako da res nimam pojma na cem lezi. Jaz bi ga najraje vzela k sebi v posteljo, ampak se ni dovolj velik, da bi vedel da je tu treba spat, sploh pa prevec mrda in me je strah, da pade dol. Plus tega ze tak Dino veckrat pri nama spi. Trenutno mi je vseeno ce vsi stirje skupaj spimo, samo da je mir ponoci.
Nismo se zaceli z kaksno dieto, ker morem najprej k zdravnici, dobila sem pa komaj drug teden termin, nic prej.
Aja, jaz sem po Niasu dobila user posted image komaj po 9 mesecih.
Pa naj te tecka in slaba volja cimprej zapustitauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
26.11.2009 17:02:57   
kapica
Ulla, a ves da ne morem verjet da gre Neo ze v vrtec. Da je tako hitro minilo to leto, pa ti spet v sluzbo in te zadeve. Sicer pa tak ni veliko razlike med nasima dvema, tako da niti ne vem zakaj sem se tak zacudlauser posted image .Se mi zdi da ze pri mojih otrocih tak cas brzinsko mine, pri drugih pa seveda se hitreje.
Madejka, a se potem na solah kaj zascitijo, a nosijo maske na ustih al kaj podobnega, glede na to da jih je toliko ze bolnih? Menda ja ne bo kaj...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
26.11.2009 17:06:18   
madejka
Kapica no lepo da nisem edina, ko sem čisto butasta pri tem nespanjuuser posted image
Moj sicer ni na šoli, ampak kolko vem, se nikjer ne zaščitijouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
26.11.2009 20:44:34   
Ulla80
kapica ja čestitkeuser posted image user posted image user posted image če sm prov vidla, me je ful presenetlouser posted image ja super, res...nej ti lepo poteka....user posted image

ma to spanje je tud pr nas cela znanstvena fantastika, s primesjo drame in horrorjauser posted image jst sem se sprijaznla, da tko pač je, ula šele zdej prespi no, pa tud ne vsako, je tud še treba vstat, pa ji kako vodico dat, pa roko božat in bit zravn nje....kaj čmo....tamal pa itak...on bi spal, dokler ma joško v ustih, pol pa konc...zvečer tud na petnajst minut se zbujauser posted image user posted image ponoč pa tk z mano spi, da se vsaj približno naspim....sam res sam približnouser posted image

takle mamouser posted image sej smo hotl user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
26.11.2009 21:42:51   
Ajvy
Ulla...veš kaj to pomeni....če gremo lepo po vrstnem redu, kot v  drugo...si zdej ti na vrstiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
27.11.2009 7:43:41   
zvesta
jutro... sem ravno na poti k mikrovalovni... lačna....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
27.11.2009 8:22:30   
Ajvy
jutro....

ZVesta
...veliko lačna..kaj ...to je najlepši del nosečnosti...ješ ješ....in se fino fajn počutiš.....

KApica...vem da rabi doma ventil ,da se spuca...ampak glede na to ,da mi nihče ne reče, da je takšna...pol nekaj mora bit na tem....jst vztrajam ,da ni razvajena...ker nima od česa bit....po tleh se meče in joka ,kadar kaj ni po njeno, kot vsak normalen otrok....mah...sej nema veze...moj oči nikoli ne bo zadovoljen.....

Češnca...mi smo ok....ne želim preveč hvalit, ker gremo v soboto na praznovanje r.d.pa želim da zdržita....NAša dvojčka sta imela namreč včeraj 2. leti user posted image user posted image

Ulla.
...ti se prav skrivaš..škoda....
A kar tkole ne spite....dobra si......upam,da kmalu prispe pošiljka spanja na vaš naslov

Bačko..
.ah te fore...kaj čmo....Tarjica je ista....samo da se to njej manjkrat zgodi...se pa kaj drugega zgodi...trma....trma....najbolj mi gre na živce ko se ji nič ne da dopovedat...ker ona pa ve....matr..takrat se mi kar kadi iz ušes..ampak ostajam mirna in ne parlamentiramuser posted image
Drgač je pa tko pridna pupa...da ne moreš verjet....tko da ...sej se vnesejo Bačko...veš..ko enkrat sprocesirajo njihovi možgančki.....

MAdejka
...jst sem pa misnla da je bil TObija načrtovan....mislim sej najbrž je bil..samo ne tako hmali, kolkr sme prebrala....
Kdaj bo pa tretji...vem da si ga želita....bosta storila večjo se razliko?

Spanje.
..ni težav...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

dojenje
Evica22

kako dojite?

pretežno leže (31%)

pretežno sede (34%)

kakor kdaj (18%)

podnevi sede, ponoči leže (17%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!