Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:20:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, še najvažnejše: MI pa smo kupili gugalnico!!!! Podobno kot jo ima še nekdo. le kdo?'
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:22:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Neja, kaka si? Nika spi? V redu sem. Znam te ja znam puško dok si pištolj bila. Pa ti, si vredi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:22:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, še najvažnejše: MI pa smo kupili gugalnico!!!! Podobno kot jo ima še nekdo. le kdo?'
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:30:10
|
|
|
|
|
Če smem deliti z vami nekaj zeloooo lepega...tole je voščilo od moje Laure za moj prihajajoči rojstni dan...jaz sem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:31:38
|
|
|
|
Najaa
|
cita o kako lepo. Zelo lepo od Laure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:34:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita o kako lepo. Zelo lepo od Laure. Se podpišem. Sem dobila kar solzne oči. Čudovito.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:46:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita o kako lepo. Zelo lepo od Laure. Se podpišem. Sem dobila kar solzne oči. Čudovito.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 16:59:36
|
|
|
|
|
V UKC Ljubljana je bila iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec premeščena 37-letna nosečnica, okužena z novo gripo. Njeno zdravstveno stanje je resno in jo trenutno zdravijo na oddelku intenzivne terapije. Kot je pojasnil zdravnik z infekcijske klinike Matjaž Jereb, gre za bolnico, ki je med drugim in tretjim tromesečjem nosečnosti. Predstojnik infekcijske klinike Franc Strle je poudaril, da je to že tretja nosečnica, ki so jo sprejeli v UKC Ljubljana zaradi okužbe z novo gripo. Prvi dve sta že doma, zdravstveno stanje nosečnice, ki je trenutno hospitalizirana, pa je težko. a ste slišale tole???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:03:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec lolita: držim pesti za službo! kokica: domač jabolčni sok- zakaj pa ne, pa mu daj najprej malo cita: vprašaj taso-m, ni študirala logistiko, morda pa dobi kakšno idejo... naš matevž pa malo hraklja in kašlja... upam da bomo zdravi do srečanja? a sploh je srečanje MB???? al sem spet kaj zgrešila to se js tudi sprašujem za Matevža
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:16:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu sem. Znam te ja znam puško dok si pištolj bila. Pa ti, si vredi? jaz sem vredi ja..pa kaj bomo jamrali a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:16:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita o kako lepo. Zelo lepo od Laure. Se podpišem. Sem dobila kar solzne oči. Čudovito. tudi jaz. Full, full, full lepo!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:17:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita V UKC Ljubljana je bila iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec premeščena 37-letna nosečnica, okužena z novo gripo. Njeno zdravstveno stanje je resno in jo trenutno zdravijo na oddelku intenzivne terapije. Kot je pojasnil zdravnik z infekcijske klinike Matjaž Jereb, gre za bolnico, ki je med drugim in tretjim tromesečjem nosečnosti. Predstojnik infekcijske klinike Franc Strle je poudaril, da je to že tretja nosečnica, ki so jo sprejeli v UKC Ljubljana zaradi okužbe z novo gripo. Prvi dve sta že doma, zdravstveno stanje nosečnice, ki je trenutno hospitalizirana, pa je težko. a ste slišale tole??? ojoj. Upam,da se bo porihtalo in bo vse ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:20:04
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita V UKC Ljubljana je bila iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec premeščena 37-letna nosečnica, okužena z novo gripo. Njeno zdravstveno stanje je resno in jo trenutno zdravijo na oddelku intenzivne terapije. Kot je pojasnil zdravnik z infekcijske klinike Matjaž Jereb, gre za bolnico, ki je med drugim in tretjim tromesečjem nosečnosti. Predstojnik infekcijske klinike Franc Strle je poudaril, da je to že tretja nosečnica, ki so jo sprejeli v UKC Ljubljana zaradi okužbe z novo gripo. Prvi dve sta že doma, zdravstveno stanje nosečnice, ki je trenutno hospitalizirana, pa je težko. a ste slišale tole??? ojoj. Upam,da se bo porihtalo in bo vse ok jaz tudi upam in držim pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:22:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu sem. Znam te ja znam puško dok si pištolj bila. Pa ti, si vredi? jaz sem vredi ja..pa kaj bomo jamrali a ne? ah kje pa, me smo same super duper mame, nič ne jamramo. (še dobro da mamo zid )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:23:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu sem. Znam te ja znam puško dok si pištolj bila. Pa ti, si vredi? jaz sem vredi ja..pa kaj bomo jamrali a ne? ah kje pa, me smo same super duper mame, nič ne jamramo. (še dobro da mamo zid )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 17:24:02
|
|
|
|
trinity22
|
drugače pa midve sva po plavanju cel dopoldan pohajale okoli, čvekale in se sprehajale, bilo je super za vse bolane čim prej se pozdravite Lolita držim pesti za službo ... saj bo KOKICA super za gugalnico Steffi fino da je Taj začel jest Cita super, da Lia sama zaspi in Laura ti je napisal res čudovito voščilo Najaa kako si? Upam da se zdraviš, da se kmalu vidimo Vsem ostalim pa en lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 18:20:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita V UKC Ljubljana je bila iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec premeščena 37-letna nosečnica, okužena z novo gripo. Njeno zdravstveno stanje je resno in jo trenutno zdravijo na oddelku intenzivne terapije. Kot je pojasnil zdravnik z infekcijske klinike Matjaž Jereb, gre za bolnico, ki je med drugim in tretjim tromesečjem nosečnosti. Predstojnik infekcijske klinike Franc Strle je poudaril, da je to že tretja nosečnica, ki so jo sprejeli v UKC Ljubljana zaradi okužbe z novo gripo. Prvi dve sta že doma, zdravstveno stanje nosečnice, ki je trenutno hospitalizirana, pa je težko. a ste slišale tole??? ojoj. Upam,da se bo porihtalo in bo vse ok jaz tudi upam in držim pesti, da bo vse ok Po novem cepijo tud nosečnice, to sem danes zvedela, za to bodočo mamico pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:19:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:21:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! čer! Valentin že spi? Lijo je že vrglo..jaz pa moram it nekaj jest. Mi je na obisk prišla in sem non stop lačna, slabo pa mi je tak da bom umrla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:22:08
|
|
|
|
Najaa
|
čer... a ste vse že fertik del za danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:23:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! čer! Valentin že spi? Lijo je že vrglo..jaz pa moram it nekaj jest. Mi je na obisk prišla in sem non stop lačna, slabo pa mi je tak da bom umrla ja, spi, ker ni nič spal popoldan ga je kar ob flaši vrglo na bok in je zaspal. Upam,da bolečina čimprej mine. Jaz sem tudi lačna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:23:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? Jp
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:25:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? nop ampak mam malo časa. Bi mogla peglat pa mi danes ni najbolj (no, saj mi nikdar ni )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:28:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? nop ampak mam malo časa. Bi mogla peglat pa mi danes ni najbolj (no, saj mi nikdar ni ) A spet ti ni? Kaj se meni zdi al o peglanju govoriš že par dni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 19:29:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? nop ampak mam malo časa. Bi mogla peglat pa mi danes ni najbolj (no, saj mi nikdar ni ) A spet ti ni? Kaj se meni zdi al o peglanju govoriš že par dni? meni se tudi zdi ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......