Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:28:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti se vsaj ne sramuješ svoje tašče kot ene, pa to... daj še ti svojo pripelji kcoj Jezoz nadi,samo tega ji ne govori! no vsaj ena na moji strani... (to je za mojo taščo)
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:28:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res,mi je že reko,da si naj ne drznem kaj takega. mojemu so dolgi lasje tud lepši...ampak me zajebava,ko povsod moji lasi ležijo....mu vedno rečem da sem bom na nulo skinla..... Saj meni tudi,kolko pa mi jih ne odpade,pa mi jih Saš popipa.Obožuje lase,pa to... Zato so pa moji šli vstran. Ja,saj sem mojemu rekla,da če bi se,bi se samo zaradi tega.Pa mi ne pusti,hepan!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:28:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res,mi je že reko,da si naj ne drznem kaj takega. mojemu so dolgi lasje tud lepši...ampak me zajebava,ko povsod moji lasi ležijo....mu vedno rečem da sem bom na nulo skinla..... Saj meni tudi,kolko pa mi jih ne odpade,pa mi jih Saš popipa.Obožuje lase,pa to... Zato so pa moji šli vstran. jaz pa mojih ne dam ...predolgo sem jih čakala...pa to..pa tolk za frizera zmetala,pa to....da so mi sploh zrasli..po vsem beljenju,ko sem še bila bjonda ..Ampak K&SH vse reši
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:29:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dajte nooooo,če se ne morem smejat na glas.Kake ste! Ja kake te smo? Vredi ste!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:29:32
|
|
|
|
vitabella
|
eto ujela sem vas. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:29:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vse pojej,bo najboljše.Ne boš rabla izbirat! si misliš...verjetno bi se odkotala kar do drave dol
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:30:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res,mi je že reko,da si naj ne drznem kaj takega. mojemu so dolgi lasje tud lepši...ampak me zajebava,ko povsod moji lasi ležijo....mu vedno rečem da sem bom na nulo skinla..... Saj meni tudi,kolko pa mi jih ne odpade,pa mi jih Saš popipa.Obožuje lase,pa to... Zato so pa moji šli vstran. jaz pa mojih ne dam ...predolgo sem jih čakala...pa to..pa tolk za frizera zmetala,pa to....da so mi sploh zrasli..po vsem beljenju,ko sem še bila bjonda ..Ampak K&SH vse reši Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:31:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella eto ujela sem vas. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiin? Je blo hudo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:31:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. eh...mi je vujšlo...ne smem reklame delat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:31:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj sem mojemu rekla,da če bi se,bi se samo zaradi tega.Pa mi ne pusti,hepan! Ja od kdaj pa te ti druge poslušaš? In zakaj bi ti pa ON mogo dovolit?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:31:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vse pojej,bo najboljše.Ne boš rabla izbirat! si misliš...verjetno bi se odkotala kar do drave dol Si mislim,ja Ti pa kotalila,ja.Če si taka tenkečka,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:32:03
|
|
|
|
arabela*
|
šit...M sedi in me kliče
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:32:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. eh...mi je vujšlo...ne smem reklame delat Boš mi v petek povedala.Važi?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:32:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti se vsaj ne sramuješ svoje tašče kot ene, pa to... daj še ti svojo pripelji kcoj ...ja že letim Kaj si si sposodla njeno metlo. saj jih ima dosti, je plac še za tvojo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:32:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar.Ampak K&SH vse reši Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. Predvidevam da njen frizer iz Celja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:33:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya šit...M sedi in me kliče Opa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:33:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar.Ampak K&SH vse reši Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. Predvidevam da njen frizer iz Celja. Sem si mislila malo,da je to.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:34:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj jih ima dosti, je plac še za tvojo Ni mogoče. Je korenine pognala do Kitajske.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:34:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. eh...mi je vujšlo...ne smem reklame delat Boš mi v petek povedala.Važi? eh..pa salon..kjer hodim......nič tako da moram skrivat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:34:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj sem mojemu rekla,da če bi se,bi se samo zaradi tega.Pa mi ne pusti,hepan! Ja od kdaj pa te ti druge poslušaš? In zakaj bi ti pa ON mogo dovolit? Glede takih stvari ga kar poslušam.Pa sploh mi ne paše kratko,tak da odpade to pri meni.On pa samo misli,da mi dovoli,veš.Pa se je malo zmočo,pa take...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:35:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. eh...mi je vujšlo...ne smem reklame delat Boš mi v petek povedala.Važi? Saj ni noben reko,da kaj skrivaš.Sem že od Ly zvedla.Pa saj nisem nič takega mislila. eh..pa salon..kjer hodim......nič tako da moram skrivat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:36:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya šit...M sedi in me kliče Opa! ma že cel tedn jamra...zgleda da danes nosek nekaj.....zadekan ne spimo ničkaj.....revica ima probleme....pa saj bo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:36:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj sem mojemu rekla,da če bi se,bi se samo zaradi tega.Pa mi ne pusti,hepan! Ja od kdaj pa te ti druge poslušaš? In zakaj bi ti pa ON mogo dovolit? Glede takih stvari ga kar poslušam.Pa sploh mi ne paše kratko,tak da odpade to pri meni.On pa samo misli,da mi dovoli,veš.Pa se je malo zmočo,pa take... Ockej.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:36:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj jih ima dosti, je plac še za tvojo Ni mogoče. Je korenine pognala do Kitajske. Pa še naprej!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 22:37:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to pomeni? Pa ne se zdaj smejat,res ne vem. eh...mi je vujšlo...ne smem reklame delat Boš mi v petek povedala.Važi? Saj ni noben reko,da kaj skrivaš.Sem že od Ly zvedla.Pa saj nisem nič takega mislila. eh..pa salon..kjer hodim......nič tako da moram skrivat pa take pa to ma ne delam rada reklam tu...saj veš..pa to....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?