Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 8:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
d.jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Leela pol boš pa mogoče si bom pa res kakšno cigarilo privoščila... *Lina* super, da si ovrgla strah in je vse okej! prijetno vožnjo z vlakom! Olive,... zdrži!!! ledenka, sem zadnjič videla mamico, ki je imela dvojni voziček (v njem seveda dva otročka) pa en velik trebuh... sem prav premišljevala, kam bo "dela" tretjega... lake, jaz opravim kar sama... z mašinco... pa še pred računalnikom ga lahko "pobriješ"... mu ne bo potrebno iz kleti Dudica, hvala za zajtrk! njamy! leda_ vse najboljše za rojstni dan! lepo preživi sončni dan! sedaj pa šibam! lp;....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 8:47:13
|
|
|
|
lake
|
Mislm da bi rabla najprej ene ornk škarje, pol šele pride mašinca na vrsto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 9:10:25
|
|
|
|
eelyy
|
jutro babuške. evo Tian spal do pol 7h in hvala bogu je potem nazaj zaspal in sva spala do 8h! aha katera debata o otročkih;jst bi jih imela vsaj 3 to mi je res lepo,amapk kaj bo pa nevem.....sem že začela z sestavljanejm prošenj tako,da upam da se nebom vrnila v službico staro...... danes je sonček,tako da potem greva ven dudi;kok sta srčkana oooo,maj je pa že velik zmajček,starejši je pa pravi cotek...lahko si vesela da imaš taka dva sončka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 10:36:59
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy sej tudi sem vesela in srečna da imam taka cortka doma. Evo sem našpricala plesen in je že belo,zdej pa se sladkam s pecivom ki sem ga včeraj naredila...njami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 11:01:50
|
|
|
|
Dudica1
|
leda vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 11:44:25
|
|
|
|
Leela
|
leda vse najboljše dudi ti zmeraj take dobre zajtrke limaš, sm lačna ratala. lina sam da je za teboj. oliva dobra si res. saj bo boljš, čez pet let jaz imam razlike 3,5 let. Takrat je pač ratal, je pa po moje fino, da je tavelik ven iz plenic. Sem bila v mercatorju, gužva itak, in sem pila kavo iz tistega kavomata, ki ga zdaj povsod prodajajo nescafe dolce gusto. je bila kar vredu, kupla ga pa ne bom, ker me bo tastar kregal . včer sem naročila vlažilec zraka v BC pa je rekel da mormo šparat, zoprnež . Pol grem pa v kino z bruderjem in v mcdonalds (si mi skomine naredila lake)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 11:48:33
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mislm da bi rabla najprej ene ornk škarje, pol šele pride mašinca na vrsto Ojla! Jst mam tud enga Bedanca doma Tako,zdej pa hitr na sončka,da se nafilamo z energijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 12:58:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa imam celo bajto pospravljeno... ...kosilo kuha tašča ...pol pa gremo ven ko se zbudita mulčka leela lepo se imej! lina super da je za tabo...zdej bom mogla pa še jaz rešit ta vprašanja.Kdaj ti pa povejo stanje te pike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 13:01:47
|
|
|
|
eelyy
|
Evo sva prišla iz trgovine res povsod so take gužve...kaj je to praznično kupovanje al kaj..... Tak lep sonček je uzunaj,bova zdej spet malo šla na zrakec...... dudi;lepo se najej piškotkov....pa nam kaj pošlji leda;vse najboljše bbaja;super za možka,da ti je namnil tako pozornost z rožami lina;samo da si opravila...moj je dobil da mora tudi k plastičnem kirurgu..ampak se mora naročiti v ponedeljek na polkliniki...in me zanima koliko pa je čakalna doba?kako pa je stem da si samoplačnik....ali kaj veš?? grem me tian že kličeeee:))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 13:11:41
|
|
|
|
zoja10
|
sam da vas pozdravim, ker grem na kavo, že drugo,.. je bla ponoči norišnica zarad korenčka, ga je lih tko vn pokakala kot je pojedla je bil oranžn drekec, tko da nič korena do nadaljnega sva se že navse zgodi z mojim skregala ker on hoče vetrolov na vrh stopnic jaz pa odspodi... kr neki, itak bo moja velala, ker ni logike pr njemu. aja pa ploščice so vse prpelali, končno gradnja nas ubija in spravlja v bankrot baj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 13:38:23
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja tole pa maš norišnico ti ...no upam da se zmenita tebi v prid Pr nas tud hoče en vetrolov ampak notr na hodniku kmal za vhodnimi vrati ...ker če ga nardimo zunaj mi gre pol pol terase v nč!!!A ni tko! eelyy upam da ste kaj lepega kupili
