Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:23:00
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi ma kaj vem, če bi kaj prej lulala. Me je tolk strah.... Barbi ja belina je, samo lahko je tud zarad estrofema.........Čist me pobira od strahu. Grem se malo zamotit, ker če ne mi bodo joške stran padle zarad neprestanega šlatanja .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:24:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Zarja....tebe že kaj prstki srbijo? Čakamo in navijamo tudi zate! Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!!! me srbijo pa ne upam..... Kajsi vse bo ok. Vem, čutim.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:25:54
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!!! držim pestke!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:28:34
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Zarja....tebe že kaj prstki srbijo? Čakamo in navijamo tudi zate! Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!!! me srbijo pa ne upam..... Kajsi vse bo ok. Vem, čutim. Zarja......mora bit tokrat...mora.......evo pa bomo mantrali za vse v čakanju še!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:29:57
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči joške šlatat je čist brezveze (razen, če to kdo drug počne ). Mene so do zdej vedno začele že po stopki bolet in buhtet. Zdej pa nič . Pa se spljoh ne sekiram. Sam lažje mi je, ker sem ponavadi po ET odpravljala zjutraj na WC tako, da sem jih z obema rokama držala, da mi ne odpadejo Srce, če te je strah počakaj še malo. Da bo vsaj 12 dni po ET. Loremi za datum. Klavirka za dobro počutje. In G se spoznajo na povozje ne na želodčke Zvezdica joooj kolk je fleten s to čelado Kajši BO ali na UZ
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:32:56
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:34:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Zarja....tebe že kaj prstki srbijo? Čakamo in navijamo tudi zate! Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!!! draga moja, vse bo ok in z Barbi G tudi......Fargi, meni so tudi rekli, da odstopa, baje da je to od vgnezditve pa od dolžine cikllusa..tko da nič bat , kako sem vesela za vas, jupiiii jeeee, zdej pa sam še žižet in mismis
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:35:20
|
|
|
|
rojena77
|
Zarja, sory, ampak jaz sem tak radovedna.... Lulaj! Zdaj vas je pa toliko, da sploh ne folgam več vsem čestitat
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:36:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!! kajši, itak da bo vse ok, sam te pa čist razumem, da komaj čakaš da vidiš pa potem čakaš ns, pol si pa bolj miren. Vse bo ok, mora bit!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:36:45
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo... Nočem te napeljevat na grešne misli samo......kolk si ti dobila stopke 5000 enot ali 10000 enot???đ Men je v prvem poskusu, ko je bilo pozitivno pokazalo že 8 dan jasen plus in smo teste ponavljali vsak drugi dan. Morem priznat da tokrat sem ga prvič naredila včeraj na 9 dan in je bil +, danes 10 dan, ko je od stopke že 17 dni pa je bil še bolj jasen. Če te je strah.....in če lahko.....počakaj na 12 dan.....ziher je ziher.....držim pesti.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:37:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zvezdica, kako je mali razbojnik danes? Je kaj bolje? Razbojnik je danes kot je bil vedno, pravi razbojnik. je že eno rožo scefral, stresel zdrob po tleh (dizaster), se pokakal in odpel plenico, pa prelizal vse šipe. Vse to v eni uri. Dam eno fotko s čelado (on jo res nujno rabi, ker te akrobatske trike, ki jih izvaja včasih zaključi s padcem na bučo) Rebi, poglej čelado, danes sem jo dobila Bravo miško. Srček naš razbojniški. Enga vlkiga cmoka. Hehe... upam da bosta moja dva bolj pridna.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:37:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Zarja, sory, ampak jaz sem tak radovedna.... Lulaj! Zdaj vas je pa toliko, da sploh ne folgam več vsem čestitat joj, ne upam......ne upam...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:37:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo... zarči k boš pripravljena ampak me čakamo s tabo tko da nas ne pusti predolg čakat.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.11.2009 10:38:06 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:37:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo... Nočem te napeljevat na grešne misli samo......kolk si ti dobila stopke 5000 enot ali 10000 enot???đ Men je v prvem poskusu, ko je bilo pozitivno pokazalo že 8 dan jasen plus in smo teste ponavljali vsak drugi dan. Morem priznat da tokrat sem ga prvič naredila včeraj na 9 dan in je bil +, danes 10 dan, ko je od stopke že 17 dni pa je bil še bolj jasen. Če te je strah.....in če lahko.....počakaj na 12 dan.....ziher je ziher.....držim pesti. nisem sploh dobila stopke, le estrofem in utrogestan....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:39:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo... zarči k boš pripravljena ampak me čakamo s tabo tko da nas ne pusti predolg čakat. hvala srce.......... Lubčka tvojmu razbojniku. Še moj ga je prišel pogledat-komentar: v očkah mu žari nagajivost. Tak cuker bi jaz tudiiiiiii enkrat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:40:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
user posted image user posted image user posted image Bravo miško. Srček naš razbojniški. Enga vlkiga cmoka. Hehe... upam da bosta moja dva bolj pridna. se je tolk fino k mal nagajajo. Pa te nasmeški na ustih. Sej pravim, liam je bil falotek, ampak tale... V bistvu me full zabava, sam ko pa kaj tazga nardi, da se lahko poškoduje je pa panika
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:40:31
|
|
|
|
miska73
|
Fargi JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ma super je to. Če je dr.V zadovoljen, smo tudi me zadovoljne. Zarja LULAT A rabiš kako stimulacijo tipa Murko, da te bo na WC pritisnilo... al sem hudobna Pa poslušat pametne nasvete kot je tale recimo: IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči joške šlatat je čist brezveze (razen, če to kdo drug počne ).
