Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 9:35:29
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja naša tut glih tolk, zvečer preden grem spat, jo vedno še umijem in ji naredim večjo porcijo, pa brez problema zmaže, pa se pol včasih ne zbudi do 5 ali 6. jaz sem kamot rada spim zato ji tik pred mojim spanjem še enkrat ponudim, da potem kvalitetno spima. razen ta duda. no zdaj mi je zraven v naročju zaspala, zgledala lačna, malo pojedla in spi ko polhec dobro te je potegnila (že zdaj a ne??) ja ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 9:44:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem ga vagala prejšnji teden in ima celih 10 kg,lumpek!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 9:52:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz bi tud mogla it neke delat, samo kaj ko pa mi Lija še vedno spi in nočem ružit, zato pa sem raje pred Kaj boste dobrega kuhale danes? Midva z Tomažem imava pico, ker mi je včeraj ful šunke ostalo, Lija pa bo imela porovo juhico in hrenovko-telečjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 9:58:04
|
|
|
|
rina22
|
tasa, meni se pa tak nič ne da delat Timeja se je najedla, zdaj se pa igra na pojstli Jaz pa sedim zraven nje, pa malo štrkam po RR, malo se pa z njo igram Za kosilo si bom jaz nekaj naročila na dom - samo še ne vem,kaj..... Moj bo pa tak šel kam s sošolci jest, če bodo meli kaj fraj Tak da danes spet ne kuham Se bom čist razvadila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:14:21
|
|
|
|
doris04
|
dan sem dobla sms za kavo -jutri....samo me verjetno nebo naša Aneja pa je malo žlehna ratala...zvečer ne smemo gledat tv ne klikat ker se takoj zbudi...jo zobi tak matrajo da si vse v uste tiši pa dudo tak žveka da je joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:26:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz bi tud mogla it neke delat, samo kaj ko pa mi Lija še vedno spi in nočem ružit, zato pa sem raje pred Kaj boste dobrega kuhale danes? Midva z Tomažem imava pico, ker mi je včeraj ful šunke ostalo, Lija pa bo imela porovo juhico in hrenovko-telečjo jaz pa glih zdaj ko malika spi, šibam po bajti pa pospravljam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:28:20
|
|
|
|
vitabella
|
ooooooooo študentski boni, zakon!!!! meni se še zdaj stoži po določenih specialitetah ko smo jih lahko naročli prek bonov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:29:30
|
|
|
|
vitabella
|
rina jaz tebi dam diplomo, ti pa meni status, oki doki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:52:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dan sem dobla sms za kavo -jutri....samo me verjetno nebo naša Aneja pa je malo žlehna ratala...zvečer ne smemo gledat tv ne klikat ker se takoj zbudi...jo zobi tak matrajo da si vse v uste tiši pa dudo tak žveka da je joj Za Anejo, da jo čimprej nehajo zobki matrati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:53:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz bi tud mogla it neke delat, samo kaj ko pa mi Lija še vedno spi in nočem ružit, zato pa sem raje pred Kaj boste dobrega kuhale danes? Midva z Tomažem imava pico, ker mi je včeraj ful šunke ostalo, Lija pa bo imela porovo juhico in hrenovko-telečjo jaz pa glih zdaj ko malika spi, šibam po bajti pa pospravljam Pridna Timeja je tudi zdaj zaspala, pa grem tudi jaz malo pospravljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 10:54:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina jaz tebi dam diplomo, ti pa meni status, oki doki Če bi tole bilo možno, bi bla verjetno že na poti k tebi, da bi menjale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 11:40:22
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Babe ste pa danes zjutraj načvekale tak da sem vas komaj prebrala. Pri nas pa je bilo stanje sledeče. Zvečer sem še trola jaz mogla še TV bulit dobre pol ure, pol pa ravno zaspala pa se L zbudi in seveda lačen kot volk, ker zvečer ni hoto jest. Pol pa smo spali do 6-ih, nakar se gospodič zudi in ene pol ure meni sam sabo mu naredim flašo se napapa in on dalje bla, bla, bla, bla. Se vidi da je moj doma in gleda zjutraj TV in ga verjetno moti svetloba. Ga dam med naju in gospod rita do 8-ih in brca in boksa. Ludo . No pa mu uspe zaspati za pol ure meni pa tudi. Pol pa sem se itak mogla vstat in nekaj pojest pa šibala k zobozdravnici in mi je kr 2 zoba zrihtala. Pa 40 EUR pobrala. Morem pa it še naslednji teden da mi še enega zrihta tam mi pa gre eh, nebom rajši kolko EUR ker mi kuj mine. Mie je malo napizdla, pa zdaj je že kaj je. Zdaj pa grem jaz tudi nekaj delat, dokler je moj mali škrat veni z atekom.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 11:52:11
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella tudi jaz drugače, ko L. spi čistim, sam ponavadi jo imam v spalnici. Danes pa je zaspala v dnevni in ker nimamo vrat med kuhno in dnevno, ne morem nič delat. Sva pa bile že zunaj, zdaj pa kuham juhico. alarm, se ne more gor postavit pa joka. doris za Anejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:17:41
|
|
|
|
rina22
|
No, jaz sem vse postorila, kar sem še mela (ni pa blo dosti), Timeja pa še kar spi. Zdaj se bo pa tak počasi zbudla, potem se pa naje, pa greva malo ven.. Dokler ni dežja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:20:10
|
|
|
|
marta82
|
Ej punce. Kako? Velja jutri za kavo? Kje? Kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:21:07
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem bila v štacuni,sem šla po suhe slive,tak,da sem kr kompot naredla,pa še jabolke polek vrgla.Kuhala pa sem kr krompirjevo juho z hrenovko.To imama z Maksom za kosilo danes.Pa mogoče še bom Sašu dala,ko se zbudi,da vidim,če jo bo htel jest.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:21:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ej punce. Kako? Velja jutri za kavo? Kje? Kdaj? Cavajo ob 10-h!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:22:38
|
|
|
|
matcar
|
Doris, za Anejo!Škoda,da te ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:23:54
|
|
|
|
matcar
|
Da vam sporočim,da Rubin pride tudi ju3 na kafe.Mi je sms poslala zjutraj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:24:17
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 pa grema zdaj jest pa ajat malo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 12:32:22
|
|
|
|
ly117
|
Sem že nazaj. Jaz bom tudi po kosilu šla malo ajo,ajo. No upam da bom lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 13:12:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa grem zdaj kuhno pospravit, te pa se tud malo vležem. Naju z Lijo jutri nebo na kavo. Žal. Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 13:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa-m imajo še pleničke št 4 v mullerju.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 14:12:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem zadnjič v DMu kupila vlažilne krpice za okna pucat (matcar se spomniš,ko sem ti pravila to? ) - njihovo znamko (Denk mit) in vam rečem da so zakon. Sploh se ne rabim mantrat z vodo in vsem tem. jaz imam krpo specialno za okna pucat in ne rabim vode...samo zmočim jo in pobrišem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 14:16:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,pa ti že veš kaj delaš,pa to... pa mislim...ej pa to................... se opravičujem da sem sploh kaj rekla
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?