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 13:39:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy lina;samo da si opravila...moj je dobil da mora tudi k plastičnem kirurgu..ampak se mora naročiti v ponedeljek na polkliniki...in me zanima koliko pa je čakalna doba?kako pa je stem da si samoplačnik....ali kaj veš?? grem me tian že kličeeee:)) meni so na polikliniki dejali, če pridem zgodaj zjutraj, da me lahko kakšen kirurg še isti dan operira, ker to delajo od zjutraj od sedmih do zvečer sedmih. šla sem v kranj, k fabjanu, plastičnemu kirurgu in jih prosila, da me zelooo skrbi in da naj me čimprej operirajo. bila sem na vrsti v roku 10 dni. če bi plačala, bi me prišlo 150eur. jest bi mu priporočala, da naj fajn jamra, da ga skrbi, intd....mislim, da bi potem moral biti hitro na vrsti. in še sploh, če mu na napotnici piše NUJNO.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 13:52:47
|
|
|
|
Dudica1
|
A to je ta ta slavni kirurg Fabjan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 15:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 A to je ta ta slavni kirurg Fabjan? točno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 15:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no mi smo bli pa dons pridni, zdej smo pa doma k mojga sinka neki matra, zdej pa spi, oba tim in nika, sta bila utrujena jz pa mal na netu visim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 16:08:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Mi smo pa iz Šmarne-smo se malo posončili in najedli. Zdej sva sicer doma tud že jedla-sploh ne vem, kaj mi je, imam nor apetit zadnje čase. Zdej bi šla pa malo spat, pa čakam, da se H.utrudi, da bova šle mal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 16:22:39
|
|
|
|
lake
|
Midve sva pa mele spet obisk tašče, je Taja dubla zvedavo želvico. Moj itak da ni šel k frizerju, bo treba ponoč skarje vzet v roke. Čez eno uro grem pa na en rojstni dan, Taja bo pa pr mojmu. Upam da ne bo preveč sitna, ker je že zdele.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 16:49:56
|
|
|
|
majana79
|
Mi smo bli na sprehodu pa v mestu, so danes pa pred magistratom smrekco postavlal lake, če rabiš mašinco, ti lahko posodim Je pa J. danes dopoldne jedel navadno riževo kašico. Sem ga imela najprej v naročju, da bom pojedla mal štrudla in je ful gledal kako jem, tako da sem mu šla naredit. Ni sicer pojedel niti 30 ml od 100, ampak začetek pa je. Je grabil žlico kot zmešan, pa vsa sva bla umazana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 16:50:43
|
|
|
|
Dudica1
|
No mi pa smo iz sprehoda...sicer je že šou sonček zadi ampak smo se vsaj predihal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 18:18:45
|
|
|
|
Tanja_
|
majana bravo za jedca!Sej mu bo zlaufalo vidiš lake ti pa spet žurat...Blagor ti! Midve sva pa zdej eno kitico odspale. Zdej pa ne vem,kaj bomo. Moj me je povabu na večerjo, ampak se mi ne da zdele varstva organizirat in las prat.Tko da sva zmenjena za naslednji vikend, pa še Italijo mi je oblubu za naslednji vikend Ne vem kaj ga je pičlo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 18:22:35
|
|
|
|
zoja10
|
pohajačkeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 19:12:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
leda vse najboljše da sporočim še podatke za seznam.. končno imamo prvi zob.. in sicer spodnjo desno enko (če sem prov gledala - tko je z njene desne strani).. je pa to od danes (21.11.) sem se pa dons dopisovala z našo Hanajo .. pravi da ima Maksim že 7,5kg in 68cm.. če mi bo poslala kakšno slikco vam jo pa objavim... evo to je pa drgač slikca z našega prvega plavanja.. ji je blo pa velik bolj všeč k sem jo jz držala v rokah kot pa ko je bla v obroču.. v obroču je skor zaspala.. niti migat ni hotla nč
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 21.11.2009 19:13:25 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 19:24:05
|
|
|
|
KatMat
|
super za plavanje...jaz grm baje jutri....v snovik pomoje.... zivjo babuske...!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 19:25:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat super za plavanje...jaz grm baje jutri....v snovik pomoje.... zivjo babuske...!!! o super... sej veš, če pa si kej na ljubkjanskem koncu za plavanje pa javi... uživajta s Tijo, pa glej da nam kakšno slikco prilepiš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 19:40:30
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo kati blue cortika
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?