|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
20.11.2009 21:59:44   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kolokvij: vse lepo in prav, se mi zdi da računske so mi kar šle, saj mislna sm, samo pri eni mi je prišel strašno čuden rezultat to sem vedla, sam sem šla 3x čez pa je isto pršli, cimbara butasta sm šla pa poj doma gledat tisto nalogo in kaj je blo? eno številko sem narobe vstavla že kuj na začetku tako da je cela naloga adijo. super ane? no prej sem imela še mal upanja, zdaj ga nimam več...to je čist tipično zame, večino izpitov, kolokvijev in testev sem zarad tega padla, ker sm površna da te srat prime, sem tak jezna k hudič, res, prav jezi me to, glavo mam sam za frizuro očitno pa še ta j v k*****, jeb**** cesta, 300 kosmatih kokoši itd.....

Sem jst na statistiki tud eno številko narobe prepisala, pa je bil pole rezultat seveda napačen, sem pa pravilen potek naredila in to trdila profesorju na ustnem, da nima veze z neznanjem, k mi je hotu 9 dat in nisem pristala seveda dokler mi ni 10 dal. Ma je bil en debil od prof., k je 30 let nazaj diplomiral in se mu je tam znanje ustavilo, tko da sem ga cela predavanja stalno neki popravljala, pa učila, zato sploh manj od 10 ne bi niti debatirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.11.2009 22:03:02   
Ploha
****: haha, pomoje men še velik manjka da bi profesorje učila user posted image , no jest se sicer ne bi šla bunit za 10 ampak za vsaj 6 user posted image , to bi blo zame super duper, tko da če bom vidla, da sm za mal sfalila, bom šla kr na govorilne pa bom vidla kaj poreče gospodična al gospa, no kar kol hoče bit, naj bo user posted image user posted image kaj si pa študirala?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.11.2009 22:10:48   
*x*y*z*
ah, ne, sej ne da tolko znam, sam res je bil trd kot.... mah, nimam besed res, vedno se je zmotu, pa pole študiral kako se kaj reši, potem pa smo imeli pavzo, da je to on preštudiral in itak ni, tko da nam je pole šele naslednjič nalogo pravilno povedal, pa pr informatiki nas je Foxbase učil, če kera pozna, namesto Windowsov, ma smo se ful prebunili, sem jst učila vaje za statistiko v Excellu, k on ni imel pojma, ma svašta, sem bla pa prva generacija na Turistici in je bla s prof. prava kriza. Tam sem doživela svašta. In pr vsem tem si mi upa on dat 9, ma res ni blo pogoja, da to sprejmem, sem ga še tam obrlna, da mi mora 10 dat, čeprav jaz mislim, da je prav tako prepisovanje napaka in površnost mora bit tudi slabše ocenjena

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.11.2009 22:15:27   
Ploha
****: ma ti si pa strogauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image itak ne velja naloga al pa je manj pik, tako da sej pravm, slabo kaže....user posted image user posted image ma nima veze...

ti pa praviš da rada fotkaš? a si bla na kakem tečaju, al maš sam tako veslje skos neki fotkat, ljubiteljsko pač?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.11.2009 22:21:37   
rubica
iskrca, dej se pridruži debati te bomo vesele!

plohca pa sej bo no!!!

sam so res svetovne slike user posted image user posted image

a ja ploha k si rekla, da se prpravlaš na srečanje že od dons zvečer, pečt si že začela? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.11.2009 22:22:17   
Ploha
aja še to če te dobijo, da si plonkal, ti itak vzamejo test in si avtomatsko padu, za povrhu vsega pa še pri nekaterih predmetih ne smeš na naslednji rok, tako da ja, je kr adrenalinski šport to user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.11.2009 22:24:42   
*x*y*z*
nisem stroga, sam pošten pa je treba bit, za to pa se borim user posted image

dej pa če si ves potek prav naredila, pa sam površna bla, brani se mal na zagovoru, pa reči da napake delamo vsi, pa površnost je posledica nosečnosti, kar zakamufliraj malo.

