|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
25.11.2009 17:11:00   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

zaščita ni NIKOLI 100%, niti med polnim dojenjem, niti ko še ni menstruacije. Povem ti tako kot je, ker imamo v družini primer, ko je teta od mojga zanosila, ker je mislila da jo dojenje ščiti. No pa imajo 2 lumpa v istem letu, pravzaprav celo oba sta rojena v mesecu septembru user posted image

ojoj

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.11.2009 17:11:35   
Aniiita
Mogoče katera ve, kaj pomaga pri hemeroidih!!?? user posted image Ker sem jih pri oz.po porodu dobila in kar ne neha! Sem cel hemoclin gel porabila, sedaj že nekaj dni mažem tudi z Modolexom, pa polnozrnatim izdelkom se izogibam, ki jih imam sicer ful rada, sam je pa pol še večji sufer!

Ima katera kakšne izkušnje- kaj naj naredim, da bo žekončno konec tega.. pa še prebava me zeza, da hodim na wc ful krat po malo ..trpljenje na obroke user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.11.2009 17:12:19   
Aniiita
MM- ne se hecat ti user posted image  

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.11.2009 17:17:43   
Anonimen
Moje drage oktoberke, zdj bo pa kmal december in bi lohk se mal dobile, samo ne pr žabarju, ker ni dost parker placa!!! A ste za?

A bo kera mela mireno? Jst si jo grem čez 1 mesc not dat, pa me zanima če jo je kera že mela, kako to zgleda, ...?

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
25.11.2009 17:22:04   
LINDI
MASHI tako sva imela midva čez vikend,kupi v lekarni SUDOCREM preverjeno pomaga mi imava super zdaj je imel prvič isto tako pikice,zdaj pa ritko vneto,je super zadeva.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.11.2009 17:30:55   
malaMravljica
sam nam je babica na tecaju zihr rekla, da je polno dojenje brez izpuscanja obrokov naravna zascita. To se pa tko spomnim, ker sem se kar veselila tega. na zdej. Sam upam sedaj, da mi ne zacne bit spet slabo.

Mirene se pa kar bojim jaz, ne vem zakaj. Mi je pa v porodnisnici dohtar rekel, da sedaj so tudi tabletke, ki se lahko jemljejo med dojenjem, ceprav sem glede tega kar skepticna vseeno. Sploh ne vem kaj bova naredila.

OK, kar dobite se decembra, sam spomladi enkrat se boste pa tudi in to enkrat, da bom lahko tudi jaz, ok. Se tako veselim ze vas spoznat.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.11.2009 17:53:07   
LINDI
Mene pa nekaj zanima ena od vas je tukaj pokazala,ko je naredila odtis nogice in rokice,zdaj pa mene zanima,kako je to naredila...in kje je kupila materialuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.11.2009 18:48:18   
mashi
Kaj pri bogu so temenca? Jaz sem očitno čist za luno...plis povejte.

Aniiita, mene požene ravno polnozrnata hrana, pa sadje. Ne vem, kako je pri vas s krči, pri nas ni težav z njimi, zato jz zelo veliko sadja pojem in imam zelo mehko blato. Pa velik tekočine...glede žavbic pa žal nimam izkušenj.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.11.2009 19:04:35   
muca*maca
Živjo, punce!

Evo, mi smo se nekako unesli, se sprostili in zdaj furamo, kakor pač furamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj stvari sem prebrala, pa bi malo povedala svoje izkušnje:

LINDI - za odtis nogice pobrskaj na netu za BabyArt. Imajo vse sorte in pošljejo tudi na dom.

SOOR - mi ga imamo tudi, trdovratna zadeva, je rekla patronažna naj probam z Daktarinom, samo se mi zdi, da nisem dovolj pogosto. Je treba 4x na dan, ne??? je res, da se lahko prenese na ritko???

VNETA RITKA - Maksi jo je fasal dva dni nazaj, jaz naredila paniko, da se je prenesel soor - no, se ni, da je ritka spet čista in lepa, je pa pomagala SUDOCREM. V enem dnevu je bilo dobro. Namazala sem pa 2x, ker je suha kremica, vse ostalo na z hlailnim mazilom kot običajno. Zdaj pa 1x na dan Sudocrem. Diši pa lepo user posted image Aja, pa za umivanje ritke samo voda, voda, voda. Ker meni se zdi, da je bila pri nas reakcija na vlažilne robčke od Johnsona, ko smo bili na obisku.

