|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.11.2009 10:40:13   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....pa kej ste res vse.....

Kaj če smo res vse?

Češnca mar bi Maj hotel kaj vitaminčkov jest... njemu pa sadje zdaj ne paše, samo sladko bi jedeluser posted image
Smo pa tud mi dans kar dobro spali. Edino zjutraj mi dragi prinese Maja na previjalno pa me prosi, če jaz njega previjem, ker je cela pojsla posračkana, njemu je pa plenica spustilauser posted image Kar pod tuš smo ga dali...
Bomo pa dans sami cel dan... pride katera na obisk???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.11.2009 11:02:13   
kapica
Pupi, cestitke [sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image .
Cesnca, jaz in Nias sva doma, mali spancka, Dino je v vrtcu, jaz uzivam, pocivamuser posted image . Imamo obisk, je mama prisla v petek. Tako da nam ni hudega. Ce le ne dezuje, smo pa popoldan zunaj. Dino tako uziva v skornjih in gumjastih hlacah na igriscu, da je veselje.
Madejka, jaz na obisk ne pridem, tak da racunaj eno kavo manjuser posted image .

Danes gremo k zobarju z malima dvema. Z mozem pa proti vecer na kaksno fajn vecerjo. Njaaamiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.11.2009 11:04:37   
kapica
Aja, punce, danes me je v lekarni skorajna rit vrglo. Sem sla po folno kislino za po 13.em tednu user posted image . In za 2 meseca skatlco sem placala 50 euruser posted image . Pa kaj more biti to res tako drago? Se mi zdi obup, prav nesramno no.
Poleg tega za Niasa kupujem Linola fet kremo tedensko, po 3 skatliceuser posted image . Lekarne imam vrh glave user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.11.2009 11:37:03   
bačko
Pupi iskrene čestitke!Želim vam veliko lepih trenutkov!user posted image user posted image user posted image user posted image
No mi počasi uvajamo GH Lori in ima kar nekaj težav.Veliko ven pluva ampak bo.Noče pa piti nobene tekočine po flaški razen mleka.A ima katera kaki nasvet kako naj jo prepričam da bi pila?
Z zdravjem smo malo bolje.Lori še malo teče iz nosa, Žana pa je tudi bolje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.11.2009 17:27:09   
SANEK1
Dober dan....KOOOOOOOOOOOOOOOOONČNO mi je uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imela sem namreč nekaj tehničnih težavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej Pupi čestitke še za eno babikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(zdaj bo pa še ena snaha za Madejkine pubeceuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Alarm...se javim zvečer...oblubimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.11.2009 21:31:05   
Ajvy
oi....

Češnca...mi smo tut doma...nekak nam ni bilo it za ven, ker je tko pihalo....
SMo pa kar v redu....še par dni...pa gre Tarjica v vrtec....se mi zdi da ji je dolgčas doma

MAdejka....bil je tipkarski škrat.....

Bačko...ne poznam recepta....kako naj več pije...pri Tisi deluje samo žlica.....IN po treh žličkah je ona odžejana....

Sanek...kako ste...

A bo kera dala kej fotomaterala gor...že dolgo nisem nič vaših škratkov vidla....

Kapica.....super za mamičin obisk...kaj pa je ona porekla na nosečnost??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.11.2009 21:39:50   
SANEK1
Dober večer...
Po dolgem, dolgem cajtu evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image   Nisem pozabla na vas, ampak nekja me je j..... tehnika (ni mi šlo prijavit, ker star računalnik crkuje, na novem pa si še nisem maila zrihtala, zdaj sem pa nekak zrihtalauser posted image user posted image user posted image ).

kak ste kaj? Berem, da vas je kar nekaj bolančkov, tak da vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok (smo bli ene 3 tedne nazaj tudi vsi bolančki), imamo se fino, uživamo v lepem vremenu, rihtamo stanovanje, ker se drugo leto selimo (tak da atkota skoraj nič ni, ampak pravijo šta se mora nije težko, bomo pa pol tolko bolj vsi 4 uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Živa je prava mala klepetulja, vse pobira, tak da je včasih potrebni pred njo črkovat, Filip je ful priden fantekuser posted image user posted image user posted image , je že ful velik, po moje ma prek 9 kg, jutri mamo posvetovalnico, tak da javim...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.11.2009 21:42:39   
SANEK1
Aja, pa seveda Kapica ČEEEEEEEEESTITKE za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, fotke pa drugič, ko še to tehniko porihtamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa super da vam gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.11.2009 21:51:34   
madejka
Sanek imate na Žitni posvetovalnico? kdaj?
Midva s Tobijem jo imava ob 15.45 na Žitni...
Pa user posted image da si se končno javila... me je že zanimalo kako ste!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.11.2009 22:03:27   
SANEK1
O, Madejkauser posted image