Za fotografiranje pa me je verjetno navdušil tata, k tud on rad ljubiteljsko slika, pa ful mam jst slik mojih, pa rada jih gledam, pa zato tud slikam, nič se nisem učila, pa sej niti profi aparata nimam, sam tko, k ga mam v roki sam slikam in iščem dobre poze, sej sem pravla sem od lani do zdej napolnila enih 10 albumov sigurno ker sem morala še za par let nazaj razvit in se mi zdi da se non stop samo s temi slikami ukvarjam, ko pa jih stavim pole v album se mi zdi da razvijem po več enakih, sam mal drugačne so med sabo, ampak vsaka po svoje lepa in ne morem da ne bi razvila

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.11.2009 22:25:20   
sonček33
o bejbe
ploha a se ti priča dons?user posted image user posted image  fajn fajn

no ve študentke...k se še v teh krogih vrtite,  dejte mal reklame zame nardit za lekturo...zdejel je en tak zatišje, men se pa dela in dnarja luštauser posted image

nea, a že spijo škrati?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.11.2009 22:25:27   
Ploha
aja a spečt mormuser posted image  user posted image user posted image user posted image nč ne vem, mislm bi ful rada, sam šparam svojo energijo za kaj drugega kot to, da se v kuhinji poj 3 bašemo in za isti lonc vlečemo, to mi pa energijo pobere, jst sm bolj samotar, da je mir, pa še, če zaje**eš kako stvar noben ne vid user posted image user posted image user posted image

no sej mrbit me pa še kej prime, nikol ne veš...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.11.2009 22:28:37   
*x*y*z*
Kriza to za plonkanje, sam meni je bla gimnazija ful težja k faks, v gimnaziji sem ful se neki gulila, pa plonkala, na faksu pa sem samo na predavanja hodila, pa neke seminarske smo delali, malo vaj, malo ponovit pred izpitom in vsakega sem naredila brez problemov, ponavadi z dobro oceno, samo enega sem enkrat ponavljala, res je bilo vse na izi, pa ful so se učili še oni k so ustanovili faks, tko da dosti res nisem odnesla...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.11.2009 22:29:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

nisem stroga, sam pošten pa je treba bit, za to pa se borim user posted image

dej pa če si ves potek prav naredila, pa sam površna bla, brani se mal na zagovoru, pa reči da napake delamo vsi, pa površnost je posledica nosečnosti, kar zakamufliraj malo.

Za fotografiranje pa me je verjetno navdušil tata, k tud on rad ljubiteljsko slika, pa ful mam jst slik mojih, pa rada jih gledam, pa zato tud slikam, nič se nisem učila, pa sej niti profi aparata nimam, sam tko, k ga mam v roki sam slikam in iščem dobre poze, sej sem pravla sem od lani do zdej napolnila enih 10 albumov sigurno ker sem morala še za par let nazaj razvit in se mi zdi da se non stop samo s temi slikami ukvarjam, ko pa jih stavim pole v album se mi zdi da razvijem po več enakih, sam mal drugačne so med sabo, ampak vsaka po svoje lepa in ne morem da ne bi razvila

te čiiist razumem, ker sem ista, za 19 RD, dobila digitalca in zdaj slikam pa slikam, prav tako iščem dobre poze in lepo naravo, 10 zelo podobnih slik, bi reku "istih" amapk se ne morm odlčt kera je lepša user posted image , jest jih še razvit nikol nism dala, računam pa na to, da bom po metinmu 1 RD pregledala, nardila selekcijo in dala razvit pa v albume, da maš na papirju.

bom probala kej skup spacat s kolokvijam user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.11.2009 22:31:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o bejbe

no ve študentke...k se še v teh krogih vrtite,  dejte mal reklame zame nardit za lekturo...zdejel je en tak zatišje, men se pa dela in dnarja luštauser posted image

nea, a že spijo škrati?

kok procentov pa poj dobim? al dobim kej popusta ko jo bom čez ene 7 let sama prnesla lektorirat? user posted image user posted image user posted image bom prašala kako sošolko, no problem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.11.2009 22:32:06   
sonček33

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o bejbe

nea, a že spijo škrati?

kok procentov pa poj dobim? al doim kej popusta ko jo bom čez ene 7 let sama prnesla lektorirat? user posted image user posted image user posted image bom prašala kako sošolko, no problem user posted image

ma ti boš itak mel apopust k si taka faca in fajn punca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.11.2009 22:36:04   
rubica

aja a spečt mormuser posted image  user posted image user posted image user posted image nč ne vem, mislm bi ful rada, sam šparam svojo energijo za kaj drugega kot to, da se v kuhinji poj 3 bašemo in za isti lonc vlečemo, to mi pa energijo pobere, jst sm bolj samotar, da je mir, pa še, če zaje**eš kako stvar noben ne vid user posted image user posted image user posted image

no sej mrbit me pa še kej prime, nikol ne veš...

