|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
21.11.2009 15:49:59   
gasilka
Kiwi lepo ju grejuser posted image user posted image in veliko sreče pri testu da bo +

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
21.11.2009 16:29:40   
Zvezdica
Lep dan, punce!

Kako smo danes kaj?

Če mene vprašate, jaz sem oooodličnoooo! user posted image user posted image user posted image Prof. Vlaisavljevič je rekel, da sem noseča in nič drugače! user posted image user posted image user posted image

Kiwi user posted image user posted image user posted image user posted image . in ja prof. V ima pravuser posted image
Čuvaj ta dva mala zakladka.

i belive i can fly....

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
21.11.2009 16:51:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Torej, rezultat je sledeči: grejem dva ! Test 07.12.2009.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
21.11.2009 16:53:59   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Torej, rezultat je sledeči: grejem dva ! Test 07.12.2009.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve z Zarjo mučo mučo fejst navijaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miklavž bo z enodnevno zamudo prinesel veselo novico user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
21.11.2009 16:54:59   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: september1

jutro, naj vam sporočim veselo novico

user posted image

v ponedeljek pa pade še krvni test.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image same dobre novičke.... čestitke September user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
21.11.2009 17:00:46   
Tanja_Jes
BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?!user posted image .... user posted image No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
21.11.2009 17:05:03   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

BarbiG...kako si kej? Še spiš po cele dneve?!user posted image .... user posted image No, lahko me zaposliš za zamenjavo, ker odlično opravljam to delo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči....men so tvoji smajliji tako všeč...a kej veš kako si jih naložila?! user posted image user posted image user posted image

Tanja, ja še kr se mi spi. Prsi me bolijo na obroke, drugače pa mislim, da se zadeva pri meni končuje, ker sem danes na WC papirju že dvakrat zagledala vsakič po 3 take čisto drobne rdeče pikice. Pa mozoljčki so me napadl, tko kot pred user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4657
21.11.2009 17:40:57   
mismis
Kiwi, super za user posted image user posted image  lepo grej, ker gremo na zmagooooooooooo...

BarbiG, ne seri s takimi, da je vsega konec, je čisto prekmalu za kaj takega. Ta čas je bolj primeren za vgnezditveno, kot za user posted image . Upati in zaupati do konca user posted image   A je, še eno stvar, a imaš čisto bel WC papir, da nimaš ti slučajno kakšnega takšnega, ki ima ne vem kakšne odtenke rdeče in roza, potem pa panika

Tanja, kaj praviš, da si sleepy beauty user posted image user posted image . Ja no spanca in lepote ni nikoli preveč.

Zarja, jaz po starem, preživjam dneve in s strahom pričakujem dan D user posted image

atina, tudi jaz mislim, da je to super znak, še sploh ker si že 11. dan po ET, to bo zmaga

Žižek, kako si mi kaj? Te danes še buši boli?

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.11.2009 17:42:11 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
21.11.2009 17:45:02   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Tanja, ja še kr se mi spi. Prsi me bolijo na obroke, drugače pa mislim, da se zadeva pri meni končuje, ker sem danes na WC papirju že dvakrat zagledala vsakič po 3 take čisto drobne rdeče pikice. Pa mozoljčki so me napadl, tko kot pred user posted image .

črne misli....šc...šc..šc...nehej Barbi...bodi pozitivna...mozoljčki niso znak...mogoče pomeni, da si kupila puder, ki ne paše tvoji koži. Nehej no...moraš biti pozitivna do konca...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
21.11.2009 17:45:33   
zarja1
BarbiG mene tud mozolji dans kot mitraljez napadajo.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
21.11.2009 17:46:55   
zarja1

evo... http://www.pic4ever.com/

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4661
21.11.2009 18:07:10   
Tanja_Jes
juhejjjjjjjjjj user posted image

srce si Zarči...user posted image VTPPP

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
21.11.2009 18:17:45   
pika74

user posted image

Bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 4663
21.11.2009 18:20:02   
Zvezdica

lubice, 2x sem bila nosečka (no trikrat) in vsakič sem imela enake znake, kot pred M; PMS itak neizbežen, mozoljčke, tečna tko al tko, napihnjena, rigala semuser posted image , križ me je bolel, sem pa tja je kanila kaka kapljica krvi, no pri patriku so lili potoki, tko da te znaki pa res niso merodajni. Čakat do konca in skoz verjet v uspeh!

