yania
|
Ja nič, evo,meni je včeraj skoraj uspelo preskočiti internet zvečer,sam malo sem pokukala tja na FB, pa to res , za 10 minut. Drugače pa smo jaz in od sestre fant belila naše stopnišče, par stenc, ampak sva uspela malo zakomplicirati, pa sva namešala 5 odtenkov rumene barve, no na koncu je bila že oker ...sva se pa mučila z diagonalami in tko, da smo zaključili, no jaz sem s pomivanjem končala ob 23.30..... Drugače pa imam Najo spet doma, ko kašlja ko deda, sem jo kar poslala dol k moji mami, da prezračim...ma sploh ne vem, kam naj jo lociram, da bo čimmanj bacilov krožilo in da vsaj probam Timona rešit tele viroze...sej vročine nima, samo kašelj je pa obup. Zdaj ji po pol šumečke dajem 3x na dan, Prospan. Je pa žalostna, ko ni šla na drsanje v vrtcu , no in jaz njo pošljem dol, in jo slišim, da je v samem tankem puloverčku na balkonu in maha svoji vzgojiteljici, ko so ravno prišli z avtobusom z drsanja ..in moja mami- ja sej je samo pomahala Božici ...jaz pa kr penasta...ja pa ene 2 minute poslušam- Julijaaaaaa, Nikaaaaa, Bojanaaaaa.....ko se dere...ma naj gre nekam,,,da ne govorim o copatih, ko jih bom s sekundnim gor pripopala.... ja nič, Timon je odspal svojih 20 minut,,,očitno ima dovolj...kosilo bo pa za nas njoki v smetanovi omaki s šunko in parmezanom, pa motovilec in radič s fižolom, Timona bo pa bučko dobil, ko jo že dolgo ni, pa jajček mu bom danes skuhala...točno...ma bo treba začet.. Včeraj sva odprla Milupino mlečno kašico HRUŠKA...ma fuuuulll mu je dobra...zjutraj pa je mlatil čokolino..tudi všeč, samo una zvečer je bila bolj njami... ok, babuške,,upam da se je ne primorski strani megla razkadila, pejte mal na sončka, štajerci ga itak imate skos,,,pri nas je tudi ....no, mi bomo tudi šli na en kratek điro... nič, se tipkamo kasno... papa