Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:19:18
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihat in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiral ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začel zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trma v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak lovi zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal not Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal... A ma ne govorte-jz sem enkrat dala malo spat pa je bla deka pri njej sicer daleč stran ko pa me je "nekdo" poslal jo pogledat pa vidm ko krilin z nogami in je mela čez pol telesa uno deko.me je skor fršlok.samo bog je dal da ni blo hujšega...od takrat vedno zelo merkam.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:25:22
|
|
|
|
Šaki
|
in evo to je b il moj zajtrk prejle pošiljam ga še vam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:26:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki in evo to je b il moj zajtrk prejle pošiljam ga še vam.... tole je pa dober zajterk lepo da si ga delila z nami...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:31:15
|
|
|
|
Šaki
|
jz pa tud čestitam vsem za nazaj tudi pa za danes
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:34:04
|
|
|
|
Onasiss
|
dobro jutro.... tud mi u gužvi.... potem grem na instrukcije.... ...mejte se.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:34:10
|
|
|
|
|
Takole se lupčkajo moji punci Laura zrihtala Lio s tole kapo je rekla mami pa sam reč če ni frajerka In bolančkana Lia...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:36:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...krasne punce.... Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:40:22
|
|
|
|
Urša08
|
No pa poglejmo če bom mela 5 minut miru Cita kok sta luštni Ven greš seveda lahko, sploh sedaj ko je tako lepo vreme, sonček, jasnina Glede ZS- ja pa takole: čist nič mi nisi dolžna razlagat pozdravite se pa uživaj danes in seveda jutri Ajvy lepo si napisala, je čisto tebi podobno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:41:00
|
|
|
|
Urša08
|
Šaki uvau za tak zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:41:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...krasne punce.... Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw... Hvala sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo rada
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:42:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...krasne punce.... Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw... Hvala sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo rada to je pa nekaj najlepšega kar ti lahko otrok reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:42:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No pa poglejmo če bom mela 5 minut miru Cita kok sta luštni Ven greš seveda lahko, sploh sedaj ko je tako lepo vreme, sonček, jasnina Glede ZS- ja pa takole: čist nič mi nisi dolžna razlagat pozdravite se pa uživaj danes in seveda jutri Ajvy lepo si napisala, je čisto tebi podobno Hvala ...bom bom napisala ker si zlata res...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:43:43
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat da grem jutri na eno srečanje s puncami iz srednje šole Se 6 punc skupaj dobimo, pa čvekamo ob kavici, gremo na kosilo,... skratka jaz komi čakam mi bo pasalo malce odklopit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:44:08
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...krasne punce.... Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw... Hvala sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo rada porednica.zdj so se mi pa zarosile oči
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:44:25
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Urša ti si kar vzemi čas ko ne boš v gužvi se nam pa le pridruži Jutta hvala za želje ja upam da bo res fino sam da se še tale moja mala piška pozdravi da neha smrkat in kašljat bom najbolj srečna Avjy hvala ja ja sem se odločila da tko nimam kaj druga kot pa da se z vami pogovarjam dokaj redno kolikor mi bo le šlo ker ste fajna družba... Čebel@ hvala za pike poke...kako sem jih vesela res... Baki kako ste kaj vi?? Hvala za odgovore glede tega sem jaz tak preveč kompliciram al bi šla ven al ne pa sej sva že od ponedeljka noter tako da bi pasalo mislim da Lii malo zraka...hvala vam... mi smo kr vredu.jst semprehlajena ketja je bolje,zdej pa je nik začel spet kihat .upam da gre nimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:46:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat da grem jutri na eno srečanje s puncami iz srednje šole Se 6 punc skupaj dobimo, pa čvekamo ob kavici, gremo na kosilo,... skratka jaz komi čakam mi bo pasalo malce odklopit Uživajte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:48:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...krasne punce.... Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw... Hvala sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo rada porednica.zdj so se mi pa zarosile oči meni tut.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 9:02:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki pozabla sem na dobro jutro.me je tk šokiral mail od tamike o tej prašičji gripi da dol padeš.sej pol če ne daš krvi tk sploh ne veš a jo maš????? jutro jaz bom po , en tečen, drug tečen, en to, drugi tisto, mami daj čaj, robčke, pa se stepejo......mislim......kar nekaj................. ......mami pa P mu je v ponedeljek vzela bris žrela, izvid pa je prišel v četrtek - pozitiven na H1N1.... jaz nikoli ne bi rekla, da je to gripa .... vročina je ponehala, najvišja je bila pri marinu 39,3, drugače še smrkajo in kašljajo punce res hvala za vse in . mi je takoj lažje pri , ko vas prebiram.... prava moralna podpora
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 9:05:50
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika zate za tvoje fante pa , da se čim prej pozdravijo. Saj boste zmagali, pa tud tečnitis bo popustil A ti kdo pomaga?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 9:08:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h TAMIKA ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!! CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve... Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ... Se se javim ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 9:09:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika zate za tvoje fante pa , da se čim prej pozdravijo. Saj boste zmagali, pa tud tečnitis bo popustil A ti kdo pomaga? urša hvala pomaga mi moja mami, samo popoldan, ker je drugače v službi, spodnje nadstropje omagalo z angino
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?