|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.11.2009 13:39:00   
meymey
Uuu, velikan user posted image .

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.11.2009 14:10:17   
cipollina26
Ojla souser posted image ,

Da se še jaz malo javim. Redno vas berem, sam časa za pisat nimam. Se bom potrudla, da bom v prihodnje bolj aktivna tu na RR.

Počutje je ok, nobenih slabosti nimam, špika me non stop, ampak to je baje normalno user posted image .

Naslednji pregled imam 7.12., verjetno bo NS

Za vse, ki se je pot prehitro končala user posted image user posted image user posted image .

Punce dobro opravite preglede, pa nič več slabih novičk user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.11.2009 14:39:53   
krtkova
meymey - vidim, da sta tvoj in moj danes verjetno bolj utrujena. user posted image  

dobrodošla cipollina26!

Bravo Bam Bam za korenjaka!! Naj še naprej tako pridno raste.

Jaz pa še kakšne pol urce tukaj potrpim, potem pa v Dravlje na NS. Jutri poročam.

Zvečer pa na Erosa!!! Juhuhuhu!!! Kljub starosti, sm eden največjih njegovih fenov in ga grem dons magari samo pogledat.user posted image

(odgovor članu cipollina26)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.11.2009 15:35:00   
annie
Pozdravljene!

Da me ne boste čisto pozabile user posted image Če pa je takšen lep sonček zunaj, da sva s sinkom non stop na terenu user posted image Še dobro, da je moje počutje ok user posted image , edino zredila sem se že za skoraj 2 kg user posted image , tako, da bom zgleda tudi jaz mogla kaj kmalu v nakup za novimi hlačami, saj so mi stare že kar tesne user posted image ...saj doma sem itak več ali manj v trenirki, samo če kam grem, pa se komaj zbašem v kavbojke user posted image

Vsem čestitke za uspešne preglede in NS....jaz tudi komaj čakam na naslednji pregled, pa tudi na NS sva se z možekom dogovorila, da bova vseeno šla in sicer sem naročena 17.12....joj, kje je še to!

user posted image Punce, tiste, ki že imate otročke, ali jih boste vzele s sabo? Jaz ne vem, kaj naj narediva, se bojim, da bi se mali ustrašil, kaj neki pa teta počne z mamico user posted image

Tanjusi en velik user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.11.2009 15:55:54   
soncnizarek25
olja:)

danes zjutraj sem se zelo prestašila, saj sem imela zelo močan rjav izcedek. pa sem obiskala G, da smo se prepričali kaj je narobe. z otokom je vse lepo in prav, pridno raste in srček veselo bije. izceek se je pa pojavil ker imam bolj močni beli tok in sem dobila ene vrste glivice in mi je to sprožiilo izcedek. tako da sem dobila gyno-daktrin tablete za glivice. mi je tako odlego, ko sem na ekranu videla, da otročiček lepo raste in da je živ. saj sem v prejšni nosečnosti imela težave ter smo mogli iti na čiščenje in me je malo strah, kaj, če se ponovi, saj sva si zelo prizadevala za tega otročička- 2leti z raznini zdravljenji in tabletami, namreč zelo težko zanosim in je to res blaženo stanje, da nama je končno uspelo.

no pa sem se malo razpisalauser posted image

vsem, ki ste imele pregledeuser posted image ter pozdravljene noveuser posted image

želim vam čim manj stresnih dni, naj bodo polni radosti in user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.11.2009 18:58:44   
nikcaa
ekola.. še ena junijčicaa... user posted image

lep pozdravček....

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 19.11.2009 18:59:23 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.11.2009 19:02:56   
krtkova
hoj,

midva sva pa bila danes na NS, pikc je velik 6,28cm (od temena do trtice), je ful mahal z rokicami in se premikal. Je rekla zdravnica, da bi lahko bil user posted image , da pa ni 100%.

Je blo tko ganljivo, ker ni več neka pika/črtica.. na UZ, ampak se prov vidi,da gre že za mini otročka. Moj je bil prov orenk ganjen, me je tko stisku za roko vmes. user posted image

Možnosti za downov sindrom so pa 1:6400, kar je odličen rezultat!! user posted image user posted image

Tko, zdej pa na Erosa!!!

