|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
25.11.2009 19:51:52   
Anonimen
oooo mama rožca se je le prikazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti mislila že sms poslat, če si še "živa". Pri tebi pa res nisem navajena, da se celi dan nič ne oglašaš, tko da nej ti to ne pride v navado.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
25.11.2009 19:52:53   
3Sonček3
Mam občutek da se nam bo še nekdo prdružu, pa še zbira pogum user posted image user posted image user posted image Ajde čimprej da se mal posladkam ob podatkih user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.11.2009 19:53:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res si bila pridna, tako da je opravičilo za nejavljenje delno sprejeto.user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
25.11.2009 19:54:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mam občutek da se nam bo še nekdo prdružu, pa še zbira pogum user posted image user posted image user posted image Ajde čimprej da se mal posladkam ob podatkih user posted image

Kdo pa??? sem firbecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
25.11.2009 19:55:11   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26
lakaya

petek, 4.12.2009

zoey
branka28

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf
lenčy

četrtek, 10.12.2009

vekybel
Jassika

petek, 11.12. 2009

soni
3sonček3

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23
sara2007
lakaya

torek, 15.12.2009

plamen

sreda, 16.12.2009

čmrlika
3vid

četrtek, 17.12.2008

Jassika

petek, 18. 12. 2009

7lina7
MLADAMAMICA

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77
meti.v
skodrana mama

sreda, 23.12.2009

branka28

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.11.2009 19:55:52   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

jst tud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.11.2009 19:58:43   
maja.gal
Punce!!!

Danes sem imela morfologijo in pokazalo je, da dobimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem presrečna!!!!

Naslednji pregled imam 28.12.

Vse je v redu, samo pritisk imam grozno nizek in malo povišane levkocite. Od začetka do sedaj sem se zredila 4 kg, tko da me je pohvaliluser posted image

Zdej pa šibam, ker me mož že grdo gledauser posted image user posted image user posted image sm namreč že celmu svetu raztrobila novicouser posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.11.2009 20:03:09   
Anonimen
No, da se pohvalim, danes sem cartala Matevža. Sicer nismo imeli namen it še tako kmalu, ampak ker smo mu nesli napotnico, ki smo jo šli zjutraj iskat k Živini pediatrinji (ki je tudi njegova) smo ga spotoma šli še pogledat.
Ful je luškan pa priden tudi, sem že kr malo pozabila, kako je imet novorojenčka v rokahuser posted image user posted image user posted image
No in zdaj k problemu, ko je Živa videla, da sem vzela Matevža v roke se je začela jokat. Sem bila kr malo šokirana, ker načeloma ima full rada otroke in ni še nikol jokala tudi ko sem druge vzela v naročje, sedaj pa takouser posted image user posted image user posted image user posted image Priznam, da me je kr strah, ker se bojim da sem naredila napako in prehitro zanosila user posted image user posted image , ter da bo to zdaj kr problem pr Živi.

In zdaj že celi dan razmišljam, kaj narest marca, da ne bo preveč šoka za Živo

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
25.11.2009 20:04:27   
Anonimen
maja.gal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
25.11.2009 20:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Zdej pa šibam, ker me mož že grdo gledauser posted image user posted image user posted image sm namreč že celmu svetu raztrobila novicouser posted image

Še zmeraj boljš da si jo ti, kakor kdo drug. Pri prvi jst nisem imela take sreče, da bi jst povedala - je zato poskrbela moja tašča, ko je v baby centru razlagala še prodajalkamuser posted image user posted image

(odgovor članu maja.gal)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
25.11.2009 20:07:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

jst tud user posted image

ČAKAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
25.11.2009 20:18:17   
rožca26

No, da se pohvalim, danes sem cartala Matevža. Sicer nismo imeli namen it še tako kmalu, ampak ker smo mu nesli napotnico, ki smo jo šli zjutraj iskat k Živini pediatrinji (ki je tudi njegova) smo ga spotoma šli še pogledat.
Ful je luškan pa priden tudi, sem že kr malo pozabila, kako je imet novorojenčka v rokahuser posted image user posted image user posted image
No in zdaj k problemu, ko je Živa videla, da sem vzela Matevža v roke se je začela jokat. Sem bila kr malo šokirana, ker načeloma ima full rada otroke in ni še nikol jokala tudi ko sem druge vzela v naročje, sedaj pa takouser posted image user posted image user posted image user posted image Priznam, da me je kr strah, ker se bojim da sem naredila napako in prehitro zanosila user posted image user posted image , ter da bo to zdaj kr problem pr Živi.

S tem se ne rabiš obremenjevat - mislim, da je Živa mislila, da boš zdej Matevža vzela domu, njo pa pustila samcato. Ko boš rodila bo popolnoma drugače, vsaj mislim. Živa te tako ali tako spremlja skozi celo nosečnost in pravijo, da se otroci in nerojeni dojenčki med sabo čutijo. Tko da kar mirno. Jest se s tem ne ubadam, sm pa opazila, da Vid vedno bolj okol bušija šar in mi ga boža, treplja, popek mu je blazno zanimiv ... Pol mu pa takrat omenim, da je notri njegova sestrica. Ne vem če razume, ampak neka priprava pa je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.11.2009 20:19:18   
rožca26
Aja, mi je pa dons moja mami povedala žalostno novico - moj stari stric oz. mamin stric je včeraj umrl user posted image user posted image user posted image  V petek je pogreb, sam jest ne grem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.11.2009 20:21:57   
Anonimen

