|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
20.11.2009 8:19:18   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiraluser posted image ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trmauser posted image v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak loviuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal...
A

ma ne govorte-jz sem enkrat dala malo spat pa je bla deka pri njej sicer daleč stran ko pa me je "nekdo" poslal jo pogledat pa vidm ko krilin z nogami in je mela čez pol telesa uno deko.me je skor fršlok.samo bog je dal da ni blo hujšega...od takrat vedno zelo merkam.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.11.2009 8:25:22   
Šaki
user posted image
in
user posted image
evo to je b il moj zajtrk prejle
pošiljam ga še vam....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.11.2009 8:25:25   
Klari od Milči vse naj naj za 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.11.2009 8:26:53   
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

user posted image
in
user posted image
evo to je b il moj zajtrk prejle
pošiljam ga še vam....

tole je pa dober zajterk lepo da si ga delila z nami...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.11.2009 8:27:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Klari od Milči vse naj naj za 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.11.2009 8:31:15   
Šaki
jz pa tud čestitam vsem za nazaj tudi pa za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.11.2009 8:34:04   
Onasiss
dobro jutro....

tud mi u gužvi....user posted image user posted image user posted image user posted image

potem grem na instrukcije....user posted image user posted image

...mejte se.....

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.11.2009 8:34:10   
Takole se lupčkajo moji punci

user posted image

Laura zrihtala Lio s tole kapo je rekla mami pa sam reč če ni frajerkauser posted image user posted image user posted image

user posted image

In bolančkana Lia...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.11.2009 8:35:26   
Ajvy

user posted image

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
20.11.2009 8:36:06   
Ajvy
Cita...krasne punce....user posted image user posted image user posted image
Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
20.11.2009 8:40:22   
Urša08
No pa poglejmo če bom mela 5 minut miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cita kok sta luštni user posted image Ven greš seveda lahko, sploh sedaj ko je tako lepo vreme, sonček, jasnina user posted image Glede ZS- ja pa takole: čist nič mi nisi dolžna razlagat user posted image pozdravite se pa uživaj danes in seveda jutri user posted image

Ajvy lepo si napisala, je čisto tebi podobno user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
20.11.2009 8:41:00   
Urša08
Šaki uvau za tak zajtrk user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
20.11.2009 8:41:03   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Si sploh ne predstavljam da bosta tudi moji dve enkrat tako veliki kot tvoja LAura-...waw...

Hvalauser posted image user posted image sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar user posted image user posted image ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo radauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.11.2009 8:42:25   
Urša08

Hvalauser posted image user posted image sem rekla Lauri nekaj dni nazaj jaz sploh ne morem verjet da že imam dve taku punci pa reče Laura mami a ti smem nekaj povedat pa rečem ja...in ona mami tudi ti si zaslužiš srečo in če jo je kaj sva midve sigurno z Lio si najboljša in najlepša mamica na svetu men pa kar user posted image user posted image ...sem rekla Laura veš res je verjemi mi da vaju imam zelo zelo radauser posted image

to je pa nekaj najlepšega kar ti lahko otrok reče
user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.11.2009 8:42:37   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No pa poglejmo če bom mela 5 minut miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cita kok sta luštni user posted image Ven greš seveda lahko, sploh sedaj ko je tako lepo vreme, sonček, jasnina user posted image Glede ZS- ja pa takole: čist nič mi nisi dolžna razlagat user posted image pozdravite se pa uživaj danes in seveda jutri user posted image

Ajvy lepo si napisala, je čisto tebi podobno user posted image

Hvala user posted image ...bom bom napisala ker si zlata res...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.11.2009 8:43:43   
Urša08
Sem pozabila povedat da grem jutri na eno srečanje s puncami iz srednje šoleuser posted image user posted image user posted image user posted image Se 6 punc skupaj dobimo, pa  čvekamo ob kavici, gremo na kosilo,... skratka jaz komi čakam user posted image user posted image user posted image mi bo pasalo malce odklopit 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.11.2009 8:44:08   
Šaki

porednica.zdj so se mi pa zarosile očiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.11.2009 8:44:25   
baki

Urša ti si kar vzemi čas ko ne boš v gužvi se nam pa le pridružiuser posted image user posted image user posted image

Jutta hvala za želje ja upam da bo res fino sam da se še tale moja mala piška pozdravi da neha smrkat in kašljat bom najbolj srečnauser posted image

Avjy hvala ja ja sem se odločila da tko nimam kaj druga kot pa da se z vami pogovarjam dokaj redno kolikor mi bo le šlouser posted image user posted image ker ste fajna družba...

Čebel@ hvala za pike poke...kako sem jih vesela res...

Baki kako ste kaj vi??

Hvala za odgovore glede tega sem jaz tak preveč kompliciram al bi šla ven al ne pa sej sva že od ponedeljka noter tako da bi pasalo mislim da Lii malo zraka...hvala vam...
mi smo kr vredu.jst semprehlajena ketja je bolje,zdej pa je nik začel spet kihat .upam da gre nimo

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.11.2009 8:46:54   

Sem pozabila povedat da grem jutri na eno srečanje s puncami iz srednje šoleuser posted image user posted image user posted image user posted image Se 6 punc skupaj dobimo, pa  čvekamo ob kavici, gremo na kosilo,... skratka jaz komi čakam user posted image user posted image user posted image mi bo pasalo malce odklopit 

Uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.11.2009 8:48:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

porednica.zdj so se mi pa zarosile očiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tut.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.11.2009 9:02:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

pozabla sem na dobro jutro.me je tk šokiral mail od tamike o tej prašičji gripi da dol padeš.sej pol če ne daš krvi tk sploh ne veš a jo maš?????

jutro user posted image user posted image
jaz bom pouser posted image , en tečen, drug tečen, en to, drugi tisto, mami daj čaj, robčke, pa se stepejo......mislim......kar nekaj.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......mami pa user posted image

P mu je v ponedeljek vzela bris žrela, izvid pa je prišel v četrtek - pozitiven na H1N1.... jaz nikoli ne bi rekla, da je to gripa user posted image .... vročina je ponehala, najvišja je bila pri marinu 39,3, drugače še smrkajo in kašljajo

punce res hvala za vse user posted image in user posted image .

mi je takoj lažje pri user posted image , ko vas prebiram.... prava moralna podpora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.11.2009 9:05:04   
TAMIKA3

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.11.2009 9:05:50   
Urša08
Tamika zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje fante pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravijo. Saj boste zmagali, pa tud tečnitis bo popustiluser posted image A ti kdo pomaga? 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.11.2009 9:08:25   
MIHAILO
JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece user posted image ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h user posted image
TAMIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice
GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!!
CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve...
Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ...

Se se javim ...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
20.11.2009 9:09:24   
TAMIKA3

Tamika zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje fante pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravijo. Saj boste zmagali, pa tud tečnitis bo popustiluser posted image A ti kdo pomaga? 

urša hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pomaga mi moja mami, samo popoldan, ker je drugače v službi, spodnje nadstropje omagalo z angino

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?