Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 13:36:47
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,lepo da si se oglasla,sem te že pošteno pogrešala tukaj.Možno je res,da ga zobeki mučijo.Jaz bi mu ne tvojem mestu še z Dentinox-om probala namazat.Je po mojih ocenah dosti boljši od Calgela.Zato tudi skozi kupujem Dentinox.Dobiš pa ga v Mullerju.Saj bo,boš vidla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 13:37:39
|
|
|
|
matcar
|
Vrtnica,lepo tudi od tebe,da si se oglasla malo.L pa naj čimprej okreva,ji pošiljam pikapoke.Pa tebi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 15:27:48
|
|
|
|
ly117
|
Kak je bil danes spet en lep sončen dan. Malo sma se sprehajala pol pa sma šla obiskat dedeka in babico, ker že nekaj časa nisma bila tam zaradi bolezni. Pa so imeli pizzo za kosilo in sma kr tam ostala. Sem se tak najedla. Luka pa je že tudi papal zdaj pa pridno panča. Jaz pa čakam da pride moj domov da gremo jest. Imamo gobovo juho in štrudl. Te se pa čudim če grejo kile gor, ko jem 2 kosila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:15:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m na wc ne morem. Je takoj za mano.. pri nas je tako od nekdaj že pri nas je tudi tako...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:24:59
|
|
|
|
botrca
|
Vrtnica79 lepo, da nas nisi pozabila...pa saj vemo da imaš full house . Za L. in zate in V. s gatkami tudi ... . Saj bo kakala tudi še vsi so. Elevitka zate tudi en kup . Jaz sem mazala s calgelom in je bil Janu fajn. Je pa res, da ga niti niso zobeki kaj ekstra mučili kar en za drugim so prihajali ven. Saj bo... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:31:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, za vse tiste, ki redno gledatze Razočarane gospodinje... Jaz sem jih gledala redno, samo sem v tej sezponi na začetku kar nekaj delov ven spustla, pa mi nekaj ni jasno, bi prosla za pojasnitev, če kera ve.... - Zakaj je Carlos slep? - Kaj Mike Delfino ne ve, da ga je oni blond hoto ubit? In kdaj in kak in kje ga je hoto? Carlos je slep, ker jih je zadel tornado in mu je ena deska, če me emšo ne vara, padla na glavo in je omedlel. Mike Delfino pa ne ve da ga je oni blond hotel ubit. Zakaj ga je hotel ubit pa ne vem. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:33:16
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva se tudi naspala. Jan mi je dovolil spat 1,5h. On pa je zategnil kar 3h... . Zdaj ga grem nahranit, pol pa klasika...igra, igra, igra. Moj je danes doma, ker sem imela tečaj. Gre že h koncu. Kako čas leti. 8.12 imamo pisni del (glih na Janov roj.dan ), 10.12 pa ustni del.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:34:25
|
|
|
|
botrca
|
Glasujete na maminajdi.si? Matcar jaz vsaki dan, ne vem pa za druge.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 16:51:59
|
|
|
|
marta82
|
Petek je fajn dan za kavico! Pa kak bi bilo meni super, če bi bil zraven park plac.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:07:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, za vse tiste, ki redno gledatze Razočarane gospodinje... Jaz sem jih gledala redno, samo sem v tej sezponi na začetku kar nekaj delov ven spustla, pa mi nekaj ni jasno, bi prosla za pojasnitev, če kera ve.... - Zakaj je Carlos slep? - Kaj Mike Delfino ne ve, da ga je oni blond hoto ubit? In kdaj in kak in kje ga je hoto? Carlos je slep, ker jih je zadel tornado in mu je ena deska, če me emšo ne vara, padla na glavo in je omedlel. Mike Delfino pa ne ve da ga je oni blond hotel ubit. Zakaj ga je hotel ubit pa ne vem. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. HVALA ti za odgovor Si mi res full pomagala, oz. firbec me je fuuuuuuull matral
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:08:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glasujete na maminajdi.si? Matcar jaz vsaki dan, ne vem pa za druge. Grem se taaaaaaaakoj registrirat, drugače bom spet pozabla... Potem pa takoj glasujem za vse 3, obljubim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:09:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glasujete na maminajdi.si? Matcar jaz vsaki dan, ne vem pa za druge. glasujemo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:11:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,lepo da si se oglasla,sem te že pošteno pogrešala tukaj.Možno je res,da ga zobeki mučijo.Jaz bi mu ne tvojem mestu še z Dentinox-om probala namazat.Je po mojih ocenah dosti boljši od Calgela.Zato tudi skozi kupujem Dentinox.Dobiš pa ga v Mullerju.Saj bo,boš vidla. vsaj nekdo ki me pogreša ... na FB pa me niti ne povohaš (hec) kaj ta dentinox je tud gel v tubi?... da vem kaj iskat v Mullerju. Kaj pa kaj tak za pomiritev ker je prava mala nervoza hiperaktivna z težavo ga spravimo spat ker ga ne moremo umirit ??? kaka ideja?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:11:30
|
|
|
|
rina22
|
botrca, pomagaj... sem se registrirala pa prijavila, zdaj sem se pa čist zgubla. me vodiš malo? ker ne najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:14:40
|
|
|
|
rina22
|
Sem našla in glasovala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:17:40
|
|
|
|
rina22
|
Nisem še povedala....... Danes je točno leto dni, odkar sem zagledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:26:27
|
|
|
|
elevitka
|
pri meni tudi rina
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:38:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pri meni tudi rina res????????? zanimivo mi2 sma sprva tak mele pdp na isti datum, se spomniš? pol so pa ga tebi prestavili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:38:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pri meni tudi rina res????????? zanimivo mi2 sma sprva tak mele pdp na isti datum, se spomniš? pol so pa ga tebi prestavili aja... pa čestitam za obletnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 17:53:49
|
|
|
|
elevitka
|
hehehe se spomnim ja... tnx zdaj pa že pesujeva svoje malčke... kak čas beži, leto od pa 4 meseci od poroda
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 18:35:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, pomagaj... sem se registrirala pa prijavila, zdaj sem se pa čist zgubla. me vodiš malo? ker ne najdem greš na galerijo slik naših malčkov, pol pa klikneš na sliko Jan B. in pod sliko je oddaj glas...klikneš in to je to. Je šlo?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 18:43:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nisem še povedala....... Danes je točno leto dni, odkar sem zagledala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 18:45:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem našla in glasovala Hvala, hvala. No, zdaj pa veselo na delo, ker traja do konc dec. in glasuješ vsaki dan.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 19:41:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 19:43:07
|
|
|
|
ly117
|
L že spi, ata pa tudi, ga nekaj zdravje je . Jaz pa hitro sem gor pred kmetijo.
|
CEPLJENJEmanu77Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?da (
75%)
ne (
16%)
sem še v dvomih (
9%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!