S tem se ne rabiš obremenjevat - mislim, da je Živa mislila, da boš zdej Matevža vzela domu, njo pa pustila samcato. Ko boš rodila bo popolnoma drugače, vsaj mislim. Živa te tako ali tako spremlja skozi celo nosečnost in pravijo, da se otroci in nerojeni dojenčki med sabo čutijo. Tko da kar mirno. Jest se s tem ne ubadam, sm pa opazila, da Vid vedno bolj okol bušija šar in mi ga boža, treplja, popek mu je blazno zanimiv ... Pol mu pa takrat omenim, da je notri njegova sestrica. Ne vem če razume, ampak neka priprava pa je.user posted image

Ja sej Živa mi tudi ful boža bušija, pa majico dviguje pa glavo gor daje, kot da bi poslušala. Tako pa glih nisem danes to pričakovalauser posted image user posted image  Ponavadi se vsem full smeje, zdej pa tako. Je pa tut res, da takrat je glih malo jokal in ko ona sliši otroke jokat začne tudi ona.
No mislim, da bom mogla večkrat it Matevža pogledat, da se bo Živa navadila na svojo sestrico

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
25.11.2009 20:23:03   
Anonimen

Aja, mi je pa dons moja mami povedala žalostno novico - moj stari stric oz. mamin stric je včeraj umrl user posted image user posted image user posted image  V petek je pogreb, sam jest ne grem.

Rožca iskrene sožalje tebi in tvoji družini.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
25.11.2009 20:25:20   
rožca26

Rožca iskrene sožalje tebi in tvoji družini.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.11.2009 20:28:12   
rožca26
Sara, sm ti pa še dolžna eno razlago. Sm zgleda včeraj spregledala vpr. pa ti zato nisem odgovorila.
Kaj sm naredila, da je Vid jedel sam. Sm se pred mescom tud jest spraševala kako otroka naučit, pa je mami rekla - dej mu žlico, pa nej po krožniku šar user posted image  In jest sm res tko začela delat (najprej sam pri mami), ta teden pa še doma in tamal je včeri mel lih polno žličko, pa sm mu obrnila žlico prot ustom in nadaljeval sam. Pa je blo. Ni nič takega, sam fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul je umazana miza user posted image , no, pa okoli tudi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 492
25.11.2009 20:29:11   
Anonimen
Rožca26  mogoče pridem v soboto v LJ (točno bom vedla v petek, ko bo moj gospod znal več povedat, ker je tateden v gužvi) može kakšna pijača oz. mini srečanje ??????? No če imaš čas, pa tudi katera druga se lahko pridruži, če si upauser posted image user posted image user posted image user posted image  ne grizem

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
25.11.2009 20:31:00   
rožca26

Rožca26  mogoče pridem v soboto v LJ (točno bom vedla v petek, ko bo moj gospod znal več povedat, ker je tateden v gužvi) može kakšna pijača oz. mini srečanje ??????? No če imaš čas, pa tudi katera druga se lahko pridruži, če si upauser posted image user posted image user posted image user posted image  ne grizem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sprašuješ, ti sam ulet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da bo zvezdica tudi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa da ne pozabim - marelo vzem, ker če bomo tok čvekale k kle gor, se bo neurje pojavilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.11.2009 20:31:53   
Anonimen

Sara, sm ti pa še dolžna eno razlago. Sm zgleda včeraj spregledala vpr. pa ti zato nisem odgovorila.
Kaj sm naredila, da je Vid jedel sam. Sm se pred mescom tud jest spraševala kako otroka naučit, pa je mami rekla - dej mu žlico, pa nej po krožniku šar user posted image  In jest sm res tko začela delat (najprej sam pri mami), ta teden pa še doma in tamal je včeri mel lih polno žličko, pa sm mu obrnila žlico prot ustom in nadaljeval sam. Pa je blo. Ni nič takega, sam fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul je umazana miza user posted image , no, pa okoli tudi. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
To bi še naša tamala imela veselje. Zadnje čase je non stop v pogonu. Sej ne, da mi je učeraj celo sobo obrnila na glavo, na koncu pa je gospodična stala na stolu. uffff me je kr grablo, njej pa itak na smehuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
25.11.2009 20:33:09   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sprašuješ, ti sam ulet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da bo zvezdica tudi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa da ne pozabim - marelo vzem, ker če bomo tok čvekale k kle gor, se bo neurje pojavilo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jo imam vedno v avtu, glih za take primere.user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
25.11.2009 20:36:19   
rožca26

To bi še naša tamala imela veselje. Zadnje čase je non stop v pogonu. Sej ne, da mi je učeraj celo sobo obrnila na glavo, na koncu pa je gospodična stala na stolu. uffff me je kr grablo, njej pa itak na smehuser posted image user posted image

Naš je pa včeraj krepal od smeha, ker mi je roko porinil, v kateri sem mela žličko s kašico, in je kaša letela direkt nazaj v krožnik - pač, mami ful hitra - reakcija pa smeh do onemoglosti. Pol mi pa še moj ni nič pomagal, ker se je še on začel režat user posted image user posted image  Pol pa bod ti vzgojen pri takšnih primerih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.11.2009 20:36:20   
Anonimen
Rožca kaj pa Zvezdici ???? Nič se mi ne javiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bom zgleda mogla tiralico na RR razpisat, da se nam bo še tukaj kaj javila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
25.11.2009 20:37:10   
rožca26

Rožca kaj pa Zvezdici ???? Nič se mi ne javiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bom zgleda mogla tiralico na RR razpisat, da se nam bo še tukaj kaj javila

Jutri ima nek pomembni nastop, pa mislim, da se uči in pripravlja. V petek pa še izpit. Je zdele kr boga revica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.11.2009 20:37:47   
Zvezdici
Evo me.. saj ubistvu berem že cel dan, samo nimam nič pametnega za napisatuser posted image , sem pa kar zaposlena s faksom.

Kako lepo, da me nekdo pogreša tuki user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?