|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
24.11.2009 11:08:27   
Zoja Miša
Sem tudi jaz malo v gužvi ampak tole misel bi rada delila s teboj Gajka. Glede na situacijo, bi ti rekla, kdor ne reskira ne profitira in bi skočila v vodo in poskušala plavati. Delo dobro poznaš, s strankami se boš pa že znašla, marsikatero šefu prevzelauser posted image in bo. Imaš možnost postati sama svoj gospodar in mislim, da je prilika dobra. Ker konec koncev, če ne bi šlo, bi še vedno čez čas lahko šla kam drugam v službo, ne? Želim, da bi se prav odločila in vso srečo tako ali drugače.

Tejkaz, v soboto nimamo nič, vendar za enkrat zdravje malo trokira. Do petka ti bom že vedela povedati kako je. Če bomo smrkavi in čudni, že ne bomo bacilov k vam prišli trosit!

Krysia, bravo Rok!!!! Sedaj pa bo akcija!user posted image In lepo da se nam javiš, sem te pogrešala in velikokrat se vprašam kako kaj si!? Upam, da dobro!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.11.2009 11:17:34   
gajka
Firma bi bila samo moja, nobenih dejanskih povezav (razen enake dejavnosti), ker šef zdajšnjo firmo zapira oz. bo v njej ostal sam (bo zunanji svetovalec pri neki državni firmi in se mora znebiti storitvene dejavnosti). Sicer pa se zadnje dni vsak prosti trenutek ubadam s tehtanjem obeh možnosti, pa se še vedno nisem začela nagibat nikamor... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.11.2009 11:19:19 >

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.11.2009 11:50:00   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Firma bi bila samo moja, nobenih dejanskih povezav (razen enake dejavnosti), ker šef zdajšnjo firmo zapira oz. bo v njej ostal sam (bo zunanji svetovalec pri neki državni firmi in se mora znebiti storitvene dejavnosti). Sicer pa se zadnje dni vsak prosti trenutek ubadam s tehtanjem obeh možnosti, pa se še vedno nisem začela nagibat nikamor... user posted image

Potem pa hitro stranke klicarit in jih začeti krasti že sedaj...Ista dejavnost, boljše usluge...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.11.2009 12:06:45   
buhtlčk
Najprej čestitam Rok!! ZojaMiša Krysia zdaj nima časa, Roka okrog ovinkov lovi user posted image

Gajka jaz sem totalno nepodjetniški duh, tega me je strah, tudi če bi po kakem čudežu dobila idejo. Tolk domišljije, za eno idejo pa ne spravim skupaj. Če zbereš pogum, je po moje to lepa priložnost. Od šefa bi jaz vzela le seznam strank s kratkim profilom, vse ostalo bi pa sama - vzpostavila nov kontakt in nove odnose. Ostalo pa že znaš. Če se boš odločila drugače, bo prav tako uredu. je pa kar težko najti službo, sploh z majhnimi otroki, pa to ponavadi potem niti ni odgovorno mesto niti uredu plačano. Kot pa sem rekla, karkoli se boš odločila bo najbolj prav.
Glede stanovanj - konec leta bodo delali obračune, banke bodo pregledovale terjatve, najbrž bo nekaj zaplemb s strani bank, nekaj stečajev gradbenikov ipd. preden se vse to pokaže na trgu bo pa še kaka dva meseca. Zato sem trenutno pri februarju. Naprej si ne upam napovedati, razen tega, da cene še dolgo ne bodo rastle (pač moje osebno mnenje).

No naš mali je bil včeraj, ko sem prišla ponj, na tleh, se sam igral in nič jokal. Danes zjutraj je pa menda spet malo, ko ga je moj predal, ampak upam, da se bo kmalu navadil.

Zoja Miša pozdravit se, madonca.  Evo pikepoke (trenutno naše najljubše živali :)) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.11.2009 12:32:57   
anita goitan
dober danuser posted image
jah nimam časa, sem na dopustuuser posted image

hm gajka se ti pa dogaja, glede na to v kašnih cajtih smo..izkoristi priložnost, zavihaj rokave, ti bo šlo, držim pestiuser posted image

šibam na sonceee

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.11.2009 15:50:25   
anita goitan
ja no..kje ste vseuser posted image
jaz mam cajtuser posted image

sva ble zuni, potem bla tako sitna da sm jo popokala v horiziontalo..in sedaj spi dobro uro, jaz pa skuhala korenčkovo juho + palčinke iz pirine moke, mnjami..no pa cote obesla.

