Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:35:24
|
|
|
|
Kepica83
|
uh oton meni bi se tudi zmešalo od te cifre . no hvala bogu da je bilo vse vredu na koncu. Hmmm jaz nevem po kom moj kuha, ker njegova mama kuha za , oče pa neve niti hrenovke dat kuhat- resnično.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:38:48
|
|
|
|
oton
|
najina poroka tudi ni bila razkošna, pozno kosilo z najbližjimi, tudi tam nekje ca.3000€. in mi je bila najlepša poroka...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:40:49
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: oton najina poroka tudi ni bila razkošna, pozno kosilo z najbližjimi, tudi tam nekje ca.3000€. in mi je bila najlepša poroka... Koliko pa vaju je poroka vse skup prišla?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:43:06
|
|
|
|
oton
|
mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:46:17
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: oton mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov No fajn. No midva bova imela bistveno skromnejšo poroko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:49:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
kepica, si rabila nekaj casa, da si premislila kaj napises zvesti nazaj. hehehe.... zvesta, ma itak da bo kepcek, se je ze izdala s slikcami trebuha, en tak polnolicni kepcek bo, komaj cakam, da kaksno slikco vidim tam proti sredini aprila. joj, sam to sem mal prebrala, kako je zvesta razkrinkala kepco, drugac ste pa tok napisale, ne utegnem brat vsega. aja.... soncek presneti, ma kaj limas gor take slike. jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddd, se mi kar sline cedijo sedaj. a ne bi mi uvedle pravilo ne hrane gor limat, to bi bilo zelo dobro za nase postavce punce veste kaj sem se pa jaz spomlna. Kje je nasa Mariee? zihr je ze mami me pa nic ne vemo. kdo bo detektiv in nam povedal kaj ima, pa ime in kako je ona. sem res zihr da je ze mami. moj mali se je danes spet odlocil, da veceri so najlepsi v maminem narocju, men pa to tudi zelooooo pase.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:50:48
|
|
|
|
oton
|
imata datum že določen? nemi so tako fanj majhne poroke, take sproščene, nenapete, vse je spontano...brez bilo kakega velikega glamura... no ljudje smo različni in vsak ima svoj okus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:53:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov No fajn. No midva bova imela bistveno skromnejšo poroko to morem pa pokomentirat sedaj. te cene. midva sploh nisva imela svatov ne pric, sam 6 oseb sva na vecerjo povabila, pa so naju stroski poroke ( papirji, prevodi, dovoljenja, prstani, moja obleka - cca 40 eur , sopek, in ta vecerja) to je bilo cca 1000 eur, se kaj vec. sam bejbe, spomladi bo pa zurka za poroko in mogoce se cerkveni del, tam bom pa v beli okblekci, prava miss bom, to pa ze sedaj vem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:54:28
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: oton imata datum že določen? nemi so tako fanj majhne poroke, take sproščene, nenapete, vse je spontano...brez bilo kakega velikega glamura... no ljudje smo različni in vsak ima svoj okus Ja. 19.12. bo pa nas 5
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:55:46
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica kepica, si rabila nekaj casa, da si premislila kaj napises zvesti nazaj. hehehe.... zvesta, ma itak da bo kepcek, se je ze izdala s slikcami trebuha, en tak polnolicni kepcek bo, komaj cakam, da kaksno slikco vidim tam proti sredini aprila. ne no ni kepček. Pa kepica ni. ne bit take.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:56:27
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton imata datum že določen? nemi so tako fanj majhne poroke, take sproščene, nenapete, vse je spontano...brez bilo kakega velikega glamura... no ljudje smo različni in vsak ima svoj okus Ja. 19.12. bo pa nas 5 joj ma se moram opravicit, ker se vama mesam v debato. nam vec, obljubim. sam se to. kepica, a si v to cifro ustela tudi bejbija, ker on bo tudi prisoten, ga mores stet, ok!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:57:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov No fajn. No midva bova imela bistveno skromnejšo poroko to morem pa pokomentirat sedaj. te cene. midva sploh nisva imela svatov ne pric, sam 6 oseb sva na vecerjo povabila, pa so naju stroski poroke ( papirji, prevodi, dovoljenja, prstani, moja obleka - cca 40 eur , sopek, in ta vecerja) to je bilo cca 1000 eur, se kaj vec. sam bejbe, spomladi bo pa zurka za poroko in mogoce se cerkveni del, tam bom pa v beli okblekci, prava miss bom, to pa ze sedaj vem. pri meni nas je bilo 17 z otroci vred.... dve leti nazaj naju je poroka prišla z vsem skupaj nekje 100 €... obleke za nau in malega (smo imeli poleg še krst), hrana, rože, prstani in ostale drobnarije...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:57:26
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton imata datum že določen? nemi so tako fanj majhne poroke, take sproščene, nenapete, vse je spontano...brez bilo kakega velikega glamura... no ljudje smo različni in vsak ima svoj okus Ja. 19.12. bo pa nas 5 joj ma se moram opravicit, ker se vama mesam v debato. nam vec, obljubim. sam se to. kepica, a si v to cifro ustela tudi bejbija, ker on bo tudi prisoten, ga mores stet, ok! Saj res vedno pozabim. Nas bo pa 6