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.11.2009 19:46:15   
Bonnie_RR
krtkova... user posted image user posted image user posted image za odličen rezultat in lepo doživetje! user posted image

nikcaa...
Dobrodošla!

soncnizarek... Fajn, da so ti vsaj odkrili razlog izcedka in da zadevo lahko pozdraviš/odpravis.user posted image Js imam pa nonstop ene izcedke pa krvavitve, pa vzroka ne ugotovimo. user posted image Lahko samo spremljamo stanje z UZ (naslednjo sredo, 25.11. imam spet kontrolo) in upamo na najboljše. Plod je zaenkrat v dobri kondiciji, so besede moje G.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.11.2009 19:47:07   
soncnica 3
Bravo krtkova, res je super filing, ko se začne kazat otroček in ne samo pikica.

Jaz sem dobila izvid za streptokoke, pa  zaenkrat kaže, da sem jih le pregnala. Jutri imam laboratorij; pikanje in krvosestvo, ampak bo že.

Se pa že ful veselim naslednejga četrtka in pregleda, pa še na NS se bom potem naročila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikcaa, kdaj pa bo, če ni skrivnost?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.11.2009 20:25:26   
Bubika26
Pozdravljene,
Vsem čestitke za opravljene preglede in NS user posted image user posted image user posted image

Cipollina26- tudi jaz nimam slabosti, me pa špika oz. že tko mal boli. Pa pravijo, da je to normalno.
Sončnižarek25- super, da so ugotovili vzrok in se da odpravit
sončnica3-fajn, da si pregnala streptokoke, ampak zakaj te se pa morjo kr naprej pikat?
Krtkova-to je bilo pa res lepo doživetje. Ko vidiš premikanje pikeca.user posted image

nikcaa-dobrodošla in čestitke
meymey-javi kako bo v petek na NS, sem v mislih s tabo, da bo vse OK. Ampak, da si se prvič kr za 7 kg zredila do 10t? No, ja pol se pa lahko pomirim, jaz sem se 3 kg, pa se mi je zdelo že malo preveč.

Uživajte sončne dneve, ki so nam dani in čimmanj zapletov.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.11.2009 7:17:30   
rea27
hoj..

Tudi jaz sem bila včeraj na pregledu..vse ok, urin in kri, super, počutje super, zredila sem se pol kile, tako da tudi to ni preveč strašno...

Naslednji prelged bo NS, ki jo imam 27.11.2009. Takrat vam pa še kaj več povem za statistiko...

Aja, podatki za razpredelnico: starost: 28 let
otrok: 1+ 1 v bušiju
Kraj: Dolenjska

rea27

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.11.2009 8:57:39   
gajka
Dobro jutro! Še smo med živimi! user posted image Se javljam samo, da se pofočkam. V službi vlada eno jako čudno stanje user posted image , doma vlada pomanjkanje časa, posledično je RR na stranskem tiru. Imejte se!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.11.2009 10:12:10   
tinci1
Zdravo punce!

No še od mene čestitke vsem za upsešno opravljene preglede. Joj kje je šele moj. Še skoraj ene mesec je do takrat. :(

Drugače pa počutje po starem. Včeraj sem bila na eni poslovni zabavi in seveda sem šla vmes dvakrat na WC malo pogledat. Še dobro da noben ne ve kaj sem delala ker bi si mislili, da sem se ga sihurno napila ;)

Tudi jaz bom morala počasi v lov za hlačami. No saj greva z možem v ponedeljek v Avstrijo v šoping in bom malo pogledala če imajo kaj luštnega. Sva se odločila, da greva kar sedaj v lov na božična darila, ker bo še sprehitro tu december in jaz bom tako ali tako po operaciji verejtno bolj nesposobna za kupovanje daril.

annie - jaz bom mojo punčko vzela s seboj na nuhalno. Se mi zdi, da jim ne bi smelo biti nič hudega, saj ti bo samo čez trebušček pogledala in ni nič takega. Se mi zdi, da ji bo ful zanimivo videti kaj se skriva v trebuščku, ki ga skos lubčka in boža. Sem ji že povedala in jo vprašala če bo šla in je rekla, da ja. Če pa slučajno ne bo zdržala bosta šla pa z možem ven. Nimaš kaj.

