|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
20.11.2009 13:30:26   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.11.2009 13:30:34   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept.
Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniškouser posted image Vglavem tudi to sem opravila.user posted image
danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupiliuser posted image
je pa regres nakazan in to prav lep kupčekuser posted image .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avtouser posted image

za regres! user posted image  tolaži se, če ne bi bilo regresa bi pa morala vzez s kakega drugega kupčka,ne? user posted image user posted image
kaj nisi povedala da maš viška tobogan...mi bi ga tudi meli...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.11.2009 13:30:41   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
joj, mene spet glava boli... user posted image  upam, da hitro mine

čmrlika kako sta zrihtale s tajo?

tilči dobro se zmeni!

nia naša je čist nora na nodija! ga je zadnjič našla v prospektu in kazala s prstom nanj TODI, TODI, se obrne, ga vidi na TV, kaže na TV TODI, TODI user posted image

pri nas je nodi itak največji zakon!user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.11.2009 13:41:25   
style
DAN DAN user posted image

kak smo? wauuser posted image kako krasno vreme imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem doma, čakam da se moj sonček v vrtcu zbudi in šibave na sončkauser posted image

kaj tu novega?

da vidmo...........

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.11.2009 13:42:25   
style
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image upam, da bo čez vikend že zdrav

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.11.2009 13:43:10   
style
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

3 ure nobenga posta, katastrofa user posted image  

podpis

sem kaj zamudilauser posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.11.2009 13:44:58   
style

Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept.
Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniškouser posted image Vglavem tudi to sem opravila.user posted image
danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupiliuser posted image
je pa regres nakazan in to prav lep kupčekuser posted image .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avtouser posted image

za regresuser posted image user posted image user posted image

pri nas bo božičnicauser posted image user posted image   pa od sind. smo nekaj dobili, pa za miško bo nekajuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.11.2009 13:45:24   
style
res nobene?

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.11.2009 13:47:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: style

podpis

ne...po moje je hotla malo prcnit, ker sem jaz tole poimenovala katastrofa user posted image  , saj veš enim smo še vedno zanimive in trn v peti user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.11.2009 14:00:54   
style

podpis

ne...po moje je hotla malo prcnit, ker sem jaz tole poimenovala katastrofa user posted image  , saj veš enim smo še vedno zanimive in trn v peti user posted image

a ti to meni govorišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao en folk je res odtrganuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.11.2009 14:06:35   
Čmrlika

podpis

a ti to meni govorišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao en folk je res odtrganuser posted image

ja tebi, zdaj ko vem komuuser posted image  ...naj majo veselje...se ne trudim razumet, veš.user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.11.2009 14:29:42   
tilči
A še v katerem delu Slovenije močno piha?

Pri nas je pridivjal cel tornado....direkt v dnevno sobouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.11.2009 14:32:21   
tilči
to pa je otroško veselje sredi novembra:

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.11.2009 14:42:38   
tilči
Imamo dva nova zobkauser posted image user posted image

Še štirje nam manjkajo,potem bo pa malo pavze.Samo kaj,ko bo pa Nejc počasi na vrsti za noveuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.11.2009 17:53:32   
Srčekgirll
Hojla!

Kako smo? Pr nas smo ok. Dns so padale same lepe novičke. Drugo leto bo baby boom v našem koncu (junij, julij), pol se ju3 ena znanka ženi, uf...user posted image
Jst se počutim ok. Komej čakam drug teden da vidm mojo pikico. Drgač pa vsem bubančkom pošiljava z Vidkom user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image za kar kol dobrga.

Pr nas telebajske preklopim, itak so pa reklame zakon, še vednouser posted image , pa kašen Nody pa ribič Pepe. Bl kot to pa so knjigice zanjimiveuser posted image

Nč, lepo se mejte pa se še kej javim.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 20.11.2009 17:54:39 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.11.2009 20:19:44   
nia5

Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo?

pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit.
Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavouser posted image .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo
Se pravi,da denar pri firmi jeuser posted image
So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisatuser posted image

Jaz, ampak vprašanje od kod si?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.11.2009 21:46:12   
jana81
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit.
Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavouser posted image .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo
So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisatuser posted image

iz čisto drugega konca Slovenije kot ti.. Gorenjska, no tm nekje.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.11.2009 21:47:40   
jana81
pa dober večer..

Jst sem dones mela totalno natrpan dan..se čudim da sem še sploh pokoncuser posted image ..
ampak sem pa naredila veliko..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.11.2009 22:06:27   
hijenca
Dober večer!

Se javim malo. Videk je danes za spremembo zaspal že ob 20 h, ker ponavadi hodi spat po 22 uri. Razlog je pa ta, ker imama atija že 3 tedne doma (bolniškauser posted image ) in ga on vozi v varstvo komaj po 8 h, ko pa ga jaz peljem, pa mora ob 6.30 vstat, ob 7 h je pa že pri varuški. No v ponedeljek pa gre v Lj v službo user posted image user posted image , končno mir user posted image . Pa da vam prišepnem, po novem letu pa pride ati domov in je konec Ljubljane user posted image user posted image user posted image . Naša hiška napreduje, sedaj imamo omete, elektriko, vodo, vtičnice in stikala, jutri pridejo žlebi, nardili smo že dimnik in sedaj začnemo delat centralno, potem pa finiš za letos, to pa bodo estrihi.