Punce, včeri sem mojga user posted image tako napiuser posted image dla haloo, ponoči me ruka ker smrčim, ja smrčimuser posted image , vem, zadnja dva meseca ful in tud pr Zoji sm, potem po porodu nehamuser posted image , ampak men se tako nos zabaše in se velikokart ob 3., 4.ih zbudim in si grem fizol.v nos špricat..sam ne pomaga glih ne vem kako, ker stvar ni v prehladu ampak v mojem stanju user posted image ..sm mu rekla naj gre v dnevno na kavč..in kaj, potem je zaspal, jaz bla pa budna kot zajc in glej ga zlomka: on tud smrči, pa brez bušijauser posted image , dedciuser posted image

Krysia user posted image evo super pa maš letanje sedaj, bravo Rok.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.11.2009 22:32:43   
cebrca
hvala, hvala, hvala vsem za čestitke user posted image za izpit.

Katja
ja aloe vera je res krasna zadeva in zelo pomaga tudi pri opeklinah. Ivana je zadnja štirica ko je rasla tudi zelo matrala, je imel glivice po ritki in čisto flekasta lička. Saj veš jaz zaprisežena justu in nam je pomagala tea tree krema in aktivna krema. Na koncu je najvažnejše da se najde nekaj kar pomaga. Kako pa kaj napreduje zdravljenje roke pri user posted image ?

ZojaMiša vidim da na žalost smrkanje ni bilo kratkotrajno, upam da se s Kajo Lino hitro pozdravita. Materino dušico lahko mažeš Kaji Lini tudi po podplatih, če ima na prsih reakcijo. Koža ima lahko reakcijo 2-3 dni, potem pa ne več. Sebe lahko ravno tako namažeš, pa še 2-3 kapljice olja 31 daj zraven. Pa olje 31 si lahko vtreš tudi v čelo in senca, se ti bo nos hitreje pucal in inhalacije bi bile super.  Pa hvala za št.user posted image

gajka upam, da si se že ujela in našla kaj ekstra časa. Kar se tiče tvoje dileme: danes je s službami križ in če imaš svojo firmo nimaš nad samo šefa, ki te mori, vložiti pa moraš dosti več časa. Če pa bi ti pomagal še sodelavec, bi po moje z lahkoto potegnila stranke za sabo. Po drugi strani pa imaš tako bogate izkušnje, da bi službo najbrž dobila brez težav. Odločitev pa je vsekakor tvoja, lahko ti samo zaželim, da se odločiš tako da boš v svojem delu še naprej uživala.

dojenč ja tebi se je pa vse na kup naletelo. Upam da se boste dobro uskladili. Želim ti, da bi matura dobro uspela, pa ko bo ta nori čas daril mimo, si boste pa lahko malo oddahnili. Za taščo pa podpiram gajkin predlog, bo res za vse bolje da se zadeve malo umirijo. Navsezadnje je le Žana tista, ki se znajde v navzkrižnem ognju in starejša ko bo, bolj se bo spraševala kaj se dogaja v vaših odnosih.

Ryssa res je žalostno kam gre naše zdravstvo. Že to je dovolj hudo da so zdravniki vedno bolj površni, še tisti ki so prizadevni in bi radi pomagali, jim pa pohlep zdravstvenih zavarovalnic veže roke da imajo omejeno možnost pomagat.

sayuri jaz sem takoj za kofetkanje, prav pogrešam spet malo sproščenega čvekanja v živo!

nelluser posted image user posted image user posted image za Tiborja in zate, ko vse tako pogumno in potrpežljivo prenašata in HB da so zdaj vse lepše novice.

clara23 user posted image tudi tebi čestitke za izpit! A sva na isti šoli ?user posted image
buhtlčk se opravičujem za zamudo, zato pa toliko bolj vse najboljše !!!!user posted image

anita user posted image za zadnji delovni dan!

