pupika
|
Oton ja to bi bilo zanimivo, da bi skupaj predihovali popadke. Jaz sem imela 1 ss in 1 IMN, ko sem pa v tretje zanosila, pa mi je G rekla, v tretje gre rado in res je bilo vse po sreči. Tako, da tudi tokrat upam, na to, da bo vse v redu, vsaj počutim se tako, kot takrat ko je bilo vse v redu, ker pri ss in IMN skoraj da nisem imle aznakov. Imaš pa hitro prvi pregled, jaz ga imam šele 17.12, boš že zelo kmalu videla malo pikico in srčka kako utripa. Viki pri vas je pa verjetno tako pestro, ker vas je tolko in še ena mala pikica, res lepo, da vas je veliko, javi se kako je bilo na pregledu. Punce pazite nase in na pikice. Glede ceplenja pa, pri nas se noben ne bo dal cepiti, res ne zaupam tem cepivu, sem bila pred dvema mesecoma pri svoji zdravnici, pa sem jo vprašala kaj pač meni glede ceplenja proti gripi, pa mi je dejala, da ona se ne bo cepila, ker ni dovolj stestirano cepivo in da to nisem slišala od nje.Pri nas doma imamo nastavljeno neolupljeno čebulo, baje da naj bi posrkala bakterije in virozo, sem pa čebulo že velikokrat uporabljala pri sinu, ko je kašljal, ali pa ko ni mogel dihat skozi nos, in res deluje, v roku pol ure je nehal kašljat in nos se mu je odprl in celo noč spal ko bubica. Tak, da tokrat se moramo pač malo bolj paziti nase glede gripe in se malo manj izpostavljati.
|