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:58:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica kepica, si rabila nekaj casa, da si premislila kaj napises zvesti nazaj. hehehe.... zvesta, ma itak da bo kepcek, se je ze izdala s slikcami trebuha, en tak polnolicni kepcek bo, komaj cakam, da kaksno slikco vidim tam proti sredini aprila. ne no ni kepček. Pa kepica ni. ne bit take. ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 18:59:16
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. kaj mam pa pol jaz?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:00:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov No fajn. No midva bova imela bistveno skromnejšo poroko to morem pa pokomentirat sedaj. te cene. midva sploh nisva imela svatov ne pric, sam 6 oseb sva na vecerjo povabila, pa so naju stroski poroke ( papirji, prevodi, dovoljenja, prstani, moja obleka - cca 40 eur , sopek, in ta vecerja) to je bilo cca 1000 eur, se kaj vec. sam bejbe, spomladi bo pa zurka za poroko in mogoce se cerkveni del, tam bom pa v beli okblekci, prava miss bom, to pa ze sedaj vem. pri meni nas je bilo 17 z otroci vred.... dve leti nazaj naju je poroka prišla z vsem skupaj nekje 100 €... obleke za nau in malega (smo imeli poleg še krst), hrana, rože, prstani in ostale drobnarije... a si se zmotila v ceni zvesta. naju so samo papirji na obcini z mojimi prevodi, so mi moje prevode se enkrat prevedli prisli 300 eur
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:01:55
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica kepica, si rabila nekaj casa, da si premislila kaj napises zvesti nazaj. hehehe.... zvesta, ma itak da bo kepcek, se je ze izdala s slikcami trebuha, en tak polnolicni kepcek bo, komaj cakam, da kaksno slikco vidim tam proti sredini aprila. ne no ni kepček. Pa kepica ni. ne bit take. ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. Pa naj bo kepček, ampak za katerega se še neve ali je kepček ž, ali kepček m. Dobjo??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:01:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. kaj mam pa pol jaz? zvestincko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:03:11
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. kaj mam pa pol jaz? zvestincko ljubi jezus, ki jemaš??? Kepček, zvestinčko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:03:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica kepica, si rabila nekaj casa, da si premislila kaj napises zvesti nazaj. hehehe.... zvesta, ma itak da bo kepcek, se je ze izdala s slikcami trebuha, en tak polnolicni kepcek bo, komaj cakam, da kaksno slikco vidim tam proti sredini aprila. ne no ni kepček. Pa kepica ni. ne bit take. ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. Pa naj bo kepček, ampak za katerega se še neve ali je kepček ž, ali kepček m. Dobjo?? ok. sam jaz vem ves, pa nam nobenmu povedla ok. te pa trebuh mal izdaja tebe, pa bomo vse tiho, zmenjeno. ma dej, komi cakam, da bos mela kepcka, z oz m v narocju
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:05:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. kaj mam pa pol jaz? zvestincko ljubi jezus, ki jemaš??? Kepček, zvestinčko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:10:42
|
|
|
|
Kepica83
|
joj da me nasmejiš z temi tvojimi vzdevki za bebije . Ah nič me buši ne izdaja. Ni več tak izbočen spodaj kot je bil na začetku. Zdaj je že bolj ex bušiju od tassike podoben. Daj naj katera mariee kontaktira če ima katera cifro???
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:14:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: oton mislim da tam nekje okoli 3000€, bilo nas je pa 25 svatov No fajn. No midva bova imela bistveno skromnejšo poroko to morem pa pokomentirat sedaj. te cene. midva sploh nisva imela svatov ne pric, sam 6 oseb sva na vecerjo povabila, pa so naju stroski poroke ( papirji, prevodi, dovoljenja, prstani, moja obleka - cca 40 eur , sopek, in ta vecerja) to je bilo cca 1000 eur, se kaj vec. sam bejbe, spomladi bo pa zurka za poroko in mogoce se cerkveni del, tam bom pa v beli okblekci, prava miss bom, to pa ze sedaj vem. pri meni nas je bilo 17 z otroci vred.... dve leti nazaj naju je poroka prišla z vsem skupaj nekje 100 €... obleke za nau in malega (smo imeli poleg še krst), hrana, rože, prstani in ostale drobnarije... a si se zmotila v ceni zvesta. naju so samo papirji na obcini z mojimi prevodi, so mi moje prevode se enkrat prevedli prisli 300 eur ja, seveda... eno ničlo sme spustila... 1000 €
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:15:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 joj da me nasmejiš z temi tvojimi vzdevki za bebije . Ah nič me buši ne izdaja. Ni več tak izbočen spodaj kot je bil na začetku. Zdaj je že bolj ex bušiju od tassike podoben. Daj naj katera mariee kontaktira če ima katera cifro??? Kepica, si kot jaz. Ko se hoces kje vn izvlect sam se globje notri pades. MA daj, tok lep trebuscek imas, prav zares si lepa nosecnica, ti sam uzivaj, bo tko hitro mimo nosecnost. ej, ce me spomin ne vara pa tudi moj trebuh proti koncu ni bil vec tok izbocen sedaj si morem pa nekaj za jest naredit. mo je sel na badminton, jaz pa ne pa najin sport je to drgac. komi cakam da bo LM zadosti velik, da bo z nama sel.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.11.2009 19:15:29
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ma kasne no, a se nismo ze zmenile da je kepcek. saj jaz imam pa mravljincka. pilotinka pa pilotka pisem pa vse z malo, ker mam malega pri meni, ok. kaj mam pa pol jaz? zvestincko aja, a me si kar pupo določla? a nimam prava glasanja? hehe, še dobro, da ne vem kaj bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......