tejkaz vi pa imate res dilemo s stanovanjem, želim uspešno reševanje.
Za ušeska je dovolj, da kremo materine dušice namažeš na predel za ušesom, tam kjer čutiš kost. Odsvetujem pa mazanje kreme ali česarkoli drugega v ušesu, just je za to premočan. Za vnetje ušesa je pa še najbolje za ušesom vtreti eno kapljico olja tea tree.
Pa krema materine dušice ima od justovih krem najmočnejšo reakcijo na koži, zato se pri večini ljudi pojavi rdečica in rahlo srbenje, toda po 2-3 dnevih se koža navadi in reakcije ni več. Če pa se poleg srbečice pojavi še pekoč občutek, pa naj bi se krema uporabljala le na podplatih, kjer je koža bolj utrjena. Pomaga pa prav tako, ker so v stopalih povezave na celo telo.
Krysia user posted image za Rokovo prvo hojo!!! Zdaj se pa začne lovljenje user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.11.2009 5:58:18   
anita goitan
jutroo

user posted image user posted image user posted image

moja dva še spita, jaz pa budna, šibam potem v Kr na UZ, da po dolgem času vidim tole pikico ki brca in me razveseljuje.

Se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.11.2009 8:05:11   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sem tudi jaz malo v gužvi ampak tole misel bi rada delila s teboj Gajka. Glede na situacijo, bi ti rekla, kdor ne reskira ne profitira in bi skočila v vodo in poskušala plavati. Delo dobro poznaš, s strankami se boš pa že znašla, marsikatero šefu prevzelauser posted image in bo. Imaš možnost postati sama svoj gospodar in mislim, da je prilika dobra. Ker konec koncev, če ne bi šlo, bi še vedno čez čas lahko šla kam drugam v službo, ne? Želim, da bi se prav odločila in vso srečo tako ali drugače.

Js se pod tole podpišem...sem tudi sama razmišljala v to smer, čeprav vem, da odločitev zate ni lahka... zdi se mi pa, da jo v osnovi že itak poznaš (vsaj v srcu). Menim pa da si sama zelo aktivna, pridna pri projektih...se spomnim, da še v času nosečnosti z Rokom si delala do zadnjega diha, da so bili projekti dokončani, ipd. Torej ni dvoma o tem, da ti ne bi uspelo. Poleg tega, da šef svojo firmo zapira - zakaj že pred tem, ko se odločiš, ne potegneš malo informacij o naročnikih - tako te morda ne bo mogel toliko okol prinest.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.11.2009 8:17:48   
nell
Drugače pa mi smo doma...bistveno boljše - glede na to, da se samo spomnim kako bogi je bil. 79 ur je bil priklopljen na kisik + infuzija. Sem pa opazla spremembo takoj ko smo prišli domov - je začel več pit in tudi več jest. Počasi se vračamo v stare tirnice. Res pa je, da je bolnica naredila tudi svoje - tam je, pač kej je bil tolk bogi, spal pri meni oz. na meni, na trebuhu - tko k takrat k je bil še čist dojenček - ne skos pač takrat k je to rabu. Zdaj posledično tud doma, spi spet na mamici. V ponedeljek je zvečer zaspal tko k vedno, sam v postelji, včeraj imeli kolobocije zvečer, čez dan pa itak drgač ne, k pa na meni. Ampak ajde o.k. to so stranske stvari, katere bomo zmogli - si po eni strani tuhtam - lej včasih se mi je tožlo po tem, da bi se mal pr men v postli še pocartal, al pa pr men zaspančkal - zdej ga bomo pa lepo počas, koker bo pač šlo, poskušali navadit, da zaspi spet sam v postelji. Je res sprememba, ampak sem rekla, da se s tem ne mislim obremenjevat. Tko pač je...itak bo prehitr zrastu, pa bo mami odletela.

šibam še kej naredit

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.11.2009 9:45:54   
gajka
nell - vidva si kar privoščita cartanje na maximum, sta si ga res zaslužila! user posted image

anita g. - daj povej kakšne lepe novičke s pregleda, tako malo za lušte... user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede glede moje dileme. Ko bom vendarle našla jajca za sprejem odločitve, vas obvestim! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.11.2009 9:46:22 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.11.2009 12:00:27   
anita goitan
evo mene, sm nazaj s P Kr, vse okuser posted image

no tale punči bo večja od Zoje, tako rekla G..hm

gajka kdaj maš nuhalnouser posted image morš bit že blizu

Potem šla par cotk kupit, sem še mal čakala če bi se slučajno spol spremenil, pa ne, ostaja punčiuser posted image in dobila je danes svoje nove prve cotkeuser posted image ..še dobr da je sonček, bom kar stroj zalaufala.

