Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 8:18:32
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 9:11:01
|
|
|
|
petarda
|
Bubi kako ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 9:39:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Malo sem vas prišla pozdravit. Da vidim kaj se dogaja. Najprej-čeprav z zamudo- vsem slavljenjcem vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty počivaj!!!! če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji poti ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivala Ada, te držim za besedo. Mogoče pa te res pokličem na kavo, a glej da takrat ne boš imela izgovorov...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 9:40:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Čao, Naty najprej čestitke . Ti skoraj rodiš ko jaz to zvem . Hvala.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 9:42:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Lepa pesmica, Ada Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star žeeeeeeeeeeeeeee 4 leta. No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli. Za Bubija in Bubiko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 9:44:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty....tebe pa 10.000 EUR res ne more doleteti, ko se še oglasiš ne na telefon Heh, Petarda, pa veš da sem pričakovala kaj takega od tebe. Sem za trenutek posumila Bubi, pa vem da je Imela Bubija doma in se ni imela časa ukvarjati s takimi bedarijami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 19:07:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sem za trenutek posumila Bubi, pa vem da je Imela Bubija doma in se ni imela časa ukvarjati s takimi bedarijami. Evo, bubi je danes veliko boljši Danes sva se šla pokazat k zdravniku in je v bistvu vse ok, predvsem pljuča in grlo, kar mene najbolj skrbi pri njemu. Bubika je še kar v karanteni, jo tak pogrešam, da je joj. Saj danes sem bila malo pri njej. Jutri bomo vseeno praznovali, z otroci pa 1x drug teden, ko bo čisto zdrav.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 19:50:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty počivaj!!!! če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji poti ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivala Ada, te držim za besedo. Mogoče pa te res pokličem na kavo, a glej da takrat ne boš imela izgovorov... edini izgovor, ki ga bom do marca imela bo ta, da je kdo od otrok (ali jaz) zbolel. aja, pa da ti povem, da se adam zdaj po novem vozi s tistim poganjalcem brez pedalov in vsem razlaga, da ga je to naučil njegov prijatelj Sergej
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.11.2009 22:04:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa da ti povem, da se adam zdaj po novem vozi s tistim poganjalcem brez pedalov in vsem razlaga, da ga je to naučil njegov prijatelj Sergej bubija pa sploh ne zanima niti probat noče. Eh.... letos smo malo zamudili s kolesom zaradi zlomljene rokice. Bo pa drugo leto bolj kolesaril
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 7:32:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ....gledam kam bi se odpravili na izlet.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 9:12:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro ....gledam kam bi se odpravili na izlet. Mislim, da bo ostal kak kos torte
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 9:14:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Adam, vse najboljše!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 17:46:41
|
|
|
|
petarda
|
A danes ima Adam? Vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 17:48:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro ....gledam kam bi se odpravili na izlet. Mislim, da bo ostal kak kos torte Pošlji po pošti ....sem pomislila na vas, samo imate ravno praznovanje, pa še bubi je imel vročino...tak, da nebi imelo smisla...bomo drugič... Smo pa preživeli lep dan v Tivoliju, na Rožniku in Pod Rožnikom ....šli pa smo s kombijem...dve družini
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 19:35:44
|
|
|
|
amy26
|
Adam čestitke
< Sporočilo je popravil amy26 -- 21.11.2009 19:36:57 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 21:02:39
|
|
|
|
ada2
|
Hvala za čestitke... smo pa vsi pošteno zmatrani praznovanje je bilo lepo, slikice 1x ob priložnosti, ker zdaj sem čisto preveč zmatrana mogoče jutri, ko gre adam na praznovanje k enemu prijateljčku, ki ima en dan pred njim Rd... p'a eno leto je starejši
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 22:11:19
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE ADAM!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2009 22:52:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pošlji po pošti ....sem pomislila na vas, samo imate ravno praznovanje, pa še bubi je imel vročino...tak, da nebi imelo smisla...bomo drugič... Smo pa preživeli lep dan v Tivoliju, na Rožniku in Pod Rožnikom ....šli pa smo s kombijem...dve družini Torta bo počakala tudi do jutri Sicer pa je bubi popolnoma zdrav. Enodnevna viroza očitno, sem prav vesela, da je tako. Kar nisem mogla verjet, kako sta bila bubi in bubika vesela en drugega, ko sta se spet videla. V bistvu sta bila čisto ločena dva dni in pol . Ravno limam fotke, saj veste kam. Je tudi ena s cartanjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2009 9:22:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Alo babe, auf. Mislim halo, pa kako lahko tako dolgo spite??? Jao, jao. Čeprav z zamudo ( za katero se opravičujem) ADAM, VSE NAJBOLJŠE Za vse ostale pa Bubi, res imaš zlata otroka Sem šla še preverit za današnjega slavljenca: Mark Patrik vse najboljše
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.11.2009 9:26:11 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2009 11:52:46
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, jaz bi tudi slikice videla, na mejl mi jih pošlji pliiiiz!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2009 18:17:04
|
|
|
|
Urša
|
Pogledala! Luštne slikice, pa tako lepo ste okrasili!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2009 19:25:53
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše Mark Patrik! Bubi res so lepe slikice!!!! ...pa kakšna grozzzzna torta!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2009 21:59:42
|
|
|
|
til
|
VSE NAJBOLJŠE ADAM IN MARK PATRIK
< Sporočilo je popravil til -- 22.11.2009 22:00:12 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2009 8:59:13
|
|
|
|
ada2
|
otroci zboleli... kašljajo, boli jih grlo, iz nosa pa teče zaenkrat samo adamu... vročine HB še ni...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2009 10:19:57
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 otroci zboleli... kašljajo, boli jih grlo, iz nosa pa teče zaenkrat samo adamu... vročine HB še ni... Ada želim vam čimprejše okrevanje in da ne zbolijo resno, en kup za vas danes je pa naš Aleks star točno 4.leta Aleks želim ti polno sreče in zdravja in da boš še dalje tako navihan kot si bil smo pa včeraj praznovali, tako da slikice sledijo popoldne danes ima še zabavo v vrtcu in bo ta glavni saj je vzel v vrtec harmoniko, jo je včeraj dobil za darilo
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?