ne ne nč pečt- no saj zame ne sm se hecala! ne me resno vzet, ti nočm delat dela k morš študiret pa ljubemu, dragecu, lupčku čaj kuhat user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.11.2009 22:36:31   
Ploha
plonkanje: jest v svojem šolanju nisem velik plonkala,...se pa spovnem na faksu, je blo 3 dni pred mojmu PDP-jam, smo mel en kolokvij za računat, k si mel lah sabo list s formulami, in seveda polna predavalnca, prfoks prjazen, nič jamrov ko smo mal skupinsko rešval, samo fora je bla v tem, da sem res malo znala in na kupu nas je sedel ene 8, čist vsak, ampak čist vsak je imel drugačen postopek in rezultat, jst pa nism vedla koga poslušat, 2 uri sem not sedela pa nič nardila, tako da to je blo pol kr neki, padla itak...mal sm se pa tud prfosku zasmilla, k sm bla čist prmeočena, pa znervirana, pa tista velika žoga, ki sem jo sabo nosila, me je skos sprašvov če mi kaj pomaga user posted image user posted image  

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.11.2009 22:40:30   
Ploha
no pa še 1x je blo ko smo tud skupinsko rešval, mislm nism mela namena, ampak tko se je razvil user posted image neki sem rešvala, sošolka pred mano je že rešila pa kr nazaj k meni gledala, in ona meni na glas začne govort postopek računa in kako se kaj računa in to, pogledam asistenta, on nič, pa sem pisala ko zmešana, no sošolc ki tud pojma ni imel, so mu tud začel narekvat on je pa k en teliček gledav kaj bo prfoks naredu, pa mencal, pa kolebov al bi pa ne bi, no pol se je pa tud asistent naveliču, pa mu kolokvij uzel user posted image user posted image user posted image

pa zgleda, da sm kr dost plonkala user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.11.2009 22:45:05   
*x*y*z*

zgleda da res user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.11.2009 22:46:47   
Ploha
no dobr dobr, sej nam več nakladala, bom kej o otrocih zdej user posted image user posted image

miklavž in darila pa to: zanč je blo govora: pri nas ne bo nič (za meto) itak ne ve user posted image , poleg tega ji igrače sploh niso zanimive, če ji kupim sm pa ke kšno stvar spotoma, drgač pa ne....drugače pa pri nas nosi samo miklavž pa še to une pomaranče pa te zadeve, kot včasih, skromno....lah pa seveda kupiš kaj večjega, mal predn parknli pridejo miklavžu poturiš uno vrečko in ko pridejo, da da sam miklavž darilo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.11.2009 22:47:14   
Ploha

zgleda da res user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.11.2009 22:47:52   
*x*y*z*
user posted image Sam res kje so vse??????

Jst sem sama, moj je šel na en žur, itak hodi ta teden samo spat domov, pa jutri ima tudi žur -sej ni glih tolk star, samo ima obletnico osnovne šole in to okroglo 20 let - verjetno je star ja, on sicer misli, da jih ima še vedno 20 let, ampak kdo bi štel...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.11.2009 22:50:15   
Ploha

Jst sem sama, moj je šel na en žur, itak hodi ta teden samo spat domov, pa jutri ima tudi žur -sej ni glih tolk star, samo ima obletnico osnovne šole in to okroglo 20 let - verjetno je star ja, on sicer misli, da jih ima še vedno 20 let, ampak kdo bi štel...

wouuu okroglo 20, no to je že kr ena cifra, sam če zračunaš pa potem ni tolk "str" kokr se "grozn" sliš user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 22:50:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.11.2009 22:51:06   
*x*y*z*

no dobr dobr, sej nam več nakladala, bom kej o otrocih zdej user posted image user posted image

miklavž in darila pa to: zanč je blo govora: pri nas ne bo nič (za meto) itak ne ve user posted image , poleg tega ji igrače sploh niso zanimive, če ji kupim sm pa ke kšno stvar spotoma, drgač pa ne....drugače pa pri nas nosi samo miklavž pa še to une pomaranče pa te zadeve, kot včasih, skromno....lah pa seveda kupiš kaj večjega, mal predn parknli pridejo miklavžu poturiš uno vrečko in ko pridejo, da da sam miklavž darilo user posted image

o super, pri nas noben ne hodi več nič okrog, se mi zdi da grejo ti prazniki mimo brez da ti nekej ostane, bo treba zdej z mulčki drugače to popedenat...

Ma pri nas, no v Italiji, ma to imamo mi kar za svoje, pride Andrejev semenj in to zadnji vikend v novebru in začetek decembra, tam res gremo vsako leto in je super, kot nek uvod v te praznike

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.11.2009 22:51:17   
Ploha
kva pa vem kje so, itak mi pa že oči skup vleče, me je to tipkanje čist utrudilo user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.11.2009 22:52:48   
*x*y*z*

wouuu okroglo 20, no to je že kr ena cifra, sam če zračunaš pa potem ni tolk "str" kokr se "grozn" sliš user posted image user posted image

Točno to sam res se grozno sliši, se sam smejeva ko omenva dvajsetico

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?