Toliko od mene! Lepo preživite vikend!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.11.2009 10:18:50   
meymey
Helo,

evo mene iz pregleda... sem komaj danes šla ponovno dat tudi vodo, tako da sem še pred tem v laboratoriju čakala da me "prime" na WC. Moj je bil kr živčen :D, jaz pa nisem in nisem mogla, čeprav sem spila slab liter vode takoj ko sem se zbudila :D:D:D. Živci zgleda. Po pol ure čakanja sem obupala in odhitela do gin na nuhalno :D.

Moj je seveda bil zraven, ga je lepo posadila na stol da je imel pregled nad dogajanjem. In začela: aha, tukaj je (plod čisto pri miru), ga bom zmerla, bla bla... jaz pa čisto paf iščem kje se vidi utripanje srca. Velik je 4,7cm in seveda je našla srček z utripom 161. Kaže mi nogice, rokice, jaz nič ne vidim :). Dete pa še kr čist pri miru. No in pol se le "razjezi" in močno pritisne v trebuh. In pol se je začelo... ves vznemirjen je začel mahat z rokami, nogami, obračal glavico, na koncu pa se postavil tako, da je gledal direkt iz ekrana...v smislu:"A bom mel kaj mira, prosim???". Občutek je bil... ja ne vem, ne morem opisat, še zdaj mi gre na jok. Moji obrambni sistemi so ves čas bili pripravljeni na najhujše :).

Vse je ok, mere so idealne, vse se vidi, ima dve roki in dve nogi user posted image , pa zgleda da je črnogorski zrak vplival ne samo na mojo plodnost user posted image .

Izmerila pa mi je cca. 1:2400 in rekla da ni potrebe po nadaljnjih testih. V glavnem... bebico imamo!!!!!!!

Aja... moj je pozabil CD vzet, jaz pa pozabila vprašat za spol! Itak sva bila oba čisto zmedena!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
20.11.2009 11:14:47   
krtkova
meymey user posted image user posted image  za NS!! A ni hud filing? Jaz sem še danes čist ganjena. Verjetno zato, ker je to najin prvi user posted image  in ker sva se tok matrala zanj in je zdaj končno tukaj (no, v trebuščku ).

Jaz sem pa ugotovila, da so ene nosečniške hlače premalo, ker ne samo, da jih moram skoz prati, tudi dolgčas je biti skoz v istih kavbojkah. Pa še zdi se mi, da me mal zebe v njih. A katera mogoče ve, kje prodajajo kakšne toplejše (npr. žamet al pa kaj podobnega)?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 715
20.11.2009 11:44:11   
meymey
Hehe, ja neverjeten občutek ... mojga pa kr nekaj trga... me je peljal domov in se vsakih nekaj minut zasmejal: "Vesoljčka mamo!" (jaz sem se na UZ hecala, da mali zgleda ko en vesoljček).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.11.2009 13:27:07   
Kety
Pozdravljene,

se še jaz pofočkam tukaj. Bom tudi jaz junijka 2010. PDP je 9.6.2010, prvi pregled za mano, vse ok, 24.11. pa še NS pri Pušenjaku. Stara sem 31 let in doma imam že 2 fantiča, stara 4 in 2 leti.

Vidim koliko nas že je, pa saj to je noro! Spet toliko nosečk. SUPER!!

Moje počutje se izboljšuje, drugače pa sem bila do danes non stop zaspana in utrujena, slabo mi je bilo čez cel dan, ponavadi sem dan začela in končala z bruhanjem, jesti moram na 3 ure, ker me grozno popade lakota. Majhni prigrizki ne zaležejo, tako da vsakokrat jem kar konkretno malico, kar se tudi pozna, saj sem se zredila že za 2,5kg. Vem, da bo tudi to minilo in da se bojo kg tudi malo ustavili.

Srečno vsem nosečkam!

LP Kety

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.11.2009 13:39:40   
krtkova
meymey - res je kot en vesoljček!!! ha ha

Kety - dobrodošla!!!! user posted image

Meni je pa tako slabo, da grem kar domov.