SPANJE - včeraj je spančkal kot polh, danes je pa buden kot čukec user posted image user posted image user posted image

ZAŠČITA - nam so na tečaju posebej rekli, da dojenje NI 100% zaščita, babica nam je povedala celo lastno izkušnjo, ima dva otročka v 17 mesecih, ker je verjela, da je ojenje zaščita. Sama osebno nisem naklonjena neki hormonski zaščiti, ker ne vpliva dobro name, tako da midva bova najbrž kar na kondomih, kaj pa čmo user posted image Mene trenutno sicer že ful daje, samo je šele 3 tedne po porodu, pa čutim spodaj, da še ni vse kot bi moralo biti, tako da čakam...

In še HEMEROIDI - meni je pomagal FAKTU gel in FAKTU SVEČKE. Pa čim manj sedenja. Sem bila po porodu kar boga. Sedaj uporabljam Bepanthen in veliko umivanja, pa samo vlažilne robčke za brisanje r..., tiste za dojenčka user posted image meni se ritka ne vname, hihi user posted image user posted image

Mislim, da je to vse...

Lep pozdrav vsem, pa se beremo
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 25.11.2009 19:06:13 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.11.2009 21:18:14   
stuhica
no evo na brzino sme vas malce prebarala...

Naš alvin s eje pozdravil je bil danes prvi dan po dolgem času spet v vrtcu vcse ok, zvčer pred spanjem pa v jomk da on pa jutri ne bi šu in bi bil z mano in sesttrco doma user posted image user posted image user posted image  se mi je kar srček paral ampak kaj naj jutr gre in pika... sem se zjutraj vsaj mal spočila...

Sem pa našo malo mogla dane speljat k pediatru nad desno obrvjo na čelu se ji je naredila taka trda buškica, oz bulica in sicer jo ima že od sobote, ampak so nam rekli da djemo obkladke gor, d amrbit jo je naš mali mal bolj an trdo kdaj ko nismo gledal prtisnu in da je mroda od tega... no zatrditi ne morem vem le d abulic aje še vedno trda na otip... naš mali pa vidl ga sicer nismo, je pa treba skoz ga pazt, ker zadnjič je reku d abi jo pa lrad mal k seb stisnu pa je kr hotu zlezt na njo d abi jo objel... user posted image user posted image revček sej bi jo še zmečkal z svojimi 18 kg.... naš mali debelušek...
V glavnem sme kar mal zaskrblena,,,user posted image user posted image user posted image samo upam d ado posvetovalnice drug mesec zgine in d aob vse ok...
,

Naš je spet v službi, mam kr občutek da če ga ni itka vem da morm sama vse podelat in da nisem tolk tečna... je bil pa zjutraj doma pol, k sm šli pa k pediatru so gaže klical  da nej pride prej user posted image ...user posted image

Ritka , jeziček pr nas zaenkrat še okuser posted image , jo pa vedno mažem tko kot alvina z hladilnim mazilom od gorenjskih lekarn.... kolegica je imela tud skoz težave, pa ko je zamenjala nešteto kremic začela ravno to uporabljat se je tamali ful pozdravilo tako da ..user posted image .. upam d a je rs kaj na temu... pr tamalmu nismo imel težav... drgač s emi zdijo vsa ta hladilna mazila za ritko ful preveč agresivna ne vem no vsaj na začetku... jo pa jaz  še vedno z vodo samo umivam in z krpicami za enkatno uporabo, ne še z robčki tako da upam da bo uredu...

Dojenje- mal je že steklo samo je prelena da bi vleklauser posted image user posted image , tako da ji ponavad dam mal za povlečt da se umiri, al pa da zaspi, k spije še kak ml iz joške... drgač pa čez dan je napumpan mlek, ostalo je pa AM - uporabljam pa Novalac, se mi zdi da je tud cenovno nekje me d  ugodnejšimi. user posted image

Pleničke- mi smo socer še delno na 1 in na 2. me pa zanima če je kter auporabljala plenice iz Leclerca, mi jih je sestra prnesla za probo samo so komi od 5-9 kg št 3 za kar smo še premajhni, ker so bile tam pleničke ful cenejše kot kje drugje? Tak me zanima vaše mnenje če jih ktera uporabla..