A ste me slišale? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
21.11.2009 18:40:25   
KIWI
September1 lep plusek!user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala, hvala, hvala zauser posted image , samo jaz sem danes fuuuuluser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
21.11.2009 18:47:58   
BarbiG
Mismis, papir je čisto bel, tko da so tiste kapljice kr sekale ven, ne glede na to, da so bile res micene. Mislim pa, da je vsega konec, ker obakrat, ko je ratalo, nisem imela nobenih znakov, nič. Zdaj pa so vsi znaki za prihod user posted image , samo v hujši obliki. Takrat ko ni ratalo, je user posted image prišla 8 oz. 9 dan po ET. Tko da bo vse jasno v ponedeljek ali torek. Tako, da si res ne delam nobenih utvar. Pa še tolk tečna sem dons in sva se po res zelo dolgem času še z možem ornk pičla. Mah, komi čakam, da gre tale sobota mimo. No, zdej sem pa še jokat začela. Madona je dons res en čist mim dan zame.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
21.11.2009 18:49:10   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

črne misli....šc...šc..šc...nehej Barbi...bodi pozitivna...mozoljčki niso znak...mogoče pomeni, da si kupila puder, ki ne paše tvoji koži. Nehej no...moraš biti pozitivna do konca...

Tanja, pudra nikoli ne uporabljam, drugače pa niso samo mozoljčki, ampak še glavobol, bolečine v križu, slabosti in občasno špikanje tam dol. Tko da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4667
21.11.2009 19:15:21   
Tanja_Jes
Barbi...se se sekirat pa jokat. Sej to je čisto normalno, da včasih pride do konfliktov, pa vedno se vse lepo uredi. Maš zdej uržah, da so hormoni krivi, če si mogoče napačno reagirala... Pa reci mu da te zdaj mora merkat, ne pa zmerjat...
Ti kr lepo počivaj in bodi pozitivna...upanje je še vedno da se prime...   user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
21.11.2009 19:23:51   
Fargesia
vam moram eno cvetko moje prijatlejice povedat... noseča je tretjič (samo gate dol - če sem žleht)... in sem ji mal prej povedala, da naju ne bo na njeno fešto, ker mam mirovanje...je bla vesela...ko sem pa rekla, da sva bla na umetni je pa rekla BOLJE IŠTA, NEGO NIŠTA... svašta....tiste k ste bile na moji dekliščini, veste o kom je govora...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4669
21.11.2009 19:28:10   
lana70

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image same dobre novičke.... čestitke September user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.11.2009 19:35:47   
zarja1

juhejjjjjjjjjj user posted image

srce si Zarči...user posted image VTPPP

to pa pomeni kaj?user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4671
21.11.2009 19:39:15   
zarja1
Fajn zrihtajta jutri.....
Klavirka - naj te pričakajo najlepši otročki
Aljonka - čimveč polnih, zrelih celic....

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.11.2009 19:41:22   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

vam moram eno cvetko moje prijatlejice povedat... noseča je tretjič (samo gate dol - če sem žleht)... in sem ji mal prej povedala, da naju ne bo na njeno fešto, ker mam mirovanje...je bla vesela...ko sem pa rekla, da sva bla na umetni je pa rekla BOLJE IŠTA, NEGO NIŠTA... svašta....tiste k ste bile na moji dekliščini, veste o kom je govora...

svašta user posted image

taki so najbolj pametni user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
21.11.2009 19:45:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

lubice, 2x sem bila nosečka (no trikrat) in vsakič sem imela enake znake, kot pred M; PMS itak neizbežen, mozoljčke, tečna tko al tko, napihnjena, rigala semuser posted image , križ me je bolel, sem pa tja je kanila kaka kapljica krvi, no pri patriku so lili potoki, tko da te znaki pa res niso merodajni. Čakat do konca in skoz verjet v uspeh!

A ste me slišale? user posted image

slišale. Jaz sem že taka pri glavi in še ti mozolji, da se grem malo user posted image . Če že drugo ne gre, bom šla vsaj lepauser posted image in s stilom In lepimi joški.user posted image .

BARBIG evo samo za naju.....dve ekstra angažirani navijački...user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
21.11.2009 19:58:07   
Fargesia
pika, to je le ena izmed njenih cvetk...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?