|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
25.11.2009 11:06:49   
SURF
Vas kasneje obiščemuser posted image ....se mi mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čao

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.11.2009 11:17:38   
tanci29
surf-ko smo odhajali domov je bilo 37 stopinjuser posted image

mislim da sta oba zaspala tko da grem mal pospravt
papa

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.11.2009 11:23:05   
Čebel@
midve sva bili na sončku,sedaj pa Hana pančka,jaz ji pa kuham kosilo......punce,res vam hvala ker ste držale pestke za Hanin izvid,sploh ne morem povedat kok sem vesela da so  njena ledvička zdrava

ajvy....user posted image user posted image user posted image user posted image za glavobol in da se kmalu spoka stran

sjmm.....fajn pedenejta kuhinjo,me hočemo potem pa slikice končnega izdelkauser posted image user posted image user posted image

baki......obstajajo plakati za na steno kjer imaš napisano vso poštevanko.....mogoče bi pomagalo če bi čisto nevede ona to večkrat na dan videla.....pomaga si pa lahko s prsti(štetje)user posted image

onasiss......uuuu lepe mereuser posted image user posted image user posted image .....no ima zgleda Evita težjo rito od Haneuser posted image user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image za tako nočko-naj se kar množijo take noči

lilcha........user posted image user posted image user posted image za tvojo pupo

claud.......user posted image user posted image user posted image da si pridna in že delaš

urša......koliko pa te pridejo koledarji?

tanci.......user posted image user posted image user posted image za Erčija in Haniko

salt.......jaz če bi imela priliko bi definitivno ostala doma,ampak glede na to da zidava pač vsak € pride prav......kokerkoli se boš odločila,se boš pravilnouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image za nov avto-zdej bosta pa lahko prišli na kakšno srečanje

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.11.2009 13:13:31   
Urša08
Punce jaz sem si naredila eno kavico, jo še vam postrežemuser posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.11.2009 13:24:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midve sva bili na sončku,sedaj pa Hana pančka,jaz ji pa kuham kosilo......punce,res vam hvala ker ste držale pestke za Hanin izvid,sploh ne morem povedat kok sem vesela da so  njena ledvička zdrava

ajvy....user posted image user posted image user posted image user posted image za glavobol in da se kmalu spoka stran

sjmm.....fajn pedenejta kuhinjo,me hočemo potem pa slikice končnega izdelkauser posted image user posted image user posted image

baki......obstajajo plakati za na steno kjer imaš napisano vso poštevanko.....mogoče bi pomagalo če bi čisto nevede ona to večkrat na dan videla.....pomaga si pa lahko s prsti(štetje)user posted image

onasiss......uuuu lepe mereuser posted image user posted image user posted image .....no ima zgleda Evita težjo rito od Haneuser posted image user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image za tako nočko-naj se kar množijo take noči

lilcha........user posted image user posted image user posted image za tvojo pupo

claud.......user posted image user posted image user posted image da si pridna in že delaš

urša......koliko pa te pridejo koledarji?

tanci.......user posted image user posted image user posted image za Erčija in Haniko

salt.......jaz če bi imela priliko bi definitivno ostala doma,ampak glede na to da zidava pač vsak € pride prav......kokerkoli se boš odločila,se boš pravilnouser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image za nov avto-zdej bosta pa lahko prišli na kakšno srečanje

Čebel@ super za sprehodek po sončku, men to manjka in komaj čakam da se pozdravita da šibnemo vn na zrakuser posted image Koledarjii so različnih dimenzij in cen. Npr. enolistni A4 mislim da je med 4 -6 e , ene par mislim naredit namiznih malih 12 listnih te pridejo 9e / kom. Za te sem se pozanimala ker mam namen te dve varianti dat razvit. Cenovno ko bom seštela bo pa kar okol 50e.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.11.2009 13:47:41   
MIHAILO
ursauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sem edino zasledila...kaj vec kasneje...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.11.2009 14:50:12   
simonakr
Dan! Ne bom komentirala ker nism brala. Se me neki loteva pa sm čist fuč.

Čebela user posted image user posted image za izvide!

Ajvy - naj čimprej mine glavobol!

Grem ležat kolikor mi bo tamala dovolila

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.11.2009 14:57:14   
Onasiss
čebel@...ne moja nima težke rite, nima problemov z dvigovanjem le-te.....user posted image user posted image user posted image

Evo naju iz sprehoda..... matr tole lovljenje vode pri babah je pa čist tri muč, sem ji morala že ta tretjo vrečko gor nalimat.user posted image user posted image  Upam, da nama tokrat uspe....

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.11.2009 15:48:13   
Maksi1
Hello.

Imam eno user posted image :
Kako se je mango? Surov? A je lupina užitna? Kako se ga pripravi, da je najboljši?
Ja, tako je, da pr mojih letih še nisem jedla manga, pa bi ga. user posted image Zato prosim help.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.11.2009 16:48:00   
claud
Larissa se kobaca, tko da si zasluzi pujska!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.11.2009 16:49:48   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Hello.

Imam eno user posted image :
Kako se je mango? Surov? A je lupina užitna? Kako se ga pripravi, da je najboljši?
Ja, tako je, da pr mojih letih še nisem jedla manga, pa bi ga. user posted image Zato prosim help.