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.11.2009 10:41:36 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:40:33
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Zarja, sory, ampak jaz sem tak radovedna.... Lulaj! Zdaj vas je pa toliko, da sploh ne folgam več vsem čestitat joj, ne upam......ne upam... Aja pa obvezno daj s prvim jutranjim urinom, da je vsaj 4 ure v tebi. Za danes si prepozna! Držim pesti zate!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:42:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ma super je to. Če je dr.V zadovoljen, smo tudi me zadovoljne. Zarja LULAT A rabiš kako stimulacijo tipa Murko, da te bo na WC pritisnilo... al sem hudobna Pa poslušat pametne nasvete kot je tale recimo: IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči joške šlatat je čist brezveze (razen, če to kdo drug počne ). pa nisem mogla napisat, da jih mu kr nonstop v obdelavo dajem...no
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:43:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi dans je komaj 8. dan. Se mi zdi zgodaj al ni? Probam? Eh, ne še. No Barbi je full hitro pokazalo... zarči k boš pripravljena ampak me čakamo s tabo tko da nas ne pusti predolg čakat. Se podpišem. To se tudi meni zdi prezgodaj in lahko še ne pokaže, pa se boš sekirala. 12. dan je pa že OK. Torej sobota bo dan za pišanje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:45:46
|
|
|
|
Fargesia
|
hvala punce...ste me malo pomirile...mi je šlo kr na jok...pa tale gripa me nervira... dr. V. ni rekel ne ja ne ne o cepljenju nosečnic...je reku, stroka priporoča...pa sem ga vprašala če je že katera ženska ki se je cepila rodila otroka v tem času...pa je rekel da ne...tko da ne morejo vedet al ja al ne...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:46:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ma super je to. Če je dr.V zadovoljen, smo tudi me zadovoljne. Zarja LULAT A rabiš kako stimulacijo tipa Murko, da te bo na WC pritisnilo... al sem hudobna Pa poslušat pametne nasvete kot je tale recimo: IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči joške šlatat je čist brezveze (razen, če to kdo drug počne ). pa nisem mogla napisat, da jih mu kr nonstop v obdelavo dajem...no Izkorist... ker pol k so polne mleka to ne gre glih dobro od rok...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:46:17
|
|
|
|
gigi1
|
Miška73 vidim, da se navdušuješ nad mojimi nasveti Kako ste vi draga? Ko te imam na vezi mi pls še povej kje je otroška kirurgija? Na novi pediatrični?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:47:41
|
|
|
|
mojsonček
|
Ooooo pupe... kolk ste ene lepo začele dan... bravo za pluske, bravo za visoke bete, N74 tut ti ne obupaj... ŽIŽI, MIŠMIŠ, ZARJA... za vas prou posebej držim pesti, slabe misli čim prej stran, zunaj je sonček, naj bo tut v vas... jst si pridem k vam nafilat baterije tolk ene pozitivne energije je tukaj, naj tako ostane še naprej... SONČI a Lovrota bo pa treba kmalu lovit po stanovanju, pol po ulici pol bo pa kr naenkrat že on babe lovil ZVEZDI Patrik je pravi lepotko, zihr po mami tko k Tomi ... pa da ne pozabim... še vedno navijam z vsem srcem in dušo za čim več lepih novičk pa še tole delim z vami
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:50:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška73 vidim, da se navdušuješ nad mojimi nasveti Kako ste vi draga? Ko te imam na vezi mi pls še povej kje je otroška kirurgija? Na novi pediatrični? Saj veš draga da tvoje nasvete nad vse cenim Mi smo ti prou vredi. Se gremo malo danes pediatru pokazat na redni pregled. Ja otroška kirurgija je pa na novi pediatrični v 1. nadstropju. Zakaj te pa to zanima?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?