Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:14:15
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ja drage moje......sem v postopku in danes je 10 dan od ET in smo nalulali en lep velik in močak +, ki se je takoj pokazal! Zdaj pa samo 1.12. da vidimo kaj bo z beto in seveda pregleda ki bo mene najbolj strah....UZ, da bo ja vse klapalo tokrat.... Hahahahaha.....mislim da mi že pripada po vseh agonijah, ki sem jih imela..... Seveda pa ne narobe razumet.....vsem privoščim, čisto vsem! Srce moje Si mi polepšala dan. Evo, res je cajt za stare borke.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:16:35
|
|
|
|
rojena77
|
Sicer vaju Kajsica in Barbi ne poznam, ampak vseeno iskrene čestitke in take novice vsako jutro, bodo nam ta novim dale volje, da pricapljamo za vami do pluskov! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:44:48
|
|
|
|
Klavirka
|
BarbiG in Kajsijica, čestitaaaaaaaaam!!!!! Bravooooo, superca!!!!! Uživajtaaaaa! Res zdaj gre kot po tekočem traku, a ne ženske? Samo naj tako ostane do konca!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:45:24
|
|
|
|
Fargesia
|
hej hoj! najprej čestitke kajsici in barbi!!! sem imela danes UZ in dr. V pravi da je vse ok... videli smo !!! ampak je malo majhen plodek...je velik 8mm kar ustreza 6t5d...jaz naj bi bila pa danes 7t4d...tak da ne vem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, čestitke za srčeka!!!! Za velikost pa ne skrbi - boš videla, da bo malček še vse nadoknadil!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:51:08
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi jupiiiiii . Čestitam za . In če dr. V. pravi, da je vse OK, potem je res . Meritve so pa v tem času zelo nenatančne, saj so odstopanja na UZ tudi do 5mm. Odvisno od kota in kajvemčesavse . Kar mirno draga in ne si belit glave s tem. Zdaj se pa hitro naroči na 1. pregled pri svojem G. Al je to tud dr. V.? Klavirka kako si danes? Zarči a boš ti tud kaj prej lulala? Joj kako močno stiskam pestke Pupe a katera ve kako je z našo Cukico? Skoz mislim nanjo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:51:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej hoj! najprej čestitke kajsici in barbi!!! sem imela danes UZ in dr. V pravi da je vse ok... videli smo !!! ampak je malo majhen plodek...je velik 8mm kar ustreza 6t5d...jaz naj bi bila pa danes 7t4d...tak da ne vem... Fargi, nič komplicirati, ampak samo uživati v nosečnosti. Tole s tedni naj te nikar ne zmede, glede na to, da ne moreš točno vedeti, kdaj je prišlo do vgnezditve, lahko da si tudi ti imela kasnejšo, saj je razlike samo 6 dni. Važno pa je, da je vse v redu s tabo in in da imamo ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:55:58
|
|
|
|
blanč
|
Kajsi čestitke Isto velja tudi za BarbiG. Komaj čakam, da čestitam še mišmišu in žižetki
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 9:57:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej hoj! najprej čestitke kajsici in barbi!!! sem imela danes UZ in dr. V pravi da je vse ok... videli smo !!! ampak je malo majhen plodek...je velik 8mm kar ustreza 6t5d...jaz naj bi bila pa danes 7t4d...tak da ne vem... za srčka. Fargi, brez panike, moj je bil na nuhalni prevelik (po datumih) na koncu je blo vse ok, pa čist normalen.. Itak je vse odvisno od vgnezditve.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:00:46
|
|
|
|
Aljonka
|
uuuauuuu kake super novičke Barbi in kajsi super za plus tako kot je napisala rojena77 vaše dobre novice tud nam dvignejo voljo in upanje Zdej pa maximalno srečno do konca N74 - Jaz bom mučo držala pesti da tud tebi uspe Klaviraka - kako si ti? Že kaj hrane ostane pri tebi? Fargi - čestitke za vse bo ok! Mismis - Kaj čem ti govort sej sama najbolje veš pozitivno naprej! Tanja - kako si ti? September - uuu super za beto Biba77 - Kako si nam pa ti kej?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:00:47
|
|
|
|
nokes
|
jupiii, za srčka!!! ja, kaj je zdaj, babe? kdaj lulamo? bo to en skupinski WC sešn? krčki, tečnoba, lakota, žeja, izcedki,.... vse je to dober znak! DAJMOOOOO!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:01:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica, kako je mali razbojnik danes? Je kaj bolje? Razbojnik je danes kot je bil vedno, pravi razbojnik. je že eno rožo scefral, stresel zdrob po tleh (dizaster), se pokakal in odpel plenico, pa prelizal vse šipe. Vse to v eni uri. Dam eno fotko s čelado (on jo res nujno rabi, ker te akrobatske trike, ki jih izvaja včasih zaključi s padcem na bučo) Rebi, poglej čelado, danes sem jo dobila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:03:06