Lep dan še naprej vsem user posted image !!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.11.2009 14:25:33   
Bubika26
Pozdravljene,
ravno prišla iz službe in sem takoj šla na forum. Se kr razveselim, ko katera napiše doživetja z pregleda ali NS. Meymey, superca, da je vse tko kot mora bit, na svojem mestu user posted image . hehe vesoljček user posted image
kety- dobrodošla in čestitke!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.11.2009 14:36:19   
prizma
Da najprej čestitam vsem za uspešne preglede in NS in pozdravim nove user posted imageuser posted image

Jaz sem danes na pregledu dala kri in vodo. Očitno imam pa sindrom bele halje oz. me podzavestno nekaj skrbi, ker sem imela pritisk 140/90, pa 120 pulza user posted image . Je rekel, da je pritisk na zgornji meji, čeprav sem mu povedala, da ko si ga merim doma, je nizek. Zdaj si ga bom malo bolj redno merila in zapisovala, za vsak slučaj.

Sicer pa je z user posted image vse OK, velik malo čez 4 cm. Po UZ sem noseča 5 dni manj kot po ZM, vendar se baje rok ne prestavlja, če ni več kot 1 teden razlike. Tako ostaja 11.6.

Naslednji pregled pa 18.12.

Uživajte tale prelep vikend, ki je pred nami, jaz grem kar zdaj malo ven na sončekuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.11.2009 15:24:28   
1A
no pa se vam še jaz pridružim!!  Trenutno sem na bolniški, hčerkica im vnetje ušesk.  stara sem 28 let, to je  moja 2. nosečnost, imam hčerko staro 2.leti, pdp imam pa tam okol 20.6.2010, prvi pregled sem imela v včeraj--ultrazvok in je vse super!!!  tako naj tudi ostane! sedaj se moram pa prijavit na nuhalno !!!
imam vprašanje za vse vas junijke----KAM NA NUHALNO??

lp 1A

vedno aktivna

(odgovor članu prizma)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.11.2009 17:44:46   
Kety
Jaz grem v torek k dr. Pušenjaku v Dravlje. Prineseš s sabo CD in ti zapeče še 3D filmček, samo mu moraš že takoj povedat za to željo, pa nekaj malega je za doplačat. Št. je 051 321 224. Cena pa 60 eur.

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.11.2009 18:02:47   
soncnizarek25
ojla:)
moje počutje odlično, posebno po tem ker vem da je vse vredu.
bonnie_ RR upam da bodo tudi tebi kmalu ugotovili za kaj imaš izcedke, ter da bo kmalu bolje. važno pa je da je zuser posted image vse vredu.

zdaj pa tudi že jaz težko čakam 7.december, da grem na nuhalno, ko tako govorite o svojih pregledih, sem vesela, da je toliko veselih user posted image med nami, da se vse zelo veselimo naših malih sončkov.

user posted image po koliko vas je prišla nuhalna, saj jaz pri moji G nisem opazila cenika, vprašala pa tudi nisem?

uživajte v tem prečudovitem daruuser posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.11.2009 19:07:42   
meymey
jaz sem plačala 60eur.

poleg popolne pozornosti, prijaznosti in detajlne obrazložitve sem bila deležna še krepkega stiska roke in spodbudnega nasmeha, ki me je spravil do solz. nuhalno je namreč izvajala moja bivša izbrana ginekologinja (nima več koncesije), ki je šla z mano skozi prvo neprijetno izkušnjo.

lepo je, ko vidiš, da tudi nekaterim zdravnikom ni vseeno!

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.11.2009 19:40:11   
krtkova
Jaz sem bila na NS v Dravljah (sem mislila, da grem k Pušenjaku, pa nisem tam nikjer zasledila njegovega imena, le od Reša ordinacija je bila zraven, tako, da očitno je v Dravljah več tega). Mislim, da se imenuje Zdravstveni center Dravlja, Ulica Bratov Babnik "?", TPC Dravlje, poleg Špara. Plačala sem 60 eur za pregled + 15 eur z CD - ni ga bilo potrebno prinesti s seboj.

Menim pa,da je popolnoma neetično tako izkoriščati nosečnice in jim za CD zaračunat 15 EUR!!!!

user posted image  za vse, katerih pregledi so bili super.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.