Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 18:53:41
|
|
|
|
Fargesia
|
gigi in zvezdica...ah, o telje je tok za povedat, da...je pa tole res javni forum, tak da ne bi tkole javno pisala, ker nikol ne veš kdo bere...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 18:57:05
|
|
|
|
bozza
|
Dober večer, so . Vsak dan večja gneča v P se nam obeta. To bo luštno! Jaz sem bolj ali manj počivala, ker se ne počutim najbolje, vas pa spremljam in navijam za vse. Fargesia, ne sekiraj se zanjo, ne vidi dlje od svojega nosa. Ti uživaj s svojim fižolčkom in ga še zame pobožaj. Lep večer!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 19:22:59
|
|
|
|
Fargesia
|
...mene so mozolji napadli...nikol nisem mela mozoljev...tud v puberteti ne...zdej pa tkole...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 19:23:51
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...mene so mozolji napadli...nikol nisem mela mozoljev...tud v puberteti ne...zdej pa tkole... oh radosti nosečnosti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 19:39:20
|
|
|
|
Reby
|
Fargi - no, s tako "prijateljico" bi jaz kaj kmalu zaključila, kot sem tudi že z nekaterimi podobnimi tej Sploh ni omembe vredna. sonček - kako ti uspeva, saj veš kaj? Jaz jutri začnem Barbi - vidim, da si imela slab dan, ampak mislim, da je to dober znak. Si že tečka nosečka. Take rdeče pikice sem pa jaz tut mela, ziher je vgnezditvena. zvezdi - si kaj bolje? Kako vampirček? Kiwi - super novička, lepo grej Žižek, mišmiš, zarja, Tanja, lana, miklca, loremi, SS in vse neimenovane - helou
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:03:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, a je že padla potička? hmmmm spet sem nekaj prešpricala..kaka potička?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:05:01
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby sonček - kako ti uspeva, saj veš kaj? Jaz jutri začnem Reby, živjo bejba, kako ste? A ste zdravi? A veš, da mal mi pa uspeva. Kruh jem edino dopoldne. To je že zakon zame. Pa zvečer ne jem, če pa že, je pa to kuhana zelenjava. Nekaj je...čeprav jaz nimam doma tehtnice in se načeloma ne vagam..no zdej se bom mogla k nekomu hodt kontrolirat. Ti pa lahko začneš po NL al pa tut če ne.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:05:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 September1 greje test 23.11. evo še malo čudežnega prahu za vse nas...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:09:47
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 September1 greje test 23.11. evo še malo čudežnega prahu za vse nas... Ma tole je res seznam leta. Da vsem rata. Da na vsaka vrata potrka štorklja.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:34:07
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Dobro jutro...jest spet spala Aljonka...super za 7 celic...naj se lepo oplodijo in naj te dočakajo lepe blastociste Klavirka le poslušaj stare borkice in lepo čuvaj deco Zvezdica...kot je enkrat že ena rekla...iz tvojih ust v naše trebuščke... BarbiG...mislim da imajo punce tle šesti čut za nosečke...Fargico so takoj zacoprale...pa je , mislim da so tebe tut Metuljči...navijam da pride ...naj se ulije Sonček...sem te gledala iz kavča, dokler me nisi uspavala Mismis...ja sem še napihnjena...tko mal, pa trdo je ...na vsake toliko časa me špikne v jajčnikih, taka čudna pekoča bolečina...joške pa...hm ...kapo dol pred mano... je možek rekel da take pa definitivno nisem nikoli imela...mu verjamem je ekspert za moje joške... pa res...so tolk polhne in težke, da kr same stojijo...se La Toya skrije pred mano In kako si ti moja miška? Maš kakšne znakce? Vidim da se teb tut vleče Fargica....vse je za nekej dobr...si se vsaj fajn nasmejala Reby, Bozza...helou Zarči kako si ti men? fajn si posula s praškom...upam da si vještica
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:38:22
|
|
|
|
mića
|
heloo mene pa zanima ce katera ve za samoplačniški ivf pri dr rešu in kako to izgleda pa seveda koliko stane ali nam pokriva zavarovalnica prosim ker sem ze cist obupana pa ne vem kam naj se obrnem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 20:54:53
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića heloo mene pa zanima ce katera ve za samoplačniški ivf pri dr rešu in kako to izgleda pa seveda koliko stane ali nam pokriva zavarovalnica prosim ker sem ze cist obupana pa ne vem kam naj se obrnem mića, živjo, pri Rešu je tako, da se naročiš in si na vrsti za razgovor čez en mesec. Potem se dogovorita za postopek, in prideš tja en teden pred menstruacijo na uz. Ivf postopek stane 800 eur, ICSI 1.010 eur. Zdravila pa tudi kupiš na Madžarskem in so okoli 300 eur. Je pa fino prej naredit kakšen poseg, npr. laparaskopijo, da ugotovijo ali imaš npr.pregrado ali kakšen drug problem. Letos pri Rešu tako ne bo nič, ker ne bo več v decembru delal postopkov, januarja pa govorijo, da bo mogoče vse na zzzs. Ni pa še sigurno. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 7:17:54
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 7:20:15
|
|
|
|
loremi
|
September1 greje test 23.11.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 8:38:34
|
|
|
|
biba77
|
Dobro jutro!! Hvala za kavico. Jaz sem spet na obroke spala, ampak sem kr ok. Ta teden je test, pa sem še doma. Moj izcedek je tudi mimo, počutim se pa čisto normalno. Zjutraj sem tamalega peljala v vrtec. On s svojim poganjalcem kolesom, jaz pa peš z našo zraven. Nazaj pa samo z peso in kolesom na rami. No, grem nekaj pojest, potem pa... počivat?
