|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
24.11.2009 13:40:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, sej bi dala slikce pa ni cajtauser posted image Delam zraven še za službouser posted image Ma važn da mam računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej menda veš da te mal hecam? user posted image user posted image user posted image

ne

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
24.11.2009 13:42:17   
Dudica1

Dudi, sej bi dala slikce pa ni cajtauser posted image Delam zraven še za službouser posted image Ma važn da mam računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej menda veš da te mal hecam? user posted image user posted image user posted image

ne

user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa nč tud prav tako...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
24.11.2009 13:48:45   
FLASK_A
Dudi prjatlcauser posted image
Dej pridi na kofe, dej. Kdaj greš kej nabavljat?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.11.2009 13:53:50   
Anonimen
nč novga

aja tiste ki ste bile deležne vesele novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

flaška srečno in veselo v svoji hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj še, ammmm, nimam pojma sm vse pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image mah sej veste vsem vse najnaj, tisti ki ste bolčkani pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.11.2009 13:53:54   
Dudica1
user posted image

Jutri imam alergologa...pomoje bom mela drug teden še ene nabave tko da se bomo lahko kaj zmenili...user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.11.2009 14:01:21   
Dudica1
Aja ša še 10-ga imam G...tko da bom non stop v lj.user posted image ...na kavicah user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
24.11.2009 14:17:41   
pokica_
Evo naju z sprehoda, sma bla eno debelo urco na sprehodu, na sončku!!! Ma je blo luštno! Zdaj si pa kuham eno turško kavico,...Anej bo počas že tud lačen.

Kolk obrokov GH imate že ve na dan? Mi imamo zdaj 2. Kosilo oz. dopoldanska malica(sadno-zelenjavna kašica) in pa zvečer mlečna kašica.

Dudi zate vem, da je Maj pravi jedec, da je že več kot 2 obroka GH na dan,...pa ostale tud tako?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
24.11.2009 14:29:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Evo naju z sprehoda, sma bla eno debelo urco na sprehodu, na sončku!!! Ma je blo luštno! Zdaj si pa kuham eno turško kavico,...Anej bo počas že tud lačen.

Kolk obrokov GH imate že ve na dan? Mi imamo zdaj 2. Kosilo oz. dopoldanska malica(sadno-zelenjavna kašica) in pa zvečer mlečna kašica.

Dudi zate vem, da je Maj pravi jedec, da je že več kot 2 obroka GH na dan,...pa ostale tud tako?

mi smo samo pr enem obroku kosilo

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.11.2009 14:37:50   
tubby

mi že kar nekaj časa 3,
sadni zajtrk
zelenjavno kosilo,
kašica za večerjo

vse ostalo mleko

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.11.2009 15:06:08   
Dudica1
Nekako podobno kot TUBBY...zjutraj mlečna kaša ali sadje ..kosilo...zvečer žitna kašica+flaška

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 24.11.2009 15:07:34 >

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.11.2009 15:25:31   
ledenka

Nekako podobno kot TUBBY...zjutraj mlečna kaša ali sadje ..kosilo...zvečer žitna kašica+flaška

pri nas so tudi 3 obroki.
dopoldanska malica - sadje
kosilo - zelenjava, meso
večerja - kašica s sadjem
vmes joška po potrebi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.11.2009 15:29:05   
ajetam*
Pri nas imamo 2-3 obroke.
Dopoldan sadna malica, opoldan kosilo( zelenjava, zdaj počasi meso)
in včasih zvečer žitno-mlečna kaša.
Drugače se še dojimo.
Tubby na katero vadbo boš hodila, ker jaz se tud že nekaj časa pripravljam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
24.11.2009 15:39:55   
pokica_
uuuuuuuuu ste pa pridni z papcanjem! Jst bom pa za zdaj tako,...kosilo, zelenjava-meso, pa zvečer žitna kašica,...včasih bom pa še za dop. malco dala sadje.

