Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja No pa dej. Faca tamala. Ja je treba spucat. Jest sm naši zadnjič kupla v DM barvaste robčke za nos brisat, da bova bolj z veseljem to počele. No in od takrat majo tud vse punčke in plišate igrače čiste nosove U, faca . Pri nas je faza ukazovanja: čičat pupa, čičat pujs, čičat medo...in jih tako lepo postroji ob omaro vsi sedijo in so valda tiho kot miške Punčke je začela pa slačit, pol pa spet oblačit...sam je še nerodna za te dadeve. Včeraj je pa sebe sezula na poti, ko je bla v avtosedežu in potem norela, ker se ni mogla nazaj obut škorenjčkov sem morala ustavit avto, ker je tolk kričala noter mami, mamiiii, maaamiiii ...so me kar ušesa bolela
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:06:42
|
|
|
|
mate0ja
|
Didlina sm mal nazaj prebrala. Ni kej za poročilo. Še kdaj, če boš rabla. Pa kaj praviš? Petke mate? od kje pa te? A ne zrastejo šele nekje pri 3 letih. A si ti prepričana, da je tvoja mala 2008 letnik? Ker ne deluje tko. Velik govori, celo ukazuje, puca za sabo petke ji rastejo ... Pa Madžarska. To je kot drug planet.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Didlina sm mal nazaj prebrala. Ni kej za poročilo. Še kdaj, če boš rabla. Pa kaj praviš? Petke mate? od kje pa te? A ne zrastejo šele nekje pri 3 letih. A si ti prepričana, da je tvoja mala 2008 letnik? Ker ne deluje tko. Velik govori, celo ukazuje, puca za sabo petke ji rastejo ... Pa Madžarska. To je kot drug planet. ja, prehitevamo povsod, na vseh področjih. To vem in drugi tudi vidijo. Decembra gremo na eno tako "strokovno" presojo naše pupe. Sam nočem še o tem nič govorit, nobenemu. Pa Madžarska ja, ta je bla najbolj svetovna, kar sem jih zvedla. ma če je plača ne vem kakšna...tja ne gremo. Ni šans.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:15:34
|
|
|
|
mate0ja
|
A pol praviš da gre sara pri treh letih že v šolo. Pri kolk dvanajstih bo mela doplomo in pri dvajsetih tri doktorate Mal me na slovenko spominja.
< Sporočilo je popravil mate0ja -- 20.11.2009 14:16:01 >
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ma dej no.Ja, na fakulteto jo gremo vpisat Ne resno, nočem o tem govorit. Bomo vidli kako bo "tam".
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:22:01
|
|
|
|
mate0ja
|
Ja kaj pa pol otresaš če nočš o tem govorit. Hočš rečt, da nočš da kdo ve sam bi se rada mal pogovorila o tem
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Ja kaj pa pol otresaš če nočš o tem govorit. Hočš rečt, da nočš da kdo ve sam bi se rada mal pogovorila o tem Nene, brez skrbi. To ostane za zaprtimi vrati.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 14:36:27
|
|
|
|
mate0ja
|
Ajde recimo na ne vem za kaj gre
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 15:15:37
|
|
|
|
mate0ja
|
jest se poslavljam. Za ta teden. Pridne bodite, pozdravite sebe in svoje sončke zdravi seveda ostanite zdravi. Lepo se imejte in veliko se smejte.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 15:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
No. mi gremo spet do P ...očitno po 3 dozo AB
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 15:56:21
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla! Sara . Kam ti to greš? Mami, potem le pohvali svojo deklico, veš! Pa pozdravi se Sara hitro! Slovenka--torej moramo še do četrtka čakati na NS? Naš Jernej je že lepo zdrav, brez vročine, samo kašlja. Očitno Tamiflu pomaga. Patricia še vedno z vročino. Danes sva bili pri P, je kazalo, da ima neko superokužbo, a ni bakterijska. Tako čakava doma, upava, da se zadeva med vikendom izboljša ali vsaj niti malo polabša in ne bo kam treba. Še shujšala je, ker že cel teden skoraj nič ne je in ima pri svojih dobrih 8-ih letih SLABIH 21 kg. Tako v ponedeljek seveda še ne gre v šolo, niti Jernej in Lovro v vrtec. Potem bosta pa šla. Med ostale viruse in bakterije. Kot kaže, res preboleva prašičkovo zadevo. Me je že ene parkrat vprašala, zakaj sem Jerneju dala zdravilo, njej pa ne. Ampak razumem Lunco, da čeprav dela doma, ne more imet otrok kar doma. Enako je z mojim. Vsak misli, da se pač kao ne briga za družino, da je malo doma, ampak stvari niso tako enostavne. Ali delaš ali ne. Zelo težko je samo malo manj delat.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 20:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
