Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:30:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:30:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept. Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniško Vglavem tudi to sem opravila. danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupili je pa regres nakazan in to prav lep kupček .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avto za regres! tolaži se, če ne bi bilo regresa bi pa morala vzez s kakega drugega kupčka,ne? kaj nisi povedala da maš viška tobogan...mi bi ga tudi meli...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:30:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! joj, mene spet glava boli... upam, da hitro mine čmrlika kako sta zrihtale s tajo? tilči dobro se zmeni! nia naša je čist nora na nodija! ga je zadnjič našla v prospektu in kazala s prstom nanj TODI, TODI, se obrne, ga vidi na TV, kaže na TV TODI, TODI pri nas je nodi itak največji zakon!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:41:25
|
|
|
|
style
|
DAN DAN kak smo? wau kako krasno vreme imamo jaz sem doma, čakam da se moj sonček v vrtcu zbudi in šibave na sončka kaj tu novega? da vidmo...........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:42:25
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol. upam, da bo čez vikend že zdrav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:43:10
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis sem kaj zamudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:44:58
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept. Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniško Vglavem tudi to sem opravila. danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupili je pa regres nakazan in to prav lep kupček .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avto za regres pri nas bo božičnica pa od sind. smo nekaj dobili, pa za miško bo nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:45:24
|
|
|
|
style
|
res nobene?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:47:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis sem kaj zamudila ne...po moje je hotla malo prcnit, ker sem jaz tole poimenovala katastrofa , saj veš enim smo še vedno zanimive in trn v peti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 14:00:54
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis sem kaj zamudila ne...po moje je hotla malo prcnit, ker sem jaz tole poimenovala katastrofa , saj veš enim smo še vedno zanimive in trn v peti a ti to meni govoriš jao en folk je res odtrgan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 14:06:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis sem kaj zamudila ne...po moje je hotla malo prcnit, ker sem jaz tole poimenovala katastrofa , saj veš enim smo še vedno zanimive in trn v peti a ti to meni govoriš jao en folk je res odtrgan ja tebi, zdaj ko vem komu ...naj majo veselje...se ne trudim razumet, veš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 14:29:42
|
|
|
|
tilči
|
A še v katerem delu Slovenije močno piha? Pri nas je pridivjal cel tornado....direkt v dnevno sobo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 14:32:21
|
|
|
|
tilči
|
to pa je otroško veselje sredi novembra:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 14:42:38
|
|
|
|
tilči
|
Imamo dva nova zobka Še štirje nam manjkajo,potem bo pa malo pavze.Samo kaj,ko bo pa Nejc počasi na vrsti za nove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 17:53:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Kako smo? Pr nas smo ok. Dns so padale same lepe novičke. Drugo leto bo baby boom v našem koncu (junij, julij), pol se ju3 ena znanka ženi, uf... Jst se počutim ok. Komej čakam drug teden da vidm mojo pikico. Drgač pa vsem bubančkom pošiljava z Vidkom , ostalim pa za kar kol dobrga. Pr nas telebajske preklopim, itak so pa reklame zakon, še vedno , pa kašen Nody pa ribič Pepe. Bl kot to pa so knjigice zanjimive Nč, lepo se mejte pa se še kej javim.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 20.11.2009 17:54:39 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 20:19:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat Jaz, ampak vprašanje od kod si?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 21:46:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat Jaz, ampak vprašanje od kod si? iz čisto drugega konca Slovenije kot ti.. Gorenjska, no tm nekje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 21:47:40
|
|
|
|
jana81
|
pa dober večer.. Jst sem dones mela totalno natrpan dan..se čudim da sem še sploh pokonc .. ampak sem pa naredila veliko..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 22:06:27