Kartice KIK sem že spakirala, jih dobite vse, ki ste mi poslale ZS. Drugi teden, obljubim. DO 3.12. bodo pri vasuser posted image .

V službi pa je katastrofa. 2-3 x na teden ostajam dlje, še malo pa me bo Videk klical teta. Že itak babici pravi mamauser posted image .

Sedaj pa grem spat. Se jutri kaj oglasim.

Lahko noč.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.11.2009 22:21:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober večer!

Se javim malo. Videk je danes za spremembo zaspal že ob 20 h, ker ponavadi hodi spat po 22 uri. Razlog je pa ta, ker imama atija že 3 tedne doma (bolniškauser posted image ) in ga on vozi v varstvo komaj po 8 h, ko pa ga jaz peljem, pa mora ob 6.30 vstat, ob 7 h je pa že pri varuški. No v ponedeljek pa gre v Lj v službo user posted image user posted image , končno mir user posted image . Pa da vam prišepnem, po novem letu pa pride ati domov in je konec Ljubljane user posted image user posted image user posted image . Naša hiška napreduje, sedaj imamo omete, elektriko, vodo, vtičnice in stikala, jutri pridejo žlebi, nardili smo že dimnik in sedaj začnemo delat centralno, potem pa finiš za letos, to pa bodo estrihi.

Kartice KIK sem že spakirala, jih dobite vse, ki ste mi poslale ZS. Drugi teden, obljubim. DO 3.12. bodo pri vasuser posted image .

V službi pa je katastrofa. 2-3 x na teden ostajam dlje, še malo pa me bo Videk klical teta. Že itak babici pravi mamauser posted image .

Sedaj pa grem spat. Se jutri kaj oglasim.

Lahko noč.

user posted image user posted image  za atija, da bo vedno z vama..to je res super novička.. za Vidka se ne sekiraj, on točno ve kdo je mama..
drgač pa tud Nejc občasno hodi spat ob 22h, dones recimoje zaspal ob 21.30..redko nam rata pred 21h, ampak smo se že navadli..pa zjutraj tudi vstaja ob 7h, včasih se celo sam zbudi prej..kaj čem preveč energije imauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.11.2009 11:06:35   
jana81
Dan

moj Nejc je danes spal do 10h..adijo pamet.user posted image
Jst sem ta čas vse lepo spakirala,samo še počakava atija in gremo na kosilo k babici, potem pa via morje...jeeee komaj čakam..

mogoče se kaj javim še v nedeljo, ker moram oddat naročilo in se bom itak priklopla na net, drgač pa se tipkamo v ponedeljek zvečer... pridne bodte
papauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.11.2009 18:41:32   
hijenca
Ufff, je gneča danes tu. Sem komaj do besede prišla.

Moj čmrlek že od včeraj zvečer kuha. Je bla vročina vzrok, da je šel že ob 20 spat. Spala nisem nič ponoči, ker me je bilo strah, da bi zopet kake krče dobil. Drugače mu pa nič ne manjka, neke vetrove spušča, pa kaka prav grdo smrdeče, drugače je pa čisto OK, ko nima vročine. Prej popoldan je imel 39.2 C.

Grem sedaj malo TV gledat.

Jana uživaj na morju.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.11.2009 20:08:34   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

iz čisto drugega konca Slovenije kot ti.. Gorenjska, no tm nekje.user posted image

točno,delam pa v lj

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.11.2009 20:09:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ufff, je gneča danes tu. Sem komaj do besede prišla.

Moj čmrlek že od včeraj zvečer kuha. Je bla vročina vzrok, da je šel že ob 20 spat. Spala nisem nič ponoči, ker me je bilo strah, da bi zopet kake krče dobil. Drugače mu pa nič ne manjka, neke vetrove spušča, pa kaka prav grdo smrdeče, drugače je pa čisto OK, ko nima vročine. Prej popoldan je imel 39.2 C.

Grem sedaj malo TV gledat.

Jana uživaj na morju.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.11.2009 21:31:29   
aurora28
Haj.

Žal nimam časa komentirati in pisati....ker sem maksimalno zasedena 100 na uro user posted image .
Jana hvala ti za obvestilo, če se za kaj odločim ti javim, ok? user posted image

Upam, da ste vse ok in vaše družine prav tako. Mi smo ok. user posted image

Eno, mogoče malo čudno vprašanje:
Gal zunaj vse hoče probati in danes sem opazila, da tudi proba zid, pride do njega in ga poliže. user posted image In kaj se bo zgodilo, če bo pri hudem mrazu polizal kakšno železno ograjo ali kandelaber, JA ZALEPU SE BO. Kaj pa v takšnem primeru storiti, kako najbolj nežno odlepiti? Malo hecno vprašanje, ampak se je tega moj dragi spomnil, ker se je že marsikateri otrok prilepil.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?