< Sporočilo je popravil biba77 -- 23.11.2009 8:39:22 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:05:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Fargesia, tile mozoljčki opri tebi - sumim na . Reby, ja imela sem res zelo slab dan, danes sem pa v službi, da mi misli spet ne odplavajo v negativo. Zarja, hvala za prahec, nam bo vsem koristil, saj bo v roku enega tedan že marsikaj jasno pri večini. Tanja jst tud spim k ubita, ampak ko se zbudim, bi pa prec nazaj zaspala. Sem tko zaspana, da ne vem, kaj si bodo o men v službi mislili, ker odkar sem prišla, samo zeham. Sicer pa ne morem verjet, ni dobro, če imam prazen želodec in ne če je poln. Ampak, če je to ta pravi znak, naj kar traja. Bom vse preživela. ČE ne bom stisnila repa med noge, bom verjetno v sredo že testek delala, če se slučajno dons al pa jutr ne najavi.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:14:24
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro, evo tudi mene v službi, se mi zdi, da bo tole eden izmed mojih najbolj neproduktivnih tednov Takole, mi smo tudi slabo spali, sem full težko zaspala, potem sem se pa še sredi noči zbudila, me je tiščalo na WC, pa potem proti jutru še enkrat, kr neki... BarbiG in Tanja, za razliko od vaju pa mene sploh ne daje nespečnost, ker je meni bolj zanimivo, ker med vikendi če ne spijem dveh kavi obvezno popoldne prespim oz. včasih predremam kakšno urico ne glede na kavo., sedaj sem pa bila samo na eni kavi pa me sploh ni zaspanost dajala. Loremi, hvala za kavico, joj je slastna Metuljci, navijam da čimprej pride. September1, čim višjo beto danes. n74, če greš ponovno na odzvem krvi, držim pestke, da se bo beta podvojila Vse ostale trepetalke, kako ste???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:18:01
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice moje.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:22:44
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro! september1 čestitke Naj bo danes beta čim višja n74 držim pesti, da se bo beta podvojila Vsem trepetalkam pa naj čimprej mine čas do dneva D Itak bodo sami pluski Jaz imam jutri krvnega na GK LJ. A katera ve, koliko časa se čaka na rezultate?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:32:55
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka N74 močno, močno držim pestke, za lepo beto. Cukica kako je s tabo? Mislim nate September naj bo beta čim lepša Mišmiša jaz tud hodim lulat vsaj 1x na noč...ampak to že od punkcije naprej. Biba77 jaz imam zate res super dober filig Barbi tebi sem pa že povedala. Tečnoba in slabosti so sigurno tapravi znaki Navijam pa itak za vse nas in to 1000/uro
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:33:43
|
|
|
|
gigi1
|
Tiki rezultati so ponavadi okoli 12. ure. Navijam za čimlepšo beto
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:34:32
|
|
|
|
Aljonka
|
jutrčk tud od mene! Punce, ki ste v službah ne se preveč matrat čist počas delajte Držim pesti za vse naše trepetalke. nosečkam želim lep dan čeprav je mal tmurn pa vsaj na dolenjski deževen Tiki - ne vem kolk se čaka ker še nikol nisem (ampak bom kmal ) nam pa čim prej sporoč beto Lp
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 9:41:10
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči lubek moj kako si ti meni?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 10:03:00
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi čist odvisno od ure.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?