|
|
|
|
Aljonka
|
jaoooo kakšna sem smotana velliko DOBRO JUTRO VSEM SKUPAJ Sem tako srečna dans ker je tolk lepih novičk da sem vam ga čist pozabla zaželet.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:05:48
|
|
|
|
mismis
|
ha ha ha Zvezdica, pa je res ta prav razbojnik, se mu vidi že po očeh, mu kar iskrice ven sekajo saj je prav, taki morajo biti fantki, s tole čelado je pa ta prav knap
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.11.2009 10:06:06 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:07:47
|
|
|
|
Klavirka
|
Gigi1, danes se že super počutim. Bi šla kar že plesat, če ne bi bila tolk napihnjena Moja osebna zdravnica je carica, ginekologi itak ne vejo tolk o prehrani. Riž in tekočina proti dehidraciji sta mi tolk pomagali, da se res zelo dobro počutim. Ja, pa ve ste tudi prave carice, ker ste mi rekle za bobipalčke......mmmmmmmmmmmm, tako so okusne. Prava poslastica!!! Danas ostanem še na rižu in bobipalčkah, jutri bom pa probala še kaj tako slastnega Mogoče bom šla že v službo jutri. Hvala ženske!!! Objemček vsem
< Sporočilo je popravil Klavirka -- 24.11.2009 10:10:10 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:09:48
|
|
|
|
mismis
|
Super Klavirka, da si bolje, še dobro da imaš tako dobro zdravnico, da ti je znala pravilno svetovati
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:10:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Dobro jutro drage moje. Danes sem imela krajšo noč. Sem že od treh pokonci. In firbec je naredu svoje, tako da sem delala test. Rezultat pa takle: Sploh ne dojamem, tko da že komi čakam 1.12., da vidim beto. Moram pa rečt, da se mi je čist takoj pokazal plusek. Sem pa ful vesela. In ja, ste prave čarovnce, k ste mi tole zacumprale. Hvala vsem. ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:12:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ha ha ha Zvezdica, pa je res ta prav razbojnik, se mu vidi že po očeh, mu kar iskrice ven sekajo saj je prav, taki morajo biti fantki, s tole čelado je pa ta prav knap men je tolk dober s tem na glavi Sam mi je žal da nisem te stvarce že prej naročila, zdaj je noče met skoz gor. Pa koliko enih skrbi bi si prihranila zarad vseh teh padcev.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:12:29
|
|
|
|
Klavirka
|
Hvala Mismis, hvala Aljonka, hvala Gigi1 Rada vas imam ženske. Ste prave srčice
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:13:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ja drage moje......sem v postopku in danes je 10 dan od ET in smo nalulali en lep velik in močak +, ki se je takoj pokazal! toooooooooooooooo, Kajši je
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:17:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sem imela danes UZ in dr. V pravi da je vse ok... videli smo !!! ampak je malo majhen plodek...je velik 8mm kar ustreza 6t5d...jaz naj bi bila pa danes 7t4d...tak da ne vem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:19:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Fargi, čestitke za , pa nič ne glej mer. Odstopanja so vedno. Uživaj v svoji sreči. Zarja, lubica, kako si kaj? Se belina nadaljuje? Daj ti že ta plusek nalulaj.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:20:31
|
|
|
|
loremi
|
Oooooo nosečke, čestitke! Mismis, mam zate dober filing . Kajsica, čestitke ! Reby , sinko je pa taaaak cuker . Fargesija, ma čestiiiiiiitke in ne skrbi, plodek bo lepo zrastel ! N74, mislim nate !! Klavirka, en lep dobertek, bobipalčke so pa ja zaaaakon ! Nej ti bo hmalu boljše! Jaz sem si pa zaželela še letos prit do mojega še edinega pingvinčka in zaenkrat uspeva, v pon. 30.11. imam prevzem zdravil! Mal zamujam, bo seznam čakajočih takrat dost krajši, ampak sej so zmer ene izjeme, a ne .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:20:55
|
|
|
|
zarja1
|
no, pa da še uradno zaželim lepo dobro jutro. Moj dans zaliva še eno let več in sva se malo zamudila v postelji..... Cajtng, kafe..... Ma ne morem verjet kake fantastične novičke.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 24.11.2009 10:22:55
|
|
|
|
kajsica
|
Zarja....tebe že kaj prstki srbijo? Čakamo in navijamo tudi zate! Babike vsem en lep hvala........pri men se bo agonija šele začela.....čakanje na prvi UZ in da mki tokrat potrdijo da je vse OK!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?