Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 15:49:59
|
|
|
|
gasilka
|
Kiwi lepo ju grej in veliko sreče pri testu da bo +
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 16:29:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Lep dan, punce! Kako smo danes kaj? Če mene vprašate, jaz sem oooodličnoooo! user posted image user posted image user posted image Prof. Vlaisavljevič je rekel, da sem noseča in nič drugače! user posted image user posted image user posted image Kiwi . in ja prof. V ima prav Čuvaj ta dva mala zakladka.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 16:51:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Torej, rezultat je sledeči: grejem dva ! Test 07.12.2009.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 16:53:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Torej, rezultat je sledeči: grejem dva ! Test 07.12.2009. Midve z Zarjo mučo mučo fejst navijaja Miklavž bo z enodnevno zamudo prinesel veselo novico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 16:54:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: september1 jutro, naj vam sporočim veselo novico v ponedeljek pa pade še krvni test. same dobre novičke.... čestitke September
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:00:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?! .... No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:05:03
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?! .... No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! Tanja, ja še kr se mi spi. Prsi me bolijo na obroke, drugače pa mislim, da se zadeva pri meni končuje, ker sem danes na WC papirju že dvakrat zagledala vsakič po 3 take čisto drobne rdeče pikice. Pa mozoljčki so me napadl, tko kot pred .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:40:57
|
|
|
|
mismis
|
Kiwi, super za lepo grej, ker gremo na zmagooooooooooo... BarbiG, ne seri s takimi, da je vsega konec, je čisto prekmalu za kaj takega. Ta čas je bolj primeren za vgnezditveno, kot za . Upati in zaupati do konca A je, še eno stvar, a imaš čisto bel WC papir, da nimaš ti slučajno kakšnega takšnega, ki ima ne vem kakšne odtenke rdeče in roza, potem pa panika Tanja, kaj praviš, da si sleepy beauty . Ja no spanca in lepote ni nikoli preveč. Zarja, jaz po starem, preživjam dneve in s strahom pričakujem dan D atina, tudi jaz mislim, da je to super znak, še sploh ker si že 11. dan po ET, to bo zmaga Žižek, kako si mi kaj? Te danes še buši boli?
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.11.2009 17:42:11 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:45:02
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?! .... No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! Tanja, ja še kr se mi spi. Prsi me bolijo na obroke, drugače pa mislim, da se zadeva pri meni končuje, ker sem danes na WC papirju že dvakrat zagledala vsakič po 3 take čisto drobne rdeče pikice. Pa mozoljčki so me napadl, tko kot pred . črne misli....šc...šc..šc...nehej Barbi...bodi pozitivna...mozoljčki niso znak...mogoče pomeni, da si kupila puder, ki ne paše tvoji koži. Nehej no...moraš biti pozitivna do konca...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:45:33
|
|
|
|
zarja1
|
BarbiG mene tud mozolji dans kot mitraljez napadajo.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 17:46:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! evo... http://www.pic4ever.com/
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:07:10
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
juhejjjjjjjjjj srce si Zarči... VTPPP
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:17:45
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: september1 jutro, naj vam sporočim veselo novico v ponedeljek pa pade še krvni test. Bravo!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:20:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 BarbiG mene tud mozolji dans kot mitraljez napadajo..... lubice, 2x sem bila nosečka (no trikrat) in vsakič sem imela enake znake, kot pred M; PMS itak neizbežen, mozoljčke, tečna tko al tko, napihnjena, rigala sem , križ me je bolel, sem pa tja je kanila kaka kapljica krvi, no pri patriku so lili potoki, tko da te znaki pa res niso merodajni. Čakat do konca in skoz verjet v uspeh! A ste me slišale?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:40:25
|
|
|
|
KIWI
|