Postelne aktivnosti smenašmu zabrusla d ad o božička ne bo nič,user posted image user posted image user posted image pa tud pol vprašanje ker je tak do meneuser posted image , me pa prav zanima kako bo v petek sfolgal sam z dvema frockoma, ke r bom namreč cel popoldan v šoli.... no verjetn bo že uspaval tamalo kako tamalga bo pa poturil kašnmu  v varstvo... sje pol bo pa ponoč veselica.... no ja upam da bodo ponoč spančkal...mami se bo šla pa na predavanja mal spočituser posted image user posted image

grem sem pogruntala da sem lačna ... sem  mela pozno kosilo večerjo pa nti nisem uspela pojest.... okh kriza vačsih tud lulat ne uspem s tema dvema lumpoma.... upam le da bo alvin v vrtcu da bo men mal zjutri lažji... dane sje bilo vse tako fajn sproščeno....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.11.2009 21:32:52   
Anonimen
Hei
Mene neki zanima ... nasledn petk mam s sošolkam iz sredne "obletnco" in bojo vse pršle z otroci (tiste k jih majo), sam otroc so stari od 4 mesce pa do 1,5 let, zdj pa jst ne vem a nj vzamm svojo s sabo al ne! Pa še dobimo se v Jurmanu (za une k ne poznate, je to piceerija, k je ful priljubljena)
Jst bi jo po en stran vzela, po drugi pa ne ... help user posted image

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
25.11.2009 21:57:08   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Hei
Mene neki zanima ... nasledn petk mam s sošolkam iz sredne "obletnco" in bojo vse pršle z otroci (tiste k jih majo), sam otroc so stari od 4 mesce pa do 1,5 let, zdj pa jst ne vem a nj vzamm svojo s sabo al ne! Pa še dobimo se v Jurmanu (za une k ne poznate, je to piceerija, k je ful priljubljena)
Jst bi jo po en stran vzela, po drugi pa ne ... help user posted image

Jaz na tvojem mestu bi jo vzela s seboj. Ker če bodo vse mamice imele s seboj svoje otročke, ti bo hudo, da ti svoje ne boš imela. Pa itak se boš imela še največ za pomenit z njimi, ker imate iste teme.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.11.2009 22:30:23   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

ninasiki- Jaz sem ji jeziček tri krat na dan namazala in bradavico, pa še dudo enkrat (tako je patronažna rekla) pa je bilo v dveh dneh ok..je pa treba še potem nadaljevat nekaj časa, da se spet ne pojavi, da se vse bakterije uničijo..jaz ji tako 1x na dan še namažem, tudi če je že nekaj dni čisto ok. Pa malo bolj sem prekuhavala dude.

Posteljne aktivnosti pri nas niso še aktualne..ne čutim še želje, čeprav me moj user posted image sicer ful privlači,ma iskreno rečeno,se mi ne da it v akcijo..zvečer imava pa midva ponavadi itak drugačno akcijo- Gea zahteva svoj čas. user posted image
Jaz sem se odločila počakat kar do pregleda oz. bi rada, da me res povleče.

men je tud babca dala neki za mazat da preprečmo sam ma še kr bele lise na nebu ni blo pa nobenih pikic po jeziku samo ene dve na dlesni

user posted image  ja midva mava že oba željo po tem sam je treba najprej lubrikant kupit da ne bo pol kej narobe bomo vidl user posted image

VAS PA MOJ SONČEK ALEKSEJ TUD PROSI ZA EN GLASEK
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=433&Itemid=220

mamo pa probleme zveče po kopanju mu kožico počas čez dajem sam ga zgleda boli in je tooook bogi da mi se kr srce para user posted image user posted image user posted image sam kaj naj če pa morm drugače mu bo pa pediatrinja na hitr čes dala pa bo še huj al se mu bo pa zarastla

jst sm tud za da se dobimo samo ne vem kok se nas bo kej udeležilo ker so nekateri baby-ji še majhni user posted image  pa fajn bi blo najdt tud kako tako lokacijo ki ni preveč prometa in ljudi da nebi blo kej narobe user posted image

mi se bomo tko merkal da bo user posted image  prej mal vn potegnu korenjaka ker sm se zarad tabletk zredila 30kg kondom mi ne potegne sicer pa če bomo zanosile (kar močnoooo dvomim mislm da more prej menstruacija pokukat na plano) bomo pa še enga mel....me pa zanima kako je zdej z tem kdaj jo lahko pričakujem (menstruacijo) ker jst nimam glih neki izkušenj pa tud po netu nism neki firbcala