Potem pa nekaj skuham in grem po mojo lubico, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.11.2009 12:19:12   
anita goitan
to sem pozabila dopisat, za 33t je teža ocenjena na 2331g (+/- 340g)..men se zdi kar velikuser posted image ..to je zihr zato ker preveč jemuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.11.2009 13:00:55   
clara23
cebrca, ne vem..na keri šoli pa si ti? Jaz delam FSDuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.11.2009 13:39:52   
Ryssa
Čist nič časa nimam, danes je že drugi dan ko smo bili brez štroma od 8h do zdajle.

Samo tole....
gajka če si želiš na izi službo, potem s.p. ni zate. Pa moraš razmišljat tudi v tej smeri, da kr zaposlit ne moreš nekoga, dokler nisi ziher da imaš reden dobiček in ves čas delo, ker če ne zaposlenega plačuješ iz svojega žepa. Obstaja edino možnost, da koga zaposliš na črno in ti dela takrat ko ga rabiš, plačaš ga pa po urah, vendar tukaj pazljivo. Imaš enkratno priložnost, glede na to da ti bo odstopil stranke, samo vprašanje kako bi ti vse zlaufalo, glede na to da imaš junija rok in potem še porodniške ne bi mogla uživati, zaradi skrbi in dela.
Fajn je bit sam svoj gospodar, vendar moraš biti človek zato in si to tudi želeti.
V glavnem, premisli kaj si želiš, primerjaj obe opciji in se odloči.

Gremo kuhat.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.11.2009 14:43:04   
dojenč
evo,,,,popoldanskouser posted image .
sem zdaj malo zadihala, pa sem rekla da moram priti malo pogledat, kaj delajo moje punce.
samo ste se pa zalenarile, samo 1 stran sta načvekale, od včeraj.
jaz sem danes zjutraj peljala nečaka/krščenca k zobozdravniku, ker je bil naročen.sem eno uro službe špricala, pa dobro
na ptuju je katarinin sejem, vse polno, zdaj se sicer že pucajo, kaj tu vse ne prodajajo- najbolj je smešna veriga stara(cela zarjaveta- prodaja pa jo za 4, 50€)user posted image user posted image user posted image ,pišem naperj

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.11.2009 14:52:14   
gajka
anita g. - NS imam 9.12., tako da je še nekaj časa. Glede velikosti tvoje ta druge razgrajačke - meni je G okrog 32t tudi napovedala, da bo otrok nekje v povprečju, prej pod kot nad, pa se je rodil 14 dni prej in imel 52 cm in 3.4 kg, sicer statistično povprečno, ampak ne za 38t. Sicer pa boš čez slaba 2 meseca imela vse črno na belem do grama in cm natančno! user posted image

Ryssa - s.p. zame ni opcija, preveč riskantno, samo d.o.o. Sicer pa še vedno tehtam, ampak kaj, ko se tehtnica nikamor posebej ne nagiba... user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.11.2009 15:38:48   
Ryssa
gajka če boš rabila koga da ti dela, i´m here user posted image sem zanesljiva in se hitro učim user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.11.2009 16:11:00   
sandra123
Danuser posted image , se malo javim na hitrco...Mi smo nekako tole virozo pregurali na boljše, sicer še vedno kašljamo, nosek še vedno spušča, ampak sta danes šli vseeno v vrtec, jaz pa imam za seboj svoj 1.delovni dan po zelooooooo dolgem časuuser posted image ...ja, sem imela kar malo živčne vojne zaradi tega...ampak mi je uspelo pregurati današnji dan, tako, da to je to.....drugače pa nas zobki mučijo, da joj, v nedeljo sem zaključila z dojenjem - se ni bilo treba preveč matrati, ker sta se kar sami odstavili...in ja, še nekajuser posted image , zdaj ko smo zizo končno opustili, smo tudi začeli spati celo noč, Taja je imela celo 14-urni spanec iz ned/pon.user posted image , jaz končno malo bolj naspana, in mali2 sedaj zvečer zaspita vsaka v svoji posteljici ob igranju tiste pojoče zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, pa lep pozdravčekuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.11.2009 17:51:21   
cebrca
nell pozdravljeni doma in HB da je bivanje v bolnišnici za vami, ker je res mučno, da moraš gledat svojega otroka tako nemočnega. Pa crkljanja bo res še prehitro konec in imaš prav da se ne obremenjuješ, samo da boste kmalu popolnoma zdravi!user posted image

anita nič preveč ne ješ, sicer pa se ne sekiraj, kolikor vsi skupaj obožujete planinarjenje ni bojazni.

clara23 ne nisva skupaj, jaz sem na DOBA.
sandra vidim, da ste bili vsi skupaj zelo uspešni, viroza za silo za vami in user posted image user posted image user posted image za uspešno rekordno prespano noč in za odstavljanje vsaka čast, da si tako dolgo vztrajala in to še pri dveh.  Služba bo pa zdaj tudi bolj mirno zalavfala ko je za tabo 1. dan.

