muca*maca
|
Živjo, punce! Evo, mi smo se nekako unesli, se sprostili in zdaj furamo, kakor pač furamo Nekaj stvari sem prebrala, pa bi malo povedala svoje izkušnje: LINDI - za odtis nogice pobrskaj na netu za BabyArt. Imajo vse sorte in pošljejo tudi na dom. SOOR - mi ga imamo tudi, trdovratna zadeva, je rekla patronažna naj probam z Daktarinom, samo se mi zdi, da nisem dovolj pogosto. Je treba 4x na dan, ne??? je res, da se lahko prenese na ritko??? VNETA RITKA - Maksi jo je fasal dva dni nazaj, jaz naredila paniko, da se je prenesel soor - no, se ni, da je ritka spet čista in lepa, je pa pomagala SUDOCREM. V enem dnevu je bilo dobro. Namazala sem pa 2x, ker je suha kremica, vse ostalo na z hlailnim mazilom kot običajno. Zdaj pa 1x na dan Sudocrem. Diši pa lepo Aja, pa za umivanje ritke samo voda, voda, voda. Ker meni se zdi, da je bila pri nas reakcija na vlažilne robčke od Johnsona, ko smo bili na obisku. SPANJE - včeraj je spančkal kot polh, danes je pa buden kot čukec ZAŠČITA - nam so na tečaju posebej rekli, da dojenje NI 100% zaščita, babica nam je povedala celo lastno izkušnjo, ima dva otročka v 17 mesecih, ker je verjela, da je ojenje zaščita. Sama osebno nisem naklonjena neki hormonski zaščiti, ker ne vpliva dobro name, tako da midva bova najbrž kar na kondomih, kaj pa čmo Mene trenutno sicer že ful daje, samo je šele 3 tedne po porodu, pa čutim spodaj, da še ni vse kot bi moralo biti, tako da čakam... In še HEMEROIDI - meni je pomagal FAKTU gel in FAKTU SVEČKE. Pa čim manj sedenja. Sem bila po porodu kar boga. Sedaj uporabljam Bepanthen in veliko umivanja, pa samo vlažilne robčke za brisanje r..., tiste za dojenčka meni se ritka ne vname, hihi Mislim, da je to vse... Lep pozdrav vsem, pa se beremo
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 25.11.2009 19:06:13 >
|