Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jutro! Sem dobre volje-včeraj sva se z mojim malo pogovarjala zvečer, si vzela čas drug za drugega...Ma ful je blo luštno. H.že spi prvo današnje spanje-itak, če je ob šestih že vriskala in po postli plezala. Neki se sonček kaže, mogoče bomo šle pol ven. Jst mam itak predavanja popoldan. Pa malo bi mogla njene puzzle razstavit, jih oprat in pod njimi po tleh pomit. Zdele, k spi bi blo idealno-sam kaj k se mi ne da še.
No, J. še vedno ne spi, se spet pogovarja s svojimi namišljenimi prijatelji. Sem mu rekla naj jim pove, da ga prepričajo da je čiščenje noska dobra stvar, pa še nič ne učinkuje.
Jst sm bla že pridna, sm nesla Tajin urin v laboratorij, ker je bil v petek baje prestar (kr neki). Pol se grem pa cepit proti sezonski gripi, sej pomoje če je zdej nova gripa mutirala, je tud staro cepivo dobro.
Jst sm bla že pridna, sm nesla Tajin urin v laboratorij, ker je bil v petek baje prestar (kr neki). Pol se grem pa cepit proti sezonski gripi, sej pomoje če je zdej nova gripa mutirala, je tud staro cepivo dobro.
KatMat Si vidla ZS?
glih kar prebrala...morm jo se kaj poklicat da vidim ce je ze kam klicala...
bla pr G in zdej cakam...ce smo noseci nam sporocijo okol pol enih
kako ob pol enih ? toliko časa moraš čakat na izvide ?
jp....sm dala kri za preiskavo (me je ze skor odslovila ces da ce se en mesec ne bom mela menstre naj pa nazaj pridem....halllooo) pol sem ji pa povedala da tud pr tiji je sele v 9 tednu pokazal pol je pa rekla no ok...pa dejmo kri pogledat.... pol pa cakas
tanja-ko bi imela malo tvoje volje...moram pomiti po tleh in oprati puzzle, pa se mi ne da, sem jih samo obrisala z mokro krpo, samo to ni to...pa jota bo tudi pri nas...pa tudi čakam da se mali zbudi, pol pa gas ven, upam da ne bo dežja