![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 8:03:59
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? vem, da je ena moja kolegica kupovala v avstriji nek dodatek k prehrani za malčka, ki je vzpodbujal apetit in je rekla, da tisti avstrijski res ful pomaga. se bom pozanimala... drugi info o tem pa nimam... mi smo bili bližje metinemu vidiku problema, pa se je zdaj kar lepo uravnalo. ja bi te prosila če mi lahko napišeš kateri izdelek je kupovala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 8:18:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: zband to pa ni dobro jaz bi se na tvojem mestu probal,kaj zmeniti v službi ,vsaj malo da otroka ne vodiš v vrtec. vzemi raje kakšen dan dopusta al pa nekaj naj partner koristi tistih 90 dni ki mu pripada do tretjega leta otrokove starosti pa naj se malo crklja z bubiko doma in naj jo razvaja,jaz bi naredil to Bubika zaenkrat ni problem, ker so jasli ločene od vrtca (sosednja stavba) in se otroci ne mešajo (niti zjutraj in popoldan ne). Pri nas se "mešata" doma Jaz dopusta kar tako ne morem vzet, ker mi minister predpiše, kdaj ga lahko koristim, pa čeprav mi je letos ostalo 19 dni in mi bo verjetno propadel. Saj se mi zdi, da tvoja žena dela v podobni službi Saj danes greva k zdravniku (včeraj nama je rekla, naj ostaneva doma, razen če se poslabša), pa bubi je tudi veliko bolje, vročina ni tako visoka, bruhal ni več in kar je najvažnejše, diha normalno (ima problem zapletov z bronhitisi v preteklosti).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:20:27
|
|
|
|
KAHLO
|
Ojla!!!! Vsem bolnikom in bolnicam.....želim čimprejšnjo okrevanje .....mi se še na srečo uspešno izogibamo raznim boleznim....evo že trkam po lesu MTY.....te čist razumem kako neprespano noč si mogla met ob padcu LN......ampak tlko v tolažbo....Ronja kar naprej skače po kavču, čeprav jo kregava in je že dvakrat čofnila dol, malega vrageca čist nič ne izuči....zadnič sta nekaj z atijem telovadla pa je mu je čofnila.....in sta se oba tako vstrašla da nisem vedla kirga prvo tolažit ampak sta zdaj vsaj za nekaj časa prenehala z akrobatskimi igrami Taja123....veš da sem že večkrat zasledila na RR ....da svetujejo akacijin med za povečanje apetita....sicer članka oz. debate nisem brala.....ampak.....poglej malo po RR....mogoče bo pa kr uporabno, pa zveni bl naravno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:23:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli. Čestitke Bubiju in da bil čimprej zdrav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:24:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za mojega pridnega moža. no ja, če bi napisala še zakaj...... ker me ful crklja te dni, ko sem bolana. Bravo. Tako je tudi prav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:25:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa.... ....ponoči mi je LN padla iz postelje............spala je pri meni, ker se je okoli pol polnoči zbudila in se ful jokala, in ker sva bili itak sami, sem jo vzela k sebi. pa je bil na njeni strani povšter, ampak ker se to premetava non stop, se mi je zvrnila dol. HB da imava nizko posteljo in da je padla na roke. sicer je malo jokala, ampak v spanju, niti zbudila se ni, sem jo hitro potolažila, jo stisnila k sebi in že je spala naprej. jaz pa ne. budna kot sova sem jo gledala in čakala, kdaj pride ati domov, ker potem lahko zaspim brez skrbi, ker čez njega ne more pasti na tla. sicer ni bilo nobenih posledic, zjutraj se je vsa naspana malo čez 6 zbudila, pela celo pot do vrtca in je ena izmed redkih, ki jo vzgojiteljice pohvalijo, da je vedno nasmejana v vrtcu (sploh zjutraj). Pridna punca. Veseljak je, nimaš kaj. Pa HB, da se je nočni padec dobro končal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:28:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kupi čelado ojla jaz sem prebrala "kupi čokolado"... se vidi, da mi jutranja doza ogljikovih hidratov manjka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:31:02
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Tudi Lana nekaj štrajka s hrano. Linote noče več jest. Kaj ve dajete malčkom za zajtrk (ko so doma ali čez vikend) in večerjo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:46:38
|
|
|
|
KAHLO
|
PF....ronja si tud zmišljuje......zdaj je prešaltala na čokolešnik, obezno pa mora dobit še kos kruha....nekaj cajta je bla za zajtrke full na jogurtu pa skuti....pa se je naveličala.....včeraj pa se je za večerjo basala z makaroni je atiju pol večerje pojedla....tako da je pol mlečni obrok odpadel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 9:49:43
|
|
|
|
zband
|
podobni služb to imaš pa prav čim hitreje se pozdravite in uživajte v veselem decembru,ki bo kmalu tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 10:42:41
|
|
|
|
taja1235
|
