Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 13:40:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, sej bi dala slikce pa ni cajta Delam zraven še za službo Ma važn da mam računalnik Ma sej menda veš da te mal hecam? ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 13:42:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, sej bi dala slikce pa ni cajta Delam zraven še za službo Ma važn da mam računalnik Ma sej menda veš da te mal hecam? ne no pa nč tud prav tako...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 13:48:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi prjatlca Dej pridi na kofe, dej. Kdaj greš kej nabavljat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 13:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
nč novga aja tiste ki ste bile deležne vesele novice čestitke flaška srečno in veselo v svoji hiši kaj še, ammmm, nimam pojma sm vse pozabila mah sej veste vsem vse najnaj, tisti ki ste bolčkani pa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 13:53:54
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutri imam alergologa...pomoje bom mela drug teden še ene nabave tko da se bomo lahko kaj zmenili...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 14:01:21
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja ša še 10-ga imam G...tko da bom non stop v lj. ...na kavicah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 14:17:41
|
|
|
|
pokica_
|
Evo naju z sprehoda, sma bla eno debelo urco na sprehodu, na sončku!!! Ma je blo luštno! Zdaj si pa kuham eno turško kavico,...Anej bo počas že tud lačen. Kolk obrokov GH imate že ve na dan? Mi imamo zdaj 2. Kosilo oz. dopoldanska malica(sadno-zelenjavna kašica) in pa zvečer mlečna kašica. Dudi zate vem, da je Maj pravi jedec, da je že več kot 2 obroka GH na dan,...pa ostale tud tako?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 14:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Evo naju z sprehoda, sma bla eno debelo urco na sprehodu, na sončku!!! Ma je blo luštno! Zdaj si pa kuham eno turško kavico,...Anej bo počas že tud lačen. Kolk obrokov GH imate že ve na dan? Mi imamo zdaj 2. Kosilo oz. dopoldanska malica(sadno-zelenjavna kašica) in pa zvečer mlečna kašica. Dudi zate vem, da je Maj pravi jedec, da je že več kot 2 obroka GH na dan,...pa ostale tud tako? mi smo samo pr enem obroku kosilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 14:37:50
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Evo naju z sprehoda, sma bla eno debelo urco na sprehodu, na sončku!!! Ma je blo luštno! Zdaj si pa kuham eno turško kavico,...Anej bo počas že tud lačen. Kolk obrokov GH imate že ve na dan? Mi imamo zdaj 2. Kosilo oz. dopoldanska malica(sadno-zelenjavna kašica) in pa zvečer mlečna kašica. Dudi zate vem, da je Maj pravi jedec, da je že več kot 2 obroka GH na dan,...pa ostale tud tako? mi že kar nekaj časa 3, sadni zajtrk zelenjavno kosilo, kašica za večerjo vse ostalo mleko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 15:06:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Nekako podobno kot TUBBY...zjutraj mlečna kaša ali sadje ..kosilo...zvečer žitna kašica+flaška
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 24.11.2009 15:07:34 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 15:25:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Nekako podobno kot TUBBY...zjutraj mlečna kaša ali sadje ..kosilo...zvečer žitna kašica+flaška pri nas so tudi 3 obroki. dopoldanska malica - sadje kosilo - zelenjava, meso večerja - kašica s sadjem vmes joška po potrebi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 15:29:05
|
|
|
|
ajetam*
|
Pri nas imamo 2-3 obroke. Dopoldan sadna malica, opoldan kosilo( zelenjava, zdaj počasi meso) in včasih zvečer žitno-mlečna kaša. Drugače se še dojimo. Tubby na katero vadbo boš hodila, ker jaz se tud že nekaj časa pripravljam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 15:39:55
|
|
|
|
pokica_
|
uuuuuuuuu ste pa pridni z papcanjem! Jst bom pa za zdaj tako,...kosilo, zelenjava-meso, pa zvečer žitna kašica,...včasih bom pa še za dop. malco dala sadje. Tanja...še 20 minut!!!! Upam, da boš javla odlično novico!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 15:57:09
|
|
|
|
AKP
|