September1 lep plusek! Punce, hvala, hvala, hvala za , samo jaz sem danes fuuuul
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:47:58
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, papir je čisto bel, tko da so tiste kapljice kr sekale ven, ne glede na to, da so bile res micene. Mislim pa, da je vsega konec, ker obakrat, ko je ratalo, nisem imela nobenih znakov, nič. Zdaj pa so vsi znaki za prihod , samo v hujši obliki. Takrat ko ni ratalo, je prišla 8 oz. 9 dan po ET. Tko da bo vse jasno v ponedeljek ali torek. Tako, da si res ne delam nobenih utvar. Pa še tolk tečna sem dons in sva se po res zelo dolgem času še z možem ornk pičla. Mah, komi čakam, da gre tale sobota mimo. No, zdej sem pa še jokat začela. Madona je dons res en čist mim dan zame.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 18:49:10
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?! .... No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! Tanja, ja še kr se mi spi. Prsi me bolijo na obroke, drugače pa mislim, da se zadeva pri meni končuje, ker sem danes na WC papirju že dvakrat zagledala vsakič po 3 take čisto drobne rdeče pikice. Pa mozoljčki so me napadl, tko kot pred . črne misli....šc...šc..šc...nehej Barbi...bodi pozitivna...mozoljčki niso znak...mogoče pomeni, da si kupila puder, ki ne paše tvoji koži. Nehej no...moraš biti pozitivna do konca... Tanja, pudra nikoli ne uporabljam, drugače pa niso samo mozoljčki, ampak še glavobol, bolečine v križu, slabosti in občasno špikanje tam dol. Tko da
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:15:21
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Barbi...se se sekirat pa jokat. Sej to je čisto normalno, da včasih pride do konfliktov, pa vedno se vse lepo uredi. Maš zdej uržah, da so hormoni krivi, če si mogoče napačno reagirala... Pa reci mu da te zdaj mora merkat, ne pa zmerjat... Ti kr lepo počivaj in bodi pozitivna...upanje je še vedno da se prime...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:23:51
|
|
|
|
Fargesia
|
vam moram eno cvetko moje prijatlejice povedat... noseča je tretjič (samo gate dol - če sem žleht)... in sem ji mal prej povedala, da naju ne bo na njeno fešto, ker mam mirovanje...je bla vesela...ko sem pa rekla, da sva bla na umetni je pa rekla BOLJE IŠTA, NEGO NIŠTA... svašta....tiste k ste bile na moji dekliščini, veste o kom je govora...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:28:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: september1 jutro, naj vam sporočim veselo novico v ponedeljek pa pade še krvni test. same dobre novičke.... čestitke September ja, čestitke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:35:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes juhejjjjjjjjjj srce si Zarči... VTPPP to pa pomeni kaj?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:39:15
|
|
|
|
zarja1
|
Fajn zrihtajta jutri..... Klavirka - naj te pričakajo najlepši otročki Aljonka - čimveč polnih, zrelih celic....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:41:22
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia vam moram eno cvetko moje prijatlejice povedat... noseča je tretjič (samo gate dol - če sem žleht)... in sem ji mal prej povedala, da naju ne bo na njeno fešto, ker mam mirovanje...je bla vesela...ko sem pa rekla, da sva bla na umetni je pa rekla BOLJE IŠTA, NEGO NIŠTA... svašta....tiste k ste bile na moji dekliščini, veste o kom je govora... svašta taki so najbolj pametni .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:45:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 BarbiG mene tud mozolji dans kot mitraljez napadajo..... lubice, 2x sem bila nosečka (no trikrat) in vsakič sem imela enake znake, kot pred M; PMS itak neizbežen, mozoljčke, tečna tko al tko, napihnjena, rigala sem , križ me je bolel, sem pa tja je kanila kaka kapljica krvi, no pri patriku so lili potoki, tko da te znaki pa res niso merodajni. Čakat do konca in skoz verjet v uspeh! A ste me slišale? slišale. Jaz sem že taka pri glavi in še ti mozolji, da se grem malo . Če že drugo ne gre, bom šla vsaj lepa in s stilom In lepimi joški. . BARBIG evo samo za naju.....dve ekstra angažirani navijački...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.11.2009 19:58:07
|
|
|
|
Fargesia
|
pika, to je le ena izmed njenih cvetk...
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?