Tanja...še 20 minut!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da boš javla odlično novico!!!!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
24.11.2009 15:57:09   
AKP
Sva z punco same doma in uživama, ona telovadi jaz pa visim na računalniku.
Nike ima 4 obroke goste hrane. Danes je imela ob 8 koruzni gris, ob 11.30 za kosilo špinačo in pire (jedla kot nora), ob 14 je imela sadje in kasneje bo še imela ali mlečni riž ali pa gris. Grem pogledat kaj dela, ker se nekaj jezi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
24.11.2009 16:08:03   
pokica_
AKP vi ste pa že veliko v prednosti z GH. Dj mi povej, a riž ko ga skuhaš ga še zmiksaš v mešalniku?
No, sj jst bom itak mogla vse miksat, da se kaj ne prlima ne nebo. user posted image  

Pa vam jedci lepo jejo? Naš Anejči bi vse drugo delal, samo jedel ne...vse ostalo je bolj zanimivo,..tak da je sama pocarija na koncuuser posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
24.11.2009 16:08:07   
Dudica1
so jedci tele zmajčko so user posted image

No k sm prej rekla da je maju izginil tisti flekec,zdej k sm ga previjala sm našla še dva pri ritki in enega ima na ličku,samo zdej je že večji kot je bil.user posted image
Sm klicala P in ga peljem pokazat jutri zjutraj predno grem v Lj...kaj bi to blo pojma nimam...tud tisti pri ritki izginjajo ta na ličku pa še kar neuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
24.11.2009 16:09:12   
Dudica1

Pa vam jedci lepo jejo? Naš Anejči bi vse drugo delal, samo jedel ne...vse ostalo je bolj zanimivo,..tak da je sama pocarija na koncuuser posted image user posted image

pomoje je pri večini tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
24.11.2009 16:40:06   
AKP
Pokica jaz ji vse samo pretlačim in nič na miksam. Čeprav nima zobov hrano z dlesnimi vredu prežveči.
Dudica moja je imela virusne fleke. Ta starejša dva tega nikoli nista imela, pa tudi nobena kolegica mi ni rekla, da so imeli otroci te fleke user posted image . Sem bila prav presenečena, ko mi je zdravnica rekla, kaj so ti fleki. Je pa imela najprej en flekec na trebuščku, naslednji dan je imela par flekcev na hrbtu, ki so bolj delovali kot ekcemi, tako čudno so zgledali, naslednji dan pa je imela cel hrbet in trebuh flekast.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
24.11.2009 17:00:28   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Pri nas imamo 2-3 obroke.
Dopoldan sadna malica, opoldan kosilo( zelenjava, zdaj počasi meso)
in včasih zvečer žitno-mlečna kaša.
Drugače se še dojimo.
Tubby na katero vadbo boš hodila, ker jaz se tud že nekaj časa pripravljam.

Na TNZ Trebuh noge zadnjica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
24.11.2009 17:27:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Dudica moja je imela virusne fleke. Ta starejša dva tega nikoli nista imela, pa tudi nobena kolegica mi ni rekla, da so imeli otroci te fleke user posted image . Sem bila prav presenečena, ko mi je zdravnica rekla, kaj so ti fleki. Je pa imela najprej en flekec na trebuščku, naslednji dan je imela par flekcev na hrbtu, ki so bolj delovali kot ekcemi, tako čudno so zgledali, naslednji dan pa je imela cel hrbet in trebuh flekast.

ne vem najprej je imel na rokici pa je izginil potem pri ritki pa ni več...zdej na obrazu pa tud skoraj ni več!!!  Nisem pametna kaj bi blo...edino če je kakšna reakcija ker je nehal pit antibiotikuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
24.11.2009 17:28:57   
Dudica1
Drugač sm pa mela kolegico na kavici sva mal počvekale pa za petek sva se zmenile da greva na eno božično-novoletno razstavo in potem še na kakšno pijačko user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
24.11.2009 17:31:10   
miska2004
Oj punce, kako ste?
Uf, kakšne jedce že imate nekatere, kar po 3 obroke GH na dan?! Hudo... Mi bomo pa jutri ZARES začeli! No, pa saj nam še dva dneva manjkata do 6muser posted image

A je še kakšen zmajček, ki se še ne obrne iz trebuha na hrbet in obratno? Naš je še kar lenko kar se tega tiče... Sicer na previjalki mu skoraj uspe, na tleh se pa nikakor noče tako obračat. Ne vem, a bi me moralo skrbetiuser posted image Sedi pa že kar lepo, ko ga posedemo seveda. Kako pa izgleda, da se otrok sam vsede, iz katerega položaja? Mi ni jasno...

Vidim, da so eni sončki bolančkani, revčki mali. Upam, da se čimprej pozdravijo. Lepo bodite!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
24.11.2009 17:35:25   
miska2004
Aja, pa končno sem uspela naložit eno slikco našega Tajčka...Dudi, boš jo prosim dala tja na seznam?

user posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
24.11.2009 17:36:24   
miska2004
UPS..... Kako pa zmanjšam sliko???

Neposredna povezava do sporočila: 2924
24.11.2009 17:41:31   
Dudica1
bom dodala na seznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.