Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 7:40:53
|
|
|
|
rina22
|
kak ste ble pridne čvekice včeraj sem vas komaj prebrala..... pa še 7. del
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 7:42:31
|
|
|
|
rina22
|
pozneje napišem kaj več, timeja se nekaj jezi........ upam, da ne bom pozabila, kaj sem vse hotla napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 7:49:15
|
|
|
|
rina22
|
botrca, slikice dobim vse s tiste strani, ki si ti dala link tasa_m, pecivo sem naredla takoj tisti dan, ko si mi poslala recept JA, res je full hitro narejeno pa noro dobro Bravo Lija!!! Bo mamica počasi mogla pošteno laufat po stanovanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 7:52:12
|
|
|
|
rina22
|
Saraya Za neprespano noč..... ly117, tudi jaz se javim, da se mi lahko izpoveš Res..... vitabella, seveda ti bom enkrat povedala, kaj je blo, da sva skoraj šla narazen. Glede "študentskega življenja" je pa tak, da mi na splošno ni žal, da sem živela tak, kot sem, samo včasih pridejo taki trenutki, ko si mislim, da bi lahko bilo drugače.... Sem že na splošno drugačen tip človeka in mi paše, da se mam kam umaknit in da mam kaj svojega (v ŠD je to bolj težko ). No, kakorkoli že, kak sem si postlala tak bom (sem) spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 7:57:49
|
|
|
|
rina22
|
Sem vidla, da je matcar pogrešala zgublene duše , z mano vred No, naša mala miss je zaspala relativno hitro, pol sva pa z mojim mela malo časa zase in sva malo klepetala Mi je full težko, da zadnje dneve dela cele dneve (od 6h do 18h), domov pa pride tam okrog 18.30, in mi je full težko, ko sem cele dneve sama, oz. sva sami. In mi prav paše zvečer se malo pomenit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:12:56
|
|
|
|
vitabella
|
oooojoj dbro jutro! kk sem pa jaz neprespana, je moje dete imelo slabo noč .... sma šle spat ob 22.30 pa je bla gor že malo pred eno uro pa duda not, pa duda ven, pa not pa ven, pa .... za znoret! ob pol 4 pa ista zgodba, pa sem jo mislila pustit, samo bi se mala drla v nedogled ... sama iz sebe delam sužnja njej in njeni dudi kaj ste naredile ali bi naredile vi v tem primeru????? ker sem bla sama na sebe besna ko da je kdaj dobla dudo v svoja usta. hja kaj vse ne misliš ob 4 zjutraj. pol pa sma spali do pol 8. pa še net me je zafrkaval včeraj zvečer, pa vas komaj ujamem, pa crkne rina ti maš pa zeeeeelo pridnega fanta, da toliko dela! je že redno zaposlen? priden priden rinin fant
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:18:12
|
|
|
|
rina22
|
Boga vitabella Za tebe veliiiiiiiko in eno ogromno Pri nas je tudi zvečer ponavadi tak s tole dudo, preden zaspi. Včasih se je že zgodilo, da sem sred noči sedela pri posteljici in ji dudo not dajala, ko jo je ven pljunila.. Tak, da te čist razumem Zdaj pa pančka? Hvala za pohvale Ne, preko študenta dela. Samo bo pa pri tem pozneje, ko diplomira tudi ostal - samo bo pač mel malo drugačno delo takrat Ja, danes je pa na faxu od 7h do 18h, tak da sva spet sami. No, upam, da danes pride kolegica na kavico in čvek MI je obljubila, samo ne vem, če si je premislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:35:59
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella tudi mi se zbujamo sam zaradi dude. Ko jo dobi v usta pa jo ima en čas pol pa špukne ven. Ma kje ji je tu logika, nimam pojma Zdaj pa mi frajla mala spi, jaz pa sem cote oprala in obesila, posodo oprala (pomivalec je), pa celi 2. okni sem spucala Pridna, pridna jaz Sem zadnjič v DMu kupila vlažilne krpice za okna pucat (matcar se spomniš,ko sem ti pravila to? ) - njihovo znamko (Denk mit) in vam rečem da so zakon. Sploh se ne rabim mantrat z vodo in vsem tem. Grem danes še po ene, da mam zalogo, ko me bo spet prijelo, da okne spucam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:40:43
|
|
|
|
vitabella
|
ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne? a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale? pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:42:22
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, res pridna, pridna Naša frajla tudi zdaj spi Samo meni se pa taaaaaaaak nič ne da.... Res? To prvič čujem za te robčke.... Pa so dragi? Aja, glede dude - meni se zdi, da včasih dela zato, da ne bi bla sama... Če pa ko ji jo dam not, jo en čas ma, potem pa, ko se uležem, pa jo takoj ven pljune - vse dokler ne zaspi... No, mogoče je moja teorija napačna, samo to sem opazila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:44:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D tudi jaz,tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:45:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Res? To prvič čujem za te robčke.... Pa so dragi? jaz tud nisem vedela, pol pa sem iskala čistilo za kuhinjo in sem te robčke zagledala. Zdaj so v akciji in stanejo 1,75€ (mogoče kak cent manj ali več). Se mi zdi da še ni take sile..ena kavica v mestu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:47:42
