Belika
|
Oj punce... še zmeri sem pokonc, zjutraj bom pa malega prosila naj še za 5 minut podaljša spanec ... Trma - mi je poznana zelo, ni mi pa jasno zakaj čisto vsak komentira da ima to po meni, ker jaz se sploh nimam za trmasto Pospravljanje - kak dan mi znese, kak dan pa nič ne naredim. Še najbolj mi uspe če zjutraj po prvem hranjenju (ob 7h) takoj vstanem in vse naredim, in pripravim tudi za kosilo in vse... kadar pa potem z njim potegnem tja do 9-h ali 10-h, pa mi ne uspe popolnoma nič cel dan narediti. Selitev v svojo sobo. Jaz že kak mesec razmišljam, da je sedaj ko prespi celo noč idealna prilika, pa še veliko lažje se bo navadil sedaj, kot ko bo večji... ampak ga kar ne morem dati v drugo sobo - najprej sem rekla, da ko bo prerastel zibelko, potem ko smo ga dali v posteljico, sem rekla, par dni naj bo pri nama, da se navadi posteljice, potem sem rekla da ko bo dopolnil 4 mesece, sedaj pa se nagibam, da bomo počakali, tja do 5 ali 6 meseca (če bom tako naprej razmišljala, bo prej star 5 let ). Je pa malo neugodno, ko je posteljica v spalnici, saj jo moram vedno prestavljati, če hočem do kakih predalov priti, pri zibelki ni bilo teh problemov, ker je bila manjša pa še na koleščkih. Punce, dajjte mi malo svetovati kako se vam zdi tole : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729 sem namreč že kupila (za božička, hehe), sedaj pa sem v dvomih če je to sploh praktična zadeva. Verjetno ni mišljeno kot hoduljica, ampak bolj kot pripomoček, da se lahko prime. Ker hoduljice na sploh ne maram imeti, to pa je čisto drug sistem. Imam pa še do sobote čas, da jo zamenjam, saj je niti odprla nisem. V trgovini mi je padla v oči (itak, ko je bila pa velika škatla, pa še znižano, jaz se vedno zaletim v take stveri)... sedaj pa razmišljam ali je to sploh vredu zadeva, ali bi jo raje zamenjala (piše pa na škatli, da je od 3 mesecev dalje)... Ah, kompliciram, a...
|