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer! Se javim malo. Videk je danes za spremembo zaspal že ob 20 h, ker ponavadi hodi spat po 22 uri. Razlog je pa ta, ker imama atija že 3 tedne doma (bolniška ) in ga on vozi v varstvo komaj po 8 h, ko pa ga jaz peljem, pa mora ob 6.30 vstat, ob 7 h je pa že pri varuški. No v ponedeljek pa gre v Lj v službo , končno mir . Pa da vam prišepnem, po novem letu pa pride ati domov in je konec Ljubljane . Naša hiška napreduje, sedaj imamo omete, elektriko, vodo, vtičnice in stikala, jutri pridejo žlebi, nardili smo že dimnik in sedaj začnemo delat centralno, potem pa finiš za letos, to pa bodo estrihi. Kartice KIK sem že spakirala, jih dobite vse, ki ste mi poslale ZS. Drugi teden, obljubim. DO 3.12. bodo pri vas . V službi pa je katastrofa. 2-3 x na teden ostajam dlje, še malo pa me bo Videk klical teta. Že itak babici pravi mama . Sedaj pa grem spat. Se jutri kaj oglasim. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 22:21:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Se javim malo. Videk je danes za spremembo zaspal že ob 20 h, ker ponavadi hodi spat po 22 uri. Razlog je pa ta, ker imama atija že 3 tedne doma (bolniška ) in ga on vozi v varstvo komaj po 8 h, ko pa ga jaz peljem, pa mora ob 6.30 vstat, ob 7 h je pa že pri varuški. No v ponedeljek pa gre v Lj v službo , končno mir . Pa da vam prišepnem, po novem letu pa pride ati domov in je konec Ljubljane . Naša hiška napreduje, sedaj imamo omete, elektriko, vodo, vtičnice in stikala, jutri pridejo žlebi, nardili smo že dimnik in sedaj začnemo delat centralno, potem pa finiš za letos, to pa bodo estrihi. Kartice KIK sem že spakirala, jih dobite vse, ki ste mi poslale ZS. Drugi teden, obljubim. DO 3.12. bodo pri vas . V službi pa je katastrofa. 2-3 x na teden ostajam dlje, še malo pa me bo Videk klical teta. Že itak babici pravi mama . Sedaj pa grem spat. Se jutri kaj oglasim. Lahko noč. za atija, da bo vedno z vama..to je res super novička.. za Vidka se ne sekiraj, on točno ve kdo je mama.. drgač pa tud Nejc občasno hodi spat ob 22h, dones recimoje zaspal ob 21.30..redko nam rata pred 21h, ampak smo se že navadli..pa zjutraj tudi vstaja ob 7h, včasih se celo sam zbudi prej..kaj čem preveč energije ima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.11.2009 11:06:35
|
|
|
|
jana81
|
Dan moj Nejc je danes spal do 10h..adijo pamet. Jst sem ta čas vse lepo spakirala,samo še počakava atija in gremo na kosilo k babici, potem pa via morje...jeeee komaj čakam.. mogoče se kaj javim še v nedeljo, ker moram oddat naročilo in se bom itak priklopla na net, drgač pa se tipkamo v ponedeljek zvečer... pridne bodte papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.11.2009 18:41:32
|
|
|
|
hijenca
|
Ufff, je gneča danes tu. Sem komaj do besede prišla. Moj čmrlek že od včeraj zvečer kuha. Je bla vročina vzrok, da je šel že ob 20 spat. Spala nisem nič ponoči, ker me je bilo strah, da bi zopet kake krče dobil. Drugače mu pa nič ne manjka, neke vetrove spušča, pa kaka prav grdo smrdeče, drugače je pa čisto OK, ko nima vročine. Prej popoldan je imel 39.2 C. Grem sedaj malo TV gledat. Jana uživaj na morju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.11.2009 20:08:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat Jaz, ampak vprašanje od kod si? iz čisto drugega konca Slovenije kot ti.. Gorenjska, no tm nekje. točno,delam pa v lj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.11.2009 20:09:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ufff, je gneča danes tu. Sem komaj do besede prišla. Moj čmrlek že od včeraj zvečer kuha. Je bla vročina vzrok, da je šel že ob 20 spat. Spala nisem nič ponoči, ker me je bilo strah, da bi zopet kake krče dobil. Drugače mu pa nič ne manjka, neke vetrove spušča, pa kaka prav grdo smrdeče, drugače je pa čisto OK, ko nima vročine. Prej popoldan je imel 39.2 C. Grem sedaj malo TV gledat. Jana uživaj na morju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.11.2009 21:31:29
|
|
|
|
aurora28
|
Haj. Žal nimam časa komentirati in pisati....ker sem maksimalno zasedena 100 na uro . Jana hvala ti za obvestilo, če se za kaj odločim ti javim, ok? Upam, da ste vse ok in vaše družine prav tako. Mi smo ok. Eno, mogoče malo čudno vprašanje: Gal zunaj vse hoče probati in danes sem opazila, da tudi proba zid, pride do njega in ga poliže. In kaj se bo zgodilo, če bo pri hudem mrazu polizal kakšno železno ograjo ali kandelaber, JA ZALEPU SE BO. Kaj pa v takšnem primeru storiti, kako najbolj nežno odlepiti? Malo hecno vprašanje, ampak se je tega moj dragi spomnil, ker se je že marsikateri otrok prilepil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?