AS, sem vesela za vas, da ste bolje. Mi zaenkrat nismo dobili AB, zaenkrat. Čeprav je levi ušesek, sluhovod spet rdeč. Imamo celo štalo zaradi teh AB, ker je prvi AB bil prehud, zato vsi nadaljni ne pomagajo. Nimaš kej, tud zdravniki se zmotijo. Shema zdravljenja je bila narobe začeta. Komaj čakam, da jo cepimo proti pnevmokoku, ker baje bo res pomagalo. Srčno upam. Zdej je pa spet lepo zaspala, temperatura pa na meji, itak. Sitna, jo boli...AB ob 23 spet vzet, čeprav nima učinka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 20:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola o AS ,fino,da je Jernej dober,se Patricija pa za Saro pa zame ...sem omare praznila,pa v kuhinji sem se na omarice vrgla,pa me zdaj tko okoli zelodca pece..ne vem,ce nisem malo pretegnila,al kaj Meri sla panckat...zdaj spet tko pridno hodi okoli 20h,sem ze popolnoma pozabila,da smo imeli preden se je ura prestavla,en kup preglavic s spanjem.Se mi zdi,da se res vse tako hitro pozabi,prehitro. Sara je res pametna punca.Sem ravn razmisljala,ko si napisala,da se z dojenckom igra,pa drugimi zivalcami...moja dojencka se prijet noce.Res sara izgleda veliko starejsa od moje.Didli,a si sla potem na tisto...nekja so testirali otroke do 15 m na rr
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.11.2009 20:42:43 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 7:08:13
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice nisem pozabila na vas sam kronično mi primankuje časa, no pa saj veste kako je to. Včeraj sem imela pregled pri G, ki pravi da bi bilo super če bi se kaj zčelo dogajati samo od sebe v 10 dneh in bi šla rodit. Drugče imam 1.12. ponovno pregled in takrt se bo odločila, če mi sprožijo porod, namreč naše dete je zelo veliko, pa čisto se je spustilo, da komj hodim, pa katastrofalno zatekam, hb je pritisk ok. Tko da imam sedaj res koraj vse že pripravljeno. Sem pa zdnje dni sitna ko , da grem še sam sebi na živce, kaj šele ostalim. Uapm, da ste zdravi, če ne pa en kup pikic, da se hitro pozdravite Uapm, da mi rata še kaj za nazj prebrat, če mi be pa ne boste hude a ne? Lep vikend
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 9:15:13
|
|
|
|
lunca144
|
Hvala,ker vas zanima kako smo ............zaenkrat,brez sprememb,izvedela sem,da je zbolela deklica iz sosednje skupine,in je doma že od ponedeljka,se pravi je bla nazadnje v vrtcu v petek,iz vrtca ni zbolel še nihče,tako,da ,upam,da ostane na tem.No meni se prehlad še vleče naprej,enej malo kašlja,mož tudi,tako,da smo na prehladu in vse kar zdraven spada............mam v naročju luna,ki se trudi prit do tipkovnice........tako,da,kasneje še kaj
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 11:53:43
|
|
|
|
lunca144
|
vidim,da sara spet rastura toje pa zate patricija,da se hitro pocartaš in upam,da si danes bolje,in pozdravček mamici anaj,kaj,a ti boš šla pa že kar rodit,madonca,ne dohajam več časa,je že minilo ,pa kaj če si tečna,saj imaš razlog,kar zdej se spihaj,bo pol lažje,kakorkoli,naj ti hitro mine čas,do tvojega
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 12:07:33
|
|
|
|
lunca144
|