Z Ivanom sva pa danes izkoristila zelo lepo sončno popoldne. Naš mali dirkač se je že tako natreniral, da ga na sprehodu komaj dohajam.user posted image user posted image user posted image
Pa danes sva uživala v odpadlem listju. Je ravno prav pihal veter, da ko sem listje metala  zrak, da je Ivana lepo zasipalo in ga je potem naprej lovil po cesti, ko ga je veter pihal naprej. Je bilo toliko smeha da sva ga za cel teden not prinesla user posted image user posted image user posted image .

Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki boste otrokom oblačile žabice (vem da jih ne marate vse). Zdaj se mi zdi za žabice še absolutno prezgodaj in jih Ivan zdaj še tudi za ven nima in ima čisto lepo tople nogice in rokice.
Tašča pa me bo živo požrla in mi že mesec in pol utruja ob vsaki priliki kot lahko, da mu moram oblečt žabice in kar naprej jamra, da se bo prehladil. Še celo v hiši, kjer ima krušno peč in je zelo toplo, mi jamra da jih mora imeti oblečene. user posted image user posted image user posted image Pa kolikor vem, je eden redkih otrok v vasi, ki to jesen ni bil še nič bolan, in močno upam, da tudi ne bo.
Kdaj jih boste začele oblačit?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.11.2009 7:20:36   
gajka
Dobro jutro! Danes jaz častim: user posted image user posted image user posted image - vsebina v šalčki po izbiri! user posted image

Žabe - jaz sem Roku zaenkrat testno nabavila samo ene (da sem videla kak model in velikost dejansko rabi). Jih je imel ene parkrat že oblečene pod trenirko, ampak je bil pogoj, da je zunaj zelo mrzlo (npr. v nedeljo ko smo šli v Robanov kot in je bilo tam ves čas samo 4°C). Drugače jih še ne nosimo redno za zunaj (občasno za jutranje sprehode, ko je res kar blizu nule), notri pa sploh ne.

sandra123 - user posted image za 1. delovni dan, pa za uspešno prenehanje dojenja, pa za prespane noči... Je prav fino prebrat en kup dobrih novic!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.11.2009 9:45:38   
anita goitan
pozdravljene

gajka je pašala tale kava, hvala.

Žabe: jih ne nosi, kadar je hladno ji dam pod hlače pajkice

Zojo sem oddala v varstvo, tam okorg 9ih in šla avto oprat, končno je tud moj prišel na vrsto, je bil že čas, še dobro da je bel

Sedaj se lotim čistke, drug teden če bo vse ok, pa grevi za cel teden k mami na Vipavskouser posted image

Lepo se imejte, se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.11.2009 9:56:19   
anita goitan
čitam na FBju, Ninaaa je na hitrco rodila Davida, ob 3.40 (52cm, 4010g), čestitam!!!!user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.11.2009 9:59:31   
bella02
Hej!
Še sem tle;) Jutri imam izpit, preber vas, za komentarje pa mi zmanjka časa. Bom na kratko.

Gajka, pojma nimam, kaj je bolš. Sama nisem za podjetniške vode. Mislim, da se dosti poznaš in veš, česa si sposobna ter ali upaš poskusit. V vsakem primeru držim pesti in dvomim, da ti ne bi uspelo.

Tejka, tole je za Evo:

user posted image

Sayuri, pozdravte se!

Cebrca, jaz ji žabic za v vrtec ne oblačim, ven pa gre popoldne za slabe pol urce, tako da jih še ne oblačim. Ko bo pa okoli 0°C, pol pa ja

anita, mala je tak cuker in lepe novičke od user posted image . Še mal, pa boste 4-je!!! Jeeeeeeeeeuser posted image

Zoja Miša, veliko sreče pri izbiri stanovanjauser posted image

Več sem pozabilauser posted image .

Mejte se, jutri okoli 13h pa kakšno pest stisniteuser posted image . Pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.11.2009 10:29:00   
anita goitan
Prosim za nasvet: s čim naj očistim sedežno, je bele barve ( it wasuser posted image ) in sicer iz mikrofibreuser posted image
s katerim user posted image gre vse doluser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.