Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:07:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti verjamem. Pa pusti ji raziskovat. v pomivalnem nima kaj za raziskovat, to naj delajo vodovodarji pa inštalaterji pa rože mi je, pa ka si nor. sem jo kar na balkon vrgla (rožo mislim, da nebo pomote )
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:07:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? Nič narobe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:08:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? Nič narobe. Oki doki smoki!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:08:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ja bo... ...kaj sprašuješ...više nas je bolje je Ja,moram barat,da me ne bote pol lovile okoli,pa take pa to... ti se vsaj ne sramuješ svoje tašče kot ene, pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:09:31
|
|
|
|
nebo
|
Matcar ti kuj pripelji taščo, nam bo otroke čuvala... Jaz pa sem bila danes pri frizerju, sem se na kratko postrikla in na svetlo pobarvala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:11:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa so ostale spet? Doris že ful pogrešam,pa Elevitko,pa Rino,pa Rubin,pa Sarayo,pa Botrco,pa Marto,pa Vitabello vidim,pa nič ne reče... zakaj pa mene tu zraven šteješ?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:11:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja logo da v pomivalcu nima kaj iskat. Misla sem v elementih. v elementih tud ne, ker lahko dobi sam coto pa jih te naj puca. Samo te pa ji nebo zanimivo, verjetno IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,zdaj se bo začelo.Jaz ti priporočam kr varovala nabavit.Bo najbolj ziher. ja saj sem jih, sam jih je tašča po pomoti odnesla. Saj jih bom v nedeljo vzela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:11:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ka ti bi rada dobila, kake sprašuješ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:12:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar ti kuj pripelji taščo, nam bo otroke čuvala... Jaz pa sem bila danes pri frizerju, sem se na kratko postrikla in na svetlo pobarvala... Ja,saj to je ravno razlog,da bi ji rekla,bom(o) vsaj lahko čvekale v miru,pa to.In kak ti paše? Pa veš,da jaz tudi študiram,da bi se opipala na kratko bolj? Samo nimam muda za to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:12:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ka ti bi rada dobila, kake sprašuješ? Že pa spet? Jojme ne!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:12:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar ti kuj pripelji taščo, nam bo otroke čuvala... Jaz pa sem bila danes pri frizerju, sem se na kratko postrikla in na svetlo pobarvala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:13:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ka ti bi rada dobila, kake sprašuješ? Že pa spet? Jojme ne!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:13:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa so ostale spet? Doris že ful pogrešam,pa Elevitko,pa Rino,pa Rubin,pa Sarayo,pa Botrco,pa Marto,pa Vitabello vidim,pa nič ne reče... zakaj pa mene tu zraven šteješ? Kr tak,mi je blo v danem trenutku.Pa pogrešam te zellllooooo,ti hanza! Beri med vrsticami,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:13:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, drage moje. Jaz grem spat. Ure so mi vun Jutri pešačim do Tezna in nazaj..moram bit spočita. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:14:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Ly, tudi jaz jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:14:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja logo da v pomivalcu nima kaj iskat. Misla sem v elementih. v elementih tud ne, ker lahko dobi sam coto pa jih te naj puca. Samo te pa ji nebo zanimivo, verjetno IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,zdaj se bo začelo.Jaz ti priporočam kr varovala nabavit.Bo najbolj ziher. ja saj sem jih, sam jih je tašča po pomoti odnesla. Saj jih bom v nedeljo vzela. Ja,pol pa hitro po njih,da ti ne bo zramala kaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:14:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar ti kuj pripelji taščo, nam bo otroke čuvala... Jaz pa sem bila danes pri frizerju, sem se na kratko postrikla in na svetlo pobarvala... kaj za mano ponavljate
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:15:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, drage moje. Jaz grem spat. Ure so mi vun Jutri pešačim do Tezna in nazaj..moram bit spočita. Lahko noč! Tebi pa se ful da,pa to...Naspi se. Nočko,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:15:40
|
|
|
|
nebo
|
Lahko noč Tasa...jaz tudi grem...torej lahko noč vsem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:16:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa veš,da jaz tudi študiram,da bi se opipala na kratko bolj? Samo nimam muda za to... maš pa jajca ...poglej mene
< Sporočilo je popravil botrca -- 25.11.2009 22:17:04 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:17:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ja bo... ...kaj sprašuješ...više nas je bolje je Ja,moram barat,da me ne bote pol lovile okoli,pa take pa to... ...si fotka na kubik
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:17:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lahko noč Tasa...jaz tudi grem...torej lahko noč vsem... Nočko tudi tebi,Nebo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:18:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti se vsaj ne sramuješ svoje tašče kot ene, pa to... daj še ti svojo pripelji kcoj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:18:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa veš,da jaz tudi študiram,da bi se opipala na kratko bolj? Samo nimam muda za to... maš pa jajca ...poglej mene Mene moj zadavi,da se tak kratko postrižem,kot si se ti.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:19:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi blo kaj narobe,če pride moja tašča v petek še na kafe? Ker sem študirala,da ji bom mala2 peljala,šla k frizerki,pol pa bi mi lahko mala2 tja pripelala.Je polek doma. Če ne bo nič narobe? ja bo... ...kaj sprašuješ...više nas je bolje je Ja,moram barat,da me ne bote pol lovile okoli,pa take pa to... ...si fotka na kubik Zelooo! Pa take...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?