kleo...........kaj so ti pa naredile omarice ,joj,joj,no upam,da si že v redu,da so bolečine minile didlina............oh,no,tvoja sara,pa res nima sreče s tem uhelkom,tud tebi da bo čim prej bolje,in da cepljenje naredi čudež .........pa ne it na madžarsko aleksandra...........no vsaj nekdo,ki me razume,res je ,če jaz ne delam in so otroci doma,je posledično manj cekinov,trenutno,jih pa rabimo,pa ne rečem,da mi je denar pomebnejši od mojih otrok,ampak,od zraka,se ne da živeti-žal slovenka..no bo pa drugič ns,pa važičke,sta vidve,ko takole okrog špancirate,ko dve frendici
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 12:12:14
|
|
|
|
lunca144
|
kleo,kje se potepaš,si malo,tu,malo tam,dej kej sem prid,te ne ulovim
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 12:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
oj Lunca.Sam na brzino dons,ker me kup dela caka. Moj zelodec-trebuh sta v redu..vceraj je bilo pa kar hudo.Imamo pa stanovanje kot bombo.Skatle,potovalke,vrece...pa en kup gre stran,a se vseeno prevec ostane...upam,da gremo danes se v Ikeo po omarico za Meri,ker njena previjalna bo pa zdaj za dojencka. Fino,da ste se zdravi.Pa naj tako ostane.Ti pa..ali nisi sla k zdravniku?Ce jaz ne bi dobila zdravil,bi se kar kasljala in umirala. Anaj,boga no,tolk zatecena Te razumem,da te bolj ne bi mogla.Prejsnjic sem imela tooolk vode...samo upam,da se tokrat tej poplavi izognem.Pa kaj ste tako v ciscenje navalile...zdaj sem se jaz dobila ta napad.Sem se zato vceraj se na omarice vrgla...pa evo,posledica,tut zakasljat nisem smela,tolk me je vse bolel
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 12:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 kleo,kje se potepaš,si malo,tu,malo tam,dej kej sem prid,te ne ulovim j,sem sla mal na uno temo me je ena mal zjezila z njenim razmisljanjem. Danes sem dobila Baby vac-zgleda v redu.In na kaksno jakost se nastela sesalec?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 12:59:12
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 kleo,kje se potepaš,si malo,tu,malo tam,dej kej sem prid,te ne ulovim j,sem sla mal na uno temo me je ena mal zjezila z njenim razmisljanjem. Danes sem dobila Baby vac-zgleda v redu.In na kaksno jakost se nastela sesalec? ............na vse,brez zezanja
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 13:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Lunca, prehlad je super proti uni... Da le tako ostane. Kleo, največja jakost mora bit na sesalcu 1600 , lahko sprva daš samo na 1200, da se Meri ne ustraši preveč Pa super za gnezdenje in premetavanje po stanovanju Mi smo zaenkrat kar dobro, noč je minila ok, zdej dajem samo še svečke, ali calpol. Je prav, da smo obiskali zdravnika, ker smo morali par zadev razjasniti glede tega AB. Je bla moja osebna zdr. dežurna. Se mi je pa prej tamala tolk posračkala, da sem imela cel projekt, kako ji bom body slekla, da ne bo še po laseh od kakca no, nekak smo to uredili Kolk št. mate zdej plenic ostale? Naša ima 4-ko, sam ponoč ji moram dajat zdej pa že 5-ko, ker skoz spi na trebuhu in je plenica zadaj čist suha, spredaj se pa tolk napije lulanja, da ji proti jutru vse butne ven čez pižamo in na rjuho. no, te 5-ke so zdej super plenice, ne gre nič skozi, ker so malo višje do popka.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 13:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Plenice 4+
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 13:57:13
|
|
|
|
slovenka
|
ojla mamice, kako kaj? Mi smo bili včeraj popodne na obisku, smo se imeli zelo lepo, ker imajo tako pupo kot mi in sta se lepo igrali. Danes ima pa pikica vročino Zdaj je spančkala, no, pa se je že zbudila in me kliče. Moram iti
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.11.2009 14:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor hitro pride, še bolj hitro oddide Jest sem mojo nazaj uspavala, je blo tole 1 uro mal premalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......