LINDI jst sm bla ta kupiš lahko na netu evo link http://www.babyart.si/site/shopair/order_form.php IME PRODUKTA JE BABY ART KIT DELUX NARAVNA
kle maš pa kako se nardi filemček pa točno ta izdelek k ga mam jst http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_modeliranje_deluxe je pa en ceu film narjen tko da najprej je za odtis nogice pol nasledn je pa ta moj BABY ART KIT DELUX  če pa kej ne boš vedla pa veš kje me najdeš user posted image

tko mamice lepo ajite pa mirno noč in lahko noč

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 25.11.2009 22:32:26 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.11.2009 22:44:34   
stuhica
ninasiki glede menstruacije je čist odvisno kdaj jo dobiš...je pa tako moja sestra jo po poordu ni dobila ker je dojila je pa tud takoj zanosila .. sta tmaledve točn en let razlike se prav tm nek vk je bla tmala stara 2 mesece... tako da tud to ni tako kot dojenje zanesljiva zaščita pred zanositvijo....

Za kožico ti res svetujem da jo počasi in čist narahlo dajej dol.ker pediater jo bo res sam na hitrco dol potegnu pol je pa res boleče...s ej rpavm men ni bilo to težko... najboljš je da mu jo takrat ko g akopaš, ko je koža lepo zmehčana in bo lažje sej se boš navadla sej mene je bilo tud tako strah ampak počas potegneš dol kolkr pač gre pa da ga ne boli....

majci če bodo vsi otročke mel pa še ti svojo vzemi...

Srečanje .. no jaz bom težko karkoli obljubila da 100% pridem ker so res še čist majhni teli naši oktobrčki... ampak se pa spomnem d aso se z avgustovakami pri Alvinu dobile kar v koloseju... v Lju je bilo prav luštn v tistem kotičku za otroke, so imel blazine lepo po tleh, pa še večji otročki so pršli tud na svoj račun... ker pa me tam že dolg ni bilo ne vem kako zdaj kaj zgleda tm zgori...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.11.2009 23:33:29   
frrrr
mashi - kolk luštno ime ste izbrali... js sm tut imela Petjo med favoriti, pa možu ni všeč. no, sej se je itaq punčka rodila user posted image

lenika83 - sej se že mnenja pediatrov full spreminjajo, patronažne pa tut vsaka po svoje... ene so stara šola, druge gredo z novimi dognanji naprej. men je rekla patronažna, da pride pri 5ih razložit kaj se je pri uvajanju GH spremenilo, ker je menda kr neki sprememb od leta 2006 user posted image

Emily - js sm imela čiščo več kot 6 tednov. sm imela že pregled, pa še vedno mau izcedka. 

mM - polno dojenje je neke vrste zaščita, ampak ne 100%. kondomčič kr obvezen dodatek user posted image še veš ne kdaj so nevarni dnevi, ker nimaš menstruacij. v prvo sm kr velik testov za nosečnost delala prve mesece po porodu, da sem bila pol bolj mirna user posted image

kožico smo mi pr fantu po kopanju vlekli počasi dol.

srečanje bi blo fajn nekje, kjer imajo tudi previjalno user posted image buf brdo jo ima, pa ni preveč ljudi user posted image al pa kolosej (nima previjalne, a se da otroka vseeno previt)

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 940
26.11.2009 0:29:39   
tea85
LENIKA- katero pediatrinjo si ti zbrala mali na ptuju? jaz sem se odločla za dr.zrilič, ker je mela tudi mene kot otroka in sem bla zadovoljna, tako da upam da je ženska še skoz enaka user posted image kaj se zdravljenja in teh zadev tiče.

ma mi2 sma že 2 dni pri naših doma, mi kr ni blo za domov it in sma še ostale danes, jutri pa res morma it domovuser posted image

lepo pančkajte

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 941
26.11.2009 7:43:38   
Crystall
Ola!

Vidim, da vsi fajn spite. user posted image  Mi ponoči spimo najprej med 4-6 ur, potem jemo in spimo 2-3 ure, jemo in spet zaspimo za kakšno urco. Čez dan - nekje od 8h zjutri pa do 10h zvečer Blaž spi samo kako uro. Non stop je buden in zahteva zizo. O dudi noče niti slišat user posted image user posted image user posted image