Posvetovalnico pa ma na Vošnjakovi, že ob 9 vjutrouser posted image . daj povej mi, je Tobija tudi dobil vrečko za urin? Jaz sem zgubla navodila, pa mi i glih jasno kak mu naj namontiram???

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.11.2009 22:18:12   
madejka
Sanek Tobija ni še nič dobiluser posted image
Ja lepo mu jo okoli lulija prilepiš pa v plenico, pa upaš, da gor ostaneuser posted image Maju ni, kolk se spomnim, sem pa imela srečo, da je hotel ravno lulat, ko sem mu dol jemala, pa sem samo polovilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.11.2009 6:44:40   
bačko
Jutro!
Ajvy potem se mi ni treba kaj preveč sekirati ker noče piti?Včeraj mi je potem le nekako spila 25 ml čaja in to je bilo vse.Rekla sem si da ji bo vsak dan ponudil amalo in mogoče pa le bo potem pila.
Bom pa jaz malo slikic gor dala.user posted image
To sta moji pikici:
user posted image
Žana:
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.11.2009 6:54:45   
SANEK1
Dobro jutro...

Bačko, kak sta lubaniuser posted image ...prava sestrska ljubezenuser posted image .
Glede tekočine, filip tudi kaj dosti ne pije, pa kolko se spomnim Živa v teh mesecih tudi ni. Jaz mu vsake tolko turim, tak da ene pol deci spravi skupajuser posted image user posted image user posted image Drugač pa se še doji, s tem da ma za kosilo GH in za večerjo še dobi malo kašice za boljši spanecuser posted image .
Je pa kot vlki, on bi pojedel vse, ga morem prav štopat, pa tak lepo odpira usta, da brodla skoraj ne rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, bom probala, vem da pri Živi sem kljub navodilom, narobe prilimalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.11.2009 9:35:08   
Češnca
Dobro jutro!

Mam sicer eno siren(c)o tukile zraven, a se vseeno na hitro javljam. user posted image Smo to noč spet pro fajn spali, ko bi blo več takih... user posted image user posted image user posted image

sanek fajn, da si se spet mal javla user posted image user posted image user posted image - si bila pogrešana!

bačko kolk maš luštni punci! user posted image user posted image Pa ful sta si podobni!!!

Evo, zdej pa šibam k mojemu malemu prehlajenčku.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.11.2009 13:27:08   
Ajvy
oi...

Tarja si je danes vzela čas. da mi živčke iz pete vleče....

Sanek.
..full lepo da si se javla....me zelo veseli ,da ste ok in da lepo napredujete......
Bom počakala na slikice...komaj čakam user posted image
Želim da se čimprej uselite v stanovanjček...da boste lahko vsi 4 lepo skupaj....

BAčko.
..ma ja ...jst ji tut skoz ponujam...da bi se le kaj navadla....
Iiiiiiiiiiiii..kakšni princeski....user posted image user posted image

Češnca...no ,sam da ste spali..to je zelo dobrouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.11.2009 20:15:53   
madejka
Babe, jaz grem spat... hin sem...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.11.2009 7:19:51   
bačko
Jutro!
Madejka kaj pa je?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.11.2009 7:45:06   
Ajvy
jutro....
Spet me je napadel sanjski svet...matr....skor nič nisem spala....bom nadoknadla dons zvečer...
Vsak večer si rečem ,da bom šla zgodej spat...pa...nima haska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
18.11.2009 17:14:50   
madejka
Ajvy še ena ko ne spi?user posted image

