Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:09:31
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes juhejjjjjjjjjj srce si Zarči... VTPPP to pa pomeni kaj? VOLIM TE PUNO PUNO PUNO
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:12:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zarči...moje so tut lepe , jih skoz možu kažem, pa prav: "Ja, zdej jih skoz kažeš, ko nič ne morem!!!" Kva pa je s tvojimi škornji.... Ajm dajing to si it!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:13:26
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce, hvala vam za tolažbo. Upam, da so res krivi hormoni, ker danes res ni moj dan. Se že cel popoldan neki jokam. RVM.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:37:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes juhejjjjjjjjjj srce si Zarči... VTPPP to pa pomeni kaj? VOLIM TE PUNO PUNO PUNO I JA TEBE SRCE....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:38:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Kva pa je s tvojimi škornji.... Ajm dajing to si it!!! ŠKORENJCI ČAKAJO NA PRVI URADNI IZLAZ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:45:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Kva pa je s tvojimi škornji.... Ajm dajing to si it!!! ŠKORENJCI ČAKAJO NA PRVI URADNI IZLAZ... mmmm...a bodo gledal za tabo... (za Tanjo pa slikej pa dej na fb)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 20:47:29
|
|
|
|
sonček33
|
September..čestitam. Kakšni dnevi, kakšne novičke. Se mi le zdi, a res že dolgo dolgo ni bilo takih časov... Fargi, ma hudiča, a ji nis nič nazaj rekla?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 21:33:09
|
|
|
|
Aljonka
|
september - zdej pa lepo do konca! Kiwi - bravo tud zate zdej pa samo še en velik Babike moje grem spat, da bom jutri spočita baje bo gužva in mi je dala uro ob 15 čez 7 tako da moram vstat že ob 5 pa 30. Lepo spite jaz bom tud sem tisto tabletko vzela se mi že mal manta
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 21:58:38
|
|
|
|
Fargesia
|
sonček moj...nima smisla...sej bi še kej komentirala...pa je tole tukaj javno...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 22:00:01
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sonček moj...nima smisla...sej bi še kej komentirala...pa je tole tukaj javno... ma ja, sej me tukej gor smo take korenine, da nas pa izjave take i onake res ne vržejo iz tira...jaz sem prov ponosna da mam ivefovčka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 22:03:16
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia vam moram eno cvetko moje prijatlejice povedat... noseča je tretjič (samo gate dol - če sem žleht)... in sem ji mal prej povedala, da naju ne bo na njeno fešto, ker mam mirovanje...je bla vesela...ko sem pa rekla, da sva bla na umetni je pa rekla BOLJE IŠTA, NEGO NIŠTA... svašta....tiste k ste bile na moji dekliščini, veste o kom je govora... Ajme, ajme, ajme. Ja tle pa nimaš kaj za komentirat, še posebej pri njej ne.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 22:09:34
|
|
|
|
Fargesia
|
še jaz, še jaz!!! NAVIJAAAAAAAAM!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 22:12:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, še mal pa bo torek
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 23:59:13
|
|
|
|
Klavirka
|
Hvala vam za lepe želje ženske, ne morem zdaj vsega prebrati, ker mi je zelo slabo.... Slabo mi je, bruhala sem, komaj čakam jutri da vidim kaj bo zdravnik rekel Bo ali ne bo ET?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 0:44:43
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Nedelja, 22.11. Klavirka - ET Tud jaz navijam in stistkam pestke, da se dobro konča september1 - zelo lep plus, naj bo še beta lepa barbi - vem tale čas ubija, tud nitke krvi vržejo iz tira. A misliš, da ne more bit to samo vgnezditev? Drugač, pa jaz tud dons neki jokam, pa negativno razmišljam, tak trapast dan. kiwi - super za parček mišmiš - še vedno mi ne gre iz glave, kako se zarodek vgnezdi šele 10-ti dan. Kaj hudiča pa prej dela, luta in razmišlja, bi - nebi, bi - nebi Ženske, jst sem čist iz sebe zaradi bete, brskam po forumih glede tega, pa nobene lepe novičke. Pa še špika me nič več spodaj. Zdaj lahko razumete, zakaj nisem nič pisala med trepetanjem, sem že cel mesec taka. Zoprna.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:30:54
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 mišmiš - še vedno mi ne gre iz glave, kako se zarodek vgnezdi šele 10-ti dan. Kaj hudiča pa prej dela, luta in razmišlja, bi - nebi, bi - nebi Ženske, jst sem čist iz sebe zaradi bete, brskam po forumih glede tega, pa nobene lepe novičke. Pa še špika me nič več spodaj. Zdaj lahko razumete, zakaj nisem nič pisala med trepetanjem, sem že cel mesec taka. Zoprna. N74 nič bit slabe volje. Verjamem pa, a te skrbi. Vse bo ok. Si me pa ansmejala s tisto izjavo o lutanju in tuhatnju...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:40:18
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Reby, hvala za kavico! N74, poizkusi odmisliti slabo ... naj bo tokrat sreča na tvoji stran in obdržiš malo pikico, ki te bo drugo leto razveselila s prihodom na svet . Aljnonka, dobro opravi s punkcijo, naj čimmnj boli ! Klavirka, lepo sprejmi in grej pikice ! Vsem trepetalkam pa pošiljam pozitivne misli in navijam za vas ! Preživite lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:53:22
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro babe moje...... Fargi izjava "kolegice" pod vsakim inteligentnim nivojem. Klavirka a se tebi kakšna hiperca obeta? Držim pesti, da je dans vseeno vse že ok in da že čakaš na dečico. Gigi ljubavi kako si ti? Loremi, Sonček, Reby in Lučka helov. BarbiG a boma dans imele lepši dan? N74 meni je blo rečeno, da se zarodek lahko vgnezdi tako pozno. Torej ja luta naokoli.... Pri nama se je. No kaj je sledilo je ganz druga zgodba. Držim pesti, da ti tokrat rata do konca.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:58:46
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro babe moje...... BarbiG a boma dans imele lepši dan? Močno upam, ker bi včerajšnji dan najraje izbrisala. Zgleda pa, da bom dan več al manj prespala, ker že po 1 uri budnosti zeham, kot da bi celo noč prekrokala. Aja, pa mozoljčkov ni več.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:59:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro babe moje...... BarbiG a boma dans imele lepši dan? Močno upam, ker bi včerajšnji dan najraje izbrisala. Zgleda pa, da bom dan več al manj prespala, ker že po 1 uri budnosti zeham, kot da bi celo noč prekrokala. Aja, pa mozoljčkov ni več. super za mozoljčke!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.11.2009 8:59:54
|
|
|
|
BarbiG
|
Oh, ta moja pozabljivost. Dobro jutro vsem skupaj.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?