No, saj ni čudno, da smo pri plenicah že na 3 user posted image user posted image user posted image , ko pa tako veliko jemo. Mali zgleda kot trimesečni dojenček, ne pa otroček star 22 dni. Mislim, da imamo že krepko čez 5 kg in pleničke 2 mu za vsako premočijo. Zdajle sem ga par dni ene 7x na dan preoblekla, ker je bil vedno polulan prek in prek ... no zdaj pa je trojkica super!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte ... mali se že preteguje user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.11.2009 7:44:08   
LINDI
Jaz sem pa od včeraj zvečer čisto fertik,imam vročino 37,6 ,3dni me je bolela glava,pa malo sem kihala,kašljam nič,in ne vem,kaj lahko vzamem,da bo za malega v redu,lekadol,nalgesin,ker si črpam mleko,vem malo neumno vprašanje,ali lahko faše vročino preko mojega mleka,user posted image zgleda me je na sprehodu prepihalo,pa sem bila dovolj oblečena,le ves čas mi je vroče in se potim tukaj pa posledice,sem kar jezna,ker se res pazim...
hvala za info o baby art

Če naš mali zboli,kam ga  peljem na pregled,ker še ni star 1 mesec,pediatrinjo imava  v četrtek drugi tedenuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.11.2009 7:52:45   
Crystall
LINDI ... mene je včeraj močno glava bolela, pa sem kar vzela lekadol. Pa zadnjič me je želodec bolel, pa sem tud rupurut vzela. Mislim, da lekadol lahko vzameš, za nalgesin pa ne vem. Ja, pa daleron lahko vzameš - to pa sigurno, ker mi je ginekolog v porodnišnici rekel.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 944
26.11.2009 9:26:26   
Talika19
Srečanje, me se še vedno dobimo v Koloseju, je res super tako za male, za večje pa sploh, ker se lahko igrajo in jih imaš skoz na očeh.

Lindi, mi smo šli z malo na pregled k pediatrinji ko je bila stara 10 dni, ker je bila prehlajena. Pokličeš tja in ti bodo sigurno rekli, da se lahko prideš pokazat. Itak pa ni nujno, da bo zbolel user posted image . Lahko pa brez skrbi vzamem lekadol.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.11.2009 10:01:23   
Anonimen
v baby centru majo člani kluba 50% popusta na ležalnik LEMI, tko da pride namest 39.99€, 19.99€

pa 20°popusta na vlažilce zraka

pa 29.99€ je materinska blazina

pa še ful drugih stvari

user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
26.11.2009 10:34:35   
rakica 2
dan..vidim,da majo zud vaši zelen kakec,jst sm misnla da je driska,ker je blo ful tekoče in sm klicala ped pa je rekla,da je to zelo hitra prebava in da žolč nima časa tega obarvat,tko da je to normalno.aha,konc tipkanja,lakota kliče..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.11.2009 11:10:38   
kalypso
Jaz sem odločno proti. Svojega jaz ne bi jemala s sabo, še pediatrinja nam je rekla v posvetovalnici naj ga zdaj v tm obdobju k vsi kihajo in smrkajo ne vlačim tja kjer je več ljudi in otrok na kupu (trgovine, restavracije, gostilne,....). Je le še premajhen za kej staknt user posted image
Odločit se moraš pa sama user posted image Jaz ne bi v glavnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.11.2009 11:29:13   
malaMravljica
jaz mojega tudi ne bi vzela na kaksno tako srecanje, ce so zraven otroci iz vrtca ima zihr kater kaksen virus.
ze tako ne vem ce ga bi vzela na bozicno zabavo. skor bi mogla, sam jaz kar ne bi.

no, lepo da vsaj vem kaj in kako s to zascito. itak pa imam danes pregled pri g. no, midva sva bila itak zmenjena da bova mela sam 1 otrocicka, sedaj me pa moj,  pobudnik te ideje sicer, kar neki sprasuje v smeri, ce je en dovolj.

joj punce, s to kozico, ki jo je treba pri kopanju mal dol potegnit. kolk pa, mene je tok strah to naredit.

pa se nekaj morem vprasat. nam je tudi plenica prepuscala in to konkretno dol pri nogicah. oblecen je imel pa body, ki ga lahko perem sam na 40 in hlace tudi sam na 40. seveda ni slo vse stran in je sedaj se mal en tak rumen flek gor. kako bi to oprala cist dol, ve katera.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 26.11.2009 11:31:36 >

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.11.2009 11:43:03   
gorenka
majci - kje si ti vidla 50% popusta na ležalnik lemi? u trgovini? k u spletni trgovini bc jst ne vidim...v njihovih reklamah k jih dobiš po pošti pa tut neuser posted image user posted image
k jst si bom mogla nekej umislit...naša je vedno bolj pokonc (je bla že prej zdej pa sploh) in noče bit ne u postlc, ne u slingu...ostane sam ležalnik saj tok da si uhka kšno kosilo nardim...k drgač je kriza bit sam doma pa kej nardit

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.