Bačko mah včeraj ni bil moj dan... nekaj se me je lotevalo, maledva sta bila oba ful boga in posledično sitna. Pa še posvetovalnico sem imela s Tobijem, seveda brez avta popoldan in odvisna od drugihuser posted image
Sem šla ob devetih pol res spat, ampak nisem zaspala do pol dveh, najprej zarad sebe pol zarad Majauser posted image Od pol štirih dalje mi je pa tak Tobija skoz na jočki visel...
Sem se odločla, da se bom odvadla spatuser posted image

Tak da Ajvy po moje nil ne zamujaš, če ne hodiš zvečer spatuser posted image

No, dans je nov dan, fanta sta že boljša, mene se je lotlo kar se me je mislo in se koj boljše počutimuser posted image user posted image Saj bo... če ne zdaj pa naslednje letouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.11.2009 21:25:55   
Ajvy
Madejka...jah...včeraj pa res nisem mogla spat...ne vem kaj je bilo to....
Tarja je bla včer tut driska tečna...no, danes je bilo bolje.....
Upam,da se pr vas stanje znormalizira....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.11.2009 21:28:30   
kapica
Madejka, saj bo, kot si rekla, enkrat ze... Jaz se ob 20h se ne spravim spat, ampak veckrat okrog 21.30h. Se mi zdi da je to nekako ravno pravi cas, da zaspim takoj in mirno spim. Ce grem ob osmih spat, se ob prvi rundi ko Nias joka zbudim, potem pa ne morem vec nazaj zaspat, ker sem naspana, glede na to kako malo drugace spim.
Eh, kdo bi to razumel.
Sanek, lepo da vam fajn laufa, da si se oglasila. Da cimprej porihtate stanovanjeuser posted image .
Ajvy, mama je bila kr vesela, ob novici z user posted image . Sem mislila da bo drugace reagirala, tako pa pravi, da je to ja nekaj lepega. In da bomo nekako ze zmogli.
backo, Nias tud ne pije kaj dosti, ampak dobi zelo zelo velikokrat ponujeno pijaco in vsakic naredi 1-2 sluka. na koncu dneva tud pride nekaj skupaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.11.2009 23:29:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, mama je bila kr vesela, ob novici z user posted image . Sem mislila da bo drugace reagirala, tako pa pravi, da je to ja nekaj lepega. In da bomo nekako ze zmogli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa tko lepo....prava mama user posted image user posted image user posted image

Kapica.
..kdaj imaš kakšen pregled..a bosta vprašala za spol???

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
19.11.2009 7:17:07   
bačko
JUtro!
Lora je tudi že dva dni sitna da je za znoret.Nekaj je v zraku in tudi jaz že dve noči slabo spim.Ampak saj bokmalu bolje.
Kdo ne skače ni Slovenec!HEJ HEJ HEJ!Bravo naši fantje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
19.11.2009 7:52:34   
Ajvy
jutro....

Tarja je šla v vrtec...tolk je bila vesela user posted image user posted image
Tisa....pa tukaj kuha na tleh...sigurno bo dobra juha.....user posted image

Bačko...pride dan al pa dva....ko so tečkasti za znoret.....pa kaj češ...čakaš da mine ta dan..
Upam, da bo čimprje bolje...

Češnca...je JUš kaj bolje??

MAdejka
...si si kaj spočila....kako sta fanta??

TEjči....kaj si ti bila operirana???

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
19.11.2009 8:28:14   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....
jutro! user posted image Pri nas se že sonček kaže, Juš pa veselo vriska.

Tarja je šla v vrtec...tolk je bila vesela user posted image user posted image
Tisa....pa tukaj kuha na tleh...sigurno bo dobra juha.....user posted image
No, ena v vrtec, druga za štedilnik! [sm=bravo.gif]user posted image user posted image

Bačko...pride dan al pa dva....ko so tečkasti za znoret.....pa kaj češ...čakaš da mine ta dan..
Upam, da bo čimprje bolje...

Češnca...je JUš kaj bolje??
Mal boljši je že, Anžej je pa skoraj že dober. user posted image

MAdejka
...si si kaj spočila....kako sta fanta??

TEjči....kaj si ti bila operirana???

pod vse ostalo se pa kar podpišem... Šibava z Jušem do mojih, sva povabljena na kosilo. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kamenčki sreče
Kamenčki sreče so preprosta, a izjemno čarobna ideja – ročno poslikani kamni, ki jih ustvarjalci puščajo na različnih me...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......