Sva z punco same doma in uživama, ona telovadi jaz pa visim na računalniku. Nike ima 4 obroke goste hrane. Danes je imela ob 8 koruzni gris, ob 11.30 za kosilo špinačo in pire (jedla kot nora), ob 14 je imela sadje in kasneje bo še imela ali mlečni riž ali pa gris. Grem pogledat kaj dela, ker se nekaj jezi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 16:08:03
|
|
|
|
pokica_
|
AKP vi ste pa že veliko v prednosti z GH. Dj mi povej, a riž ko ga skuhaš ga še zmiksaš v mešalniku? No, sj jst bom itak mogla vse miksat, da se kaj ne prlima ne nebo. Pa vam jedci lepo jejo? Naš Anejči bi vse drugo delal, samo jedel ne...vse ostalo je bolj zanimivo,..tak da je sama pocarija na koncu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 16:08:07
|
|
|
|
Dudica1
|
so jedci tele zmajčko so No k sm prej rekla da je maju izginil tisti flekec,zdej k sm ga previjala sm našla še dva pri ritki in enega ima na ličku,samo zdej je že večji kot je bil. Sm klicala P in ga peljem pokazat jutri zjutraj predno grem v Lj...kaj bi to blo pojma nimam...tud tisti pri ritki izginjajo ta na ličku pa še kar ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 16:09:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Pa vam jedci lepo jejo? Naš Anejči bi vse drugo delal, samo jedel ne...vse ostalo je bolj zanimivo,..tak da je sama pocarija na koncu pomoje je pri večini tako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 16:40:06
|
|
|
|
AKP
|
Pokica jaz ji vse samo pretlačim in nič na miksam. Čeprav nima zobov hrano z dlesnimi vredu prežveči. Dudica moja je imela virusne fleke. Ta starejša dva tega nikoli nista imela, pa tudi nobena kolegica mi ni rekla, da so imeli otroci te fleke . Sem bila prav presenečena, ko mi je zdravnica rekla, kaj so ti fleki. Je pa imela najprej en flekec na trebuščku, naslednji dan je imela par flekcev na hrbtu, ki so bolj delovali kot ekcemi, tako čudno so zgledali, naslednji dan pa je imela cel hrbet in trebuh flekast.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:00:28
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Pri nas imamo 2-3 obroke. Dopoldan sadna malica, opoldan kosilo( zelenjava, zdaj počasi meso) in včasih zvečer žitno-mlečna kaša. Drugače se še dojimo. Tubby na katero vadbo boš hodila, ker jaz se tud že nekaj časa pripravljam. Na TNZ Trebuh noge zadnjica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:27:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dudica moja je imela virusne fleke. Ta starejša dva tega nikoli nista imela, pa tudi nobena kolegica mi ni rekla, da so imeli otroci te fleke . Sem bila prav presenečena, ko mi je zdravnica rekla, kaj so ti fleki. Je pa imela najprej en flekec na trebuščku, naslednji dan je imela par flekcev na hrbtu, ki so bolj delovali kot ekcemi, tako čudno so zgledali, naslednji dan pa je imela cel hrbet in trebuh flekast. ne vem najprej je imel na rokici pa je izginil potem pri ritki pa ni več...zdej na obrazu pa tud skoraj ni več!!! Nisem pametna kaj bi blo...edino če je kakšna reakcija ker je nehal pit antibiotik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:28:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Drugač sm pa mela kolegico na kavici sva mal počvekale pa za petek sva se zmenile da greva na eno božično-novoletno razstavo in potem še na kakšno pijačko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:31:10
|
|
|
|
miska2004
|
Oj punce, kako ste? Uf, kakšne jedce že imate nekatere, kar po 3 obroke GH na dan?! Hudo... Mi bomo pa jutri ZARES začeli! No, pa saj nam še dva dneva manjkata do 6m A je še kakšen zmajček, ki se še ne obrne iz trebuha na hrbet in obratno? Naš je še kar lenko kar se tega tiče... Sicer na previjalki mu skoraj uspe, na tleh se pa nikakor noče tako obračat. Ne vem, a bi me moralo skrbeti Sedi pa že kar lepo, ko ga posedemo seveda. Kako pa izgleda, da se otrok sam vsede, iz katerega položaja? Mi ni jasno... Vidim, da so eni sončki bolančkani, revčki mali. Upam, da se čimprej pozdravijo. Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:35:25
|
|
|
|
miska2004
|
Aja, pa končno sem uspela naložit eno slikco našega Tajčka...Dudi, boš jo prosim dala tja na seznam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:36:24
|
|
|
|
miska2004
|
UPS..... Kako pa zmanjšam sliko???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 17:41:31
|
|
|
|
Dudica1
|
bom dodala na seznam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.