KAHLO oo super....hval aza nasvetek bom pogledala mal po netku... mam tako štalo v sluzbi...bom bom čimprej... LP
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 10:44:09
|
|
|
|
taja1235
|
Tkole malo v INFO Akacijev med Akacijev med dobimo iz akacij iz središčnih predelov Homoljskih planin. Je svetlo zelene barve. Ima posebnen vonj in okus. Zelo počasi kristalizira v majhna zrnca in tedaj dobi mlečno belo barvo. Zdravilne lastnosti Akacijev med je zaradi prijetnega okusa in manjših količin cvetnega prahu (ki se ne priporoča, ker je lahko povzročitelj alergij), pa tudi izraženih zdravilnih lastnosti, zelo pomemben v prehrani mlajših oseb. Zaradi posebnega aromatičnega okusa spodbuja tek in hitro nadomešča izgubljeno energijo. Uravnava izločanje kislin v želodcu, pomemben pa je tudi zato, ker preprečuje bronhialne težave. Priporočena uporaba: Akacijev med je najučinkovitejši, če ga vsako jutro jemljete eno čajno žličko pred zajtrkom (po potrebi tudi več), lahko pa ga tudi vmešate v toplo vodo, mleko, čaj in, še bolje, v jabolčni kis. Shranjevanje: Akacijev med shranite pri sobni temperaturi in v temnem prostoru. Opomba: Naravna lastnost meda je, da kristalizira. Kristalizirani med postaja spet tekoč na naslednji način: kozarec meda damo v posodo z vodo, segreto do največ 50 ºC, saj le tako ohrani vse zdravilne lastnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 10:52:08
|
|
|
|
taja1235
|
Akacijev med Je tekoč, skoraj brezbarven ali nežno rumen, milega okusa in brez izrazitega vonja, zato ga nekateri imenujejo tudi damski med. Velja kot odličen namaz na kruh in nepogrešljivo sladilo za čaj, kavo in sadne torte. Ta med pomirja in deluje ugodno pri nespečnosti, težavah v obdobju mene ter za neješče otroke. pa še tole sm najdla....zdej pa šibam res to nabavt ;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 16:29:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli. za bubija........... se podpišem ..... ...pa vse najboljše za 4 leta ...... (jaz sem imela 26.11 v glavi)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 16:30:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za mojega pridnega moža. no ja, če bi napisala še zakaj...... ker me ful crklja te dni, ko sem bolana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 16:32:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pregrešne misli fišica že spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 16:38:51
|
|
|
|
gold fish
|
..no, ko glih o bolniških pa to pišete.... sem rekla včeraj v službi šefici, da je mali v vrtcu ok, da rad gre, samo upam, da ne bo dosti bolan...... ona pa nazaj...ja zdaj si bla tak dovolj dolgo doma, da kaka bolniška tak ne pride v poštev... ...sem danes govorila z direktorico in je rekla, da je naj ne poslušam, pri eni uhi not, pri drugi ven.... tako da.....ona čisto razume,če bo treba doma ostat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 19:24:30
|
|
|
|
pf
|
Lara, Gloria, Meta, Saraya kje ste kaj in predvsem kako ste kaj? A ste se izgubile? Tukaj je rr.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:09:58
|
|
|
|
ključek
|
ojla, punce!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:11:13
|
|
|
|
ključek
|
danes sem bila pri zdravnici, me je pomirila, da nimam tanove gripe, ker so pri njej znaki-bruhanje in visoka vročina, jaz imam virozo, in sem do torka še doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:14:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla, punce!!! Ojla.... Ste kej pogrešale moje ime gor med uporabniki? Ma sem imela migreno.... no, zdej je mimo.... in sem vsa hepi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:18:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara, Gloria, Meta, Saraya kje ste kaj in predvsem kako ste kaj? A ste se izgubile? Tukaj je rr. Evo, sem nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:24:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro punce. Tudi Lana nekaj štrajka s hrano. Linote noče več jest. Kaj ve dajete malčkom za zajtrk (ko so doma ali čez vikend) in večerjo? Čokolino, kosmiče v mleku dobi za zajtrk..... za večerjo tudi čokolino in kosmiče pa puding, gres ji skuham, skutko pa kak biškotek, monte in kak biškotek, kuhan pršut s kruhom, mlečni riz, jugurt z maslenimi rogljički vege paštetko s kruhom.... en dan sem ji skuhala marelične njoke pa jih je spluvala ven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 20:36:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla, punce!!! Ojla.... Ste kej pogrešale moje ime gor med uporabniki? Ma sem imela migreno.... no, zdej je mimo.... in sem vsa hepi... ja smo te pogrešale. migreno?? joj....se nisva ravno par dni nazaj o tem pogovarjali??? no, samo da si boljše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.11.2009 9:36:19
|
|
|
|
zband
|
sonček je in mi smo skuštrani
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.