Najboljsi je ce je zelo zrel..mora bit mehak...ce je trd ni se dober...je se ga pa brez lupine.....
Lahko ga jes kr tko samostojno, ker je tak najboljsi ce je lepo zreluser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.11.2009 17:33:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Larissa se kobaca, tko da si zasluzi pujska!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.11.2009 17:34:48   
Onasiss
No nam je uspelo naloviti lulanje... smo neslli v laboratorij in jutri kličem za izvide. Imam pa občutek, da bo kri tako tako, bo potreba po kakemu železu. Se mi kar dozdeva, ker ful ključe liže.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 18:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.11.2009 20:21:37   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

črticaa...uspešen nakup avtosedeža.....meni osebno se za tele naše pikce zdijo najprimernejši tisti 9-18kg, poznam pa Maxi cosi in Bebe confort...zadovolna z obema

[b

bejba se j jaz sem 100% pristaš maxi cosi,..in ga tudi imam,..sam zdej mava 2 avta in rabm eno zasilno vrjanto,..morš vedt da ima Dominik
že 12kg,... no in bi rada da sedež št. 2 nav treba takoj menjat,..pa nimam denarja za še en 200eur sedežuser posted image

joj tale otroška oprema me ubija

DANES SEM SE NA NOVO ZALJUBILA v prelepo Fiono,....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.11.2009 20:32:08   
Čer,

Čebel@ brao za Hanine izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda za sprehod na sončku....

Avjy upam da boš čim prej dobro...kako kaj tvoji mali dve princeski???

Sjmm je pa res vaš mali princ priden pobič prava mala cartauser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda za uspešno spanje...

Tanchiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta Hana in Erik čim prej dobra...

Surf hvala tudi tebi za čestitikeuser posted image user posted image

Kolumbo za uspešen shopinguser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.11.2009 20:33:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce jaz sem si naredila eno kavico, jo še vam postrežemuser posted image
user posted image

kr k men jo prinesi oziroma prid pa jo bove skupaj spile.. :)user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.11.2009 20:34:52   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooooooooooooo, pri nas zgleda tega ne bo, ker tudi hčerka ni kobacala in ne kaže ,da se bo Žiga

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.11.2009 20:40:56   
boma2
čer.... :)

Čer,

.

Avjy upam da boš čim preje pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss lepe mere pa seveda za uspešno spanje...
Čebel@ bravo za Hanine izvide
Tanci   da bosta Hana in Erik čim prej pozdravila....

Kolumbo za uspešen shoping , ja bravo, da imaš še tolk energije... Men jo za shoping kr zmanjka... Katjuša je na počitku... :)user posted image user posted image

Cita.... kako si pa ti kaj?

no mi smo pa danes ponoč celo noč bili pookoncu tako da šibam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.11.2009 20:42:54   
boma2

Jutro!

Tamikauser posted image user posted image user posted image ......res dobr da si bla v tko velikem avtu...

Tanci-vodo mormo dat sam tko za kontrolo pri sistematskem.....sicer pa smo HB zdraviuser posted image user posted image

ursa- naj se useska cimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita- ves da te imamo tudi me radeuser posted image

Nova gripa: od kolegice tamalo so testiral za novo gripo...in ko je klicala za rezultate ji je zdravnica rekla da ni nova da ima navadno gripo....in so doma seveda vsi zbolel....je rekla da tko tezko se ni prenasala gripe....no in vceraj so domov dobil tiste izvide in pise da je imela tole pujsasto gripo....user posted image zzdj so jo sicer ze vsi prebolel, ampak tkole se vprasas, a namenoma niso povedal, ker bi radi da se vec ljudi okuzi....mislm totalno neodgovorno zdravstvo!!!!!
Punce vitamin C je najboljsa obramba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cebelauser posted image user posted image user posted image user posted image za izvide

onasis.......user posted image user posted image user posted image user posted image govorilne ureuser posted image user posted image
a si nasla un loncek?
super mereuser posted image Ja nam je tud vse z vrecke steklouser posted image

claud... tole s gripo je pa res mal smešno.... Mislim, če tej vedo kaj delajo...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.11.2009 20:45:01   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Maši od Lilcha vse naj naj za obmesečnico...user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.11.2009 20:45:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy kje si? Upam da ni nič narobe ker se že nekaj časa nisi javilauser posted image

ne ne ....hvala za skrb...
MAl me glavoboli mučjo...druzga ni nič..
Hvala za skrb...user posted image user posted image user posted image user posted image

no sam da ni nič hujšega..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 20:54:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.11.2009 20:59:31   
Maksi1
Claud - tenks za odgovor. Čestitke Larissi za pujseka. user posted image

Onasiss - lepo, da ste uspeli oddat vodo, pr nas je bla tudi kriza s tisto vrečko. Upam pa, da bo tudi kri ok.

Ilicha - lepo, da si se mal javla.

Čebela - super, da je Hana v redu. user posted image

Koledarji - jaz sem tudi že večino slik izbrala. No 1. decembra pa naredim še decembrsko fotko in pol jih dam delat.

Ajvy, Simona - upam, da bosta kmalu kot rožici.

Kolumbo - Katjuša je v termah.

Drugače pr nas nič novega...kmalu pa bo...se tipajo zobki...še malo pa bodo prišli na plan. No sej kej dosti ne morem pogledat, ker mi ne pusti, ampak mislim, da bosta 2 skupaj vn pršla.

Jutri pa grvea spet v čofotalnico. Sunny - upam, da se je Gaji očke pozdravlo in da se vidimo.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.11.2009 21:00:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer.... grem spat, preden požrem vso nutelouser posted image .......sm mela ful plan pospravlat pa ribat, pa se mi ne da......bom jutr, k se bo boljše vidlouser posted image

ajde lahko noč

JA, ja...vsak izgovor je dobr....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?