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:48:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim No, super, da je zdaj bolje Jaz sem tudi eno spila, in je taaaak pasalo Itak da ji odpustiš - saj ne moremo mamice nič zameriti našim malčkom, ne? Pa ko te tak sladko pogleda, da bi ga kar pojedo ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko Joj, jaz bi tudi kdaj podnevi tak spala, da bi se drla Ampak to več ne gre No, HB da vsaj ponoči spi.... vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne? Ja, lahko bi ustanovili tale klub, se strinjam Točno tak, glavno, da so pridni, samo včasih je res težko.. Vsaj meni. Ampak bo že.. Dokler mamo tak zlate fante in male sončke, je vse ok a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale? Ja, verjetno si nabirajo novih moči Prav je tak pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D Evo link: http://www.picturesanimations.com/
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:48:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala... Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zraven ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjam joj to pa ni fajn, da jo ponoči animiraš...no ti veš kaj delaš... kaj jo animiram...če pa se sama...kaj jo naj pustim da se dere celo noč,al kaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:48:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:48:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dajte mi nekaj rečt....al sem res jaz sto let za leseno nogo ali dandanes že vsaka nosi v torbici razkužilo,pa doma,pa v avtu??? mi ga imamo samo doma. Sem pa vidla,da imajo take male, fine. Sam ki te mam plac še to zraven nosit kje pa se to dobi?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:49:03
|
|
|
|
matcar
|
Vitabella,kaj pa če bi ji za pit ponudla,ko se ti zbudi ponoči?Ponavadi so žejni,no,vsaj moji so. Samo probat ni greh,sploh če bo kaj haska potem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:49:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Res? To prvič čujem za te robčke.... Pa so dragi? jaz tud nisem vedela, pol pa sem iskala čistilo za kuhinjo in sem te robčke zagledala. Zdaj so v akciji in stanejo 1,75€ (mogoče kak cent manj ali več). Se mi zdi da še ni take sile..ena kavica v mestu To pa moram it pogledat Hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:49:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala... Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zraven ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjam joj to pa ni fajn, da jo ponoči animiraš...no ti veš kaj delaš... kaj jo animiram...če pa se sama...kaj jo naj pustim da se dere celo noč,al kaj Saraya,pa ti že veš kaj delaš,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:50:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dajte mi nekaj rečt....al sem res jaz sto let za leseno nogo ali dandanes že vsaka nosi v torbici razkužilo,pa doma,pa v avtu??? mi ga imamo samo doma. Sem pa vidla,da imajo take male, fine. Sam ki te mam plac še to zraven nosit kje pa se to dobi? Jaz sem v lekarni kupila, ko pa sem šla po ene tablete, ko je bil moj bolan, sem pa dobila gratis zraven tablet en taki gel, ki je kao namesto tega, da si umiješ roke in še deluje kot razkužilo.. Vsaj tak gor piše...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:51:43
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:52:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem še knjigo brala,preden sem zaspala,pa je blo vse ok.Kak sem lučko ugasnila,pa se je začelo in do 1-h zjutraj.Še dobro,da nisem plešasta ratala,ker mi je pol lasov ven popipal,pa dreje zraven,ni za pozabit.Pa ni pomagal ne čaj ne duda,tak da sem mu šla mleko naredit,pol pa je te bil mir,do jutra.Te pa spet pipanje las,samo da me je zbudil.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:53:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 26.11.2009 8:53:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,pa ti že veš kaj delaš,pa to... pa mislim...ej pa to...................
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?